Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Kto będzie mistrzem Wagi Ciężkiej WWE w 2013? Maddox na RAW,

Vercyn

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ostatnio uaktywniła się osoba podszywająca się pod Vince’a McMahona (@CrankyVince) na Twitterze i zasugerowała wpisem („Cholera. Kolejny Pussy Boy chce odejść. Niewdzięcznik. Zrujnuję go. Wszystkich. Pieprz się”), że ktoś ma zamiar opuścić WWE. Ostatnim razem w czerwcu tego roku Cranky Vin...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kto-bedzie-mistrzem-wagi-ciezkiej-wwe-w-2013.html

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciekawe, o kim tym razem mówił Cranky Vince: znów del Rio, Show, Lesnar a może ktoś inny?

Ricardo może zasilić mid-card swoją nową postacią, mam nadzieję, że gdy już dojdzie do solowej kariery, wokół niego będzie się coś działo i szybko nie zniknie w tłumie jobberów.

Nie wiem, co takiego można zmienić w sgimmicku Otungi,co do odgrywanej postaci nie mam mu nic do zarzucenia, ale w ringu jest tragiczny, na wczorajszym Smackdown nawet Khali błyszczał na jego tle :] Nie mam więc pomysłu, co może mu pomóc w rozwoju kariery

Na koniec odnośnie Punka i jego jednorazowego ring-geeru: ciekawe, czy wychodził przy swoim theme, czy też może przy Thrillerze Jacksona :> Może doczekamy się odzewu ze strony La Parki i ten na kolejnej Triplemanii wystąpi w żółtych gaciach :)

Uważam Cranky Vince to .. kto ? .. ktoś bliski nie lesnar , nie del rio , nie show tylko ktoś bardzo bliziutki .. mianowicie to musi być ktoś kto koło Vince przebywa nawet nie zdziwię sie jeżeli to będzie ktoś z mian eventerów obecnych..uważam że Vince zmięknie i tyle 8-)nie wytrzyma tego długo albo zmieni politykę podostrzy ją albo po prostu zmienię erę dla świętego spokoju no zobaczcie ile osób go meczy : A.W,Cranky Vince,Lesnar(raz na backstageu powiedział że w WWE panuje nie porządek),Nie znajoma osoba która wygarnęła całą prawdę przy wszystkich najprawdopodobniej Taker,on w końcu zmięknie i uważam że na TLC 2012 odpierdzielą coś oszałamiającego,obecnie w planach mają Hardcore Match pomiędzy Punkiem a Foleyem więc :) może to już jakiś znak sam nie wiem ale uważam że zmięknie prędzej czy później i powie sobie dosyć Vince obudź się ! i strzeli coś w nim że będzie energią tryskał a nam same dobre pomysł będzie sprzedawał. :roll:

uważam że Vince zmięknie i tyle 8-)nie wytrzyma tego długo albo zmieni politykę podostrzy ją albo po prostu zmienię erę dla świętego spokoju

Towarzyszu, wyście coś brali? :D Wpisów osób podszywających się pod osoby z WWE było już sporo, i to są zazwyczaj takie sobie po prostu teksty które ktoś wrzuca do sieci, nic więcej. Kierunek jako obrało WWE jest ewidentny od kilku lat, totalne nastawienie na dzieci i entertainment, wrestlingu jest tyle co kot napłkał. Nie ma sensu tutaj pisać kolejny raz o tym co każdy zauważył, nie dostaniemy jakieś hardkorowej walki Foleya z Punkiem, mimo iż jakby to ładnie podkolorować, zrobić nawiązanie nawet do starcia Mankind-Taker, sprzedałoby się znakomicie, a i obejrzeć mielibyśmy w końcu coś sensownego. Jak już to kiedyś pisałem, Vince jest jak strażak podpalacz, robi totalne debilizmy, po czym jest wnerwiony że coś takiego ma miejsce. Ma za złe że Clay ma taki "zabawowy" styl, a nie jest bestią, jak to wizerunkowy by się nadawał? A kto taki pomysł wspierał? Vince prowadzi ten okręt ku upadkowi, wiem, też bym chciał nawiązania do starych czasów, ale bardziej prawdopodobne będą znowu Muppety czy Scooby Doo na WMce, niż jakiś Hardcore Match. Części starych zawodników to się nie podoba, stąd nie dziwcie się że siedzą w TNA, gdzie mają swobodę, nie muszą występować w segmentach z panem ze skarbetą która ma być kobrą, z panem karłem który nie potrafił mówić ale był anonimowym GMem etc. Vince się nie obudzi, bo nie chce. Tak naprawdę tylko Shane mógłby jakoś pociągnąć WWE, a schedę po VKM przejmuje coraz bardziej HHH. Kro mógłby odejść z obecnego Rosteru? Zack Ryder? On mi przychodzi na myśl, Ci wyżej postawieni robią za to za co im się płaci, chyba że któremuś powoli sodówka strzela.

