Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Attitude User Awards 2012 - Oficjalne Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Filmy mają swoje Oscary, muzyka ma swoje Grammy, WWE Slammy... i mogę kontynuować ten sztampowy wstęp, który i tak jest tylko dodatkiem, a każdy wie o co chodzi. Attitude oprócz głosowania na wydarzenia ze świata wrestlingu, stara się wyróżnic swoich użytkowników.

Kolejny rok, przyniósł kolejne zmiany. O ile te w kategoriach nikogo już dziwić nie powinny, tak tą największą modyfikacją, jest odpuszczenie Wam procesu nominacji. Nie wnosił on wiele, a nawet potrafił serwować dziwne efekty, i finalnie psuć całokształt. Wyszliśmy z założenia, że niektórych sama nominacja może/powinna cieszyć, bo w 2012 wnieśli swoimi postami wiele życia – za co Attitude dziękuje! Jeśli jednak, gdzieś tych kandydatów brakuje, to tylko dowód, że nie wszędzie rewolucja miała racje bytu. „WTF” każdy przeżył swoje, „Avatar”, czy prace „Grafika”, każdemu się podobają inne. Tam macie absolutną dowolność (te 3 kategorie znajdują się na końcu)

Poza tym, zrezygnowaliśmy z takich kategorii jak:

Temat roku – Życie u nas toczy się w kilku – "tygodniówkowych" - wątkach, i nie ma parcia na zakładanie nowych. Tym sposobem, nominowanie czegokolwiek, stało się niemożliwe.

Największe forumowe wydarzenie roku – Co to w ogóle jest forumowe wydarzenie? Przestałem pisać "plusami i minusami"? Cóż się może wydarzyć. Tu nie chodzi, że nasze forum, jest jakieś nudne, i ciężko nam znaleźć wydarzenie, ale takie po prostu nie mają racji bytu, bo jak już się coś dzieje, to śmiało możemy to podczepić pod „Inicjatywę”, czy „WTF”. Zbyt wiele podobnych kategorii = niemożność nominacji. „Wydarzenie” nie tyle znika, co mixuje się z „bliźniakami”.

Wrestlingowy znawca roku – Każdego roku nominowane te same osoby. Żadna z nich nie jest w stanie zdefiniować, na jakiej podstawie wybrać tego „naj”.

Uploader roku - Nie umniejszając nikomu, mamy jednego. Bezsensem byłoby powielanie tego samego głosu. Wszyscy czerpiemy z dobrodziejstw Ice’a, a on i tak się średnio przejmie brakiem tej kategorii.

Coś się kończy, coś zaczyna, więc krótko o nowych kategoriach:

Felieton roku – Pisanie tekstów na portal, rozwinęło się ostatnimi czasy na Attitude. Każdy wie, że mamy tego pokaźną ilość, i każdego miesiąca coś nowego się pojawia. Zainteresowanie jest spore, więc czas docenić ten najciekawszy tekst (zastępstwo dla „Tematu roku”)

Regres roku – Ta kategoria sprawiła, że „Postęp”, zmieniliśmy na „Progres”. Tłumaczenie uważam za zbędne, podkreśle jednak, że tylko z pozoru jest to negatywne wyróżnienie - bo przecież z takich zrezygnowaliśmy w 2011. Regres, to nie tyle pisanie gorszych postów, co po prostu pisanie rzadziej. Triumfator nie powinien obracać się na pięcie, a przypomnieć sobie, co robił kiedyś, i mieć świadomość, że użytkownicy tęsknią za jego postami najbardziej.

Maksymalnie wyróżniliśmy pięciu userów, ale jak kandydatów brakowało, to nie szukaliśmy ich na siłę. Waszym zadaniem jest oddanie głosu, jak i opisanie, czemu on, a nie ktoś inny – to w końcu zawsze jest mile widziane.

... Here are the nominees!

1. Użytkownik roku

-Raven-

N!KO

mały619

marcel

E_9

2. Redaktor roku

Vercyn

SixKiller

Ghostwriter

Bonkol

3. Moderator roku

xero

Euz

Koper

Vercyn

4. Felieton roku

Ghostwriter: The Rockers: Życie po północy

SixKiller: Jak rodziło się Attitude. Historia Vince'a Russo 1991-1999

Bonkol: TNA, czyli kwintesencja wrestlingowego syfu

SixKiller: Flair: żałuję, że pomogłem Bischoffowi

BRKSTRM: 1 kwietnia - wrestlingowe katharsis

5. Debiutant roku

Hammer

B-Side

Phenomenal

Mr. Enigma

Bullinho

6. Progres roku

Schoop

Tupak

Alert

Kejrol

aRo93

7. Regres roku

Sebu

Euz

Streetovs

hadaszyszek

Ghostwriter

8. Inicjatywa roku

Attitude Mówi

Raport Miesiąca

Tłumaczenie autobiografii Mysterio "Behind the Mask" i Pipera "In the Pit with Piper"

Seria konkursów we współpracy z firmą Mattel

VI Zlot Fanów Wrestlingu w Gdańsku

9. Diary roku

Kari - Ring of Death

Pinio - WWE w Nowym Wydaniu

Blaze9 - Blaze Stream

lukaszek123 - Po prostu WWE

10. "WTF?!" roku

11. Avatar roku

12. Grafik roku

Głosowanie potrwa do 15/16 grudnia, a zaraz po skończeniu, ruszymy z Attitude Wrestling Awards!

Edytowane przez N!KO
https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

4

• Majster

1

• Bigbrother

1

• LeVy

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Użytkownik roku

-Raven-

...Dla niego jestem w stanie tuż po obejrzeniu PPV wieczorem poczekać nawet godzinę na jego recenzje gali...bo inacze PPV od Dixie czy Vinca nie będzie dla mnie kompletne. W ostatnim okresie, kiedy nie byłem obecny aktywnie na Attitude wchodziłem specjalnie czytać tylko jego posty. :twisted: Co tu dużo pisać - człowiek legenda forum.

