Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Diary Miesiąca - Listopad

Kari

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Rozpoczynamy konkurs na diary listopada. Będą w nim obowiązywać te same zasady co w konkursie na diary września i października. W ramach przypomnienia:

1. Autor każdego opowiadania, które trafiło do konkursu jest jurorem (jeżeli któryś z jurorów nie oceni kolegów, jego diary zostanie wycofane z konkursu).

2. Jurorzy oceniają i opisują (nie muszą to być długie opisy) wszystkie pozostałe diary (oczywiście poza swoim).

3. Diary należy ułożyć od "1", gdzie "1" oznacza najlepsze diary.

4. Będzie także jeden dodatkowy niezależny sędzia, który nie jest autorem diary biorącego udział w konkursie.

5. Nie można przyznawać miejsc ex aequo.

Konkurs zostanie zamknięty w niedzielę 9 grudnia, ok. godz. 20. Do tego czasu w tym temacie muszą zostać zamieszczone wszystkie oceny.

Diary, które zostały wstępnie wytypowane do konkursu:

1.NWE - New Wrestling Era! (autor gierobak)

2.Blalight Zone (autor Blalight)

3.WWE moja historia (autor szpicu)

4.Blaze Stream (autor Blaze9)

5.Po prostu WWE - oczywiście po mojemu! (autor łukaszek123)

6.WWE by Arkao (autor arkao)

7.World Wrestling Entertainment - New Era (autor prezesinho)

8.World Wrestling Entertainment - Pora Zmian (autor Wieri)

9.World Wrestling Entertainment - New Generation (autor shocker98)

10.WWE Raw - By Lamps (autor Lamps)

11.WWE by Zig (autor Zig)

12.WWE - Nowa Idea (autor Austin)

Autorzy, którzy nie chcą wziąć udziału w konkursie (nie mają zamiaru oceniać diar kolegów) proszoni są o zgłoszenie tego w tym temacie lub pisząc do mnie na PW. Jeśli powtórzy się sytuacja taka jak ta z poprzedniego głosowania (jurorzy nie zgłoszą tego iż nie ocenią opowiadań kolegów) to ich opowiadania zostaną usuniętę z działu Booking Zone.

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   1

Apeluję o przedłużenie czasu na głosowanie o przynajmniej 3 dodatkowe dni, ponieważ opowiadań jest zbyt dużo na tak małą ilość czasu.

Jeśli chcesz to może to być nawet i do 16 grudnia.

Kari, w porządku, mi to akurat pasuje :) Ale nie wiem jak na to pozostali userzy...

Podejrzewam, że będą mieli podobne zdanie co ty. Gdyby to kogoś interesowało to w tym miesiącu niezależnym jurorem będę ja.

1.Miejsce- WWE - Nowa Idea (autor Austin)- w Listopadzie dodałeś tylko dwa odcinki, jednak były one b.dobre. Szczególnie podobał mi się odcinek SmackDown. Wg. mnie najlepsze diary listopada.

2.Miejsce- Blaze Stream (autor Blaze9) najbardziej doświadczony członek działu Booking Zone. Udowadniasz, że potrafisz jeszcze napisać całkiem fajną tygodniówkę, do tego doszło znakomite PPV. Podoba mi się to jak opisujesz walki, ponieważ wychodzi Ci to znakomicie.

4.Miejsce- Po prostu WWE - oczywiście po mojemu! (autor łukaszek123) od kiedy pojawiłem się w dziale Booking Zone twoje opowiadanie stoi ciągle w tym samym punkcie. Poziom jest całkiem niezły, aczkolwiek jak juz pisałem ostatnio nie ma u Ciebie tego czegoś.

5.Miejsce- WWE Raw - By Lamps (autor Lamps) w twoich diarach widać spory potencjał. Ostatnio jednak nie pojawił się, żaden odcinek. Segmenty piszesz na niezłym poziomie, walki na również, jak być się jeszcze trochę podciągnął to byłoby całkiem nieźle.