uważam że Vince zmięknie i tyle 8-)nie wytrzyma tego długo albo zmieni politykę podostrzy ją albo po prostu zmienię erę dla świętego spokoju

Towarzyszu, wyście coś brali? :D Wpisów osób podszywających się pod osoby z WWE było już sporo, i to są zazwyczaj takie sobie po prostu teksty które ktoś wrzuca do sieci, nic więcej. Kierunek jako obrało WWE jest ewidentny od kilku lat, totalne nastawienie na dzieci i entertainment, wrestlingu jest tyle co kot napłkał. Nie ma sensu tutaj pisać kolejny raz o tym co każdy zauważył, nie dostaniemy jakieś hardkorowej walki Foleya z Punkiem, mimo iż jakby to ładnie podkolorować, zrobić nawiązanie nawet do starcia Mankind-Taker, sprzedałoby się znakomicie, a i obejrzeć mielibyśmy w końcu coś sensownego. Jak już to kiedyś pisałem, Vince jest jak strażak podpalacz, robi totalne debilizmy, po czym jest wnerwiony że coś takiego ma miejsce. Ma za złe że Clay ma taki "zabawowy" styl, a nie jest bestią, jak to wizerunkowy by się nadawał? A kto taki pomysł wspierał? Vince prowadzi ten okręt ku upadkowi, wiem, też bym chciał nawiązania do starych czasów, ale bardziej prawdopodobne będą znowu Muppety czy Scooby Doo na WMce, niż jakiś Hardcore Match. Części starych zawodników to się nie podoba, stąd nie dziwcie się że siedzą w TNA, gdzie mają swobodę, nie muszą występować w segmentach z panem ze skarbetą która ma być kobrą, z panem karłem który nie potrafił mówić ale był anonimowym GMem etc. Vince się nie obudzi, bo nie chce. Tak naprawdę tylko Shane mógłby jakoś pociągnąć WWE, a schedę po VKM przejmuje coraz bardziej HHH. Kro mógłby odejść z obecnego Rosteru? Zack Ryder? On mi przychodzi na myśl, Ci wyżej postawieni robią za to za co im się płaci, chyba że któremuś powoli sodówka strzela.

Ja już od dawna oglądam IWA - Mid South albo CZW więc tam mi to obojętne chociaż sam mam nadzieje ze on zmięknie i tyle i wiem że to kiedyś nastąpi..obecnie publice nudzi się dzisiejsze WWE bo było widać reacje publiczności na Hell in a Cell stekali tak jak by mieli zaraz urodzić :) więc tu duży dowód że to się nudzi i fani mają w dupie skerpety,marelle czy brodusa oni po prostu chcą ostrej walki i mogę się założyć że małe smrody tego też chcą.

Publika wydobywała jęki i stęki nie z powodu niskiego poziomu papki, jaką zaserwowal nam Vince, tylko dlatego, że byli po prostu żenujący. Nie słyszałem/widziałem gorszej widowni od kilku ładnych lat, w porównaniu do przykładowo Extreme Rules '12 i Money in the Bank '11 w Chicago (wiadomo, 1 200 000 polonii) wyszli bardzo blado.

Odnośnie wcześniejszego komentarza 'Avengersa', wymieniając nicki Lesnara, del Rio czy kogoś tam jeszcze miałem na myśli nie właściciela tego konta, tylko osobę, która groziła Wąsowi zwolnieniem. Ryder? Możliwe, że tak, jego stratą mało kto by się przejął, a autor postów z konta Cranky Vince po prostu chciał takim wyciekiem narobić szumu na portalach i poniekąd mu się to udało.

