Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Abraham WeeMan... Da MAN!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

[Widzimy bliżej nieokreślony budynek... całkiem zadbany, acz nie jakiś wielki wieżowiec...]

[Zza ściany słychać męski głos]

Głos: Dobrze, kochanie, spokojnie... Ty we wszystkim wyglądasz słodko i seksownie... Chodźmy już, błagam... spóźnimy się na galę...

[Damski głos odpowiada]

Głos: Chwilkę... myślę, że lepiej mi w niebieskim... poczekaj, przebiorę się...

[Przez chwilę nic się nie dzieje. Po około 10 minutach ktoś wychodzi z budynku... okazuje się, że to nikt inny, jak Abraham WeeMan, wrestler AWF! Wraz z nim idzie jego managerka, a zarazem narzeczona - Stacy Michelle]

[Para wsiada do samochodu i udaje się w bliżej nieokreślonym kierunku]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

[W samochodzie.]

Abraham: Kochanie, przez Ciebie możemy się spóźnić... wiesz, zależy mi na tym, żebym dobrze wypadł, to w końcu mój powrót do AWF... nie mogę tego tak po prostu olać... Przecież mam dozens... and dozens...

[...]

Abraham: No, kochanie, dokończ...

Stacy: A, tak... And dozens of freakin' fans!

Abraham: I za to Cię kocham :)

[Abraham wraz z narzeczoną podjeżdżają pod halę, gdzie będzie się odbywać gala AWF]

Abraham: W drogę!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mazur: Witamy państwa na house show AWF! Przed nami kolejny jakże emocjonujący tydzień z zapaśnikami najwyższej klasy! Witają państwa Marek Mazur...

Czoło: ... i ja, Czoło, The Czoło.

[spora jak na house show publika ma mieszane reakcje]

Mazur: Stasiu, powiedz mi, co sądzisz o nadchodzącej gali? Zapowiada się znakomicie... prócz kilku świetnie rokujących debiutantów, cała stara gwardia zaprezentuje nam swoje nieprzeciętne umiejętności...

Czoło: Och nie podniecaj się tak, bo majtek nie dopierzesz... Ja tylko liczę na to, że odpowiednie osoby skopią nieodpowiednim osobom tyłki... no, i liczę na to, że ktoś wreszcie pozwoli mi poznać cienką granicę pomiędzy przyjemnością a bólem...

Mazur: Oj, chyba się nieco zagalopowałeś. Przejdźmy do pierwszego dzisiaj meczu, jakim będzie...

[Nagle światła w hali gasną...]

Czoło: Co do cholery? Czy to już Halloween?

[uderza theme Toby Maca - Yours, wraz z fajerwerkami które prawie nie urywają dachu!]

Mazur: To WeeMan! WeeMan! Ten utalentowany chłopak wrócił! Jak, skąd, gdzie?!

Czoło: Zamknij jadaczkę, to może powie... ciemna maso...

[Abraham luzackim krokiem podchodzi do fanów, przybija im piątki, potem wykonuje obowiązkową Wędrówkę Węgorza... Ubrany jest w ciemnoniebieski t-shirt Adidasa i krótkie spodenki Pumy, do koloru]

Mazur: Oto jest chłopak, którego naprawdę podziwiam! Wiele przeszedł, rozterki, śmierć ukochanego ojca... A jednak miał siłę tu wrócić!

[Abraham wbiega na ring, zaś Stacy Michelle dopiero powoli zmierza w jego stronę... publiczność reaguje bardzo pozytywnie, kamerzysta pokazuje małego chłopczyka trzymającego plakat Abe'a]

[Ten szybko zbiega z ringu, podchodzi do tego siedzącego w pierwszym rzędzie chłopca, i składa mu autograf. Chłopczyk nie posiada się z radości]

Czoło: Oh, gimme a break... Takie zagrania pod publiczkę to były modne w epoce kamienia łupanego! Bezwzględna agresja - to się naprawdę liczy!

[Abraham chwyta mikrofon i z powrotem wchodzi na ring...]

Abraham: Fajnely.. nie, sorry, to nie to... Ajm de best der łoz... nie, to też nie to...

To może po prostu... hello AWF!! I'm baaaaaaack!

[solidny cheer publiczności]

Abraham: Wróciłem... i to na dobre... ostatnimi czasy nie było mi łatwo, wcale a wcale... przeżyłem załamanie nerwowe... odszedł mój ukochany ojciec, straciłem wiarę we wszystko... wiarę w siebie... wiarę w ludzi... wiarę w wrestling. Miałem nawet problemy z osobowością, ale teraz koniec tego! Nikogo nie udaję, jestem sobą! The Real WeeMan is here! The one and only WeeMan is here!!

[Cheer]

Abraham: Po co wróciłem, zapytacie? Aby wygrywać! To mój jedyny cel... nie, przepraszam... nie jest to mój jedyny cel, nie jest on nawet najważniejszy... Chcę Was uszczęśliwiać! Odzyskałem radość z życia tylko dzięki Wam i mojej [wskazuje palcem] Stacy! Wasze listy, maile, prezenty, jakie dostawałem w najtrudniejszym okresie mojego życia bardzo mi pomogły... podniosły mnie na duchu... Teraz jestem tutaj, przez Was i dla Was. Żyję dla Was. Oddycham dla Was. Robię z siebie kretyna... dla Was. Wrestling to moje życie, a Wy daliście mi okazję powrócić do tego, co kocham. I za to jestem Wam wszystkim wdzięczny!

