Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto zastąpi kontuzjowanego Rhodesa?, Rollins i Ambrose niedł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z kontraktem rozwojowym WWE pożegnało się trzech zawodników NXT – Chad Baxter, Chase Donovan i Nick Rogers. Można się spodziewać kolejnych zwolnień w najbliższych tygodniach.

Podano oficjalną liczbę wykupień WrestleManii 28 – 1 219 000, z czego 715 000 wykupień pochodzi ze Stanów, a 504 000 to wy...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kto-zastapi-kontuzjowanego-rhodesa-rollins-i.html
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 857
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja też się zgłosiłem. Może dziś zastąpię Rhodesa.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Opublikowano
Fandago? X.x co to wgl jest? Striptizer jakiś? Sory, nie widziałem go jeszcze w akcji i nie zamierzam zobaczyć. Curtis, druga połowa Cryme Time, Yoshi, Otunga (god, pls. Wywalcie to beztalencie) powinni wypaść. Chciałbym by Cody'ego zastąpił Sexual Chocolate.
Opublikowano
Chciałbym by Cody'ego zastąpił Sexual Chocolate.

No chciałbyś, ale co by było z nim później po walce? Zacząłby jobbować, lub przeszedłby Face-turn i znów byłby tym nudnym Markiem... A tak dadzą do tej walki na miejsce Cody'ego zwykłego jobbera, który wyleci jako pierwszy (bo ktoś musi) i WWE będzie miało spokój z niepotrzebnym zawracaniem sobie du-py.

Opublikowano
Mam nadzieję, że to będzie to ktoś z NXT: Ambrose, Ohno albo Big E Langston, może być też Swagger. Tylko nie Tensai :/
Opublikowano
Nie wiem czy wiecie ale dzisiaj pojawiła się nowa koszulka Jasia ;) pewnie pojawi się w niej na dzisiejszej gali i tak aż do WMki ;) do obczajenia w WWE Shopie ;P