Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Attitude User Awards 2012 - Oficjalne Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Użytkownik roku:

Zastanawiałem się kogo wybrać i doszedłem do wniosku, że Niko będzie smutny jeśli nie wygra. Niech ma jakiś tam sukces w swoim życiu, Raven się chyba nie obrazi :D. A tak na poważnie to uważam, że Niko naprawdę zasługuję na zwycięstwo w tej kategorii. Sam się łapie na tym, aby konfrontować moją opinie o RAW z tym co Nikoś napisze. Do tego dochodzi prowadzenie AM i występy w RM (gdzie jest oczywiście najsłabszy :twisted:) i funkcja super moda na forum. To wszystko przechyla szalę na stronę Niko i mimo, iż uwielbiam posty Ravena, głos w tym roku powędruje do naszego modela.

2. Redaktor Roku:

Mówcie, że to kolesiostwo, ale nikt tak bardzo nie zasłużył na wygraną jak Vercyn. Tłumaczenia książek, newsy, audycje i wzięcie pod swoje skrzydła takiego pisklaka jak ja jasno pokazują kto robi najwięcej dla Atti. Nigdy nie zrozumiem dlaczego niektórzy są do niego tak źle nastawieni, ale bez niego nasze forum byłoby dużo biedniejsze.

3. Moderator roku:

Vercyn po raz drugi. Zastanawiałem się długo nad tym kogo tu wskazać, ale zawsze podziwiałem Vercyna za prowadzenie Booking Zone. Zmuszał mnie do bycia jurorem w ich konkursach i chwilami czytanie tamtejszych wypocin mnie przerastało, a on musiał być ze wszystkim na bieżąco.

4. Felieton Roku:

Bonkol: TNA, czyli kwintesencja wrestlingowego syfu. Cieszy mnie niezmiernie to, że na forum wciąż pojawiają się fantastyczne felietony, ale będąc typowym polaczkiem lubię gdy innym coś się nie udaje. Bonkol w przyjemny sposób opisał porażki TNA i moja dusza radowała się czytając o ich debilizmie.

5. Debiutant Roku:

Hammer. Ten rok pod względem nowego narybku był trochę gorszy, ale Hammer zasługuje na wyróżnienie w tej kategorii. Należy on do grupy użytkowników których posty czytam i dlatego mój głos leci na niego. Miejmy nadzieje, że nie weźmie przykładu z Hada czy Ghosta i w 2013r będzie pisał jeszcze więcej/lepiej.

6. Progres roku:

Sam nie wiem na kogo zagłosować. Tematy związane z TNA są troszkę mniej oblegane, a Tupak jest jednym z tych, który napędza w nich dyskusję. Głos na niego mimo, iż Weekend z TNA był projektem na tym innym portalu :).

7. Regres roku:

Haaa. Piękna kategoria, w której bój niczym Taker i HBK toczą Had i Ghost. Dłuuuugo nie mogłem wybrać tego, który się bardziej opierdziela, ale Ghost jest starszy, ma tam podobno rodzinę i pracę, i jestem w stanie zrozumieć to, że ma mniej czasu. Had prosił mnie bym napisał coś miłego o nim, dlatego wrzucam tu to co dostał ode mnie w odpowiedzi: Had... hmmm no te jego posty to są z niemiecka precyzją, ale zdecydowanie za mało pisze... Prawda jest taka, że nigdy nie czytałem jego postów, bo są za długie, ale forum zawsze coś dzięki nim zyskuje. Jak ktoś wejdzie i zobaczy, ze na forum są tacy dziwacy, którzy tyle piszą, to pomyśli cool forum. Do roboty Had.

8. Inicjatywa roku:

W ciągu tego roku trafiłem do ekipy Rapotu Miesiąca, przegrywam w AM Versus, ale mój głos poleci na VI Zlot fanów gdzie zupełnie przypadkowo narodziło się moje alter ego. Mimo tego, iż ktoś może chcieć cię wyruchać, zloty dalej są fenomenalne i każdy kiedyś powinien na takowy przyjechać.

9. Diary Roku:

Niestety przez jakiś czas musiałem czytywać wasze pracę i mój głos poleci na Kari - Ring of Death. Mimo, iż na początku były pewne problemy z oryginalnością pracy, dalej jest to najlepsze diary na forum.

10. "WTF?!" roku:

RR i cała ta awantura. Miałem przyjemność wziąć udział w AM, w którym poruszony został ten temat i dlatego mam jakieś miłe odczucia z tą aferą związane.

11. Avatar roku:

Oczywiście oddaje głos na avka Niko. Nikt nie ma tak doskonałego obrazka pod nickiem, a dodając do tego fakt, że jestem autorem tego zdjęcia muszę oddać na niego głos. Szczerze mówiąc dziwie się, że ten avatar jest przez was pomijany i tak mało głosów zostało na niego oddanych. :twisted: Jeśli nie chcecie, aby Niko wkleił tam swoje foto w gaciach, to radzę dokonać mądrego wyboru.

12. Grafik roku:

Filipooo666 zrobił dla mnie kiedyś avatar z Crimsonem i mój głos będzie swego rodzaju podziękowaniem.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306090

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

4

• Grishan

1

• Alvathen

1

• ksco

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. N!ko - celebryta jeżeli chodzi o fora wrestlingowe. Koleś ma gadane. Pokazuje to zarówno w swoich postach jak i udzielając się w swoim AM oraz u Vercyna w Raporcie Miesiąca.

2. Vercyn - ta kategoria jest równie oczywista jak uploader roku. Ten pan musi nie mieć życia prywatnego :twisted: ponieważ nie nadążam czytać jego newsów.

3. Vercyn - szeryf na forum. Żaden głupi post nie przejdzie sobie od tak. Sam nawet dostałem mandat od niego :-)

4. SixKiller: Jak rodziło się Attitude. Historia Vince'a Russo 1991-1999

5. Hammer

6. Schoop - za sprawą swoich kurzych skrzydeł wzbił się na najwyższą półkę na forum tworząc trio z vercynem i n!ko

7. Ghostwritter - ten pan chyba powoli przechodzi już na emeryturę. Szkoda że nie słyszymy go już w raporcie i rzadko dodaje newsy bo zawsze dorzucał jakieś fajne zdjęcia div :D

8. Raport Miesiąca - dobrze mi się słucha luźnej rozmowy smartów podczas grania w MineCrafta

9. ten dział na forum jest mi zupełnie obcy. Ale głos oddam na Blaze9 ponieważ jeżeli jego diary są tak samo ciekawe jak posty które pisze to należy mu się wyróżnienie w tej kategorii.