To śmieszne, że mówicie jakoby ludzie nie chcieli skarpet a chcieli Foleya:D

Rozumiem, ale Foley to także Mankind czy Cactus Jack. To że po powrocie występuje raczej jako stary wujek który coś tam wspomina że był legendą hardcore'u a obecnie pokazuje się w komicznych elementach ze skarpetą, nie zmienia faktu że jest legendą, i za pare lat większość będzie go pamiętać jako takiego kozaka, (uwaga będą głupie obrazki :D

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs/21765_o.gifhttp://gifsoup.com/webroot/animatedgifs/397457_o.gif

a nie jako pana który robił z siebie głupka wsadzając rywalom skarpetę do buzi. Humor, tak, nawet jeśli nie każdemu przypada do gustu, ale jest miejsce na żarty, jest na wrestling, a w przypadku Santino jest non stop motyw "Ciamajdy" który staje do walk z mocarnymi rywalami. Kiedyś też był np Doin The Clown, ale nie przypominam sobie by chodził z pasem, a Santino miał już 3 różne pasy w WWE. "Zabawne wstawki", tak, niech będą, ale niech to będzie 90% czasu i miejsca na wrestling, 10% na pierdoły, a nie po równo. Chciałbym zobaczyć Mankinda, wystarczy np że Punk w nieczysty sposób wygrywa SS, a na kolejnym RAW Foley pojawia się w słynnej masce mówiąc że Punk obudził dawne demony i domaga się walki o pas w TLC Matchu. Coś się dzieje, starzy przypominają sobie postać Mankinda, są jakieś fajne wspomnienia, emocje. A wystarczy prosta maska... WWE nie wpadnie jednak na ten pomysł, bo przecież to tak skomplikowane. I to jest chyba smutne, że każdy z nas ma sporo pomysłów jak wprowadzić coś świeżego, ożywczego do WWE. Każdy, poza samymi ludźmi z WWE.

Dlaczego wspomniałem o Ryderze? Wsparcie publiki miał ogromne, dostał nawet pas, wydawało się że to taki naturalny face który może być topową gwiazdą WWE. Teraz publika już tak na niego nie reaguje jak kiedyś, nie ma w praktyce żadnego programu, sam wspominał że jego odcinki na YT są cenzurowane. Wydawało się pewne że zdobędzie dużo i będzie mieć mocną pozycję, a nie dostał nic. Z innych postaci mogliby to być Christian czy Jack Swagger, ale raczej nie widziałbym w nich buntowników. Z tym że to wszystko to sfera bajek, coś czuje że to po prostu jakiś żartowniś, a WWE znowu wykorzystuje takie bzdety ny narobić szumu.

Christian? Nie wydaje mi się. Dla mnie właśnie Zack Ryder, lub też...JTG mógłby podszywać się za Vince'a. Spójrzmy na jego sytuacje. Nie wygrał nic chyba od czasów Crime Time. Oj przepraszam! To właśnie on pożegnał Shad'a. Od tamtego czasu jobbuje non stop i jego frustracja może teraz przelewać się na "Cranky Vince".

Oczywiście, jesli to ktoś inny niż osoby pracujące w Vincolandzie, to najprawdopodobniej AW.

To śmieszne, że mówicie jakoby ludzie nie chcieli skarpet a chcieli Foleya:D

Rozumiem, ale Foley to także Mankind czy Cactus Jack. To że po powrocie występuje raczej jako stary wujek który coś tam wspomina że był legendą hardcore'u a obecnie pokazuje się w komicznych elementach ze skarpetą, nie zmienia faktu że jest legendą, i za pare lat większość będzie go pamiętać jako takiego kozaka, (uwaga będą głupie obrazki :D

a nie jako pana który robił z siebie głupka wsadzając rywalom skarpetę do buzi. Humor, tak, nawet jeśli nie każdemu przypada do gustu, ale jest miejsce na żarty, jest na wrestling, a w przypadku Santino jest non stop motyw "Ciamajdy" który staje do walk z mocarnymi rywalami. Kiedyś też był np Doin The Clown, ale nie przypominam sobie by chodził z pasem, a Santino miał już 3 różne pasy w WWE. "Zabawne wstawki", tak, niech będą, ale niech to będzie 90% czasu i miejsca na wrestling, 10% na pierdoły, a nie po równo. Chciałbym zobaczyć Mankinda, wystarczy np że Punk w nieczysty sposób wygrywa SS, a na kolejnym RAW Foley pojawia się w słynnej masce mówiąc że Punk obudził dawne demony i domaga się walki o pas w TLC Matchu. Coś się dzieje, starzy przypominają sobie postać Mankinda, są jakieś fajne wspomnienia, emocje. A wystarczy prosta maska... WWE nie wpadnie jednak na ten pomysł, bo przecież to tak skomplikowane. I to jest chyba smutne, że każdy z nas ma sporo pomysłów jak wprowadzić coś świeżego, ożywczego do WWE. Każdy, poza samymi ludźmi z WWE.