2. Redaktor roku

Vercyn

...Nie ma tu miejsca na sympatie czy animozje. Wszystkie newsy które czytam i które mnie potrafią zainteresować podpisane są zawsze nazwą "Vercyn"

3. Moderator roku

Koper

4. Felieton roku

...Tematy związane z WCW (tworzeniem potęgi jak i upadkiem) zawsze są u mnie najmilej widziane.

5. Debiutant roku

Hammer

...Nie bardzo mam jakiś powód, by zagłosować na Hammera (choć pisze sensownie i nie powiela), ale tym bardziej nie mam powodu by zagłosować na resztę której nie kojarzę.

6. Progres roku

Alert

...Wypada dać Schoopowi nie? No ale prawda jest taka, że po za podcastami audio nie istnieje on na forum - a chyba na tym głównie oceniamy progres roku. Głos na Alerta który mimo iż nie jest jakiś omnibusem wrestlingowym potrafi mnie zaciekawić swoimi postami a kłótniami to już w ogóle. :twisted:

7. Regres roku

hadaszyszek

Zdecydowanie brak mi jego postów. :)

8. Inicjatywa roku

Raport Miesiąca

Oj tak nie ma to jak 1.30 h czystej rozmowy o wrestlingu która potrafi umilić choćby grę w FM'a.

9. Diary roku

Nie czytam :(

10. "WTF?!" roku

PH93 jako newsman.

11. Avatar roku.

Bonkol.

12. Grafik roku.

Filipooo666

Edytowane przez PH93
https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305898

1. Użytkownik roku

Posty wszystkich nominowanych czytam z przyjemnością (no może poza +/-/* N!KO :twisted:) i dlatego wybór w tej kategorii jest dla mnie jednym z najcięższych. Uważam, że tutaj dla żadnego z nich nie będzie ujmą, jeżeli nie wygra, bo samo znalezienie się w tej kategorii jest wyróżnieniem. Głos na - E_9

2. Redaktor roku

Ghost i Bonku piszą fajne i ciekawie, ale mój głos leci na Sixa, który mnogością swoich tekstów zaciekawił mnie, jak również wielu innych userów na tym forum. Głos na - SixKiller

3. Moderator roku

Każdy moderator ma to do siebie, że jego pracy w dużej mierze nie widać. Najczęściej objawia się to tylko kolejnymi wpisami w temacie "Ostrzeżenia". Miałem ciężki orzech do zgryzienia przy tej kategorii. Głos na - xero

4. Felieton roku

To jest właśnie tak mnogość tekstów na Attitude (nie tylko przecież wrzuty Sixa), która odróżnia nasz portal od innych tworów. Z podanej trójki wciągnęły mnie najbardziej trzy teksty - Ghosta, Bonkola i Sixa (o narodzinach Attitude) i z tych właśnie tekstów wyniosłem najwięcej informacji. Każdy tekst jest okupiony ogromem pracy (wyszukiwaniem materiałów, tłumaczeniami na polski, etc) i każdy powinien dostać "figurkę" za swoją pracę. Ode mnie leci głos na naprawdę obszerny artykuło-felieton Bonkola o syfiastych rzeczach w TNA, który wzbogacony został przez niego oprawą wizualną. Głos na - Bonkol: TNA, czyli kwintesencja wrestlingowego syfu

5. Debiutant roku

Z podanej piątki moim zdaniem wyróżniał się zdecydowanie jeden z użytkowników, który jest systematycznie aktywny i stara się zabierać głos w dyskusjach, jeżeli takie się już zdarzają. Do tego pisze ciekawie i jeżeli utrzyma taką tendencję w 2013 to z pewnością może liczyć na nominację do Progresu lub nawet do Usera Roku. Głos na - Hammer

6. Progres roku

Ktoś może mi zarzucić, że to kolesiostwo, ale wybrany przeze mnie użytkownik zaliczył rzeczywiście spory progres patrząc na jego poprzedni rok. Dołączył pod koniec 2010, w 2011 było o nim cicho, a w 2012 wybuchła jego bomba - stał się Kurczakiem na gali WWE - czyli punktem charakterystycznym naszego sektora, dołączył do Raportu Miesiąca na stałe, nagrał vloga o zlocie i w drugiej połowie roku dołączył do grona redakcyjnego, jako newsman. Moim zdaniem gołym okiem widać tutaj ogromny postęp. Głos na - Schoop

7. Regres roku

Z wielką szkodą dla forum żaden z tych Panów nie pisze już tak, jak pozwolił sobie nas do tego przyzwyczaić i podobnie, jak w przypadku Felietonu, każdy nominowany powinien dostać "figur...wróć rózgą po tyłku i wrócić do pisania tak, jak to potrafi najlepiej. Mam ciężki wybór, bo tęsknię za wielopostowymi kłótniami Ghosta i hada, a któryś z nich może poczuć się urażony nominacją drugiego (czy tylko dla mnie oni byli pierwowzorami Hell No?), dlatego głos oddam na trzecią osobę. Głos na - Sebu

8. Inicjatywa roku

W związku z tym, że w czterech z pięciu nominowanych akcji brałem czynny udział to nie zamierzam głosować na nie. Attitude Mówi należała się ta nominacja, gdyż w tym roku zaliczony został 100 odcinek, a do tego wprowadzonych zostało kilka innowacji + to co w zeszyłm roku - regularność. Raport Miesiąca - zaliczył roczek, Mysterio został zamknięty, Piperowi nie brakuje już wiele, VI Zlot był symaptyczny, ale chyba nic nie przebije tego zeszłorocznego, więc siłą rzeczy nabardziej wyróżnia się nasza "współpraca" z Mattelem i seria konkursów, w których nagrodami były figurki ufundowane właśnie przez tę firmę. Głos na - Seria konkursów we współpracy z firmą Mattel

9. Diary roku

Wybór miałem między dwoma pisarzami i dwoma opowiadaniami - Kari oraz Pinio. I zastanawiałem się którego i za co wybrać - czy Pinia za to, że jest to najdłużej pisanie diary na Attitude, czy Kariego, że postanowił wrzucić projekt własnej federacji, a nie tworzyć kolejne "moje WWE". Głos na - Kari - Ring of Death

10. "WTF?!" roku

Alvathen - Attitude Forum Federation - czyli projekt, który zainteresował wiele osób, zwykle nawet nieprzychylnych Booking Zone, ale tak szybko jak powstał, tak szybko upadł i nikt nie podjął się próby jego reaktywacji.