6.Miejsce- NWE - New Wrestling Era! (autor gierobak)- fajny pomysł ze stworzeniem swojej federacji. Dodałeś na razie trzy odcinki każdy był na niezłym poziomie.

7.Miejsce- World Wrestling Entertainment - Pora Zmian (autor Wieri)- spośród trzech opowiadań World Wrestling Entertainment twoje jest chyba najlepsze.

8.Miejsce- WWE by Zig (autor Zig)- twoje drugie podejście w diarach. Po pierwszych odcinkach widać spory potencjał. Mam nadzieję, ze ten projekt pociągniesz dłużej.

Również podzielam zdanie Blaze'a i myślę że 16 to będzie dobry termin. Trochę będzie dużo do czytania :).

• Urządzenie:  Windows

Na wstępie dziękuję za nominację i z góry wiem, że nie zajmę wysokiego miejsca, bo dopiero zacząłem diarę... może w grudniu powalczę o podium? Co do ocen diar to są krótkie, bo dzielą się na dwie grupy. Jedna to mocna, silna konkurencja, w której jest dużo plusów, a druga to te, w których mało się działo w listopadzie lub mają mało odcinków.

1.Blaze Stream (autor Blaze9)

Miło się czyta...fajnie segmenty, dobre storyline'y. Dobrze też ułożona estetyka, a po za tym już sporo odcinków diary i widać zaangażowanie bookera.

2.Po prostu WWE - oczywiście po mojemu! (autor łukaszek123)

Śmieszne wypowiedzi, które poprawiają humor. Dużo walk, które są dobrze rozpisane.

3.WWE moja historia (autor szpicu)

Dobre, długie segmenty i walki. Fajny, oryginalny pomysł z Power Ranking.

4.Blalight Zone (autor Blalight)

Estetycznie wygląda ok. Trochę mało segmentów... ale nie jest źle.

5.World Wrestling Entertainment - Pora Zmian (autor Wieri)

Użytkownik dopiero zaczyna, ale nie jest źle. Zobaczymy jak się rozkręci :)

6.WWE - Nowa Idea (autor Austin)

Dawno nie było nowego odcinka...ale jeżeli mam oceniać to autor ma i lepsze i gorsze momenty. Generalnie nie mam się czego przyczepić...

7.WWE Raw - By Lamps (autor Lamps)

Po pierwsze trochę szkoda, że autor zajął się samym RAW. Po drugie widać było ambicje, no ale znowu Lamps skończył pisać po kilku odcinkach...

8.WWE by Zig (autor Zig)

Nie ma zbytnio tutaj do skomentowania...po dwóch odcinkach nic więcej się dotąd nie wydarzyło w tej diarze.

Tak wyglądają moje typy. Widzę, że jestem pierwszy. Oceniam to według mojego upodobania i tyle... czekam na resztę :)

Dopadła mnie choroba, a więc wyrobiłem się wciągu jednego dnia :twisted:

1.WWE moja historia (autor szpicu):

Tutaj jestem bardzo zadowolony z pracy autora, ponieważ to diary staje się powoli jednym z najlepszych jakiekolwiek było w tym dziale. Jestm jeszcze zadowolony również z tego, że autor wprowadził w swoje diary NXT oraz dodatek, którym jest Power Rankings. Walki są pisane na wysokim poziomie zarówno jak i segmenty.

2.Po prostu WWE - oczywiście po mojemu! (autor łukaszek123):

Tutaj nie mam nic więcej do powiedzenia niż to, co napisałem wcześniej w poprzednim konkursie... Diary jest dobre oraz ciekawe, chociaż autor czasami pisze takie nierealne rzeczy jak np. że Clay zeskoczyłby od razu na nogi z pozycji do wykonania Shell Shock.

3.WWE - Nowa Idea (autor Austin):

Segmenty są bardzo dobre, chociaż niektóre nie pasują do tych postaci, które je wymawiają, chodzi mi tutaj o np. Kane'a. Walki są bardzo długie i bardzo dobre. Podoba się mi karta na galę PPV, No Way Out oraz podoba się mi prowadzony feud o pas IC.

