Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE Survivor Series PPV - 18.11.2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Muszę was załamać,na TLC 2012 prawdopodobnie otrzymamy match pomiędzy Foley'em a Punkiem a zgadnijcie w jakie stypulacji ! marzyliście i marzyliście oficjale planują zrobić Hardcore Match ! przywróci tą stypulacje na TLC 2012 z jednego powodu,bo wiedzą że Foley czuje się odpowiednio w taki stypulacjach ! boże jeżeli do tego dojdzie to się tak pod jaram jak co.Możemy być pewni że drużyna Punka może wygrać :) a Foley zażąda rewanżu na TLC 2012.

link do newsa : http://www.ewrestlingnews.com/news/10933/wwe-officials-high-on-tag-team-foley-punk-storyline-plans

https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303860

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PiTeRo

8

• Bonkol

6

• PH93

6

• Bullinho

5

Top użytkownicy w tym temacie

Ech... :grin:

I bardzo dobrze, ja już czekam na TLC (jak co roku) i o to chodzi w wrestlingu, by gala PPV wywoływała jakieś emocje.

PS: Ktoś podał argument, że Foley zajmuję miejsce młodych ( :lol: :lol: :lol: )...no tak kolejka jest ogromna nowych predententów do pasa z na czele z Rhodesem i Zigglerem :twisted: . Z resztą Divy też zabierają czas młodym! ... co zrobić. Co to jest piłka nożna? To jest wrestling i mają być walki z osobami które spowodują wykupienia i jakieś emocje.

Edytowane przez PH93
https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303861

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

"Zabieranie czasu młodym" to jeden z głównych keywordów w smartowym świecie wrestlingu.
https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303867

Możemy być pewni że drużyna Punka może wygrać a Foley zażąda rewanżu na TLC 2012.

Byłoby super, ale o wiele, wiele bardziej prawdopodobne, że to Punker zażąda rewanżu. Albo WWE pójdzie po najmniejszej lini oporu - na RAW po SS Punk zaatakuje Micka, który to oznajmi, że będzie po raz ostatni w karierze walczył na TLC o pas WWE.

https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303871

• Urządzenie:  Android

Jak dla mnie to Punk jako heelowy champ powinien przegrać ze swym teamem, Ryback jako jeden z ostatnich ocalałych, lub może nawet samotny, pokonujący Punka i Del Rio za jednym zamachem. Punk wiele nie straci - i tak jest heelem, a heel musi przegrywać, do tego roczny reign dał mu wystarczająco wiarygodności, żeby teraz to młodzi mogli na nim się promować. Do tego tylko pomoże to karierze Rybacka, który jak dla mnie powinien być bookowany tak jak ostatnio na HiAC - nawet jeśli nie uda mu się zdobyć pasa, to rekompensuje to sobie pokazaniem swej siły.

Scenariusz przegranej Team Punk daje fajny build-up pod ewentualną walkę z Foleyem. Punk może oskarżyć Foleya o to, że jego team wygrał tylko dlatego że nie było tam Foleya, który jest za stary i za słaby żeby cokolwiek działać (nawiązanie do tego jak łatwo skopał go Punk na backstage przy rozpoczęciu feudu z Rybackiem), Foley zaczyna zapowietrzać się że nieprawda i że udowodni to pokonując go na TLC - pas jako stawka może być intrygujący dla fanów, którzy uwierzą w perspektywę walki dawnych partnerów: Rocka i Foleya. Jeśli nie dostaniemy walki z Mickiem, to myślę że na TLC można się spodziewać 3-waya z Rybackiem i Ceną (+ewentualnie Ziggler, jeśli nie będzie chciał się od Ceny odczepić).

https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303880

Nie wiedziałem, gdzie to napisać, ale w perspektywie Elimination Chamber przyszedł mi do głowy fajny pomysł związany z Foleyem i Punkiem. Jeżeli okaże się, że na Royal Rumble nie zobaczymy walki Punk vs Rock, to w przypadku przejęcia pasa przez Rocka można by było zobaczyć reunite Rock & Sock Connection na lutowej gali i walkę przeciwko heelom. To ułatwiłoby reign Rocka do WM i jednocześnie feud z Foleyem trzymałby się kupy.
https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303896

Nie wiedziałem, gdzie to napisać, ale w perspektywie Elimination Chamber przyszedł mi do głowy fajny pomysł związany z Foleyem i Punkiem. Jeżeli okaże się, że na Royal Rumble nie zobaczymy walki Punk vs Rock, to w przypadku przejęcia pasa przez Rocka można by było zobaczyć reunite Rock & Sock Connection na lutowej gali i walkę przeciwko heelom. To ułatwiłoby reign Rocka do WM i jednocześnie feud z Foleyem trzymałby się kupy.
To byłby całkiej dobry pomysł, sam chciałbym zobaczyć jeszcze raz legendarny Tag Team Foleya i Rocka... Tylko gdyby na Royal Rumble rzeczywiście doszło do Tag Team Matchu (i jednocześnie jednorazowej reaktywacji Rock N Sock Connection), to kto byłby tag partnerem Punka? Ja niestety narazie nie widzę żadnych sensownych kandydatur...

