Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

RP no.8

Itchy

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  29.06.2004
  • Status:  Offline

Ciemność........... Przeraźliwa ciemność ogarnęła wszystko dookoła i otoczyła każdego swą tajemniczą istiotą. Nie widać absolutnie niczego,

nawet bladego światła księżyca. Z zewnątrz słychać tylko stłumione krzyki dziewic i innych ludzi. Co spowodowało, że świat stał się tak

mroczny, aż tak bardzo ciemny? Czy możliwe jest, że słońce po milionach lat odmówiło współpracy? A może nastąpiła eksplozja jądra ziemi, i

cała planeta została zmieciona z międzygalaktycznej przestrzeni? A może zostaliśmy wessani w...

Itchytude: Kurwens, znowu przepaliła się ta pieprzona żarówka!

Słychać odgłos otwierancyh drzwi, potem kilka kroków. pauza. Teraz wydaje się, że ktoś wykręca żarówkę i zastępuje ją nową,

przy okazji roztrzaskując starą. Słychać jeszcze tylko jakiejs bliżej niezidentyfikowane wybuchy szczescia i następujące po nich kliknięcie,

przywracające światło w całym pomieszczeniu. Widac jak Itchy ustawia kamerę na stoliku [wczesniej zrzucając z niego reką kilka egzotycznych przedmiotów

pokroju kilku zgniecionych puszek i potłuczonego szkła żarówki. Tude "przegląda się" w obiektywie sprzętu. Jest jak zwykle w czarne spodnie,

buty typu glan i kilka ozdobników wysadzanych ćwiekami. Jak kilka miesięcy temu, tak i teraz znów stoi w czarnym płaszczu, jednak chyba

pierwszy raz w życiu zapiął go ąż po samą szyję. Poprawia jeszcze czapkę na głowie i oddala się z "planu".

Mieszkanio-pokój Itchiego nie zmienił się za bardzo: wciąż panuje tu wszędobylski syf i nieporzadek, po podłodze porzrzucane są

zeszyty, komiksy, płyty, chrupki kukurydziane i inne tego typu badziewie. Łózko jak zwykle niepościelone stoi już prawdopodobnie tydzień a

stół wypełniony jest przydatnymi przedmiotami pokroju plastikowych butelek, spinaczy do bielizny, żyletek czy nakrętek po napojach.

Pod stołem przewala się sześciopak piwa i 3 "troche" podłamane krzesła [specjalna edycja "Vietnam": bez oparcia i z amputowanymi dwoma nogami].

Itchy wczołguje się pod stół i wyciąga spod niego jedno z krzeseł, puszkę Heinekena i siada bezpośrednio naprzeciw kamery...

Itchytude: Yeeea, własnie oglądacie 87 kanał na Attitude Internet Television. Na początku komunikat dla Radia Maryja

i naszych wiernych widzów: Attitude Wrestling Federation żyje i ma się lepiej niż zwykle! Koniec z posuchą i beznadzieją na rynku polskiego

Pro-Wrestlingu! *Tude otwiera puszkę z piwem i pociąga z niej duży łyk*. O żesz! Wypiłem piwo w programie "dla całej rodziny"! W programie

"od 3 lat"!... ZASKRAŻCIE MNIE! Mam głęboko w dupie przepisy, i żadne wymysły o kontroli treści w mediach tego nie zmienią. Swoją drogą,

ktoś chyba będzie musiał wymyślić jakiejś nowe oznaczenie dla AWF... coś w stylu "Watch at your own risk" ["oglądaj na własne ryzyko"].

Outbreak powraca już niedługo, a naszą ramówke znajdziecie pewnie gzdieś w tym całym syfie na naszej oficjalnej stronie.

*Itchy robi krótką przerwę na piwsko, po czym kontynuuje*

Itchytude: Outbreak powraca... Pytanie za sto punktów: kto pamięta co się dzieje z AWF? Wszyscy? Bardzo dobrze... Zaobserwowałem bardzo

przykre zjawisko, które jednak czasami przyprawia mnie o napady śmiechu.... Otóż powstała tak zwana

*hamowany śmiech* "Stajnia". Zbiór wszystkich grubych ryb biznesu. "Tych najlepszych"! Niepokonanych! Jednak skoro niesamowite umiejętności

przysłoniły wam oczy, Tude ma dla was, i dla całego świata polskeigo pro wrestlingu, kilka słów, które dusił w sobie jeden pieprzony dzień

zbyt długo: JESTEŚCIE BANDĄ ZAKŁAMANYCH ĆWIERĆMÓZGÓW, THAT'S WHAT YOU ARE! Mam zajebiście dość tego, że włączając AWF fani są skazani oglądać

oszustwa, korupcję i przekręty. Prawdziwe życie? Być może... ale nie gdy ja... JA JESTEM W POBLIŻU! NIE MOGĘ POZWOLIĆ, BY "STAJNIA" POWOLI

NISZCZYŁA ATTITUDE WRESTLING FEDERATION. Nie możemy pozwolić, by mówili nam... NAM co mamy robić. Tak, świrki, powiedziałem NAM. Wszyscy

ludzie którzy chociaż częśćiowo wierzą, że nie musimy się nikomu podporzadkowywac, że nie musimy wchodzić w żadne ukłądy ze "Stajnią" powinni

się jednoczyć. Ja, Vaclav i cała reszta pokazaliśmy wam poprzednio dokładnie JAK powinniśmy stawiać czoła tym ćwierćmózgom! Jeśli pozostaniemy

obojętni, przegramy. I to mnie mobilizuje! To własnie mnie kręci! Nie mogę stracić tego pasa na rzecz Stajni! Na następnym Outbreak znów zmierze

się z... Backstabberem. To, że AWF było w stanie spoczynku nie oznacza, że podobnie zachowywała się moja pamięć! *Itchy energicznym ruchem ręki

rozpina płaszcz na wysokości szyi, gdzie wciąż znajdują się slady po ostatnie walce z Backstabberem* Stabber... Pamiętasz, co działo się

na poprzednim Outbreak?... PRZYPOMNĘ CI! *w tym momencie puszczone zostają fragmenty poprzedniej gali, a dokładniej końcówka walki

