Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy program JBL'a. Kiedy zadebiutuje Fandango? Wściekła Ro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W przyszłym tygodniu zobaczymy premierę nowego show - The JBL Show. Program ukazywać się ma na stronie WWE.com. JBL stwierdził, że nie może się już doczekać i ogłosił, że prawdopodobnie pojawi się w nim również Michel Cole.

Rosa Mendes wpadła ostatnio w furie. Jeden z fanów postanowił przerobić film z udziałem Brada...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nowy-program-jbla-kiedy-zadebiutuje.html
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jesli Rock lapie sie do Top 10 to ja pewnie bylbym w trojce. Przeciez Dwayne wyglada jak aborygen po chemioterapii :]
Opublikowano
OMG.... Ja nie wiem, czy WWE za bardzo wczuło się w storyline Punka, czy rzeczywiście pokazuje brak szacunku dla niego, ale CM powinien się znaleźć na tym autobusie np. zamiast Mysterio. Już olać na którym planie znajdzie się jego twarz, ale WWE Champion od ponad roku MUSI być na takich reklamach.
Opublikowano

Up

Dokładnie to samo pomyślałem.No sorry ale to jest jakaś kpina że jest Mysterio a nie ma Punka

Opublikowano
Moim zdaniem to jest wlasnie czesc storylinu, pasowalo by to. Watpie by wwe specjalnie robilo mu na zlosc.
Opublikowano

"Oczywiście konto na Twitterze nie należy do zawodnika WWE"

Konto na twitterze nalezy do Maddoxa, tylko konto Maddoxa na YT to fake...

Opublikowano
  • Autor
Konto na twitterze nalezy do Maddoxa, tylko konto Maddoxa na YT to fake...

Poprawione :)

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
A tak w ogóle, to czy ktoś widział na czym polega gimmick Johnego Curtisa w roli Fandango? Ja widziałem promo, w którym tańczył i jeśli to jest ten gimmick, to chyba kogoś popie*doliło! Kolejny po Brodusie tancerz? Przecież to nawet nie jest śmieszne, raczej żałosne. Wpakować dobrego zawodnika do roli kretyna to tylko WWE potrafi, on spadnie do roli jobbera szybciej niż wymówi Fandango. A Vince się dziwi, że ratingi lecą w dół...
Opublikowano
The_Wraith, Fandango to gimmick striptizera.
Opublikowano

"Fandango zadebiutuje prawdopodobnie na TLC, lub RAW po PPV. Vince twierdzi, że Johny Curtis w tym gimmicku ma szansę zebrać spory heat."

Ta... Od razu dać mu porządny push na WWE title. Dla mnie jest bezsensowne tworzenie takich gimmicków. To samo Ryder i Santino. Po co im te pajacowate gimmick'i, skoro już jeden taki jest- maskotka- Hornswoogle. Niech Vince się nie dziwi, że ratingi będą spadać. Powinni zwrócić na siebie uwagę czymś innym, a nie striptizerami.

Opublikowano
The_Wraith, Fandango to gimmick striptizera.

Czy koleś, który tańczy tango to od razu striptizer?

48798430952f294e69c1e4.jpg

Opublikowano

Nie, ale mniej więcej wytłumaczyłem na czym to będzie polegało.

Opublikowano
mam pytanko: nie wiecie moze co sie dzieje z Shane Mcmahon ?? przypomniala mi sie jego walka z kane'm ambulance match i jestem ciekaw co on teraz robi bo byl konkretny z tego co pamietam
Opublikowano

On właśnie ma odgrywać rolę striptizera. Nawet gdyby tak nie było, to nie uważasz, że za dużo tych tancerzy będzie? Jeden wystarczy spokojnie.