10. Dziwie się dlaczego jeszcze nikt nie oddał głosu na moją kampanię związaną z występem w AM. Pozostaje mi się cieszyć z tego powodu że aż tak bardzo się nie zbłaźniłem :-) . Głos oddaję na RR gdyż zupełnie nie rozumiem co mu do łba strzeliło.

11. PiteroNGW i jego "przygody Danielka Brajanka"

12. Nie zaglądałem tam nigdy. Kojarzę tylko nick Filipoo666 i to na niego oddaję swój głos.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306101

• Reputacja:   224
  • Urządzenie:  Android

1. Użytkownik roku - N!KO

Trudno lubić Nikodema... Nie pali, nie pije, szwenda się w samych gaciach na Zlotach (rujnując wzrok Forumowiczów :D ), wprowadza modę na "plusy i minusy" w postach (chętnie podłapywaną przez forumowych leserów :D ), a ostatnio promuje nawet skrótową manierę opisów filmów w dziale z oglądanymi pozycjami. Jeżeli do tego dodamy permanentne pushowanie audycji mówionych, które wg mnie - zabijają "słowo pisane" na Forum (bo wolałbym poczytać co ktoś ma do powiedzenie, niż posłuchać. Ot, w końcu od tego jest internetowe forum), oraz legendarne już EGO naszego N!KO - sam nie wiem, jak mógłbym oddać głos na taką forumową zakałę? :twisted:

Cóż, nie da się jednak ukryć, że N!KO na Atti, to człowiek-orkiestra. Trudno znaleźć jakieś działy "Nikodem's free" :D, w ktorych by się nie udzielał. Wrestling, MMA, Filmy - to tematy szczególnie bliskie mojemu sercu, a z N!KO w tych kwestiach się świetnie rozmawia (choć jego "filmowy masochizm" jest powszechnie znany i to, że lubi oglądać gówniane filmy, a później je torturować w reckach :D ). W tym roku na Atti Nikodema było wszędzie "pełno" (czasami aż strach było otworzyć piwo :D ), produkował konkretne, merytorycznie posty (poza "myślnikowcami" :D ), inicjował ciekawe dyskusje, można się było z nim pośmiać, z żelazną konsekwencją nagrywał kolejne odsłony AM (ogólnie słucham bardzo rzadko, ale doceniam wkład pracy i to, że Forumowiczom taka forma się podoba), w końcu pokazał się też z dobrej strony na Zlocie (w przeciwieństwie do przedostatniego spotkania, gdzie ewidentnie miał chyba okres :D ) - choć może tych "stron" chciał od razu pokazać zbyt wiele (tak, wiem - kontrakt z Kleinem zobowiązuje :lol: ). Jednym słowem - trudno było być Forumowiczem Atti (nawet "nowelasem") i nie wiedzieć kto to N!KO, tudzież nie docenić jego wkładu w rozwój strony. Ba, trudno było nawet nie znać jego facjaty! :lol: Dla mnie, to najlepszy opis, charakteryzujący Usera Roku :wink:

2. Redaktor roku - Vercyn

Tu akurat nie miałem żadnych wątpliwości, bo Vercyn zrealizował to, co mi zawsze chodzilo po głowie i zniwelował to, w czym zawsze była od nas lepsza konkurencja. Mianowicie zapewnił to, że codziennie na stronie pojawia się jakaś nowa paczka newsów. Nieważne - mniejsza, większa, ale zawsze jest coś nowego, a to przyciąga ludzi na stronę i powoduje, że zawsze jest impuls, aby codziennie Atti odwiedzić i sprawdzić co u nas nowego. Jeżeli do tego dodamy multum zajebistych i mega-czasochłonnych tłumaczeń biografii wrestlerów, to Vercyn wygrywa dla mnie w tej kategorii przez ciężkie KO :wink:

3. Moderator roku - xero

Stary, dobry Szeryf, strzegący nas od wszelakich trolli, prowokatorów i ludzi bez kultury. Bardzo skutecznie potrafi odsiewać ziarno od plew, dlatego większość dyskusji na Forum zawsze trzyma określony poziom, a chamskie pyskówki są szybciutko ukracane.

4. Felieton roku - Bonkol: TNA, czyli kwintesencja wrestlingowego syfu

Żeby nie było - doceniam każde tłumaczenie i każde czytałem z prawdziwą przyjemnością, ale najbardziej jednak podeszła mi twórczość Bonkola, który zebrał do kupy wszystkie kuriozalne gimmicki i sytuacje w TNA (a później także w WWF/WWE), zapewniając mi wycieczkę w przeszłość, przypomnienie sobie wszystkich tych odjechanych rzeczy, oraz wywołując banana na twarzy, bo trudno było się nie uśmiać, przypominając sobie ten cały bzdurny stuff, który często był na maksa głupawy nawet jak na wrestling :D

Poza tym - nadal jestem pod wrażeniem, że Bonkol pisał to wszystko "z dyńki", nie posiłkując się innymi źródłami niż własna pamięć :shock:

5. Debiutant roku - Hammer

Warto go było "podkupić" konkurencji :D Solidny User, mający wiele do powiedzenia, piszący ciekawe posty i posiadający własne zdanie na różne tematy, które choć nie raz było odmienne od mojego - zawsze poparte było jakąś logiczną argumentacją i miało solidne podstawy.

Przykre jest tylko to, że w przypadku tej kategorii - nie miałem żadnych wątpliwości (jeszcze przed nominacjami) kogo wskazać, co jasno pokazuje, że "konkurencja" tutaj nie była zbyt ostra w tym roku i wśród "nowego narybku" panuje na Forum lekka posucha.

6. Progres roku - Kejrol

Drogą eliminacji, wg mnie najbardziej się "rozkręcił" w tym roku ze wszystkich nominowanych i jego posty jakoś najbardziej mi z tego grona zapadały w pamięć. Dobry "dyskutant", coraz bardziej "widoczny" na Forum.

7. Regres roku - hadaszyszek

Bezapelacyjnie - i jest to dla mnie największy powod do smutku, ponieważ w mojej opinii, w zeszłym roku Had był zdecydowanym faworytem do nagrody Usera Roku, a w tym - jego posty można policzyć na palcach jednej ręki nieostrożnego stolarza i zupełnie go "nie widać" na Forum. Szkoda, bo to User z zajebistym potencjałem i mający wiele do powiedzenia, a "forumowy regres" u tego typu osób, boli najbardziej.