11. Avatar roku

Zdecydowanie avatar Bonkola - nie jest to wielka grafika komputerowa, ale za każdym razem, jak patrzę na ten avek to się śmieję i wiem, żeby postów Bonka nie brać na serio. Zastanawiałem się jeszcze nad avkiem N!KO, ale gdyby nie fakt, ze zamiast wrzucić sobie fotke z Dolphem, co nie byłoby dla niego ujmą, to wyciął Zigglera i wrzucił swoją facjatę, który każdy już chyba zna na pamięć. Głos na - Bonkol

http://forum.attitude.pl/images/avatars/11307543564ef36d36820ef.jpg

12. Grafik roku

-

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305900

1. Użytkownik roku - N!KO - zawsze pisał mi, że nie ma pojęcia skąd biorę czas na oglądanie tego wszystkiego no to teraz krótko go podsumuje. Ogląda masę filmów zarówno nowych jak i starych. Ogląda wszystkie tygodniówki i PPV spod znaku WWE i TNA. Ogląda ROH i PWG. Ogląda shooty i dokumenty. Pisze posty i nagrywa podcasty. Wszystko REGULARNIE. Teraz to ja nie mam pojęcia kiedy on znajduje na to czas. :twisted: W każdym razie walczył w moim rankingu z -Ravenem-, ale jednak ta jego wszechobecność zadziałała na jego korzyść i nie wyobrażam sobie kogoś innego w tym roku na najwyższym stopniu podium. Good job! :wink:

2. Redaktor roku - Vercyn - chyba najbardziej regularny newsman w historii tego portalu. Zawsze można na niego liczyć i bije pod tym względem na głowę innych nominowanych. Do tego twardo tłumaczy książki, które budzą bardzo duże zainteresowanie wśród forumowiczów. Kupa poświęconego czasu i jak dla mnie zasłużone wyróżnienie.

3. Moderator roku - Vercyn - szczerze powiem, że w ostatnich miesiącach trochę na dalszy plan odeszli zarówno Euz jak i xero, którzy nie porządkują forum tak jak dawniej i jedyny Vercyn cały czas stoi na straży porządku. Dobrze, bo trolli jest masa, a dzięki niemu są na pewno spokojniejsi.

4. Felieton roku - Ghostwriter: The Rockers: Życie po północy - niby znałem większość motywów, ale jednak parę razy się zaskoczyłem i czytałem to z dużą przyjemnością. Na pewno zadziałał też fakt, że uwielbiam teksty o Shawnie z lat młodzieńczych, bo zawsze można się dowiedzieć czegoś ciekawego na temat jakichś wybryków i akcji, których po "pokochaniu Boga" już więcej nie robił. Do tego tekst fajnie napisany i czuć tutaj naprawdę dobrą rękę autora.

5. Debiutant roku - Hammer - z jego postami można podyskutować, bo ma swoje zdanie i potrafi je przedstawić. Nie jest jednym z tych którzy piszą o wszystkim i o niczym. Posty są długie i mają ciekawą formę. Jak nie poprzestanie na laurach może wyjść z niego coś bardzo dobrego.

6. Progres roku - Schoop - w tym roku jedna z gwiazdek forum, która zasłynęła swoim gimmickiem kurczaka. Duża aktywność, ciekawe posty i ciekawe pomysły. Nabył też wystarczającą ilość luzu, której zabrakło mu na chwile podczas zlotu, kiedy musiał walczyć z nieopierzonym kogutem - Streetem. :wink:

7. Regres roku - Euz - każdy z wymienionych zasłużył na tą nagrodę. Brakuje mi większej aktywności każdego z nich, ale to Euz zgubił się najbardziej. Nie mam z kim popisać o puro, nie udziela się też w temacie o piłce, a nawet nie tępi niesfornych użytkowników tak jak kiedyś. Może się jeszcze nawróci.

8. Inicjatywa roku - VI Zlot Fanów Wrestlingu w Gdańsku - cóż, może to takie trochę sztampowe podejście, ale jednak pierwszy raz byłem na zlocie i trudno tego nie docenić. Świetna organizacja, którą w Łodzi będzie szalenie trudno powtórzyć. Świetny klimat, który stworzyli użytkownicy forum, którzy się licznie stawili. Wspólna popijawa, dobre rozmowy, żarty i nudna gala WWE. Mogło być jeszcze lepiej?

9. Diary roku - szczerze przyznam, że nie czytam, bo ciągle uważam, że aktualnie diary nie ma racji bytu i ciężko zyskać na takim pisaniu większą popularność.

10. "WTF?!" roku - serio nie mam pojęcia co wybrać. Może zlotowy feud pomiędzy Schoopem, a Streetem? Wszyscy mieli ubaw po pachy, teksty Streeta miażdżyły system, a wkurwienia "Kurczaka" nie da się opisać słowami. Bardzo pozytywne zaskoczenie. :twisted:

11. Avatar roku - Vercyn - szczerze to avatary raczej nie zapadają mi w pamięć, ale bardzo prosty avatar Vercyna zwanego też Getorixem bardzo przypadł mi do gustu. Połączenie mikrofonu i pióra pasuje do niego jak ulał, bo zarówno tekstami pisanymi jak i za mikrofonem po prostu daje rade.

12. Grafik roku - Filipoo666 - dział grafiki interesuje mnie tak jak konkurs na wstrzymanie oddechu, ale zerknąłem tam na chwile i prace Filipoo666 wydają się mieć całkiem niezły klimat. Szczególnie w oczy rzuciła mi się sygnatura z Ambrosem.