Co do przywrócenia Hardcore Matchu... Jestem zdecydowanie na tak, o ile będzie to hardcore z prawdziwego zdarzenia (a nie jedno krzesełko, kij kendo i kosz na śmieci)-oczywiście na tyle na ile pozwala PG Era (bo nie oszukujmy się: na TLC na pewno nie dostaniemy Punka i Micka całych zalanych krwią)...

PS. skoro planują przywrócić Hardcore Match, to może jeszcze będą tak łaskawi i przywrócą Hardcore Title? (no chyba że to tylko okazyjnie, na tą jedną walkę) :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303899

To byłby całkiej dobry pomysł, sam chciałbym zobaczyć jeszcze raz legendarny Tag Team Foleya i Rocka... Tylko gdyby na Royal Rumble rzeczywiście doszło do Tag Team Matchu (i jednocześnie jednorazowej reaktywacji Rock N Sock Connection), to kto byłby tag partnerem Punka? Ja niestety narazie nie widzę żadnych sensownych kandydatur...

Co do przywrócenia Hardcore Matchu... Jestem zdecydowanie na tak, o ile będzie to hardcore z prawdziwego zdarzenia (a nie jedno krzesełko, kij kendo i kosz na śmieci)-oczywiście na tyle na ile pozwala PG Era (bo nie oszukujmy się: na TLC na pewno nie dostaniemy Punka i Micka całych zalanych krwią)...

PS. skoro planują przywrócić Hardcore Match, to może jeszcze będą tak łaskawi i przywrócą Hardcore Title? (no chyba że to tylko okazyjnie, na tą jedną walkę) :wink:

Wiesz co mnie najbardziej zdziwiło w tym newsie że akurat na TLC planują taką walkę z jednej strony dla mnie to duże zaskocznie jeżeli z tego zkorzystają,oczywiście nie długo wybory do parlamentu w ameryce i grudzień dla WWE będzie czymś wielkim tylko muszą się postrać o to chodzi,bo przez te wszystkie czasy to Linda decydowała czy ma być Hardcore czy nie pomyślicie co mąż nie zrobi dla swojej żony :-) będzie niósł ją na rękach jeżeli ją kocha więc Linda powiedziała żeby zastopować przez te 3 lata Hardcore w WWE a Vince to zrobił ,bo na rok 2009 nie ma co narzekać było dużo fajnych momentów które pozostały w naszych sercach,więc jak linda postanowiła postarać się o rewanż wyborach to Vince na to się zgodził bo co mąż nie zrobi dla swoje żony? więc teraz może będzie koniec tego koszmaru,bo to Linda jako jedyna chwali dzisiejszą politykę..więc Vince jak nie ma z tego wybrnąć i musi czekać do końca wyborów którę już za parę dni się odbędą i będzie koniec tego koszmaru(może),więc dlatego CT od razy wjechało z tym Hardcore Match'em bo wiedzą że fani tego chcą,dzięki temu Match'owi może nastąpić nowa era w WWE jeżeli pojawi się krew nie w dużych ilościach czy tak dalej tylko np : tak jak we walce Cena vs Lesnar na Extreme Rules, jakieś super akcje z kijami że będą się wymieniać nazwzajme ciosami do tego dodać jakieś super charis=shooty ! :D i gra jakaś akcja z drabiną ze stołem i fani cieszą sie jako cholera miejmy nadzieje że po wyborach się zmieni.(bo nie wieżę że Linda nie ma nic do gadania ) .. Dodam jeszcze że ma przeczucie i chyba to jedyny secnariusz jaki wydaję mi się realny że do walki wbije Deana i to bedzie właśnie ta tajna broń WWE..jeden z userów podał tu bardzo dobre story żeby zorganizować Team Rock & Foley & Cena vs Ambrose & Punk & Lesnar to by było dobre i akurat na Elimination Chamber mogło by się to wydarzyć z pewnością takie coś :) za ciekawiło by fanów i dobra promocja dla Dean'a nie potrzebuje on od razu pchnąć się do pasa tylko zwyczajnie pomagać punkowi jak np : Mercury :-) ,