8. Inicjatywa roku - Seria konkursów we współpracy z firmą Mattel

Bardzo chciałem tu docenić zajebistą serię tłumaczeń Vercyna (wielki szacun, Stary!) oraz świetny Zlot, na którym za każdym razem bawię się wyśmienicie, ale nie byłbym wówczas uczciwy względem siebie.

Na nagrodę (i to bez dwóch zdań) zasługuje nawiązanie współpracy z Firmą Matell, bo choć sam nie miałem czasu brać udziału w konkursach, to uważam za wręcz ZAJEBIŚCIE ważną sprawę fakt, że Atti wychodzi w końcu na zewnątrz (poza sieć) i nawiązuje współpracę z tak znaną firmą jak Matell, która sponsoruje nagrody w naszych konkursach. Świetny ruch i mam nadzieję, że to nie ostatni sponsor, nawiązujący współpracę z Attitude.

Bardzo ważna inicjatywa w tym roku i duży krok do przodu (a zwłaszcza obrany kierunek) dla całego Portalu.

9. Diary roku - nie miałem czasu się zapoznać z żadnym, tak więc nie będę tutaj wróżyl z fusów czy kierował się osobistymi sympatiami.

10. "WTF?!" roku - Alert

Alert nie jest już nowicjuszem na Forum i choć nie wpisywał się wcześniej jakoś super często, to jego posty trzymały przyzwoity poziom i nigdy jakoś nie kuły mnie po oczach. W tym roku odkrył on jednak w sobie duszę malkontenta i postanowił piętnować WWE za każdą błahostkę, co momentami zaczynało przybierać kuriozalne formy, bo każdy jego post był jak księga skarg i zażaleń do Vince'a, a jojczeniom nie było końca. Sam jestem daleki od pochwał w kierunku McMahonladii, ale uważam że jest tam tyle "naturalnego gówna", że nowego nie ma co szukać na siłę, jednak Alert robił to w tym roku z pasją inkwizytora. Pod koniec roku Alert trochę zbastował (i chwała mu za to), ale większość roku przeprowadzał swoje krucjaty przeciwko Vince'owi, co niejednokrotnie skutkowało u mnie stwierdzeniem "WTF?", kiedy czytałem jego posty.

11. Avatar roku - The Beast

Wpisuje się może niezbyt często, ale avatar z Ceną trzymanym w ankle locku przez Ciasteczkowego Potwora, nadal bawi mnie za każdym razem, kiedy go widzę :D

12. Grafik roku - nie zaglądam do działu z grafikami, tak więc się nie wypowiadam.

Zastanawiałem się kogo wybrać i doszedłem do wniosku, że Niko będzie smutny jeśli nie wygra. Niech ma jakiś tam sukces w swoim życiu, Raven się chyba nie obrazi :D

Zraniłeś moje uczucia, Kurczaku. Na Zlocie będę Ci teraz pluł do piwa, przynosząc je z baru :lol:

Mimo tego, iż ktoś może chcieć cię wyruchać, zloty dalej są fenomenalne i każdy kiedyś powinien na takowy przyjechać.

Nie "mimo tego", ale "właśnie dlatego" Zloty są takie fenomenalne :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306150

1. Użytkownik roku - Przede wszystkim dzięki Panowie za nominację, bo za cholerę się tego nie spodziewałem, poważnie. Przechodząc do głosowania, -Raven- to ktoś, kto z mojej perspektywy pisze najciekawsze posty i w tematach o PPV zawsze czekam na wiadomość od niego. Wielkie propsy za to, ale głos leci na N!KO. Aktywny zawsze i wszędzie, zaangażowany w "Attitude Mówi", a tytuły "Modela Attitude" i "Głosu Attitude" nie wzięły się znikąd... :D głos na niego.

2. Redaktor roku - Krótko i zwięźle, Vercyn.

3. Moderator roku - Nie lubię się powtarzać, ale w pamięci zapadł mi głównie Vercyn. Głos dla Ciebie po raz drugi...

4. Felieton roku - Jeden z moich faworytów, Bonkol: TNA, czyli kwintesencja wrestlingowego syfu.

5. Debiutant roku - Hammer. Dlaczego? Interesujące i obszerne posty, własne zdanie i zero zalążku forumowej głupoty... pozdrawiam, głos dla Ciebie.

6. Progres roku - Patrząc na kandydatów kojarzę wszystkich, ale to Schoop zrobił masywny progres... nie ma co dyskutować, głos na niego.

7. Regres roku - Nie wiem... a nie wiem tylko dlatego, że każdego z chłopaków "forumowo" lubię i szanuję, ale powiem szczerze, że dawno nie natknąłem się na jakiś wyrazisty i zaciekawiający mnie post od Sebu, głos na niego...

8. Inicjatywa roku - Mimo wielu zacnych projektów, głos idzie na VI Zlot Fanów Wrestlingu w Gdańsku, na który się napalałem i być na nim nie mogłem. Jeżeli nie pojawię się na kolejnym, zastrzelcie mnie.

9. Diary roku - Wybaczcie, nie czytam, nie pomogę...

10. "WTF?!" roku - Ciężko doszukać mi się czegoś konkretnego w tej kategorii, pamiętam jedynie zamieszanie z userami, których mimo wszystko brałem za tych poważniejszych... Ubierając to w słowa, "Afera z RR".

11. Avatar roku - Na forum mamy masę ciekawych "obrazków" i ciężko coś wybrać, więc głos pójdzie na maly619, za tą pozdrawiającą nas kobitkę.

12. Grafik roku - Krótko i na temat, Filipooo666.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306161

1. Użytkownik roku

-Raven-

To zyjaca legenda tego forum i tyle.

Nie interesuje sie juz tak zabardzo WWE a TNA szczatkowo, to jego obszerne posty na temat gal czytam zawsze z zaciekawieniem.

Do tego to gosc co pojawia sie na zlotach zawsze w dobrym nastroju.

2. Redaktor roku

Vercyn

Pojawia sie w wielu tematach, napisze tez ciekawy felieton czy przetlumaczy ksiazke.

3. Moderator roku

Euz

Dlatego ze jest w kategori progres roku i olewa forum ? ( kto ukladal te zestawy? :D )

4. Felieton

Bonkol: TNA, czyli kwintesencja wrestlingowego syfu

Wszystko dobrze napisane na temat tej obecnie gorszej od WWE i jednej z najslabszych federacji w wrestlingu.