Słowo na koniec - za dużo regresów jeżeli chodzi o postacie bardzo ważne dlatego forum, które w latach poprzednich wnosiły dużo ciekawych postów i fajnego spojrzenia na temat tego biznesu. Trzeba mieć nadzieje, że rok z 13 w tle będzie pod tym względem o wiele lepszy.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305903

Użytkownik roku : -Raven-

Jego komentarze potrafią polepszyć mi humor po coraz słabszych galach od WWE. Poza tym wie wszystko i na każde pytanie ma odpowiedź ;)

Redaktor roku : Vercyn. Tutaj tak łatwo wybrać nie bylo, ale najwięcej newsów chyba daje Vercyn, więc to on jest moim faworytem.

Moderator roku : xero

Felieton roku : BRKSTRM: 1 kwietnia - wrestlingowe katharsis - Bardzo fajny felieton o WM, o Cenie i o Rocku.

Debiutant roku : Hammer

Progres roku : Schoop

Regres roku : Sebu

Inicjatywa roku : AM

Diary : Pinio - WWE w nowym wydaniu

WTF roku : Hmmm.... Według mnie w tym roku zbyt wielkiego wyboru nie ma. Wstrzymam się od głosu.

Avatar roku : Niech będzie mały619, zawsze lubię sobie popatrzeć :)

Grafik roku : Filipooo666 - ciągle bardzo podoba mi się moja sygna z Bryanem jego autorstwa.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305910

1. Użytkownik roku

-Raven- - Living Legend. Wystarczy

2. Redaktor roku

Vercyn - "Tydzień według Vercyna", świetne tłumaczenia książek i duża ilość newsów - numer 1 nie był trudny do wybrania.

3. Moderator roku

xero

4. Felieton roku

SixKiller: Jak rodziło się Attitude. Historia Vince'a Russo 1991-1999 - O zwycięstwo walczyli zażarcie Bonkol i Six, ostatecznie zagłosowałem na Sixa ze względu na "trudniejszą" tematykę.

5. Debiutant roku

Żaden nie wpadł mi w oczy, wstrzymam się.

6. Progres roku

Schoop - Chicken, Newsman, kolejna legenda tego portalu. Pojedynek WeeMan vs Schoop w stypulacji "Widelec and Tables Match" o miano legendy wszechczasów oczekiwany :D

7. Regres roku

Ghostwriter

8. Inicjatywa roku

Tłumaczenie autobiografii Mysterio "Behind the Mask" i Pipera "In the Pit with Piper" - mnóstwo pracy, mnóstwo poświęconego czasu, mnóstwo zabawy przy czytaniu. Vercyn - trzymaj tak dalej!

9. Diary roku

Blaze9 - Blaze Stream - Skoro nie ma tu mnie, to głosuję na Blaze9 - z szacunku do jego tytanicznej pracy nad diary i częstymi komentarzami pod diary innych użytkowników.

10. "WTF?!" roku - Attitude Forum Federation - Genialny pomysł, wykonanie...trochę gorsze. Za szybki koniec, za szybki!

11. Avatar roku - No dobra, niech już będzie N!KO. Wybieram się na WWE w Łodzi, więc piwo za głos na niego mile widziane xD

12. Grafik roku - Wstrzymuję się.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305916

1. Użytkownik roku

N!KO

Człowiek, który robi wszystko: recenzjuje filmy, gry, Świetnie prowadzi Attititiude Mówi. Jego posty są interesujące. Ogląda wszystkie tygodniówki WWE, TNA oraz PWG i ROH.

2. Redaktor roku

Vercyn

Bardzo rzetelny użytkownik. Jego newsy są bardzo dobre i często się pojawiają.

3. Moderator roku

Koper

Swoją pracę wykonuje dobrze i usuwa trollów z forum.

4. Felieton roku

Jak najbardziej ciekawy felieton, który z przyjemnością mi się czytało.

5. Debiutant roku

B-Side

Z przyjemnością czyta mi się jego recenzje z gal. Ciekawe wypowiedzi bez błędów. Hammer też się wyróżniał, ale dla mnie jednak B-Side.

6. Progres roku

Schoop

Zdecydowanie jest go pełno. Raporty miesiąca, Newsy i ciekawy gimmick kurczaka.

7. Regres roku

Sebu

Nie żeby coś, ale za bardzo cie nie widać.

8. Inicjatywa roku

Attitiude Mówi

Zdecydowanie potraficie mnie rozbawić i zaciekawić swoimi rozmowami w audycjach.

9. Diary roku

w sumie to nie czytam

10. "WTF?!" roku

Trudno powiedzieć...

11. Avatar roku.

Bonkol. Zawsze jak na niego patrzę to pojawia się uśmiech na mojej twarzy.

12. Grafik roku.

Filipooo666. Raz zajrzałem do grafików i jego sygny przypadły mi do gustu.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305919

1. Użytkownik roku

N!KO

Pisze naprawdę wyśmienite posty jest aktywny na forum pisze nie tylko o wrestlingu ale o MMA grach, filmach. Prowadzi AM udziela się w Raporcie Miesiąca. pisze felietony i nwesy dlatego głos na Niego

2. Redaktor roku

Vercyn

3. Moderator roku

xero

4. Felieton Roku

5. Debiutant roku

tu chcę podziękować za nominację

a mój głos leci na Hammer'a

6. Progres roku

Schoop

7. Regres roku

na forum jestem niespełna rok więc wstrzymam się w tym miejscu od głosu

8. Inicjatywa roku

9. Diary roku

Blaze9 - Blaze Stream

10. WTF

wstrzymam się

11. Avatar roku

Mały619

12.Grafik roku

Filipooo666

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305921

• Reputacja:   1

1.Użytkownik Roku:

Na mój głos w tej kategorii zdecydowanie zasłużył sobie N!KO, który bardzo szczegółowo s odpowiada mi na moje wszystkie pytania, które tyczą się porównywania zawodników, przykładami takimi są ''Porównanie, który lepszy: Matt Morgan czy Tyson Tomko''. Oczywiście są strony internetowe, gdzie również mogę się oto spytać, ale jeżeli już to najbardziej zwracam uwagę na odpowiedzi N!KO, które są konkretne. Głos na: N!KO.

