Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CM Punk odpowiada Rockowi. AJ podgrzewa atmosferę. Bret Hart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE planuje pojedynek pomiędzy Johnem Cena i AJ Lee a Dolphem Zigglerem, i Vickie Guerrero. Federacja bierze pod uwagę również zastąpienie Vickie przez Tamine Snuke, która ostatnio powróciła i zaatakowała AJ.

AJ Lee postanowiła skomentować finał ostatniego Smackdown. Zawodniczka napisała, że kocha kiedy John kończy ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-cm-punk-odpowiada-rockowi-aj-podgrzewa.html
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
AJ dwuznaczny koment - brawo. Ciekawe czy ona tez zasluzy na swoj "Wrestlemania Moment". Jesli juz divy musza miec miejsce w karcie - a umowmy sie, ze to przykra koniecznosc - to niech to bedzie Eve vs Lee

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Ciekawe, że Vince pozwolił na taki tekst AJ w dzisiejszych czasach :) Plakat RR fajny, ciekawe kiedy na RAW pojawi się wreszcie Rock ? Mam nadzieję, że ta walka którą WWE planuje nie odbędzie się na RR, zdecydowanie wolałbym one vs. one. O walce na TLC już wiedziałem( niestety ) i mam nadzieję, że będzie ona ostatnią w tym feudzie.

1161423919541b3db89050d.jpg

Opublikowano

@UP

A dlaczego miał by jej nie pozwolić? Dzieciaki i tak nie zrozumieją o co w nim chodzi, a sam tekst genialny w swej dwuznaczności :P

Opublikowano

@UP

Myślę, że jednak WWE nie miało "tego" na myśli, kiedy pozwalało AJ tak

powiedzieć :D

Dobre pojedynki na DVD, tylko nie wiem, czy dodadzą tam walkę(i) z TLC ,czy po prostu oleją mecze z tej gali przewidując, że ostatnie PPV przed Royal Rumble z The Rockiem będzie do dupy. Nawiasem mówiąc, niezły plakat :)

Opublikowano

Ja myślę że dobrym pomysłem byłby TLC match o pasy tag team,najlepiej Triple threat albo Fatal Four way Tlc match.Bo nie ma sensu kogoś innego dawać do tej stypulacji,a jakby wreszcie Dali tak 20-25 minut Tag Team'om to moglyby one wykrecic swietna walke.

Skład proponuje: Hell No vs Rhodes Scholars vs Mysterio and Cara vs PTP

Opublikowano
Ciekaw jest jak mocno gala TLC zostanie skopana.Nie liczę,że jakiś hardcor.Zapewne podobnie jak na Hiac zobaczymy tylko jeden pojedynek - Szajbus vs Big Show.
Opublikowano
Mi akurat ten plakat nie przypadł do gustu. Brakuje mi tutaj tego czegoś, jest taki sztywny i bardziej pasuje mi pod okładkę do książki o Rocku a nie jako plakat do RR.
Opublikowano
kuuurwa znowu rock tylko te dziady są lesnar cena rock i tyle
Opublikowano
A mi tam plakat RR też się nie podoba... Jakiż to oryginalny pomysł na plakat ze strony WWE, nie ma co... A no tak-tak oryginalny jak pomysły na walki.
Opublikowano
hmmm.... Może ladder match o TT championship? 3 zespoły, 6 wrestlerów, wszyscy mogą przebywać w ringu, coś jak MitB :D Takie mecze przeważnie emocjonują, bo jest szansa na jakieś spoty. Dać Hell No, PTP i luchadorów do wysokich lotów.
Opublikowano

Finally... The Rock has come back... home.

Ale tak serio, fajnie będzie zobaczyć Rocka jako mistrza, stęskniłem się za nim :-)

Opublikowano

Sam osobiście czekam na pojedynek TT z niecierpliwością. Wiadomo, że nie dostaniemy takiego pojedynku jak: Dudley Boyz vs Hardy Boyz vs Edge & Christian- najlepsza walka TT.

Myślę, że Oficjele chcą coś podobnego odwzorować. Wiadomo, nie będzie tak samo, ale może być podobnie. Dywizja TT nic stracić nie może, a jeżeli to wypali, to podciągnie ją do góry niesamowicie.

Czekam na to starcie najbardziej z całej karty, której jeszcze nie ma ; )