5. Debiutant roku

Mr. Enigma

Tu troche strzelalem, malo ostatnio cztalem forum, ale nick zapamietalem

6. Progres roku

Schoop

Widmo zbarłozenia na zlocie nakrecilo kurczaka na mocny progres na forum.

7. Regres roku

Euz jako ze jest w nominacji do redaktora roku, to musi byc tez regres.

A tak na powaznie, to brakuje mi postow Euza o Japonii.

8. Inicjatywa roku

VI Zlot Fanów Wrestlingu w Gdańsku

Forum to poczatek, prawdziwe Attitude zaczyna sie na zlotach. Odpukac jeszcze nie bylo slabego zlotu, nawet ten pierwszy w Szczecinie mimo braku gali byl udany.

9. Diary roku

Nie czytam

10. "WTF?!" roku

Nie wiem

11. Avatar roku

Niko za umieszczanie siebie i wyciecie czesci Zigglera :wink:

12. Grafik roku

Nie wiem

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306297

Na początku dzięki za nominacje, której się całkowicie nie spodziewałem, gdyż mało piszę.

Schoop - ten projekt nie był robiony akurat dla portalu, lecz na bloga, a później się dogadałem i poszło również na portal :D

1. Użytkownik roku: N!KO

Miałem dylemat czy wybrać N!KO czy Ravena. Bardzo lubię posty tego drugiego, który zawsze obszernie potrafi opisać galę czy też jakiś ciekawy film. Głos oddaje jednak na N!KO, który jest widoczny w każdym temacie, potrafi napisać ciekawego posta w dyskusjach oraz obszernie opisuje filmy przez co wiem, które filmy warto obejrzeć. W dodatku ciągle prowadzi Attitude Mowi, które stoi na dobrym poziomie.

2. Redaktor roku: Vercyn

Vercyn pisze mnóstwo newsów, które stoją na wysokim poziomie. W dodatku tłumaczy różne książki, więc widać, że dba o forum.

3. Moderator roku: Koper

Pracy moderatorów / adminów praktycznie nie widać chyba, że są to jakieś zmiany w wyglądzie forum lub w temacie ostrzeżenia. Głos oddaje na admina, który dobrze wywiązuje się ze swojego zadania.

4. Felieton roku: Bonkol: TNA, czyli kwintesencja wrestlingowego syfu

Miałem dylemat między felietonem o TNA, a felietonem SixKillera o Vincencie Russo. Oba bardzo mi się podobały i trafiły w mój gust. Głos oddaje jednak na Bonkola, który napewno włożył sporo pracy w napisanie tego felietonu i podobno pisał to wszystko z głowy !

5. Debiutant roku: Phenomenal

Większości nie kojarzę, więc głos idzie na tego, którego posty widziałem i były one dobre.

6. Progres roku: Schoop

Bez żadnych wątpliwości głos oddaje na Schoopa, który przez 1 dzień stał się rozpoznawalny na forum. Trzeba przyznać, że ciężko będzie komuś przebić to co zrobił Schoop na HS. Jeśli by nawet ktoś był w lepszym stroju to i tak będzie tylko kopią pomysłu Schoopa. W dodatku szybko przejął funkcję newsmana na forum oraz występuje w audycjach.

7. Regres roku: hadaszyszek

Ostatnio nie widzę jego postów, a rok temu miał szansę być userem roku.

8. Inicjatywa roku: Seria konkursów we współpracy z firmą Mattel

Według mnie bardzo ciekawa inicjatywa. Dzieki temu wielu userów ma szanse zdobyć figurkę / pas zabawkę z WWE robiąc to co lubi, czyli pisząc o wrestlingu.

9. Diary roku: bez głosu. Nie czytam diar.

10. "WTF?!" roku: Alvathen - Attitude Forum Federation

Pomysł genialny i jak widać miał szanse odnieść wielki sukces, ale nagle wszystko się skończyło nie wiadomo czemu. Jestem pewny, że gdyby Alvathen nie zrezygnował z tego to jego diary mogłyby być nominowane do Inicjatywy roku.

11. Avatar roku: Schoop

12. Grafik roku: bez głosu. Nie wchodzę w Grafix Zone

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306409

3. Moderator roku - Koper

4. Felieton roku - SixKiller: Jak rodziło się Attitude. Historia Vince'a Russo 1991-1999

6. Progres roku - Schoop

8. Inicjatywa roku - Attitude Mówi

9. Diary roku - Pinio - WWE w Nowym Wydaniu

10. "WTF?!" roku - Nie wiem

11. Avatar roku - Bonkol

12. Grafik roku - Filipooo666

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306423

1. Użytkownik roku : N!KO - chyba najbardziej znana i aktywna postać na attitude. Nawet w gronie moich znajomych którzy zaglądaja tu od czasu do czasu jeśli by zapytać kogo kojarzą najabrdziej to odpowiadają N!KO :twisted:

2. Redaktor roku : Vercyn - Newsy Vercyna zawsze czyta sie przyjemnie. Gdyby nie on to byłoby cieżko z newsami :P

3. Moderator roku : Vercyn - Nie miałem doczynień z żadnym :D. Ale najaktywniejszy wydaje się być Vercyn.

4. Felieton roku : Bonkol: TNA, czyli kwintesencja wrestlingowego syfu - Ten felieton najbardziej mnie zaciekawił. Więc za to mój głos :)

5. Debiutant roku : B-Side - Przeglądając tematy tygodniówek jego posty według mnie są najciekawsze i wydają się że zna sie na tym o czym pisze :razz:

6. Progres roku : Kejrol - Posty tego pana również zawsze czyta się z przyjemnoscią :D Nie jestem na forum aż od roku. Ale odkąd jestem ten pan wyróżnia się najbardziej z tej 5 :D

7. Regres roku - Wstrzymuje się od głosu bo nie wiem jaki był poprzedni rok w ich wykonaniu.

8. Inicjatywa roku : Attitude Mówi - Dla mnie osobiscie wygrywa AM. Bardzo ciekawa audycja której przyjemnie sie słucha. Może to dlatego że nie byłem jeszcze na waszym zlocie :twisted: a raczej napewno dlatego :twisted: .

9. Diary roku : Blaze9 - Blaze Stream

10. "WTF?!" roku : Nie mam pojęcia.