2.Redaktor Roku:

Vercyn.

3.Moderator Roku:

Xero.

4.Felieton Roku:

5.Debiutant Roku:

Hammer

6.Progres roku:

Schoop.

7. Regres roku:

Zdecydowanie hadaszyszek.

8. Inicjatywa roku:

Attitude Mówi.

9.Diary roku:

Gdzie jest Badu? Bez głosu.

10."WTF?!" roku:

Alvathen - Attitude Forum Federation.

11.Avatar roku

Uważam, że najciekawszym avatarem dla mnie tutaj na forum jest avatar należący do Vercyna.

12.Grafik roku:

Tutaj jest pewne kto zwycięży, bo przecież ten dział zaczął upadać do tego stopnia, że raptem korzysta z niego zaledwie ze 3 osoby... Głos na Filipoo666.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305922

1. Użytkownik roku

-Raven-

2. Redaktor roku

Vercyn

3. Moderator roku

Koper

4. Felieton roku

BRKSTRM: 1 kwietnia - wrestlingowe katharsis

5. Debiutant roku

B-Side

6. Progres roku

Schoop

7. Regres roku

Ghostwriter

8. Inicjatywa roku

9. Diary roku

lukaszek123 - Po prostu WWE

10. "WTF?!" roku

Brak

11. Avatar roku

Głosuje na swój xD (jak nie mozna na swój to wybieram Shoopa :P)

12. Grafik roku

Brak

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305929

Nominacji się nie spodziewałem - chociażby ze względu na to, że głównie udzielam się w tematach o MMA, ale wielkie dzięki ;)

1. Użytkownik Roku - NiKO

2. Redaktor Roku - Vercyn

3. Moderator Roku - xero

4. Felieton Roku - SixKiller o Russo

5. Debiutant - B-side

6. Progres roku - Schoop

7. Regres roku - wstrzymam się

8. Inicjatywa Roku - Attitude Mówi

9. Diary Roku - Blaze

10. WTF roku - brak

11. Avatar Roku - Bonkol

12. Grafika Roku - tu ponownie brak głosu

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305932

1. Użytkownik roku - -Raven-

Oddałbym głos na N!KO, bo torturowanie się takimi genialnymi filmami jak "Zmierzch" by tylko napisać z nich recenzje jest godna podziwu. Ja nie miałbym tyle samozaparcia... Mimo to, że N!KO jak co roku był wszędzie gdzie się dało to musi oddać cesarzowi co cesarskie, bo posty Ravena są najwyżej klasy. Zdecydowanie najlepszy użytkownik tego forum, i nie jest to lizanie mu dupy. :D Szczerze mówiąc, rok temu ta kategoria była mocarnie obsadzona, w tym jakoś nie potrafię sobie wyobrazić by ktoś mógł (z wyjątkiem N!KO) mógł przerwać streak Rave'a. Sorry chłopaki...

2. Redaktor Roku - Vercyn

Przede wszystkim za tłumaczenie książek, na pewno zajmuje to kupę wolnego czasu, a to w naszym jakże leniwym środowisku trzeba, a wręcz należy docenić. Poza tym regularny newsman i uczestnik podcastów, których osobiście nie słucham, ale szanuje inicjatywę. :)

3. Moderator roku - xero

4. Felieton Roku - Bonkol: TNA, czyli kwintesencja wrestlingowego syfu

Kocham czytać o takim syfie we wrestlingu, a więc taki artykuł był jak miód na moje serce. :twisted: Masa zabawnych informacji, o których - jako antyfan TNA - nie miałem pojęcia.

5. Debiutant - Hammer

Tylko tego użytkownika kojarzę. Reszta mniej lub bardziej wydaje mi się anonimowa... Nie wiem co jest tego przyczyną, ale w takim wypadku nie pozostaje mi nic tylko zagłosować na Hammera. Pisze dobrze i całkiem sensownie, wydaje mi się, że nie powiela zdania innego użytkownika, tylko pisze swoje własne przemyślenia, a to wbrew pozorom nie jest takie pospolite.

6. Progres roku - brak

Schoop - to użytkownik, który nie za wiele pisze, więc ciężko ocenić jego progres w stosunku do poprzedniego roku.

Tupak - pisze tylko o TNA, a więc jego postów nie czytuje.

Alert - użytkownik, który chiał bodajże Sheamusa zadźgać tępym nożem, a niech mnie co za progres!

Kejrol - dobry użytkownik, ale ja postępu w jego postach jakoś nie zauważyłem.

aRo93 - j.w.

7. Regres roku - hadaszyszek

Nie pamiętam kiedy jego post czytałem... Ostatnio chyba jak kłócił się z RR...

8. Inicjatywa roku - Tłumaczenie autobiografii Mysterio "Behind the Mask" i Pipera "In the Pit with Piper"

9. Diary Roku - brak

Wszystkie stoją na niskim poziomie...

10. WTF roku - RR

11. Avatar Roku - Bonkol

12. Grafika Roku - brak

Edytowane przez Anapolon
https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305942

1. Użytkownik roku- N!KO

2. Redaktor roku- Vercyn

3.Moderator roku- Vercyn

4.Felieton roku- Bonkol: TNA, czyli kwintesencja wrestlingowego syfu

5.Debiutant roku- Hammer

6.Progres roku- aRo93

7.Regres roku- hadaszyszek

8.Inicjatywa roku- Raport miesiąca

9.Diary roku- brak.

