Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Bryan i Cena zostaną rodziną?, WWE ostrzega Sheamusa, Ryback

Vercyn

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Obecnie mówi się o dołączeniu czwartego zawodnika z rozwojówki do The Shield.

Pozostając w temacie debiutantów z NXT – podczas live eventu RAW w piątek zaatakowali oni ponownie Rybacka podczas walki z CM Punkiem o WWE Title, co sprawiło, że pojedynek zakończył się zwycięstwem ex-Sheffielda przez DQ. Po wal...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-bryan-i-cena-zostana-rodzina-wwe-ostrzega.html

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   1

Ryback odpowie ''Feed Me More'' :lol: On jest już tak dla mnie nudny jak flaki z olejem... Twierdzę, że jest nudniejszy nawet od Funksaurusa. Jedynie co się mi podoba w jego postaci to wygląd i ring attire... Co do wpisu Micka Foleya na twitterze to myślę, że chodzi tutaj o Tensaia i jego Clawhold STO... Informacja na temat Rudego bardzo mnie cieszy. W końcu, na reszcie CT zaczyna ogarniać, że ten zawodnik to nie jest materiał na ME.

Bella Twins w ładne związki się wkręciły :twisted: Cena twarz federacji, a jednym z fanów Bryana jest sam Vincent.

Wiecie co wam powiem na bank Foley pozwoli l dodać tą akcje Ambrosowi mogę obciąć palce że jak Ambrose zawalczy to to wykona , no i w końcu wiedziałem jak ktoś się spyta Punka kto ma dostać największy push z młodych gwiazda to odpowie łatwo i krótko " Dean Ambrose " bo taka prawda , 2 raz nie trafi się taki zawodnik w WWE to jedyny zawodnik który ma duże proporcje ; D i może zostać ktoś takim jak Austin i Piper więc Vince push tego zawodnika bo zysk to na bank z niego będziecie mieli . :) na bank Punk będzie wspierał Ambrose! i jednego jest pewny dzięki Punkowi stanie się on mega gwiazdą.

Niezłe tango widzę, na tym zjeździe, kilka dygresji

- może wreszcie ktoś nauczy Cenę wrestlingu :]

- Bryan i tak ma tę ładniejszą (Brie)

- Bryan ze swoim wyglądem nie powinien pokazywać się publicznie :]

- Janek szybko pocieszył się po rozwodzie

@ Zippera

Napisałeś, że Foley udostępni Ambrose'owi jedną ze swoich akcji, ale nie napisałes jaką. Mi jeśli chodzi o Micka przychodzi do głowy tylko Mr. Socko, więc życzę powodzenia.

Może wreszcie Cesaro dostanie więcej czasu na pokazanie się, przez całą karierę udowadniał, że można w ciemno zawierzyć mu wysoką pozycję, tylko potrzeba odpowiednich warunków. Sheamus powinien po skończeniu programu z Showem służyć do promowania młodzieży - na początek program z Sandowem czy Rhodesem.

Tensai moczy nawet z Santino, na jego miejscu wsiadłbym w pierwszy pociąg do Japonii i założył tam Sushi bar.

Mam nadzieję, że oviecujący Tag Kane'a i Bryana dotrwa conajmniej do WM, a jeżeli miałby się rozpaść, to bez kolejnych turnów żadnego z nich.

- Janek szybko pocieszył się po rozwodzie.

Bym się nie zdziwił gdyby się pocieszał przed rozwodem i to doprowadziło do zdjęcia obrączki (+oczywiście inne pomniejsze problemy).

Cieszę się, że chcą tak Ambrosa promować, bo chłopak naprawdę się nadaje na ME!

Up

Jeżeli chodzi o akcje Micka to bardziej podchodzi mi jego Double Underhook DDT, po którym nie raz kończył walkę. Stawiam, że to właśnie o tą akcję chodzi.

Jeżeli teraz Daniel Bryan dostanie mocny push, to oznaczać będzie, że rzeczywiście między Ceną a Nikkie (lub/i Brie) jest coś na rzeczy (kto wie, może Jasiek i Daniel cisną z Bellaskami w tag teamie) :)

Mi tam bardziej taniec Johna Ceny przypomina to:

http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/s480x480/320462_467744426569158_961654734_n.jpg

Jak rozwiążą Hell No to proponuję założyć Team Szwagry!

*Zauważyliście w życiu prywatnym Cene i Bryana połączyły kobiety-siostry i w WWE również połączyła ich kobieta Aj hmmm... Zbieg okoliczności czy cel zamierzony.

*Ryback z tym swoim „Feed Me More”zaczyna mnie denerwować, kojarzyć mi się trochę z Christian'em i jego „One More Match” z połowy 2011r.

"Feed me more" tragicznym catchphrasem nie jest ale niestety to jedyna rzecz jaką Ryback potrafi wypowiedzieć i jednocześnie nie pogrążyć się. Na ostatnim RAW miał dłużej mikrofon w ręce i jak to się skończyło wiadomo. Jakiekolwiek pchanie go w utarczki słowne z The Rockiem lub z kimś innym, kto potrafi na mic'u dużo źle się dla niego skończy gdy będzie tylko umiał powiedzieć 2 zdania typu "zniszczę cię" i dorzucić "Feed me more" na koniec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Piątka to jedyna gra w życiu, którą kupiłem na premierę. Niestety przez multi nigdy nie skończyłem fabuły do końca 
    • HeymanGuy
      Złote czasy pierwszej Trylogii Tekkenów :3  Skoro poruszamy temat co gramy, hm... Przeszedłem jakoś w wakacje GTA 3 na 100% Teraz cisnę w GTA Vice City z podobnym zamiarem, a w planach są dalsze części serii. Może V-kę skończę zanim VI wyjdzie
    • MattDevitto
      Mówisz PS1 to od razu widzę przed oczami godziny spędzone przy Crushu To byli czasy
    • PpW
      SKORO TARGI BĘDĄ PIWNE TO I TAKI BĘDZIE NASZ WIELKI KONKURS POD PAYRONATEM SAMEGO MICHAELA HT 🔥🍻 Zasady są proste: kto najszybciej wyzeruje pełnego browara wygrywa *COŚ* 🏆 Uwaga! Organizator tj. PpW nie zapewnia owego browara konkursowego, musicie sobie sami takowego skombinować 🫡 Dokładną informacja na temat godziny konkursu zostanie podana tego samego dnia 📆 DO ZOBACZENIA W POZNANIU 🔥🐏 Przeczytaj na fanpage.
    • PTW
      Na galach PTW nigdy nie brakuje mocnych zestawień zagranicznych - to zapowiada się na jedno z najciekawszych! Newt Nova vs. Rust Prawdziwe starcie dwóch światów. Młodziutki Newt Nova, którego publiczność po debiucie w Polsce okrzyknęła hiszpańskim Harry'm Potterem w swoim premierowym starciu musiał uznać wyższość Krampusa, ale zrobił na widzach i zarządzie federacji piorunujące wrażenie i jesteśmy niezwykle podekscytowani jego powrotem! Zadanie będzie miał ponownie karkołomne, bo przed nim stanie inna bestia - włoski barbarzyńca Rust, który niczym taran strąca z drogi każdego, kto mu na niej stanie. Na papierze faworyt tej walki jest jeden, ale któż nie kocha dobrego starcia na modłę Dawid kontra Goliat? :) Wpadajcie już w tę sobotę na ostrą jazdę w ramach Bani u Prezesa - masa niespodzianek przed nami! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...