Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

CM Punk odda głos na Baracka Obamę, Nowy wygląd Jacka Swagge

Vercyn

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Newspack zawiera otwarte spoilery RAW.

Drew McIntyre nie był obecny podczas wczorajszego RAW w Birmingham, ponieważ przebywał ze swoją matką, która walczy z rakiem i przechodzi chemioterapię i radioterapię.

W USA pozostał Dave Kapoor, główny booker RAW z powodu jakichś problemów ze zdrowiem. Jego miejsce p...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-cm-punk-odda-glos-na-baracka-obame-nowy-wyglad.html
https://forum.wrestling.pl/topic/31482-cm-punk-odda-g%C5%82os-na-baracka-obam%C4%99-nowy-wygl%C4%85d-jacka-swagge/

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   1

Fajnie, że Swagg ma nowy image, ale dlaczego do cholery jasnej on również ma ulizane włosy? Czemu już nie ma zawodników, którzy walczą w rozpuszczonych włosach jak właśnie Edge, czy też Rhino... Nie rozumiem tego, jest to bezsensu.

Antoś walczy ze złamaną kością w dłoni :shock: Nie wiedziałem o tym, szacunek dla niego. A co do opatrunku to myślałem, że to jest taki dodatek do jego ring attire, z czym wygląda całkiem lepiej. Mam nadzieję, że po wyleczeniu kontuzji w dalszym ciągu będzie miał ten opatrunek, bo ciekawie z nim wygląda.

Team Ziggler vs Team Foley- dla mnie jest to trochę bez sensu... Znacznie lepiej wcześniej wyglądało zestawienie tej walki niż teraz. Ale cieszę się, że stawiają na Dolpha.

Ryback vs Maddox- brzmi nieźle, ale wynik jest z pewnością wszystkim znany.

A może skład Team Ziggler pomoże ogołocić Rudego/Big Showa z pasa, pomagając kapitanowi wykorzystać walizkę ;)?

• Urządzenie:  Windows

Linda za Obamą? Przecież ona i Vince wpłacili około 160 tys. dolarów na rzecz Romneya i organizacji, która go popiera :) Na samą kampanię poszło 10 tys., co sugerowałoby, że cała rodzina McMahonów (a więc również Shane i Stephanie) poparła (jak zwykle) kandydata republikanów, bo prawny limit dotacji od jednej osoby to 2,5 tys. Linda odcięła się od stwierdzenia Romneya (zresztą nie ona jedyna po republikańskiej stronie), że 47 procent Amerykanów nie płaci podatków, ale to chyba wszystko. Co najważniejsze, Linda jest kandydatką republikanów! :) Nie jestem amerykanistą, więc może czegoś nie wiem (może takie rzeczy są na porządku dziennym - musiałbym sprawdzić), ale nie sądzę, by w takim stanie jak Connecticut, który zazwyczaj głosuje na demokratów, Linda odniosła sukces przebierając się za demokratkę. Natomiast Obama, podobnie jak Punk, jest z Chicago, więc poparcie z jego strony nie wydaje się dziwne.

Też mnie to zdziwiło Six, ale taki oto tekst był na ulotkach roznoszonych w Connecticut:

President Barack Obama and Linda McMahon will fight for us. Vote Barack Obama For President and Vote Linda McMahon For U.S. Senate

Jest jeszcze możliwość, że ktoś takie ulotki przygotował bez wiedzy Lindy i je rozpowszechnia. Chociaż wszystkie portale, które przejrzałem podają, że to jest przygotowane przez sztab Lindy - niektóre media spekulują, że to jest zagrywka jej kontrkandydata do fotela senatorskiego Chrisa Murphy. Chyba szef sztabu Lindy podał takie stwierdzenie i potwierdził, że Linda wciąż wspiera Mitta Romney'a.

A może McMahonowie poczuli pismo nosem i zmieniają front :) Bo to sytuacja prawie taka, jakby u nas Tusk roznosił ulotki - "Wspierajcie Kaczyńskiego na prezydenta, a Tuska na premiera".