10.WTF roku- Alvathen - Attitude Forum Federation

11.Avatar roku- Vercyn

12. Grafik roku- Filipooo666

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305953

1. Użytkownik roku

N!KO - -Raven- powinien zostać z marszu zdyskwalifikowany za praktyczne przywłaszczenie sobie już tej, najważniejszej i najbardziej prestiżowej zresztą, kategorii w naszym corocznym, forumowym głosowaniu AUA :wink: . I choć to nie jest tak, że nie doceniam jego postów, które co roku trzymają cholernie wysoki poziom i które po prostu chce się czytać, bo ma się zawsze gwarancje i wyniesienia sobie z nich czegoś ciekawego, i nierzadko pośmiania się przy nich, to jednak mimo wszystko optuję drugi rok z rzędu za zmianą warty (w końcu). Z innych nominowanych najbliżej mi do N!KO, choć nie chcę umniejszać też roboty wykonanej przez pozostałą trójkę, która swoimi wpisami cały czas ciągnie to lekko podupadłe już moim skromnym zdaniem na ciekawych dyskusjach forum. Jednak samozwańczy "The Voice of Attitude" to nie tyle konsekwentnie pisane posty (brak plusów i minusów! :lol: ), ale jak dla mnie - być może przede wszystkim - właśnie podcasty, które niewątpliwie działają na korzyść jego kandydatury. Jedyne, czego mógłbym sobie życzyć więcej od Niko, to ewentualnie brania udziału w większej ilości ciekawych dyskusjach PISANYCH (których ogólnie ostatnio brak, co pewnie jest też niejako winą MOJEGO lenistwa, za co zostałem zresztą odpowiednio "nagrodzony" :grin: ) i - to już taka prywatna uwaga - częstsze stosowanie ogonków (których brak troszkę mnie razi). Jak mówi klasyk: jest różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske :twisted: .

2. Redaktor roku

Vercyn - Odnoszę czasem wrażenie, że Vercyn - będący dosłownie wszędzie - jest związany z Attitude jakimś niewolniczym kontraktem. Po prostu aż ciężko mi uwierzyć, że można poświęcić się jakiemuś miejscu w internecie aż tak bardzo. Począwszy od newsów, poprzez tłumaczenia, a na podcastach skończywszy - za całą wykonaną w tym roku (i nie tylko zresztą, bo w 2011 też o ile dobrze pamiętam w tej samej kategorii oddawałem na niego głos) robotę, mój głos leci na "Big Daddy'ego", posługując się tu kurczakowym zwrotem :) .

3. Moderator roku

Vercyn - Być może to tylko moje wrażenie, ale ostatnimi czasy jakoś tak mniej xero w dziale z ostrzeżeniami :wink: . Uzupełnił go niejako jednak Vercyn, który znowu - nie tylko wykonuje dla forum kawał roboty jako redaktor, ale i utrzymuje na nim porządek. Zajmował się też o ile dobrze pamiętam przez długi czas działem Booking Zone, który co prawda moim skromnym zdaniem jest zbędny na forum (za dużo z nim roboty dla za małej liczby osób go piszących i czytających - ja przyznaję się bez bicia, że tego ostatniego nie robię i nigdy nie robiłem), ale którego ogarnięcie wiąże się niewątpliwie z wielkim wysiłkiem, co też wypada docenić.

4. Felieton roku

SixKiller: Jak rodziło się Attitude. Historia Vince'a Russo 1991-1999 - Tak naprawdę każdy z wymienionych w nominacjach tekstów mógłby się tutaj według mnie znaleźć jako "ten najlepszy", ponieważ każdy czytało mi się cholernie ciekawie. Na pierwszym miejscu stawiam osobiście jednak opisaną przez Sixa historię Russo, z której dowiedziałem się - jako ktoś, kto w porównaniu z innymi tutaj, wrestling ogląda stosunkowo od niedawna - wielu interesujących rzeczy. W końcu to bodaj najbardziej kontrowersyjny booker w historii mainstreamowego wrestlingu i cieszę się, że dzięki tekstowi na jego temat udało mi się uzupełnić swoją niewielką dotąd wiedzę o nim w naprawdę przyjemny sposób.

5. Debiutant roku

Hammer - Przyznam szczerze, że odkąd jestem tutaj zarejestrowany, rok 2012 był w porównaniu z poprzednimi bodaj najmniej owocnym dla Attitude. Tyczy się to też debiutantów, których poziom postów oraz częstotliwość ich pojawiania się były i rok, i dwa lata wcześniej moim zdaniem zdecydowanie większe, a i sama kategoria w AUA o wiele bardziej wyrównanie obsadzona. Nie chcę napisać "z braku laku", ale Hammer z przedstawionych tu nominacji (nie chcę też nikogo w tym momencie urazić, ale wiele z przedstawionych nicków osobiście dość średnio kojarzę, co również o czymś dla mnie świadczy) wypada po prostu najlepiej i zdecydowanie się wybija, choć częstotliwość pojawiania się jego postów mogłaby być większa.

PS. Czekamy na pojawienie się w Raporcie Miesiąca :wink: .

6. Progres roku

Schoop - Powiedzcie, że to kolesiostwo, ale cholera - nie widzę tutaj nikogo innego. Co prawda kurczak postów samych w sobie pisze jak na lekarstwo (zresztą, podobnie jak ja ostatnimi czasy :D), ale zdobycie fuchy newsmana plus udzielanie się w podcastach zdecydowanie można nazwać progresem. Co najważniejsze jednak, udało mu się stworzyć dla siebie charakterystyczny "gimmick", z którym już do końca swojej forumowej egzystencji będzie na zawsze kojarzony. Nie jestem tylko całkowicie przekonany czy jest to dla niego taka dobra wiadomość (w końcu robienie sobie... jaj w pewnym momencie może stać się chyba uciążliwe... czy może się mylę? :twisted: ).