11. Avatar roku : Schoop

12. Grafik roku : Przeglądając na szybko dział z grafiką wyróżniał się tylko jeden nick Filipooo666.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306425

3. Moderator roku - Vercyn

4. Felieton roku - SixKiller: Jak rodziło się Attitude. Historia Vince'a Russo 1991-1999

5. Debiutant roku - B-Side

6. Progres roku - Alert

9. Diary roku - Nie czytam

10. "WTF?!" roku - Nie wiem

11. Avatar roku - PH93 przez krótki czas miał zajebisty avatar :D

http://i355.photobucket.com/albums/r458/WallaBen86/TeamFriendship.png

12. Grafik roku - Filipooo666

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306456

3. Moderator roku - xero

4. Felieton roku - SixKiller: Flair: żałuję, że pomogłem Bischoffowi

6. Progres roku - Schoop

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306612

1. Użytkownik roku

-Raven- - Próbuję znaleźć jakieś argumenty przeciw wybraniu Ravena, jest to jednak trudne i poddaję się. Raven jest tak integralną częścią tego forum jak Messi Barcelony i boję się, że oba te twory, zarówno my, jak i Barcelona mogłyby mieć problemy po stracie odpowiednio Ravena i Leo. Argumenty za wyborem? Chyba nie trzeba pisać, ale z kronikarskiego obowiązku: Raven jest częścią najciekawszych dyskusji na forum, pisze najfajniejsze, wyładowane sarkazmem i rozbudowanymi porównaniami podsumowania PPV, zwłaszcza tych od TNA (w sumie zazwyczaj tylko te jego czytam, ale pamiętam jak było, gdy czytałem trochę więcej), dodatkowo to właśnie Raven jest forumowym orędownikiem wymierającego słowa pisanego, zamiast audiofelietonów. W mijającym roku zaliczył także świetny występ w Attitude Mówi. Wszystko to przemawia za jedynym słusznym wyborem.

2. Redaktor roku

Tutaj Vercyn absolutnie bez konkurencji. Wrzucał najwięcej newsów (i to pewnie parę ładnych razy więcej niż wszyscy pozostali redaktorzy), był wszędzie na stronie, o czym świadczy "szefowanie" Raportowi Miesiąca czy cały czas częste występy w Attitude Mówi. Oprócz tego dość aktywny na forum, wrzucił z tego co pamiętam na stronę także jakiś artykuł. Dodatkowo tłumaczył dwie różne książki. Cieniem na jego forumowej egzystencji kładzie się jedynie niefortunna próba wskrzeszenia Tygodnia według Vercyna. Ale mówi się trudno, wcześniej wymieniony wkład w portal daje Vercynowi w moich oczach nagrodę Redaktora roku.

3. Moderator roku

xero - głosuję na niego z braku laku. Mówiąc szczerze, nie zauważam za bardzo pracy moderatorów (nie kwestionuję tego, że mają jej dużo), a xero zapamiętałem z paru ostrzeżeń udzielonych użytkownikom w różnych tematach. Zdaję sobie sprawę z tego, że jest to dość idiotyczne wytłumaczenie wyboru, ale ciężko mi to wyrazić inaczej.

4. Felieton roku

SixKiller: Jak rodziło się Attitude. Historia Vince'a Russo 1991-1999 - zapadł mi w pamięć ten felieton najbardziej spośród nominowanych. Znałem dość stereotypową wersję historii Russo, a tekst ten wybielił dość tę postać w moich oczach. Poza tym Six zasługuje na nagrodę także za parę innych wrzuconych na portal w mijającym roku artykułów. Wyróżnienie w tej kategorii dla felietonu Bonkola.

5. Debiutant roku

Hammer - najbardziej i najlepiej go kojarzę spośród nominowanych. Mimo, że to jego pierwszy rok na forum, zadomowił się już tutaj na dobre, dlatego w tej kategorii myślę, że to najlepszy oraz najbardziej odpowiedni wybór. Na jego korzyść działa także fakt, że zarejestrował się tutaj na samym początku roku, od razu wjechał z buta i teraz wydaje się, że Hammer jest już starym forumowym wygą.

6. Progres roku

Schoop - zdecydowanie Schoop. Urósł on w ciągu roku z szeregowego użytkownika do redaktora, newsmana, 1/4 Raportu Miesiąca, prowadzi typera i cholera wie co jeszcze. Dostał się do "kółka wzajemnej adoracji" i razem z N!KO oraz Vercynem stanowi jego niepodważalny trzon. Oprócz tego bardzo aktywny na forum, prowadził nawet chyba jedno Vttitude. Wybór znów dość łatwy.

7. Regres roku

hadaszyszek - tutaj było już dla mnie zdecydowanie trudniej dokonać wyboru. Wybieram jednak hadaszyszka, gdyż brakuje mi jego częstego postowania wiadomości o długości dwóch kartek A4 :-) Brak także trochę jego kłótni z Ghostem (którego nominacja trochę mnie dziwi, moim zdaniem angażował się on dość dużo w forum). Ważną kwestią jest także fakt, że w zeszłym roku oddałem na hadaszyszka głos w kategorii "użytkownik roku". W tym roku nie zasłużył on jednak na takie miano i poprzez to tym razem zdobywa on mój głos w tej kategorii.

8. Inicjatywa roku

Attitude Mówi - wybieram program N!KO za żelazną regularność pojawiania na portalu, poruszanie ciekawych (czasem) tematów oraz zaproszenie Ravena na odcinek po Wrestlemanii :-) Wspominam o tym, dlatego że tamten odcinek zachował się w mojej pamięci jako najlepszy w całym 2012 roku. Poza tym AM zasługuje w mojej opinii na głos także za ciekawy pay per view'owy (fajny wyraz, radosne słowotwórstwo :-) ) turniej w drugiej części roku, z udziałem śmietanki forumowej. Wyróżnienie należy się także tłumaczeniom Vercyna oraz Raportowi Miesiąca. Projekt N!KO zasłużył jednak na nagrodę, a Vercyn ma za te ww. projekty mój głos w kategorii "Redaktor Roku".

9. Diary roku

brak głosu, nie czytam

10. "WTF?!" roku

Tydzień według Vercyna - nieudanie wskrzeszenie protoplasty Raportu Miesiąca, tym razem w formie pisanej, które zakończyło się po dwóch (trzech?) tygodniach. Niepotrzebna reaktywacja, w dobie bardzo rozwiniętej oferty tekstowo - felietonowej na naszym portalu, projekt się nie przyjął. Inną kwestią jest to, że Vercyn chyba też szybko znudził się publikacją nowych odcinków i w ten oto sposób Tydzień według Vercyna utonął w czeluściach forumowych. Nie jest to jakiś wielki WTF, ale nic innego mi do głowy nie wpadło.

