Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  2. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  3. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.
  4. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak zakończono walkę o WWE Title, Ben Sacilly - czyli PAC w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newspack zawiera otwarte spoilery Hell in a Cell PPV.

Bracia Uso zasugerowali na Twitterze, że być może skorzystają z oferty Vickie Guerrero i dołączą do niej.

WWE poinformowało, że potrącona w piątek przez samochód Diva i konferansjerka federacji – Lilian Garcia została już wypisana ze szpitala, ale...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-jak-zakonczono-walke-o-wwe-title-ben-sacilly.html
  • Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Największą niespodzianką gali był wyniki starcia o World Heavyweight Title, w którym Big Show po KO Punchu pokonał Sheamusa i przejął główny mistrzowski pas niebieskiego brandu. Panowie kilkakrotnie przełamywali swoje finishery – KO Punch, Brogue Kick, White Noise czy Chokeslam. Zwłaszcza przełamywanie tych dwóch pierwszych było cały czas przypominane przez komentatorów."

No, mnie też to zaskoczyło, ale w sensie pozytywnym. Nie żebym był jakimś ogromnym fanem Big Showa, po prostu czysta porażka Sheamusa to coś co bardzo mnie zaskoczyło. Kiedy on ostatnio przegrał czysto? Chyba jeszcze przed face turnem... Zaskoczenie równie duże co czysta porażka Ortona z Henrym rok temu. Teraz jeszcze niech Cena przegra czysto i będzie git (ale na to się nie zapowiada - chyba tylko Rock i Undertaker byliby w stanie pokonać Jasia czysto, reszta nie ma szans).

Opublikowano
Według mnie wyglądało na to, że Sin Cara doznał tego wstrząśnienia wcześniej w ringu gdy skontrował move Titusa O'Neila i wylądował na głowie. Nawet na gali pokazywali na replay'u tą sytuacje i komentatorzy mówili, że właśnie wtedy Cara mógł odnieść jakąś kontuzje.
Opublikowano
Andy... w tamtym roku Cm punk pokonał Cenę czysto podczas MiTB :)
Opublikowano
Mówili i pokazywali tak po to byś myślał, że Mistico kontuzje odniósł w trakcie walki (co jest naturalne) a nie przez swoją głupote.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano

@Hala_Madrid

Nie czysto, bo Cena był rozproszony przez McMahona i Laurinaitisa. Wyszedł z ringu, chciał powstrzymać obu panów, wymierzył puncha Johnny'emu i gdy wrócił na ring nadział się na GTS z zaskoczenia.

Czysta wygrana to taka bez żadnego rozpraszania, bez żadnych nieczystych zagrań typu, nawet wygrana po rollupie z trzymaniem za gatki nie jest czysta.

Opublikowano
Teraz jeszcze niech Cena przegra czysto i będzie git

Wrestlemania i walka z Rockiem to była czysta przegrana Johna.

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

Opublikowano

"Wrestlemania i walka z Rockiem to była czysta przegrana Johna."

Już pisałem, że Rocka i Undertakera zaliczam do innej kategorii (chyba tylko oni mogą pokonać czysto Cenę). Ale kto oprócz nich? W obecnym rosterze nikt. Chodzi mi o kogoś pokroju Henryego (pokonał czysto Ortona) i Big Showa (pokonał czysto Sheamusa) - z Ceną nie mają szans. Cena jest po prostu ponad wszystkimi i nie przegra czysto (z wyjątkiem Rocka i Undertakera, co już pisałem).

Opublikowano
HHH pokonywal niejednokrotnie czysto Cene. :)
Opublikowano
Tyle, że ostatni raz to chyba w 2008 na RAW :) Kiedy ostatnio (oprócz walki z Rockiem) Cena CZYSTO przegrał pojedynek 1 na 1? Dawno. I jeszcze długo czegoś podobnego nie zobaczymy.
Opublikowano
Nareszcie Sheamus stracił pas marzenia się spełniają YES YES YES :)
Opublikowano
Sheamus stracił pas po fatalnym runie ale czy Big Show będzie mógł zaproponować coś ciekawego, nowego co przykułoby uwagę? Wątpię. Niech trochę się pobuja z pasem a potem straci na rzecz Dolpha.
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"
Opublikowano

WWE zaserwowało nam końcówkę meczu o pas, jakiej nikt się nie spodziewał. Powinniśmy się z tego cieszyć, ale... Really? Really?! Sędzia?! Zupełnie bez sensu. Mam nadzieję, że zostanie to sprawnie wyjaśnione na dzisiejszym Raw.

Dobrze, że Big Show pokonał Sheamusa. Myślę, że będzie trochę lepszym mistrzem niż Rudy. Dziwi tylko brak jakiejkolwiek interwencji Zigglera.

Opublikowano
Słaba gala, jedna z najgorszych w tym roku. ME trwał 11 minut ??? Tragedia. Pozytywnym zaskoczeniem była walka Show vs. Sheamus która według mnie była najlepszą na tej tragicznej gali.
Opublikowano

@Tatanka

Maddox popełnił wcześniej błąd na niekorzyść Punk'a podczas tygodniówki. Jego interwencja w tym wypadku jest uzasadniona, chociaż sam jestem ciekawy ja kto wyjaśnią ;)