Dlaczego wspomniałem o Ryderze? Wsparcie publiki miał ogromne, dostał nawet pas, wydawało się że to taki naturalny face który może być topową gwiazdą WWE. Teraz publika już tak na niego nie reaguje jak kiedyś, nie ma w praktyce żadnego programu, sam wspominał że jego odcinki na YT są cenzurowane. Wydawało się pewne że zdobędzie dużo i będzie mieć mocną pozycję, a nie dostał nic. Z innych postaci mogliby to być Christian czy Jack Swagger, ale raczej nie widziałbym w nich buntowników. Z tym że to wszystko to sfera bajek, coś czuje że to po prostu jakiś żartowniś, a WWE znowu wykorzystuje takie bzdety ny narobić szumu.

Przecież Mankind to była ozdoba ery attitude ale tak na prawdę to na TLC 2012 mógł by wróci w końcu politycy lindy przestali by się czepiać Vince i przepięknej ery attitude bo za parę dni wybory a ona i tak nie wygra więc ja jestem za.. ale mi się zdaję że po prostu przywrócą Hardcore Match ! Foley wciągnie stół na TLC postawi tam 2 czy 3 stoły będzie próbował wejść na drabine a Punk go zepchnie mi się tylko tak wydaję ale uważam że jak postawią na ten match to w jakimś tam sensie mini hardcore wróci ale..Vince postawił 4 lat temu na big rozrywkę , w 2010 zakilimatyzował ją że wszyscy oglądali śmieszne segmenty ze Santino aa obecnie amerykanie stwierdzili że to już jest nudne i powinni wsadzić coś świeżego..obecne zachowanie Deana ambrose zaciekawiło ludzi w Dark Matchach aa nawet Live Eventach,widać że publikę przyciągają bardziej tacy Hardcorowi zawodnicy z obsesją i zjechaną psychiką tym przykładem jest Deana na internecie znalazłem duże porównanie do jego postaci mianowicie wymienia się takie osoby jak Raven,Foley,Austin a najbardziej przypomina im Piper'a więc to wielkie porównanie nie dziwię się że fani chcą go w głównym rosterze,połowa to tylko zna go z CZW ale do końca nie zna jego możliwości,wczoraj obejrzałem jego walkę IWA-Mid South i ten kosmiczny segment oo ja pierdziele że tak brzydko się wyrażę : o patrzę Deana idzie do ringu ale kompletnie pijany i zajarany , wymówił psychopatyczne promo napił się piwa i zaczął walczyć ja takie oczy jak co ? : o ,obecnie fani takie coś by kupili,połowa z was powie nie to nie możliwe bo WWE jest nastawione na dzieci,boże ile dzieci mogą oglądać w kółko i to samo.. przecież za pewnie oglądają seriale z mami gdzie tata albo inny człowiek przychodzi na rypany w 3 trupy więc uważam że Deana mógł takie promo odwalać to nic złego , podobne nawiązanie do Jerichoholic w tym roku więc tu nie ma dużego problemu,połowa smartów za pewnie za kocha się w nim od pierwszego wejżenia bo od razu jaki on ma przepiękny gmmick itd jakie umiejetności,podobnie było z Punkiem itd.. tak samo będzie z Ambrose ten koleś ma talent w sobie i uważam że Vince na niego postawi bo obecnie on by przyciągnął ludzi ! i nie na darmo 300-setny raz nie powtarzam że to,tajna broń WWE ! wykorzystają go w odpowiedni sposób , w odpowiednim stroyline'u itd.. tajna to tajna :) więc muszą odpowiednio wykorzystać mogą zrobić to za rok , za 2 lat za 3 lat , ale będzie to coś wielkiego ;-) i z pewnością WWE na tym z korzysta kasa od razu wleci do kieszeni,wyprodukują jego koszuleczki to od razu się sprzedadzą..jak myślicie dlaczego nie ma go w NXT dlaczego się siedzi na Live Eventach,jak był by im obojętny to by go od razu wypuścili