11. Avatar roku

Bonkol

12. Grafik roku

brak głosu, nie interesuję się

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306628

1. Użytkownik roku -Raven-

Miał być głos na N!KO ale jak przeczytałem post Ravena jak opisał pierścieni z władcy pierścieni stwierdziłem że Nikodemowi jeszcze trochę brakuje do naszej legendy :grin:

2. Redaktor roku Vercyn

Człowiek orkiestra na Ati: pisze, tłumaczy książki udziela się na w audycjach itp.

3. Moderator roku Vercyn

Nasz człowiek od brudnej roboty 

4. Felieton roku Bonkol: TNA, czyli kwintesencja wrestlingowego syfu

Dość ciekawy artykuł biorąc pod uwagę że nie lubię TNA więc tym bardziej mi się to fajnie czytało.

5. Debiutant roku Hammer

Tylko jego kojarzę.

6. Progres roku Schoop

Nasz forumowy kurczak który dość ciekawie mówi w audycjach.

7. Regres roku Ghostwriter

Żeby nie było że wszyscy na Hada głosują :D

8. Inicjatywa roku Tłumaczenie autobiografii Mysterio "Behind the Mask" i Pipera "In the Pit with Piper"

Poświęcenie tyle wolnego czasu na przetłumaczenie tych książek zasługuję na tą nagrodę.

9. Diary roku

Nie czytam.

10. "WTF?!" roku

Brak.

11. Avatar roku -Raven-

Ile razy widzę Ala Bundiego to mam uśmiech na twarzy :)

12. Grafik roku

Nie mam typu.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306652

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

1. Użytkownik roku - Raven. NIKO wydaje się być silną konkurencją dla naszego weterana, ale w moich oczach przegrywa z nim z kretesem z jednego prostego powodu: posty Ravena po prostu bardziej mnie bawią. To wszystko.

2. Redaktor roku - myślę, że jednak Vercyn. Masę tych newsów nawrzucał i trzeba to docenić :)

3. Moderator roku - trudno ocenia mi się pracę moderatorów, jako że spora część ich działalności jest po prostu niewidoczna. Wstrzymuję się od głosu.

4. Felieton roku - tutaj mam prawdziwy ból głowy, jako że większość z nominowanych tekstów przeczytałem z ogromnym zainteresowaniem. Po długim namyśle stawiam na Bonkola, doceniając masę ciekawostek jakie poznałem dzięki jego artykułowi.

5. Debiutant roku - tak po prawdzie to żaden z nominowanych nie wbił mi się jakoś szczególnie w pamięć. Wstrzymuję się od głosu.

6. Progres roku - kurczak, co jest zasługą niezwykle charakterystycznego gimmicku 8-)

7. Regres roku - tutaj też mam poważny ból głowy i muszę zmierzyć się z niełatwym wyborem. Ghostwriter podpadł mi ostatnio swoją bezkrytyczną obroną tabloidów i ich redaktorów (jacy to oni sprytni i jaką trudną pracę wykonują) przy jednoczesnym olaniu tak archaicznych pojęć jak rzetelność, etyka dziennikarska czy po prostu zwykła ludzka przyzwoitość, ale chyba nie o to chodzi, prawda? Jeżeli mam wskazać osobę, której postów najbardziej mi brakuje, to padnie na Euza. Kojarzę go z dobrymi tekstami, a ostatnio dostaję ich tyle, co kot napłakał. Więc... Euz.

8. Inicjatywa roku - AM nie słucham, Raport Miesiąca też mnie specjalnie nie interesuje, a na zloty nie jeżdżę. Za to uwielbiam czytać, więc mój głos idzie na tłumaczenia (pomimo tego że zdaję sobie sprawę z tego, że współpraca z Mattel to wielka rzecz).

9. Diary roku - niestety nie czytam.

10. "WTF?!" roku - ciężki wybór. Zastanawiałem się nad umieszczeniem tutaj swoich biadoleń nad ciężkim losem fana e-fedów i utyskiwań nad żałosną ich kondycją. Skoro jednak EWF powraca raz jeszcze, mogę pokusić się o nieco szersze spojrzenie. Mój głos idzie na walkę Gołota - Bowe i całą tą szopkę z nią związaną. Nie wiem co było gorsze - próba stworzenia federacji i rozpropagowania wrestlingu na polskim gruncie przy użyciu chwytów z lat osiemdziesiątych (te zapewnienia, że walka będzie "prawdziwa" naprawdę nie brzmiały dobrze), czy też sposób, w jaki odwołano galę (kontuzja, której i tak nikt nie kupił). Rany, jakie to było czerstwe... aż do dzisiaj wzdragam się na samą myśl o RCW.

11. Avatar roku - ciasteczkowy potwór trzymający w Ankle Locku Johna Cenę działa za każdym razem :)

12. Grafik roku - nie siedzę w tym, więc wstrzymuję się od głosu.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-306711

Jak zwykle na ostatnią chwilę... Choć rzadko się udzielam, nie komentuję, a 1/3 moich postów to zapewne typy w Typerze WWE :roll: to będąc tu częstym gościem po prostu czuję wewnętrzyny obowiązek w nagrodzeniu tych, dzięki którym mam tu po co zaglądać, a więc:

1. Użytkownik roku

N!KO – Jak by na to nie spojrzeć – na forum go pełno, udziela się chyba w każdym temacie, usystematyzował i wypromował Attitude Mówi. O tym „dlaczego N!KO?” przed moim postem zostało już chyba napisane wszystko. Jest na tyle wypromowany, że to dla niego najlepszy moment na przerwanie streaku Ravena. :)

2. Redaktor roku

Vercyn – liczba newsów przy jego nicku mówi wszystko. W tym roku częstotliwość i jakość ich dodawania była naprawdę imponująca i w pewnym momencie sprawiła, że zapomniałem o instnieniu „tamtych”, a i na portale zagraniczne zaglądałem rzadziej.