4.WWE Raw - By Lamps (autor Lamps):

To diary uważam na bardzo ciekawe oraz ma ono spory potencjał- jeśli można tak powiedzieć. Autro starannie je prowadzi. Walki są jak najbardziej ciekawe, ale nie raz padają akcje znikąd, czyli np. ''Kontra z Roll-Up w Baldo Bomb''. Segmenty są ciekawe, ale tutaj jest jedno ale. Autor niepotrzebnie zaznacza na samym początku to, że było to czyjeś promo, chodzi mi o to: ''CM Punk:'', a później opisuje tę wypowiedź w czasie przeszłym. Lamps, musisz to poprawić, bo jak mówię, twoje diary ma spory potencjał.

5.WWE by Arkao (autor arkao):

Muszę przyznać, że autor ma bardzo dużo pomysłów co do prowadzenia drużyny w swoim diary, które są całkiem ciekawe... Ale moim zdaniem zbyt dużo rzeczy jest z nimi powiązane na RAW. Diary jest starannie prowadzone, walki zarówno jak i segmenty są całkiem dobre. Oby tak dalej.

6.World Wrestling Entertainment - Pora Zmian (autor Wieri):

Diary, które zostało skomentowane przeze mnie tylko raz i czysto przez przypadek... Diary ogólnie podoba się mi, ale jakoś (sam nie wiem dlaczego) rzadko je komentuję. Walki są dobre, a niektóre nawet bardzo dobre. Segmenty są na dobrym poziomie. Estestyka również, ale uważam, że zapowiedzi walk typu ''Show vs Truth'' mogłyby być pisane normalną czcionką, co według mnie wyglądałoby znacznie lepiej.

7.World Wrestling Entertainment - New Era (autor prezesinho):

Powiem pokrótce tak... Walki zarówno jak i speeche są dobre. Diary podoba się mi i widzę w nich spory potencjał. Ale zapowiedzi walk mogłyby być pisane nieco mniejszą czcionką. Nie mam nic więcej do powiedzenia.

8.NWE - New Wrestling Era! (autor gierobak):

Widać, że autor ma wenę do swoich wypocin, które są ciekawe oraz dobre. Segmenty jak na początek są jak najbardziej dobre, ale do czego mogę się przyczepić to tylko walki oraz estestyka. Walki są w różnych czasach pisane, tzn. jedna jest pisana w czasie teraźniejszym, natomiast druga w czasie przeszłym. Autor musi się zdecydować na któryś z nich, a jeśli się już zdecyduje to będzie jeszcze lepiej. Estestyka bardzo kuleje. Zamiast pogrubiać czcionkę przy zapowiedzi walki (chodzi mi oto: ''R-Truth va Cena'') używaj centera i jakiegoś rozdzielenia np. ____. Diary jest dobre, ale jak mówię musisz wybrać jeden z tych dwóch czasów oraz poprawić estestykę.

9.World Wrestling Entertainment - New Generation (autor shocker98):

Kolejne diary, które jest o WWE i również zaczyna się w 2013 roku... Walki są pisane w takim stylu, jakiego nie lubię, bo są opisane (inaczej mówiąc wyciągnięte z nich highlighty). Segmenty również jakieś są i są one zbyt krótkie (ale autor jest dopiero początkującym, więc w porządku)...