7. Regres roku

Ghostwriter - No nie wiem jak według Was, ale moim zdaniem ze wszystkich tutaj nominowanych (swoją drogą, kategoria obsadzona tak mocno, jak rok temu user roku :) ) zdecydowanie wybija się Ghost. Pisze posty raz na ruski rok, można powiedzieć, że od niechcenia, zatracił kompletnie motywację, a kolor nicku zmienia w zależności od swoich - częstych jak się okazuje - wahań nastroju (no już sobie zostaw tę zieleń, rycerzu "ale ja nie zasługuję" w lśniącej zbroi :lol: ). Mało tego! Ma oczywisty, negatywny wpływ na innych użytkowników! Brak jego postów automatycznie oznacza też brak moich. W sumie, ciągnąc tę myśl dalej, optuję za tym, by wszystkie głosy lecące w tej kategorii na mnie przypisać automatycznie Ghostowi. Może jak ten leń dostanie to wspaniałe wyróżnienie, to ruszy w końcu dupę i zacznie być aktywny jak dawniej :twisted: .

8. Inicjatywa roku

Tłumaczenie autobiografii Mysterio "Behind the Mask" i Pipera "In the Pit with Piper" - Przyznam się szczerze, że nie wiedziałem za bardzo co wybrać. Kategoria nazywa się "inicjatywa roku" - Raport Miesiąca więc odpada, bo debiut zaliczył pod koniec sierpnia 2011. Attitude Mówi jakoś bardzo też się nie zmieniło i co roku jest praktycznie wymieniane w tej kategorii. N!KO odwala co prawda dobrą robotę, ale odwalał ją też tak samo i rok, i dwa lata temu. Na zlocie w Gdańsku mnie nie było, a forumowe konkursy, w których do wygrania są jakieś figurki należy oczywiście zaliczyć na plus dla rozwoju portalu, jednak mnie osobiście średnio jarają. Metodą eliminacji ostały się tłumaczenia Vercyna i choć muszę napisać, że nie zdążyłem przeczytać jeszcze całej książki Mysterio, a na Pipera czekam w pdfie, to z wymienionych tutaj nominacji autobiografie wydają mi się najodpowiedniejsze.

9. Diary roku - Sorry Winnetou, ale nie czytam.

10. "WTF?!" roku

RR - Serio, kłócąc się z nim cały czas miałem na ustach "WTF", bo po prostu nie spodziewałem się, że TAKI użytkownik, który napisał tyle dobrych postów, może w jednym momencie zacząć odpowiadać w tak prymitywny sposób. Brnąc zresztą cały czas w zaparte, co doprowadziło niestety do jego zbanowania.

11. Avatar roku

Schoop - Funky Chicken rządzi, bez dwóch zdań.

12. Grafik roku - pomimo, że jestem kompilatorem, na grafice nie znam się ani trochę, więc wstrzymam się od głosu. W sumie mógłbym tutaj nieśmiało wskazać na Vercyna, który się tym trochę bawi ostatnimi czasy, ale i tak już oddałem za dużo głosów na "swoich" :twisted: .

Edytowane przez hadaszyszek
https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305955

1. Użytkownik Roku:

-Raven-

2. Redaktor Roku:

Vercyn

3. Moderator Roku:

xero

4. Felieton Roku:

5. Debiutant Roku:

Mr. Enigma

6. Progres Roku:

Schoop

7. Regres Roku:

Euz

8. Inicjatywa Roku:

Tłumaczenie autobiografii Mysterio "Behind the Mask" i Pipera "In the Pit with Piper"

9. Diary Roku:

Kari - Ring of Death

10. WTF Roku:

Alvathen i Attitude Forum Federation

11. Avatar Roku:

Bonkol

12. Grafik Roku:

Filipoo666 i pozdro dla ludzi, którzy dają bez głosu, wystarczy porównać jego galerie z innymi.

https://forum.wrestling.pl/topic/31661-attitude-user-awards-2012-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-305959