3. Moderator roku

Vercyn – jak ktoś przez jakiś czas próbuje nadzorować dział Booking Zone, to albo jest szalony, albo naprawdę poświęca się dla forum. Xero, na którego głosowałem - z tego co pamiętam - w zeszłym roku, trochę usunął się w cień, a Vercyn ciągle czuwa nad wszystkim jak Strażnik Teksasu. :twisted:

4. Felieton roku

Czytanie każdego tekstu wiązało się z bardzo miłym spędzeniem czasu, ale drogą eliminacji wybrałem SixKiller: Jak rodziło się Attitude. Historia Vince'a Russo 1991-1999. Cały czas próbuję nadrabiać braki w historii, a ten tekst (nazwa kategorii faktycznie trochę nieodpowiednia) pokazał mi Russo w zupełnie innym świetle niż widziałem go wcześniej.

5. Debiutant roku

Hammer – najlepiej kojarzę go spośród wszystkich nominowanych – pomyślałbym, że to wina avatara ;) , ale chyba jednak raczej tego, że i do dyskusji zawsze wniesie swoje trzy grosze i można czytać jego posty bez zgrzytania zębami. Żeby tylko ta histroia z jego shotem na udział w RM nie zakończyła się jak szansa Fandago na pasy tag team.

6. Progres roku

Schoop – Poza SB niewiele się udziela pisemnie, ale w ciągu roku stał się jedną z kluczowych postaci forum, więc głos na niego wydaje się oczywisty. Mogę tylko życzyć wszystkim nominowanym, żeby w kolejnym roku nie znaleźli się w kategorii:

7. Regres roku

Zdecydowanie hadaszyszek. Jeżeli ktoś jest nominowany za poprzedni rok w kategorii Użytkownik roku i nagle znika... To wiedz, że coś się dzieje. Mam tylko nadzieję, że każdy z nominowanych w tej - bardzo mocno obsadzonej - kategorii wycofał się w tym roku tylko po to, żeby w kolejnym zgarnąć nagrodę za Progres roku :lol:

8. Inicjatywa roku

Tłumaczenie autobiografii Mysterio "Behind the Mask" i Pipera "In the Pit with Piper" – poświęcenie swojego czasu, tylko po to żeby zwykłe forumowe lenie mogły sobie poczytać o tylu ciekawych sprawach i nawet tego nie skomentować (mea culpa...) zasługuje na najwyższe uznanie - po prostu. Vercyn to jedna z tych osób, których na forum po prostu nie da się zastąpić.

9. Diary roku

Ta nagroda była w pewnym momencie zarezerwowana dla Alvathena (podobnie jak zapewne Inicjatywa roku) – nigdy nie czytałem innego diary (nie byłem w stanie się do tego zmusić), ale niestety… (patrz niżej) - ostatecznie jestem zmuszony wstrzymać się w głosowaniu w tej kategorii.

10. "WTF?!" roku

Nie miałem wyboru - Alvathen i Attitude Forum Federation. Mega ciekawy pomysł, na który czynnie załapałem się nawet w ostatniej chwili. Tak szybko jak powstał, tak szybko upadł, a miał szansę wypromować dział na forum, do którego większość – taka prawda – po prostu nie zagląda, a nawet omija szerokim łukiem. Pod koniec roku na faworyta wyrósł jeszcze Avengers, ale uznałem, że nie ma co promować trolli.

11. Avatar roku

Hmmm… Avatar z Alem Bundy’m cały czas wywołuje u mnie uśmiech na twarzy. –Raven- głos idzie do Ciebie.

12. Grafik roku

Myślę, że Filipooo666 całkowicie zasłużył na tę nagrodę.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-307030

• Reputacja:   249
  • Urządzenie:  Android

1. Użytkownik roku

N!KO - udziela się w większości tematów występuje RM i prowadzi AM. Dzięki jego opiniom wiadomo, który film czy gra jest warta zachodu.

2. Redaktor roku

Vercyn - słowa uznania dla Twojej roboty w tym roku. Newsy pojawiają się co chwila, tłumaczenia książek i oczywiście RM. Możesz oficjalnie nazywać się "One man band"

3. Moderator roku

Mój głos tutaj leci na xero.

4. Felieton roku

Najbardziej do gustu przypadł mi felieton SixKillera: Jak rodziło się Attitude. Historia Vince'a Russo 1991-1999.

5. Debiutant roku

Hammer - najbardziej widoczny z nominowanych według mojej opinii.

6. Progres roku

Schoop - tutaj nie było problemy z wyborem. Schoop dołączył do grona redaktorów oraz do stałej ekipy RM. Tylko jedną rzecz popraw Schoop a mianowicie Typera TNA szybciej i częściej podliczaj :-) .

7. Regres roku

hadaszyszek - Po głowie chodził mi jeszcze Ghost, ale jego posty można jeszcze znaleźć natomiast hadaszyszek jakby pod ziemię się zapadł.

8. Inicjatywa roku

Attitude Mówi - pojawia się regularnie w doborowym towarzystwie. Czego chcieć więcej oby tak dalej.

9. Diary roku

nie czytam

10. "WTF?!" roku

Częstotliwość ukazywania się Vittude.

11. Avatar roku

Nie wiem czy tak można zagłosować, ale podobnie jak N!KO uważam, że mój avatar jest najlepszy. Czyli głos Jeffrey Nero.

12. Grafik roku

wstrzymam się

Edytowane przez Jeffrey Nero
https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-307041

