Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wasze ulubione żarcie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jupek, widze, zes odgrzebal temat Czyzby tesknota z polskim jadlem? Rozumiem, rozumiem, od angielskich "potraw" chcialo mi sie wymiotowac juz po miesiacu, a Ty w koncu od roku prawie tam siedzisz

Trafiłes w samo sedno. Siedzę już tu rok i 2 miechy i tęsknota za normalnym jedzeniem jest po prostu niewyobrażalna. I teraz uwaga bo to może zabrzmieć smiesznie: Raz snił mi się bigog :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• the sandman

6

• evertonian

5

• Vaclav

4

• theGrimRipper

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Szaszłyczek plus zimny browczyk,kalmary gotowane w sosie pomidorowym z cebulką. A co do przedmówców - jest coraz wiecej punktów na wyspach z polskim żarciem, choć cenowo nie wygląda to za dobrze. Mnie tam Cornish Pasty i fish and chipes zawsze smakowały. No i jeszcze chipsy o smaku wina octowego :)

No i jeszcze chipsy o smaku wina octowego :)

to trzeba byc nienormalnym, zeby to lubic :P

129287286446c8a666924a3.jpg

rambo78 - pamietam te chipsy ;-) aczkolwiek z niezbyt dobrej strony... pracujac na nocki w hotelu, podajadalem z kuchni to i owo (w ramach przepisow oczywiscie, nalezalo mi sie to) i na pewniaka wzialem zielona paczke chipsow (nie pamietam, jakiej firmy, ale to te najpopularniejsze w UK)... niestety, moje ulubione ser-cebula maja tam niebieskie opakowanie (a nie, jak w Polsce, zielone), a zielone... zielonymi mi sie cala noc odbijalo, wlasnie przez ten ocet ;-)

walkersy albo pringelsy :D chociaz octowe pringelsy sa niebieskie. nacialem sie na to, bo byly najtansze i kupilem 3 tuby. nie wiedzialem co to jest sos vinegar, ale teraz juz do konca zycia zapamietam. dobrze ze znalazlem kupcow na to gowno :)

129287286446c8a666924a3.jpg

to trzeba byc nienormalnym, zeby to lubic

Mnie tam one podchodzą w kwestii smaku, nie wiecie co dobre :P

• 1 miesiąc temu...

1.pizza

2.karkówka z grilla

3.lasagne

4.Sos słodko-kwaśny( kurczak z sosem(chińszczyzna))

5.kurczaki z KFC

:D :grin: :) :-) :smile: :( :sad: :o :shock: :? :???: 8) 8-) :lol: :x :-x :mad: :P :razz: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll:

Krzysiek619

99717417646387694c5aa7.gif

Trzeba przyznać że KFC na rynku fast food rządzi ! Przynajmniej ja tak uważam , ich kurczaczki są najlepsze . Jestem ciekawy kiedy Burger King i Taco Bell wróci do polski ? Oby jak najszybciej :D
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

To Taco Bell w ogole bylo w Polsce?

• Reputacja:   1

Jestem ciekawy kiedy Burger King i Taco Bell wróci do polski ?

To Burger King nie ma w Polsce ? Wydawało mi się, że widziałem całkiem niedawno, ale mogę się mylić.

15974308365193fac7b7921.jpg

od 2000 nie ma, ale ma wrocic w najblizszym czasie :D

14412508044c725aa0e19e.gif

• Reputacja:   1

Burger King zwinął interes tylko w Polsce, czy w całej Europie Środkowo-Wschodniej? Tęsknię za Whoperem ;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

3 maja w Zlotych Tarasach otwarto ponownie restauracje Burger King.. ;)

za wikipedia. ;)

• 1 miesiąc temu...

Kurczaki z KFC wymiatają.Polecam:)Szkoda,że w moim mieście jest tylko MC'Donalds a nie ma Burger King'a lub KFC.I jeszcze co lubie to pizza(hawajska z ananasem) i szaszłyki najlepiej z grilla.
[*] 1967-2005 Eddie Guerrero [*]
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 046 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Jak dla mnie Perez to trochę nowa AJ Lee mała ładna dobra w ringu po heel turnie rozwinęła się na mikrofonie. Total package. Powinna z buta wejść do MR mogłaby nawet zgarnąć od razu pas jak kiedyś Paige. Za dużo dobrych lasek w NXT. Robią tam dobre programy siedzą nie które po 3 lata a potem po awansie brak pomysłów bo wszystko już przerobione w NXT. Jesteś dobry awans a nie pas kilkukrotnie.
    • Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
    • Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
    • MattDevitto
      Ale to były czasy Tamten Orton był takim kocurem, że aż będę musiał to łyknąć w całości w wolnej chwili...
  • Dodaj nową pozycję...