10.Blalight Zone (autor Blalight):

Moja wypowiedź będzie taka sama jak komentarz, który zamieściłem ostatnio w wypocinach autora, czyli... Mam wrażenie, że odcinki są pisanie w nawet niecałe 10 minut. Bardzo mało jakichkolwiek speechy, aczkolwiek prawie w ogóle ich nie ma- średnio to 2 speeche na galę, ostatnio tymi dwoma speechami były tylko wypowiedzi komentatora... Gala PPV, Survivor Series przypuszczam, że została napisana w 5 min. No cóż ogólnie muszę powiedzieć, że jeszcze sporo pracy przed autorem, albo powiem jeszcze inaczej... Autor musi się w końcu przyłożyć do swoich wypocin! ;) Przy czym oczywiście życzę mu powodzenia :)

11.WWE by Zig (autor Zig):

I poraz kolejny WWE:? Robi się to już nudne... Estetyka, estetyka i jeszcze raz estetyka jest do poprawy, ponieważ tekst zlewa się ze sobą, a ja nie chcę, żeby bolała mnie od tego głowa... Niestety nawet nie raczyłem tego czytać.

1. WWE moja historia (autor szpicu) - według mnie w miesiącu listopad szpicu pisał najlepsze diary spośród całego forum. Fajnie czyta się jego segmenty, które zawsze przynajmniej.. przynajmniej są dobre, a często jest też, że jego segmenty są napisane bardzo dobrze. Walki także stoją na wysokim poziomie - zawsze są rozpisane interesującą - nie za krótkie, nie za długie jak na tygodniówki. Większość feudów jest poukłądana i ogólnie na galach nie ma chaosu, a jak już napisałem, wszystko jest ładnie poukłądane, dlatego daje pierwsze miejsce!

2. Blaze Stream (autor Blaze9) - moim zdaniem drugie miejsce dla Blaze9 będzie zasłużone. Szpicu moim zdaniem pisze lepsze opowiadania i ogólnie zauważyłem, że odcinki Blaze'a są dobre. Czasem te rozmowy są prostolinijne, to znaczy mało oddawanaych emocji w ringu (na przykład segment kończący gale z 6.11 - Batista i Ric Flair), lecz mimo to widziałem, że są wprowadzone jakieś emocji, czytając galę i to mnie cieszy Feudy jak wyżej są także dobre, przemyślane, jednak to szpicu u mnie zasłużył na pierwsze meijscu w tym miesiący.

3. NWE - New Wrestling Era! (autor gierobak) - podoba mi się pomysł wprowadzony przez autora, który zostaje osobiście prezesem WWE.. zmieniając nazwę. Kreatywność ciekawa i ogólnie diary zapowiadają się dość dobrze, jednak póki co, w tym miesiącu jest mało co ocenia, ponieważ mimo nawet dużej ilości odcinków (pięciu bodajże) wszystko się zaczyna, tworzenie i podbudowa feudów trochę czasu zajmuje. Widać wyraźnie, że autor ma chęci i wenę do pisania. Podobają mi się walki, bo booking jest dobry i przyzwoity jak na tygodniówkę.. Segmenty w miarę dobre, ale zawsze może być lepiej.

4 Po prostu WWE - oczywiście po mojemu! (autor łukaszek123) - Autor tego diary radzi sobie z galami RAW i SD! i pisze je systematycznie, za co należy się plus. Ja osobiście nie lubię, jak zawodnicy RAW występują na SD! i odwrotnie, bo po coś te brandy są robione, dlatego ja nie mieszam tych zawodników. Nie raz mam wrażenie, że Łukasz pisze to, sorry za określenie, ale na "odpierdol", aby po prostu było. Czasem odnoszę wrażenie, że coś robi na szybko - daje chyba niemalże w każdym opisie diary przykład (:D) więc dam i tu. Na SS pisze: "..:::Promo walki Jack Swagger vs. Dolph Ziggler + historia ich feudu:::... " Lepiej by wyglądało chociaż, gdyby było myślnikami napisane, co wydarzyło się między tymi panami tydzień po tygodniu. Lepiej by to wyglądało. Walki nie są zbyt dobrze, bo często zdarza się mieszanie czasów - czas teraźniejszy z przeszłym. Zaczyna pisać wszystko w czasie przeszłym, a dwa ostatni zdania w czasie teraźniejszym. To nie wygląda dobrze tym bardziej, że gale są w formie raportu. Jednak u mnie mimo to czwarta pozycja, bo poziom wysoki nie jest..