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Ja uważam że Sami prędzej czy później zdobędzie główne mistrzostwo, może za rok lub dwa lata max ale zdobędzie nie będzie to długie panowanie ale szanse dalej ma aby śmigać ze złotem, oczywiście prędzej Jey zostanie mistrzem bo zauważyłem że Hunter jest jego mocnym fanem więc się nie zdziwię jeśli rzeczywiście będzie grał główne skrzypce w następnym roku na RAW lub SD, Drew to ogolnie zasłużył na miano wrestlera roku w WWE więc bez żadnego zbędnego gadania ten rok był jego  dali walkę roku z Punkiem w WWE a to już samo za siebie mówi ile szkot z siebie dał.  Nie ma szans że Cody stoczy walkę z The Rockiem a to dlatego że na SD dostaliśmy już solidną odpowiedź co nam szykują na WM i co się stanie na RAW na Netflix  Niemal niż pewne że The Rock zaatakuje Romana podczas walki na RAW (Netflix) i od tego zacznie się ich droga do walki na WM, okaże się że to The Rock jest liderem grupy Solo... Co do punktu b) wątpię że to do tego dojdzie, choćbym bardzo chciał to zauważyłem że nie ma na to znikomych szans, prędzej Randy pójdzie po pas po WrestleManii niż zawalczy na samej WM, ja ma głupie przeczucia że Cody może dostać Cena na WM  co mi zbytnio nie siedzi chociaż wolałbym aby to akurat Randy był ostatnim przeciwnikiem Ceny i żeby to właśnie Orton odesłał Cena na emeryturę, ale niestety wszędzie jest ten Cody  Nie mówię początki jego panowania były okej, ale teraz stał się tak męczący że nie chce mi się go już oglądać jako mistrza... Chyba przywrócą pasa z orłem na jeden dzień XD mogli sobie darować ten cyrk, wszyscy chcieliby żeby ten pas był przywrócony na stałe a nie na jedną galę, ale oczywiście odwalą szopkę bez sensu i przywrócą ten pas na jedną walkę. 
    • KyRenLo
      Dwie walki dodane:
    • KyRenLo
      Już oficjalnie. Roman zawalczy na czerwonej tygodniówce. Jego rywalem Solo: Widzę, że ten Featherstone to interesujące źródło informacji się robi. WWE bardzo mocno stawia na pierwszy odcinek na platformie Netflix, więc dostajemy walkę, która równie dobrze mogłaby się odbyć na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Saturday Night's Main Event 2024 Karta: Krótkie typowanie: Michin vs. Chelsea Green: Taki finał chciałem i taki finał dostałem. Idealne zawodniczki, żeby jako pierwsze dostać swoją szansę z nowym tytułem. Od początku stawiam i jestem za Chelsea, więc na końcu nie będę się wyłamywał. Ostateczny typ: Chelsea Green. Liv Morgan (c) vs. Iyo Sky: Ringowo powinno dojechać. Coś więcej dodawać? Nie sądzę, że Liv straci tytuł, ale nie jestem tego już tam mocno pewny jak wcześniej. Był taki jeden obrazek na tygodniówce, który mocno wbił mi się w głowę. Zobaczymy. Ostateczny typ: Liv Morgan. Gunther (c) vs. Finn Bálor vs. Damian Priest: Czyli obstawiając taką walkę po Survivor Series udało się trafić. Fajnie. Dobre trzy nazwiska powinny zagwarantować zadowalający poziom. Balor i Priest mają mocno na pieńku ze sobą, a gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. Gunther powinien to ugrać. Ostateczny typ: Gunther. Sami Zayn vs. Drew McIntyre: Rywalizacja na szybkiego. Walka jak właściwie każda na tym wydarzeniu ma papiery na bycie dobrą. Postawię na Drew, bo bardziej bym chciał jego wygranej. Ostateczny typ: Drew McIntyre. Cody Rhodes (c) vs. Kevin Owens: Zobaczymy, jaki prezent otrzymał Cody. Tak jak pisałem jakaś fajna stypulacja nie byłaby tutaj złym wyjściem, ale i z normalną walkę wyjdzie godnie. KO jest bardzo przyjemny w oglądaniu ostatnio i ja nawet na chwilę dałbym mu ten tytuł, ale wiadomo, że to nie przejdzie. Ostateczny typ: Cody Rhodes. Życzę dobrego widowiska.
    • Attitude
      W Hartford, Connecticut odbyło się kolejne WWE Friday Night SmackDown. Dzień przed powrotem Saturday Night's Main Event. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Warto podkreślić, iż przy okazji odbyły się także nagrania do następnego odcinka. Po przypomnieniu wydarzeń z ostatnich tygodni, w ringu pojawił się Jimmy Uso. Mimo kontuzji, chciał pomówić na temat jego obecnej sytuacji. Jimmy przyznał, że wydarzenia z WarGames wiele dla niego znaczyły. W końcu to była walka członków jego rodziny. Podkreślił, iż jest dumny zarówno z dokonań Romana Reignsa, jak i Jeya Uso. Ba, nawet z Solo Sikoi, choć nie zgadza się z jego postawą. Teraz jednak trzeba skupić się na tym, co dalej. Tu zasugerował, iz chodzi o solową karierę i celowanie w Royal Rumble czy US Championship. A może nawet mistrzostwo WWE? Jimmy nie dokończył przemowy, bo znienacka pojawił się Drew McIntyre, który wymierzył mu Claymore. Link do filmu Nick Aldis był wkurzony na McIntyre'a i chciał porozmawiać z nim w swoim biurze, gdy GM'a zaczepiły Bianca Belair i Naomi. Początkowo Aldis chciał pozbawić Biancę i Jade Cargill tytułów tag team kobiet. Naomi zasugerowała jednak, iż może wejść w zastępstwo za Cargill. Po namowach GM zaakceptował tą propozycję. Michin pokonała Tiffany Stratton w półfinałach turnieju o WWE Women's United States Championship. Link do filmu Wyemitowano promo Romana Reignsa. Reigns przyznał, iż to był trudny rok dla niego. Jeszcze całkiem niedawno miał wszystko i był na szczycie. Teraz chce jednak odzyskać krok po kroku to, co stracił. Przypomniał, że gdy zaczął dominację cztery lata temu, to Solo Sikoi nawet nie było w WWE. Roman podkreślił, że obecnie na koncie po jednym zwycięstwie mają zarówno jego OG Bloodline, jak i Bloodline Sikoi. Reigns chce wszystko rozwiązać 6 stycznia, gdy Raw zadebiutuje na Netflixie. Link do filmu Powracający Braun Strowman okazał się tajemniczym rywalem Carmelo Hayesa. Braun wygrał bez większych problemów, a przy okazji dowiedzieliśmy się, iż dołącza do SmackDown. Link do filmu Jak można było się spodziewać - nie odbyło się bez zamieszania z Tama Tongą i Jacobem Fatu przy walce Sikoi z LA Knightem. Na ratunek próbowali przybyć Andrade i Apollo Crews, ale Bloodline sobie z nimi poradziło. Link do filmu Link do filmu W walce wieczoru Chelsea Green pokonała Bayley. Tym samym Chelsea zawalczy z Michin o miano pierwszej mistrzyni US na Saturday Night's Main Event. Link do filmu Jak można było sie spodziewać, ostatnia konfrontacja Cody'ego Rhodesa i Kevina Owensa przed ich walką zakończyła się kolejną bójką. Link do filmu Skrót SmackDown: Link do filmu Aktualna karta Saturday Night's Main Event: * Undisputed WWE Championship Match: Cody Rhodes vs. Kevin Owens * WWE Women's World Championship Match: Liv Morgan vs. IYO SKY * WWE World Heavyweight Championship Match: Gunther vs. Finn Balor vs. Damian Priest * WWE Women's United States Championship Match: Chelsea Green vs. Michin * Drew McIntyre vs. Sami Zayn Na następne SmackDown zapowiedziano: * WWE Women's Tag Team Championship Match: Bianca Belair & Naomi vs. Candice LeRae & Nia Jax * Alex Shelley vs. Johnny Gargano * The Grayson Waller Effect with guest Braun StrowmanPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
  • Dodaj nową pozycję...