Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kaitlyn aresztowana na tapingu!, Vince niezdecydowany w spra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Źródła zbliżone do Creative Teamu WWE twierdzą, że Vince McMahon nie jest do końca pewny co chce zrobić w przypadku Johna Ceny w obecnych miesiącach. Raz chce, aby walczył z Rybackiem, potem z Dolphem Zigglerem, potem zdobył WWE Title, a po jakimś czasie rozmyśla się i wraca do programu z Zigglerem.

Okazuje się, że ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kaitlyn-aresztowana-na-tapingu-vince.html
  • Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Error ! Talking Dead ?
Opublikowano
Co chantowała publiczność po ataku na Kidda i Santino>?
Opublikowano
  • Autor
"Feed Me More"
Opublikowano
Dobry motyw z zaatakowaniem Kidda i Marelli. Na pewno dodaje to jakiegoś elementu nieprzewidywalności do działań całej trójki. Czekam co powiedzą (o ile powiedzą) na RAW w przyszłym tygodniu.
EAT IT, YEAH!
Opublikowano
Nie podoba się mi sposób początkowego prowadzenia The Shields?, ponieważ jeśli jakaś dana osoba, która może mieć po raz pierwszy styczność z ''Wrestlingiem'' może myśleć, że to Reings jest ich liderem, ponieważ jako jedyny obija zawodników Jakąś akcją, pod którą Rollins i Ambrose bezpośrednio podają mu swoje ofiary zarzucając je na niego pod Powerbomb hold , przy czym ci dwaj prezentują się tak jak Young i Tarver w Nexusie, czyli jak dwa cienie... Ale to tylko moje wstępne zdanie na ten temat. Trzeba poczekać jeszcze jakiś czas, aby móc cokolwiek coś znaczącego o nich powiedzieć.
Opublikowano
Zgadzam się z toba, że ten cały Reigns pasuje na lidera. Szczególnie po RAW, gdy już wykonywali Rybackowi powerbomba, to on im mówił co mają robić. Ale ja jestem nastawiony do niego pozytywnie, wygląda trochę jak Kevin Nash, ma całkiem dobrą budowę, wyróżnia się na tle pozostałej dwójki. Niech okaże się tylko okaże dobry przy majku, a będę mu markował.
Opublikowano

Kiełas z piekła, nie wiem czy to promo Reingsa spodoba ci się, ale moim zdaniem jest okej, chociaż niewiele w nim powiedział ( w końcu udało się mi je znaleźć)...

Opublikowano
Pushuja Zigglera! Jeszcze wygrana z Cena i WHC od RR
Opublikowano

"Okazuje się, że Triple H jest przeciwny temu, aby Miz przeszedł faceturn."

No i pięknie. Widać, że Hunter myśli tak samo jak ja. Nie chcę, nie chcę, nie chcę heel turnu Miza, ponieważ jego gimmick pójdzie się za przeproszeniem je*ać.