Problem stanowi jednak ten podpis na pierwszej ulotce na dole "Paid for by Linda McMahon for Senate 2012"

http://talkingpointsmemo.com/images/obama-mcmahon-door-hang-embed.jpg

http://talkingpointsmemo.com/images/mcmahon-job-creator-embed.jpg

Mimo iż jest to nie jako związane z moim zawodem, nie będę rozpisywać się na temat polityki, Linda w swojej kampanii popełnia i popełniała tak rażące błędy, że nie sposób traktować na poważnie jej szans w wyborach. Mając za sobą potężną organizację z dużym przekazem medialnym doprowadziła do tego że fani WWE nie zagłosują za nią, a wręcz przeciw, taki swoisty paradoks.

Team Punk vs Team Foley, w którym nie wystąpi ani Punk ani Foley ;) Skoro od stycznia ma już być Ziggler/Orton o WHC, to podejrzewam że to będzie Team Orton vs Team Ziggler. W takim razie Orton nie przejdzie turnu, a uzupełnieniem może okazać się np Miz jako face. SS to chyba ostatnia sensowna okazja na wykorzystanie walizki, stawiam więc że na 70% Ziggler zrobi to właśnie teraz.

• Urządzenie:  Windows

nie będę rozpisywać się na temat polityki

No właśnie, nie rozpisuj się. Bo jeszcze wyjdziesz na głupka, sugerując, że te wrzeszczące dzieciaki, które nie mają praw wyborczych, nie zagłosują na Lindę. A tego byśmy przecież nie chcieli, nie? Nie chcielibyśmy też, by ktoś pomyślał, że twoim zdaniem dla wyborcy większe znaczenie ma nie to, jakie będą podatki, ale to, jaki jest produkt WWE. Nie chcielibyśmy, prawda? Nierozpisywanie się to naprawdę dobra decyzja. Milczenie byłoby jeszcze lepszą :)