5. World Wrestling Entertainment - Pora Zmian (autor Wieri) - Diary jakieś wspaniałe nie są, ale nie są także najgorsze, a autor z gali na gali robi postępy. Niektóre segmenty są dość dobre i tutaj brakuje mi oddawania emocji w nich. Zachowanie zawodnika w ringu - bardziej szczegółowe opisywanie tych segmentów.

6. WWE Raw - By Lamps (autor Lamps) - Pojawiły się cztery, w sumie trzy odcinki w listopadzie WWE bez SD! i ogólnie bez żadnych informacji z tych gali to dla mnie minus. RAW, autor prowadzi w miarę dobrze. Ciekawy storyline z tą postacią/Pracownikiem, który ma przyszłość moim zdaniem. Póki co, wszystko w galach jest do rozwinięcia. Na duży plus idzie booking walk, które są pisane bardzo dobrze.

7. Blalight Zone (autor Blalight) - Odpycha mnie tutaj to pogrubienie robione na przykład w środku segmentu, czy też walce. Jeśli chodzi o walki plusik za pomysł z pisaniem Początek walki i koniec, jednak te gale są krótkie. Bardzo gołe i czytanie tego diary nie zajęło mi dużo czasu. PPV też mizernie wyszło, mało segmentów na gali, mało akcji dla mnie. Póki co, wygląda to mizernie.

8. WWE by Arkao (autor arkao) - Wkurza mnie tu kolorystyka niekiedy, bo rażące są te kolory, co mi utrudnia czytanie. Wizualnie gale też są słabo, bo nie ma takich wprowadzeń jak "Ring" "Walka", "Backstage". Segmenty moim zdaniem są słabe, bardzo słabe. Trochę mało akcji i jakoś mierne budowanie feudów. Wszystko to jednak nadrabia booking walk, który stoi na wysokim poziomie.

9. World Wrestling Entertainment - New Generation (autor shocker98) - Niektóre segmenty są po prostu nudne i nie ma czegoś, co przykuło by moją uwagę, abym z chęcią czytał i komentował te diary. Coś tam się dzieje w odcinkach i myślę, że zbiegiem czasu będzie lepiej.

10. WWE by Zig (autor Zig) Tutaj są dwie gale i jest co oceniać? Moim zdaniem lepiej wyszły on Zigowi niż prezesinho.

11. World Wrestling Entertainment - New Era (autor prezesinho) - W sumie wydane tylko dwie gale, więc jest coś oceniać? Jeśli jest, to bardzo mało. Mała ilość segmentów, mała ilość gal. Nie da się o tym napisać nic więcej.

Użytkownik shocker98 zrezygnował z udziału w konkursie, więc jego diary oceniać nie musicie.

Okej, pora wziąć się za ocenę prac innych autorów. Muszę przyznać że trochę było trzeba się naczytać żeby móc z czystym sumieniem wystawić tę oceny :). Ciężko było zdecydować o miejscach i ich kolejność równie dobrze mogła by być kompletnie inna.

1. Blaze Stream (autor Blaze9) - Diary które zacząłem śledzić na bieżąco i z zaciekawieniem czekam na kolejne odcinki. Storyline i segmenty są bardzo ciekawe. Walki bywają nieprzewidywalne a z ich wynikami już różnie bywa :D.

2. WWE moja historia (autor szpicu) - Kolejne diary na których odcinki wyczekuje :). Można by poprawić elementy wizualne ale, reszta jest bardzo dobra. Szczególnie ciekawy jest story z zamaskowanymi :).

3. Po prostu WWE - oczywiście po mojemu! (autor łukaszek123) - Z tego co czytałem w temacie ostrzeżeń (ban) to więcej odcinków z pod ręki łukaszka nie przeczytamy. Do tej pory jednak było interesująco. Nie lubię diar w formie raportu ale, tę czytało się bardzo ciekawie.