do NXT i walcz i się dokrztałcaj ! aa tak za pewnie maja coś dla niego przygotowane bo wiedzą że to talent i nie potrzebuje się kisić w NXT ! tylko od razu do Main Rosteru ale oni robią to tak żebyś my się nie skapowali kiedy on zadebiutuje :) albo będzie to po Wm 29 albo w czasie NXT albo na samym Extreme Rules 2013 :) według mnie on wbije się szybko do Main Eventu .. bo połowa z was pisze że on nadaję się tylko do Mid-Cardu,weź cie mnie nie ośmieszajcie chcecie żeby było ciekawie w WWE to wy piszecie że jedyny najlepszy zawodnik który mógł by zrobić jakąś tam rewolucje nadaję się do Mid-Cardu to jest po prostu śmieszne i tak uważam że rozpierdzieli system w WWE :) o to moje zdanie na temat , gówno mnie obchodzi jakieś tam nastawienie do dzieci itd . i tak wiem swoje że to będzie zarąbisty zawodnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Znając WWE to pójdą po linii najmniejszego oporu, czyli Ulicznicy przepierdolą walkę o pasy, a wkurwiony Ford zaatakuje Dawkinsa, przejdzie turn i dostanie solowy push. Nie spodziewałbym się po tej sytuacji zbyt wielkiej finezji.
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Analizę sytuacji! Kartę gali przeanalizują prezes KPW Krystian Malinowski oraz Krystian Czekaj. Gala Wrestlingu: KPW Arena 26 15 listopada 2024 Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpw.kupbilecik.pl/ Dwunasty odcinek programu Analiza sytuacji. Kartę gali KPW Arena 26 analizują prowadzący Krystian Czekaj oraz prezes KPW Krystian Malinowski.Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
      https://www.youtube.com/watch?v=4HGJUvuvvQsZobacz na YouTube
    • PpW
      WYJĄTKOWE MIEJSCE - WYJĄTKOWE POKAZY - WYJĄTKOWA NAGRODA 🏆🐏 W ten weekend na Poznańskich Targach Piwnych czeka na was naprawdę wiele, ale jedną z najciekawszych rzeczy będzie bez wątpienia POZNAŃSKI BATTLE ROYAL O ZŁOTEGO KOZIOŁKA 🔥🔥🔥 Bitwa o najbardziej prestiżowe trofeum wrestlingowe na terenie Wielkopolski już w tą sobotę 🔥🍻 Przeczytaj na fanpage.
    • HeymanGuy
      Rhea Ripley mówiąc, że w przeszłości dywizja kobiet mierzyła się z totalnym dysrespektem ma totalną rację. Przez lata kobiece walki w WWE były traktowane jak dodatek, taki "toaletowy przerywnik", kiedy fani szli sobie po napój albo do toalety (w tym ja  ). I to było strasznie niesprawiedliwe. Teraz, patrząc na to, jak kobiety w WWE zdominowały scenę – od Becky, przez Rondę, aż po Charlotte, a teraz Rheę i nie tylko – widać, że naprawdę zasługują na szacunek. Z tego, co mówi Ripley, kobiety wciąż walczą o uznanie. Aż trudno uwierzyć, że niektórym wciąż nie wchodzi do głowy, że te dziewczyny wchodzą do ringu i dają z siebie wszystko. Dla mnie to nie tylko kwestia siły, ale i odwagi – one nie mają nic do stracenia. Jak Ripley mówi, potrafią dać z siebie więcej niż niejeden facet w tej federacji i w końcu ludzie zaczynają to dostrzegać. To, że teraz są traktowane poważniej, to jedno, ale wciąż nie zapominajmy, że WWE przez lata miało je jako tło, zapychacz, każdy pamięta Erę Divas i to że nie kładzono nacisku na ich talent, no chyba że na innej płaszczyźnie. Teraz jest lepiej, ale na pewno nie wszystko jeszcze jest idealne. Ripley i reszta dziewczyn robią wszystko, by pokazać, że to one potrafią wciągnąć publiczność i dać show, które zostanie zapamiętane.
  • Dodaj nową pozycję...