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Dwayne Johnson powrócił na ring WWE po raz pierwszy od 11 lat podczas WrestleManii 40, która odbyła się w kwietniu tego roku. Jednak, jak przyznaje, jego ciało nie reaguje już tak samo, jak dekadę temu. "To niesamowicie trudne" - powiedział 52-letni Johnson podczas otwarcia Cirque du Soleil "Auana" w Honolulu we wtorek, 17 grudnia. "Trening staje się naprawdę intensywny, a obóz treningowy bardzo wymagający". "Przeszedłem obóz treningowy przed WrestleManią, który trwał około ośmiu do dziewięciu tygodni" — dodał. "To naprawdę szybkie tempo, ale na szczęście udało mi się przez to wszystko przejść". Cały czas pojawiają się spekulacje, że może on ponownie powrócić na ring podczas WrestleManii 41, która odbędzie się w przyszłym roku w Las Vegas. --- Walka Logana Paula z Conorem McGregorem nie oznacza końca kariery wrestlingowej YouTubera, mimo jego prób przekonania fanów, że jest inaczej. Były mistrz Stanów Zjednoczonych nie pojawił się w WWE od czasu, gdy stracił swój tytuł na rzecz LA Knighta podczas SummerSlam w sierpniu tego roku. Na specjalnej konferencji promującej współpracę WWE z Netflixem Logan ujawnił, że będzie aktywnie uczestniczył w programie Monday Night Raw w 2025 roku. "Obiecuję wszystkim: patrzycie na przyszłego mistrza świata WWE, a jego imię to Logan Paul." Gunther odpowiedział na słowa Paula, stwierdzając, że z wielką przyjemnością "wybije ten głupi uśmieszek z jego twarzy." (slap that stupid smirk out of his face.)Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Mr_Hardy
      Bardzo smutny news, ale może wymyślą coś nowego.
    • IIL
      Japonia od 2027 zakazuje użytku, importu i sprzedaży jarzeniówek, co może wiązać się z sporymi zmianami w death matchowych federacjach. To byłby koniec pewnej ery, ale z drugiej strony może już czas na inne zabawki...  
    • Kaczy316
      Więc co? Zobowiązałem się do zabawy co roku i słowa dotrzymam! Lecimy z przewidywaniami na 2025 rok! O to moje typy, ciężko dać coś nieoczywistego, bo mam wrażenie, że obecnie wszystko z Hunterkiem jest możliwe i dzieją się świetne rzeczy w fedce, więc na razie ciężko coś zmienić na lepsze, bo cały czas jest co raz lepiej według mnie xD, ale O TO MOJE TYPY! ZAPRASZAM DO ZABAWY!   1.Dostaniemy totalnego bangerka w postaci Ilja vs Gunther na jakimś PLE prawdopodobnie o jeden z tytułów. 2.The Rock nie zawalczy na WM 41. 3.Orton skroi Rhodesa z Undisputed WWE Championship na WM/SS. 4.Sami Zayn lub KO w końcu dobiorą się do walizki. 5.Bron Breakker dostanie program o World Title na jakimś PLE. 6.Punk pierwszy raz w historii będzie Main Eventował WM. 7.Rhea odzyska tytuł Women's World na debiucie Raw na Netflixie. 8.Debiut Raw na Netflixie będzie tak samo pamiętny jak Raw 1000. 9.Jacob Fatu dostanie poważny singlowy pojedynek na WM. 10.Obstawiam, że Call Up w tym roku z NXT dostaną: Trick Williams, Oba Femi, Roxanne Perez, Cora Jade i The Family. 11.Dominik Mysterio niestety dalej nie będzie istotnym graczem podobnie jak w 2024, a szkoda. 12.John Cena vs Logan Paul na WM taka plotka krąży po sieci obecnie, a ja chciałbym to zobaczyć i to się wydarzy. 13.Royal Rumble męski w tym roku wygra ktoś kogo kompletnie się nie spodziewamy(czyli nie z grona faworytów) 14.Drew McIntyre będzie jeszcze bardziej kluczową postacią w 2025 niż był w 2024 i udowodni to wygrywając World Title na pewnym etapie. 15.Finn Balor będzie dostawał od fanów po raz enty "OSTATNI MOMENT NA ODBUDOWANIE SIĘ" Bo dostaję takie coś od kilku ładnych lat xD. 16.Cena dostanie Ortona jako ostatniego rywala w finałowej walce w 2k25. 17.Opos(Omos) zostanie w końcu wywalony z WWE. 18.Sheamus zostanie Grand Slam Championem, zdobywając ostatni brakujący tytuł czyli Intercontinental. 19.The New Day sięgną ponownie po mistrzostwa Tag Teamowe. 20.Tiffany Stratton zostanie mistrzynią kobiet skutecznie inkasując walizkę. 21.Zostanie ogłoszone pierwsze w historii 2-dniowe Royal Rumble.
    • PTW
      Odeszliście na chwilkę od świątecznego stołu? To fajnie, mamy coś dla Was :) PTW AWARDS 2024 powered by Fantastyczne Gadżety - LECIMY DALEJ! GŁOSOWANIE: MÓWCA ROKU! Głosujecie reakcjami. Poniżej kilka słów o nominowanych, by ułatwić Wam wybór. Lajk - Dawid Puncher Seńko Zwycięzca poprzedniego głosowania to bez wątpienia najbardziej kompletny produkt w polskim pro wrestlingu. Jego ciosy rozbijają twarze rywali, a jego cięte riposty łamią ich ducha i trzeba przyznać że w jednym i drugim doszedł niemal do perfekcji. Zależnie od dnia, humoru czy przeciwnika pięściarz ze Szczecina potrafi być zabawny, sarkastyczny, kąśliwy... ale przede wszystkim tak jak w walce szuka słabego punktu i ładuje weń do oporu. Serce - Vincent Caravaggio PTW Współczesny arystokrata to istna sensacja ubiegłego roku, człowiek, który szturmem podbija polską scenę i może się pochwalić nie tylko nieskazitelnym rekordem zwycięstw, ale także (a może głównie?) licznymi przemowami, którymi starał się ukazać swoją wyższość nad rywalami i wygrać bitwę psychologiczną. Vincenta można nie lubić, ale trzeba przyznać, że wokabularz ma niezwykle rozbudowany i jako krasomówca jak i zawodowy zapaśnik zawsze jest o kilka kroków przed oponentami. Wow - Alex Brave Na liście nie mogło zabraknąć prowadzącego The Brave Show. Alex przeszedł swoisty glow up w ostatnich miesiącach i z sędziego o wątpliwej uczciwości stał się pełnoprawnym wrestlerem... o wątpliwej uczciwości. Poza pierwszymi zwycięstwami i rewelacyjnym pokazie umiejętności w meczu otwarcia na Ryuconie Brave błyszczał też na mikrofonie, choć to co mówił raczej nie sprzyjało zdobywaniu fanów. Zobaczymy, czy czekają nas kolejne edycje jego programu, czy widzowie zostaną oszczędzeni. Smutek - Arkadiusz Pan Pawłowski Założyciel i promotor naszej federacji poprowadził już ponad 50 gal pro wrestlingu w Polsce i zagranicą, zawsze z charakterystyczną dla siebie zaraźliwą pozytywną energią i w swoim niepodrabialnym (choć byli tacy co próbowali :)) stylu. Gdy pionier polskiego pro wrestlingu chwyta za mikrofon można być pewnym jednego - będzie się działo! Po tym co zadziało się na ostatniej gali wszyscy mają wiele pytań dotyczących przyszłości, my zapytamy jedynie, cytując klasyka... CZY JESTEŚCIE GOTOWI? Głosujcie już teraz i sprawdźcie poprzednie posty, by oddać głos w każdej kategorii! W niektórych kategoriach zawodnicy idą łeb w łeb - Wasze wsparcie może okazać się decydujące! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...