4. WWE - Nowa Idea (autor Austin) - Diary mi się bardzo spodobały. Wszystko estetycznie i stoi na dobrym poziomie.

5. WWE by Zig (autor Zig) - Dobre segmenty i wypowiedzi. Fajnie czyta się również pojedynki. Jedyna denerwująca rzecz której mogę się przyczepić to całkowicie wyśrodkowany tekst :P.

6. WWE Raw - By Lamps (autor Lamps) - Ogólnie nie podobają mi się segmenty pisane jako raport. Twoje nie są złe ale jakoś wydaje mi się że można wycisnąć z nich więcej. Walki dobre a ogólnie to jak prowadzisz historie jest okej.

7. NWE - New Wrestling Era! (autor gierobak) - Własna federacja. Walki i wypowiedzi mi się podobają gorzej z segmentami. Trochę krótkie odcinki ale, pewnie z czasem się rozkręcisz.

Użytkownik prezesinho podobnie jak shocker98 zrezygnował z udziału w konkursie, więc jego diary oceniać nie musicie.

arkao wycofał się z głosowania, a więc jego pracy oceniać nie musicie.

Blalight także wycofał się z głosowania. Obecnie lista nominowanych prac wygląda następująco:

1.NWE - New Wrestling Era! (autor gierobak)

2.WWE moja historia (autor szpicu)

3.Blaze Stream (autor Blaze9)

4.Po prostu WWE - oczywiście po mojemu! (autor łukaszek123)

5.World Wrestling Entertainment - Pora Zmian (autor Wieri)

6.WWE Raw - By Lamps (autor Lamps)

7.WWE by Zig (autor Zig)