Rozumiem że trafiłem na eksperta od marketingu politycznego systemu Stanów Zjednoczonych? :) Tak, polityka odnosi się w dużej mierze do wizerunków, nie do programów, co pokazuje jak kretyn nie znający się na polityce dochodzi do władzy, tylko ogrzewając się w świetle znanych osób, czy będąc kontrowersyjnym. Prawdopodobnie każdy z nas pamiętam program Arniego, w przeciwieństwie do tytułów filmów w których grał. Stwierdziłem jedynie że Linda popełniła rażące błędy, związane właśnie ze zmianą obozu który wspierała, czym traci wiarygodność jako polityk. Może źle to wyraziłem, WWE jest instytucją znaną na całym świecie, stąd wiele osób dowiedziało się o Lindzie. Ale masz rację, to nie miejsce na tego typu dyskusje, i nie tego typu portal, pozdrawiam serdecznie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• Grins
      Dziwne to bo na ostatniej gali pokazali Otisa bez gaci? Ja ogólnie ma dość gołych lasek w sieci jest aż ponad to tik tok, twitter czy instagram, gwiazdki wrestlingu również świecą swoimi dupskami gdzie się tylko da, Nikkita Nylons to się dziwie że jeszcze żadnego bana nie wyłapała za świecenie swoją dupą na instagramie  (klepałby) ogólnie wrestling to wrestling, nie jest od tego aby gołe baby oglądać, mam nadzieje że po prostu wrócą brutalniejsze akcje, pierwsze przesłanki już był na Bad Blood i tego właśnie oczekuje, nic poza tym  nie wiem czemu era Attitude właśnie kojarzy się z gołymi babami, nie było tam tak wielkie seksualności jak na przykład w Erze Ruthless Aggression gdzie dostaliśmy sprośny segment z Edge'm i Lita która do tej pory pluje sobie w gębę że zgodziła się na ten segment, czy inne akcje tego typu gdzie laski były prawie bez niczego na wizji  Jakieś zmiany będę, ostrzejszy język pewnie i trochę więcej brutalności ogólnie też nie ma co przesadzać, poza tym i tak ostry język jest już dostępny od dłuższego czasu słyszymy od zawodników " bitch " ostatnio we War Gamesie Jey powiedział " oh shit " więc ten język i tak jest bardziej ostrzejszy niż na przykład kilka lat temu gdzie trzeba było pikować wszystko za każdym razem XD
    • KyRenLo
    • PpW
      ROZKŁAD JAZDY NA DZISIAJSZE HARDCORE FRIDAY BARSZCZ Z KRZESŁAMI 🎅🔥 2Koła czekają na was już od 19, a show tradycyjnie rozpoczynamy o 20 (plus świąteczna obsuwa, wiadomo) 🍻 DO ZOBACZENIA 🫡 Przeczytaj na fanpage.
    • RomanRZYMEK
      Oczywiście że Punk również zachował się słabo i nieprofesjonalnie, ale na backstage’u. Odróżnijmy te 2 kwestie, bo to jest podstawa by dalej prowadzić dyskusję. Punk jako Phill za kulisami - tu ciężko mi go nazywać profesjonalistą bo nie wiem co się działo za kulisami. CM PUNK jako postać, wrestler, storyteller to profesjonalista pełną gębą. W moim poście nigdzie nie napisałem, że Punk był w tym święty. Zarówno Punk jak i AEW, a raczej Tony mają swoje za uszami, tylko że z reguły jest tak, że ludzie staną zawsze po którejś ze stron i tutaj „znowu” Punk prześlizgnie się i raczej nie będzie miał z tego żadnych konsekwencji, bo to nie Punk, a AEW wyszło z ideą NDA w stronę Nemetha. Zresztą i tak najbardziej zagorzali fani AEW dalej będą myśleć, że wszystkiemu winny jest Punk. A skoro mowa o nieprofesjonalizmie, to zobacz sobie jak nieprofesjonalizm może być katalizatorem do całego gowna i zamieszania.    Świetny segment, który uruchomił efekt domina. Page, który w porównaniu do Punka na polu osiągnięć, doświadczeń czy po prostu znajomości biznesu mógłby Philowi buty czyścić, wychodzi do telewizji krajowej i gra w swoje karty. Daje shootowe promo które nie było uwzględnione w zarysie skryptu (tak, Tony tak bardzo wierzył w swoje „gwiazdy”, że dał im wolna rękę , jeśli chodzi o speeche. Niestety na przykładzie Page, czy kilku innych speechów dochodzimy do wniosku, że jednak lepiej gdyby ten skrypt był, bo nie każdy jest tak świadomy i doświadczony, by wykorzystać ten przywilej na poczet pracy dla firmy czytaj dla AEW). To dopiero jest nieprofesjonalizm pełną gębą. Hardkorowce AEW plują na Punka, ale zapominają, że odstawiając charakter Phila na bok, Punk był w chuj wartością dodatnia w AEW. Czy to pod kontem postaci -dalej uważam że był największą gwiazdą jaka była w AEW, czy to pod kontem po prostu znajomości biznesu - Punk wie jak zaciekawić widza i w tym wszystkim już pomijając kwestie backstage’owe patrząc pod kontem czysto postaci jest to profesjonalista pełną gębą który generuje swoja postacią przychody. A to powinno być dla AEW w tej chwili najważniejsze. 
    • MattDevitto
      Nie stoję po żadnej ze stron (ba, obie strony mam gdzieś), ale w całej tej sytuacji każdy wypadł słabo - w tym też Punk. AEW i Khan dużo na tym wszystkim stracili, ale pamiętajmy, że Punk ponownie pokazał swoje gorsze oblicze. Odnalazł się w WWE, ale to nie zmienia faktu, że dalej mimo upływu lat nie wie co to profesjonalizm i ,,dał ciała'' podczas swojej przygody w AEW, gdzie przecież mocno na niego liczono. W tej historii obie strony mają swoje za uszami.
  • Dodaj nową pozycję...