Stabbera z Itchym, w kolorze sepii. Itchy nie przestaje mówić*. FIRST BLOOD MATCH! WIESZ, co było najgorsze? Nie gorzki smak porażki, nie to,

że zniszczyłes mnie i tysiącom fanów jeden z najlepszych dni w roku. Najgorsze było TO! [itchy wskazuje palcm na swoją lewą stronę,

zrywając się z krzesła, kamera pokazuje nam stół stojący własnie po lewej stronie bohatera. Leżą tam... częsci rozbitej gitary!] WIDZISZ TO?

ZABIŁEŚ MOJĄ GITARĘ! ZABIŁEŚ GO! Musiałeś to zrobić, ponieważ wiedziałeś że inaczej nie będziesz w stanie wygrać.

Ale to nie koniec tej historii... po wstąpieniu do stajni nagle ni z gruchy ni z pietruchy Stabbcio dostaje... managera na walkę ze mną!

Naprawdę nie wiem, jak to odebrać - albo się przestraszył, albo mieli za dużo pieniędzy, więc zatrudnili sobie kolejnego goatcrapa do stajni.

A znając niedawną sytuację AWF ostatnia opcja raczej odpada. Więc Stabber przestraszył się nagłego sukcesu i teraz wychodzi na ring ze swoim

chłopakiem. OK, to twoój tyłek i to twoja sprawa kto go pilnuje. Stab: gdy łamałeś drewno, ono nie czuło bólu, nie cierpiało. A ludzkie ciało

to co innego - ty będziesz czuł ból! Będziesz czuł to przeszywające każdą żywą komórkę w twoim ciele cierpienie!

Więc skoro chcesz wyjsc do ringu z ochroniarzem to wiedz, że ja również wyjdę do walki z przyjaciółmi... tak, mam ich

bardzo dużo. Mam wrazenie że ciągle są przy mnie... a może i mam RACJĘ?! *Itchy energicznym ruchem ręki odpina pozostałe guziki czarnego

płaszcza i rozkłada go niczym nietoperz skrzydła. Otóż w każdej z wewnętrznych kieszeni płaszcza znajdują się połączone ze sobą żyletki!

Itchy ułamuje jedną z nich i siada na krześle, chwilę unosząc się swym cichym śmiechem*. Tak... nie pozowolę Stajni wygrać!

Jeszcze jedna sprawa........ VACLAV i OSCAR!... nie straccie tych pasów! *Itchy wyjmuje spod stołu eXtreme Title!* I wiedzcie tylko że ten

kawałek metalu... zostaje ze mną! A teraz kończe, nie chce mi się tyle gadać *śmiech*. Ide zanieść gitarkę do specjalisty. *Kamera zostaje

wyłączona, widać klasyczną już "kaszę na ekranie", na której pojawia się tylko napis "Copyrights: Attitude Wrestling Federation"*

__________________________KONIEC RP'A [WRESZCIE!]__________________________

Tym razem zmieniłem "trochę" styl pisania, mam nadzieję zę tak jest lpeiej niż wczesniej xP Wszelkie komentarze i zaproszenia na pokaz bielizny damskiej mile widziane. x)

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  22.09.2005

Zmieniłeś styl i dobrze wyszło. Konkretny RP. Itchy pokazuje, że na eXtreme Title zasłużył :)

Ciemność........... Przeraźliwa ciemność ogarnęła wszystko dookoła i otoczyła każdego swą tajemniczą istiotą. Nie widać absolutnie niczego,

nawet bladego światła księżyca. Z zewnątrz słychać tylko stłumione krzyki dziewic i innych ludzi. Co spowodowało, że świat stał się tak

mroczny, aż tak bardzo ciemny? Czy możliwe jest, że słońce po milionach lat odmówiło współpracy? A może nastąpiła eksplozja jądra ziemi, i

cała planeta została zmieciona z międzygalaktycznej przestrzeni? A może zostaliśmy wessani w...

Itchytude: Kurwens, znowu przepaliła się ta pieprzona żarówka!

Zajebisty motyw :D

Solidne RP, pasujące idealnie do gimmicku Harcore Boy'a. Podoba mi się :]

Motyw ze zniszczeniem gimmicku wszechobecnej ciemnosci w miejscu wydarzen RPa juz za mną od dawna chodził xP. Zresztą to takie nawiązanie to mojego pierwszego RPa, to którego podchodziłem bardzo powaznie xP. Ale juz znienormalniałem, więc ceimność mnie nie chwyta. Dzięki za komentarz, Scyther x)

• Dołączył/a:  21.09.2005

solidne , jak to zauważyu scy . i , tak jak siebie ' raczej nie widze Cie w roli face'a , z takim agresywnym stylem nadajesz sie idealnie na heela .

watch @ yo' own risk . :)

Psycho: własnie na tym się opieram - nie nadaje się, ale jednak sie nadaje ;) xP

• Dołączył/a:  21.09.2005

czyli tak .. ni w pizde , ni w oko ?

coś z tym zrób lepiej .

nie o to chodzi, mó. jak dla mnie to własnie to że taki gimmick 'ni w pizde ni w oko' nie pasuje do face'a jest wykopistym powodem zeby BYĆ gimmickiem dla face'a. ale ja to niewyspany moze jestem. ;)