8.WWE - Nowa Idea (autor Austin)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• PTW
      Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag, Axel! Legendarny niemiecki wojownik Axel Tischer obchodzi dziś urodziny! Fani PTW mogą go doskonale kojarzyć z dwóch naszych pierwszych wydarzeń, a nowe osoby miały okazję zapoznać się z nim ostatnio w ramach gal emitowanych na Extreme Sports Channel Polska. Na focie wraz z śp. Johnem "Bad Bonesem" Klingerem, z którym tworzyli niesamowity duet w ringu i na BLACKOUT zrobili jedną z najlepszych walk w historii PTW której stawką był mistrzowski pas German Wrestling Federation GWF. Raz jeszcze wszystkiego najlepszego Axel i kto wie, kto wie, może do zobaczenia w ringu całkiem niedługo? ;) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • PpW
      Doskonale wiemy, że wszyscy już wiecie, ale trzeba ogłosić to oficjalnie - ISNORR NOWYM MISTRZEM PPW EUROPEAN ULTRAVIOLENT 🤯🔥 Na gali "Co Za Noc" byliśmy świadkami brutalnego i krwawego "Rytuału Boga Krwi", i to właśnie w tej pełnej szkła i metalu walce "Rudy Drapacz Chmur" dokonał w oczach wielu fanatyków niemożliwego, pokonał Johnny'ego Blade'a tym samym detronizując go i stając się nowym posiadaczem najbardziej hardkorowego tytułu w Europie ☠️🩸 Czy jeszcze rok temu ktokolwiek spodziewał się, że Isnorr obierze taką ścieżkę w 2024? Może i nie, ale nie zmienia to faktu, że na "Co Za Noc" zapisał się on krwawymi literami w historii Europejskiego Wrestlingu 👊🪓 Przeczytaj na fanpage.
    • Attitude
      Za nami kolejne Monday Night Raw, pierwsze po Crown Jewel. Materiały były nagrane w niedzielę w Arabii Saudyjskiej. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Wyjątkowo Raw komentowali Michael Cole i Corey Graves, którzy pracowali także przy Crown Jewel. Same show otworzyła natomiast Liv Morgan w towarzystwie Raquel Rodriguez i Dominika Mysterio. Jak stwierdziła, zrobiła wszystko, co zapowiadała, kończąc swój tour zemsty na zdobyciu Crown Jewel Championship. Chciał także przemówić Dominik... ale w tym miejscu przerwały im Jade Cargill i Bianca Belair. Wspomniały, że pamiętają o ostatniej konfrontacji z Liv i Raquel. I jeżeli ma dojść do ich walki o pasy tag team, to może to mieć miejsce już teraz. Liv próbowała prowokować mistrzynie, sugerując, iż obydwie myślą o sobie, że są najlepsze w każdej kategorii. A ją i Raquel z kolei łączy prawdziwa przyjaźń. Pojawił się Adam Pearce. Wyznaczył Battle Royal o miano pretendentki do pasa Liv. Ta próbowała prokować dalej Jade i Biancę, więc Belair wymierzyła liścia w policzek Morgan. Same Battle Royal wygrała IYO SKY. Raquel i Liv przyczyniły się do eliminacji Jade i Bianci. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Wyemitowano kolejny materiał od Wyatt Sicks. Bo Dallas stwierdził, że Miz powinien cierpieć tak samo, jak cierpiały inne osoby przez jego. Link do filmu War Raiders pokonali New Day. Link do filmu Doszło do konfrontacji Samiego Zayna i The Usos. Zayn przypomniał, że to Jimmy wprowadził go do Bloodline. A w kulminacyjnym momencie, to on wymierzył mu pierwszy cios. Choć jednocześnie przyznał, iż przez moment poczuł się na Crown Jewel, jak za starych dobrych czasów, co było dla jego specjalne. Jey Uso zaprosił Samiego Zayna, by pojawił się na SmackDown. Tak, by mogli w czwórkę porozmawiać o ich sytuacji - on, Zayn, Jimmy i Roman Reigns. Link do filmu Link do filmu Dragon Lee pokonał Chada Gable przy zamieszaniu z udziałem Ivy Nile, Zeliny Vegi i Reya Mysterio. Link do filmu Damian Priest pokonał Dominika Mysterio, Setha Rollinsa i wypracował title shot na World Heavyweight Championship. Swoje trzy grosze dorzucił Bronson Reed, ingerując w pojedynek. Po walce Priest skonfrontował się z Guntherem. Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Przypomniały się stare czasy https://x.com/WWEDawnMarieECW/status/1852897832774127641
    • KPWrestling
      To nie będzie zwykły pojedynek! To sprawa osobista! Po Gałęzi Gregoriańskiej, imperium budowanym przez Grega, pozostały zgliszcza, a sam „Papież polskiego wrestlingu” stanął na rozdrożu. Z jednej strony chciałby, aby czasy jego świetności powróciły, z drugiej - otwierają się przed nim nowe możliwości i daje wyraźny sygnał fanom, że to czas wielkich zmian w jego życiu. Greg musi na nowo zdefiniować siebie, lecz jeśli chce zyskać wiarygodność w oczach publiczności oraz szatni, potrzebuje zwycięstw. Po porażce z Ronem Corvusem doświadczony zawodnik rozpoczyna długą drogę do drugiego w karierze mistrzostwa KPW. Pierwszą przeszkodą na jego drodze, będzie jego były sojusznik - Rosetti. „Sadysta z Łodzi” ma jednak swoje powody do zemsty. Wielokrotnie niedoceniany i pomijany przez Grega w czasach Gałęzi Gregoriańskiej, postanowił zaatakować zmęczonego po walce ex-lidera na tegorocznej Godzinie Zero i wydaje się, że to mu nie wystarczy. Były mistrz KPW Oldtown dostaje okazję do rozliczenia i wyjaśnienia dawnych nieporozumień. Czy w pełni ją wykorzysta? Czy też udowodni, że nie bez kozery przez te wszystkie lata pozostawał jedynie w cieniu Grega? Przekonamy się już 15 listopada! Rosetti kontra Greg po raz pierwszy w historii! Rosetti vs. GREG Instagram: rosettikpw gregwrestling Walka kwalifikacyjna Gala Wrestlingu: KPW Arena 26 15 listopada 2024 Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpw.kupbilecik.pl/ Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...