Jeżeli rzeczywiście zdecydują się na Hardocre Match na TLC to możemy być pewni że jakieś zmiany zajdą.Ja tam bym chciał zeby chociaż było tak jak 2009 roku albo 2008 to by mi starczyło pasował mi wtedy takie czasy i za pewnie będzie trochę krwi w tym matchu o ile się odbędzie do tego dodam że w końcu rozpoczął by się feud Deana z Foley'em! który był planowany po Wm 28 .

https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303904

Teraz tak przemyślałem całą sytuację i jeżeli na WM mamy mieć Cena vs Rock vs Punk, to jeżeli do czasu WM utrzyma się Vickie, to pewnie zrobiła by na złość Johnowi i wsadziła go do teamu z Punkiem i otrzymalibyśmy Punk/Cena vs Rock and Sock. Rock and Sock by wygrali, żeby Rock był na fali, a na WM otrzymamy zwycięstwo Ceny.

https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303908

Myślę, że ciekawym rozwiązaniem byłoby zrobienie na Royal Rumble walki Rock vs. Punk ze sędzią specjalnym Foley'em. Jeśli już ma dojść do walki Brooksa i Micka na TLC to fajnie by było, żeby ten feud na grudniowej gali się nie skończył. Uważam, że pojawienie się Micka w roli sędziego podgrzało by atmosferę tej walki.
https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303909

Myślę, że ciekawym rozwiązaniem byłoby zrobienie na Royal Rumble walki Rock vs. Punk ze sędzią specjalnym Foley'em. Jeśli już ma dojść do walki Brooksa i Micka na TLC to fajnie by było, żeby ten feud na grudniowej gali się nie skończył. Uważam, że pojawienie się Micka w roli sędziego podgrzało by atmosferę tej walki.

Myślę iż do walki na TLC nie dojdzie ponieważ jeżeli Phil ma być tym mistrzem to drugą galę z rzędu ma nie bronić pasa WWE? Bez sensu wg. mnie a co do Royal Rumble to myślę iż Majki mógłby spokojnie być sędzią ale żeby na TLC jednak pas był broniony w 1 vs 1.

Uważam, że do rewanżowej walki The Rocka z Punkiem dojdzie również na WrestleManii 29

https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303912

Tylko gdyby na Royal Rumble rzeczywiście doszło do Tag Team Matchu (i jednocześnie jednorazowej reaktywacji Rock N Sock Connection), to kto byłby tag partnerem Punka? Ja niestety narazie nie widzę żadnych sensownych kandydatur...

Lesnar + Punk jako team podopiecznych Heymana. Tylko takie zestawienie przychodzi mi do głowy.

https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303947

Bullinho, to byłoby możliwe gdyż do WrestleManii 29 i rozpoczęcia feudu z Triple H'em (który pewnie rozpocznie się po Royal Rumble) jest jeszcze trochę czasu tylko że niestety wiązałoby się z kolejną stratą występów w kontrakcie (no chyba że WWE podpisałoby umowę z Brockiem na kilka dodatkowych występów)... Takie rozwiązanie byłoby dla mnie jak najbardziej do zaakceptowania
https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303951

Ludzie, czemu wy tyle gadacie o tym Punku ? Przecież mamy na RAW ważniejszy storyline, John nareszcie znalazł kobietę, łazi na randki i je kolacje( oczywiscie w swojej koszulce). Naprawdę, myślę, że storyline Johna jest ciekawszy, i ważniejszy obecnie.

A tak na poważnie - team Micka wygra raczej na pewno, pytanie tylko jak zakonczy się konflikt Rybacka i Punka ( bo zakładam, ze później CM toczy feud tylko z Foleyem) Dla mnie idealna opcja to powrót Marka Henrego. Heniek powróci jako heel i zaliczy ostatnią Wrestlemanie w karierze. Wszyscy pamiętają jakim destroyerem Mark był przed kontuzją, dlatego można spokojnie go kupić jako przeciwnika dla wędkarza. No i finisher Rajbaka na Henrym będzie czymś, co pasuje do Wrestlemanii.

https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303952

Dla mnie idealna opcja to powrót Marka Henrego. Heniek powróci jako heel i zaliczy ostatnią Wrestlemanie w karierze. Wszyscy pamiętają jakim destroyerem Mark był przed kontuzją, dlatego można spokojnie go kupić jako przeciwnika dla wędkarza. No i finisher Rajbaka na Henrym będzie czymś, co pasuje do Wrestlemanii.

W sumie to kupuje. Tak szybko poznaliśmy składy, że aż prosi się o jakąś kontuzje/dyskwalifikacje itp np w teamie Punku, i miejsce tej osoby zająłby Henry

https://forum.wrestling.pl/topic/31420-wwe-survivor-series-ppv-18112012/page/3/#findComment-303955