Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE rezygnuje z tag teamu? Randy Orton prawdopodobnie kontuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W najbliższą sobotę w Newark WWE zaprezentuje „One More Shot” PPV zespołu The Rolling Stones. Pre-show emitować będzie telewizja E! a cały event przez Yahoo. Oprócz legendarnego zespołu zagrają Bruce Springsteen, The Black Keys i Lady Gaga.

Obecny angle Damiena Sandowa będzie skutkował prawdopodo...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wwe-rezygnuje-z-tag-teamu-randy-orton.html
  • Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kontuzja Ortona- Nie najciekawiej, bo chyba wszyscy oczekujemy na Jego Heel Turn, a jeżeli jej doznał(kontuzji), to logiczne jest, że przejdzie go później niż zamierzano.

Szkoda, że Rhodes Schoolars ma się rozpaść. Myślałem, że będą naprawdę sporo czasu, a tutaj takie coś, no nic.

Jeżeli dzięki Sandow'owi ma zadebiutować kolejny zawodnik, to już widzę, że WWE nie ma pomysłów i zrobi to samo, kiedy debiutował Santino.

Opublikowano

Jestem nie mal pewny że tym zawodnikiem będzie Bray Wyatt ;) albo oczywiście Kassusi Ohno ktoś z tej dwójki na pewno , Leo Kurger za pewnie nie , to samo Riche itd . więc na pewno ktoś z tej dwójki myślę że to Wyatt mogę sie mylić i będzie to Ohno zobaczymy.

Coś myslę że dziś The Shield pokaże swoje mozliwości które pokazywali w rozjowkówkach moje marzenie , Stojący Rybacka na Drabinie aa Ambrose po pycha drabine i Ryback spada na 4 stoły oo yeah ! :D .. widziałem walkę Ambrose w CZW :D wiem że to był Fatal 4 Way ; D japierdziele wykonał finisher Big Boss Mana z jakąś kontrą jak to zobaczyłem to za głowe się trzymałem pierwszy raz na oczy widziałem taką akcje , cieszy mnie to ze Ambrose pokaże swoje możliwości . ; D to dla niego jak Death Match.. hehe w CZW

Opublikowano
Muppety... Ostatnim razem jak były to było trochę sucho :???:
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"
Opublikowano
widziałem walkę Ambrose w CZW :D wiem że to był Fatal 4 Way ; D japierdziele wykonał finisher Big Boss Mana z jakąś kontrą jak to zobaczyłem to za głowe się trzymałem pierwszy raz na oczy widziałem taką akcje

1:30. O to chodzi?
Opublikowano
satanic !, jeśli chodzi ci oto, co wstawił kr3cik-bmc, to na moje oko to jest zbotchowane Winds Of Change/ Swinging Side Slam (chyba tak się piszę tę oryginalną nazwę).

Edytowane przez 8693

Opublikowano
kr3cik-bm ; D tak bista akcja .. podobała mi się taka akcja na stół zrobiła by dużo emocji na TLC .. tylko jest jedno pytanie czy WWE mu pozwoli używać takich akcji.
Opublikowano
Jeżeli z botchowane ; D to bardzo dobrze mu to wyszło hehe przekonała mnie ta akcja .. ; D
Opublikowano
W jakim momencie Randy doznał tej kontuzji? Chodzi mi o to czy sam sobie to zrobił, a może źle wykonał akcję Dolph?
Opublikowano
Avenger, a jeśli Ryback ma lęk wysokości i boi się stołów? Nie zgodzi się na przyjęcie takiego bumpsa i twoje niecne plany legną w gruzach :]
Opublikowano

Tak troszkę nie na temat, zauważyliście że z oficjalnej strony TNA zniknął Ric Flair?

Może wreszcie coś ruszy się z sprawą jego returnu do WWE. ;)

Dodam też, że swój profil dostał tam Kenny King.