[WeeMan wykonuje moonwalk, swój znak firmowy, a publiczność coraz głośniej nagradza młodego zapaśnika brawami]

Abraham: Moimi pierwszymi przeciwnikami będą Chris Method, Destroyer i YNST. Czy ich pokonam?

[Publiczność: Pokonasz!]

Abraham: Czy ich zgniotę?

[Publiczność: Zgnieciesz!]

Abraham: Czy jestem gejem?

[Publiczność: Jesteś!]

[Następuje chwila konsternacji, po czym publiczność wybucha gromkim śmiechem]

Abraham: Ale żarty na bok... YNST , Method, Destroyer. Wszyscy silni, wszyscy dosyć tajemniczy... To nie koniec ich cech wspólnych... Po Outbreak będą mieli kolejną: wszyscy trzej otrzymają The WeeMan Slam! Mimo mojej nieobecności, i problemów personalnych, nie zmieniło się nic... jestem w najlepszej formie fizycznej ever i nikomu nie odpuszczę! Respekt dla rywali, to priorytet, ale nie spodziewajcie się taryfy ulgowej!

Chris... Człowiek, który nie czuje bólu... mocarz, który napawa się cierpieniem innych, i lubi obrywać... zapewnię Ci solidne lanie, na tyle solidne, że poczujesz ból, i już nigdy nie staniesz ze mną do walki..

YNST... Wielka niewiadoma... Jesteś dla mnie znakiem zapytania, ale ja jestem zawsze gotowy i spodziewam się niespodziewanego... I nawet wujek Chuck N. Ci tutaj nie pomoże...

Destroyer... Nic nie pokazałeś prócz gabarytów... ale warunki fizyczne nie pokonają mojego serca, i moich dozens... and dozens... and freakin' dozens of fans!

Wszyscy trzej poczujecie gorzki smak porażki... Przykro mi panowie... Ale publika przemówiła...

Mess with the best, and die, like the rest!!

[Publiczność cheeruje]

Abraham: A teraz, zapraszam do wspólnej zabawy!

[stacy podaje Abrahamowi mini bazookę, a ten strzela z niej koszulkami ze swoją podobizną w publiczność]

Mazur: Tak, ten młodzieniec jest niezwykły! Spotkały go takie przeciwności, a on wrócił i jest lepszy niż kiedykolwiek!

Czoło:Phi, głodne kawałki... Na pewno YNST, Method i Destroyer złoją skórę temu homoseksualiście...

Mazur: Pozostawię to bez komentarza... Zapraszamy na Outbreak, już niedługo... a tam rozstrzygnięcie walki Chris Method vs. YNST vs. Abraham WeeMan vs. Destroyer! Nie mogę się doczekać!!!

Wyszedłem z wprawy, trochę się nie pisało... czekam na komentarze, zawsze się przydadzą i zmotywują mnie do lepszego pisania...

Edytowane przez Wee Man

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

3

• Scythe

1

• bRaYo

1

• Lil Abyss

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

eee ale jeszcze ja jestem zabookowany z wami w walce

164305289646824b56733d3.gif

Fajne!! dobre to z publika !!!

ale masz micskillsy :]

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Cholera, muszę poprawić, nie wiedziałem, że Destroyer też jest w tej walce... nie komentujecie jeszcze, wprowadzam poprawki.

[ Dodano: 2006-03-31, 22:03 ]

OK gotowe, Scyther, Grim, komentarze mile widziane.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

• Reputacja:   1

No więc według mnie faktycznie powracasz w lepszej formie, bo gimmick Kopniaka kompletnie mi nie podchodził. Co tu dużo mówić bez konkretnego feudu? Prawda taka, że w takiej sytuacji zawsze wyciśnie się mniej, tymbardziej na powrót i walkę z 3 losowo dobranymi przeciwnikami. Speech jest ok, i sadzę, że w takiej sytuacji dłuższy byłby zbędny. Dobrze, że jest troche opisów i fajnie opisana integracja z publicznością (IMO). Nie ma co gadać, RP jest niezły. Sądzę, że Grim też nie powinien mieć wielkich zarzutów.
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

WeeMan: jeden mały zarzut z mojej strony... zmieniłeś gimmick, tak? Komentatorzy Cię poznają, tak? A nie pomyślałeś, warto byłoby konkretnie wspomnieć o Kopniaku w tym RP? A nie tak... był sobie Kopniak... nie ma go.... jest Abraham Weeman... i raptem każdy wie, OCB... Tego mi zabrakło...

Ale ogólnie, RP w porządku, znalazłeś chyba swój gimmick...

Sorry, uznałem że sam motyw z przemianami osobowościowymi da wszystkim do myślenia, plus nie zmienił się zbytnio mój wygląd... więc poznali mnie i komentatorzy i publiczność.

Starałem zrobić z siebie face'a jak się da, ale tak jak pisaliście już gdzieś nie było mega cheeru bo jako midcarder (albo i niżej :P) jeszcze na taki nie zasługuję.

Dzięki za komentarze i liczę na dobrą walkę na Outbreak (oczywiście wygraną :P).

Troche nagła ta zmiana gimmicku, jednak jak dla mnie in plus - nie trawiłem Kopniaka xP. RP także in plus, lepszy niz te w gimmicku Kopniaka. No ale gimmick Kopniaka był dość ograniczony, więc to może dlatego ten jest ze 2 razy lepszy.

72206429447c1f28e68cff.gif

• Urządzenie:  Windows

:lol: sygnaturą przegrywasz i tak . :D
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg