Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wasze ulubione żarcie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

theGrimRipper napisał(a):
Jupek, widze, zes odgrzebal temat Czyzby tesknota z polskim jadlem? Rozumiem, rozumiem, od angielskich "potraw" chcialo mi sie wymiotowac juz po miesiacu, a Ty w koncu od roku prawie tam siedzisz

Trafiłes w samo sedno. Siedzę już tu rok i 2 miechy i tęsknota za normalnym jedzeniem jest po prostu niewyobrażalna. I teraz uwaga bo to może zabrzmieć smiesznie: Raz snił mi się bigog :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• the sandman

6

• evertonian

5

• Vaclav

4

• theGrimRipper

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Szaszłyczek plus zimny browczyk,kalmary gotowane w sosie pomidorowym z cebulką. A co do przedmówców - jest coraz wiecej punktów na wyspach z polskim żarciem, choć cenowo nie wygląda to za dobrze. Mnie tam Cornish Pasty i fish and chipes zawsze smakowały. No i jeszcze chipsy o smaku wina octowego :)

rambo78 napisał(a):
No i jeszcze chipsy o smaku wina octowego :)

to trzeba byc nienormalnym, zeby to lubic :P

129287286446c8a666924a3.jpg

rambo78 - pamietam te chipsy ;-) aczkolwiek z niezbyt dobrej strony... pracujac na nocki w hotelu, podajadalem z kuchni to i owo (w ramach przepisow oczywiscie, nalezalo mi sie to) i na pewniaka wzialem zielona paczke chipsow (nie pamietam, jakiej firmy, ale to te najpopularniejsze w UK)... niestety, moje ulubione ser-cebula maja tam niebieskie opakowanie (a nie, jak w Polsce, zielone), a zielone... zielonymi mi sie cala noc odbijalo, wlasnie przez ten ocet ;-)

walkersy albo pringelsy :D chociaz octowe pringelsy sa niebieskie. nacialem sie na to, bo byly najtansze i kupilem 3 tuby. nie wiedzialem co to jest sos vinegar, ale teraz juz do konca zycia zapamietam. dobrze ze znalazlem kupcow na to gowno :)

129287286446c8a666924a3.jpg

evertonian napisał(a):
to trzeba byc nienormalnym, zeby to lubic

Mnie tam one podchodzą w kwestii smaku, nie wiecie co dobre :P

• 1 miesiąc temu...

1.pizza

2.karkówka z grilla

3.lasagne

4.Sos słodko-kwaśny( kurczak z sosem(chińszczyzna))

5.kurczaki z KFC

:D :grin: :) :-) :smile: :( :sad: :o :shock: :? :???: 8) 8-) :lol: :x :-x :mad: :P :razz: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll:

Krzysiek619

99717417646387694c5aa7.gif

Trzeba przyznać że KFC na rynku fast food rządzi ! Przynajmniej ja tak uważam , ich kurczaczki są najlepsze . Jestem ciekawy kiedy Burger King i Taco Bell wróci do polski ? Oby jak najszybciej :D
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

To Taco Bell w ogole bylo w Polsce?

• Reputacja:   1

the sandman napisał(a):
Jestem ciekawy kiedy Burger King i Taco Bell wróci do polski ?

To Burger King nie ma w Polsce ? Wydawało mi się, że widziałem całkiem niedawno, ale mogę się mylić.

15974308365193fac7b7921.jpg

od 2000 nie ma, ale ma wrocic w najblizszym czasie :D

14412508044c725aa0e19e.gif

• Reputacja:   1

Burger King zwinął interes tylko w Polsce, czy w całej Europie Środkowo-Wschodniej? Tęsknię za Whoperem ;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

3 maja w Zlotych Tarasach otwarto ponownie restauracje Burger King.. ;)

za wikipedia. ;)

• 1 miesiąc temu...

Kurczaki z KFC wymiatają.Polecam:)Szkoda,że w moim mieście jest tylko MC'Donalds a nie ma Burger King'a lub KFC.I jeszcze co lubie to pizza(hawajska z ananasem) i szaszłyki najlepiej z grilla.
[*] 1967-2005 Eddie Guerrero [*]
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      Ale bym zobaczył takie John Cena & Travis Scott & Logan Paul vs Cody Rhodes & The Usos....ale przypadek akurat taka walka jest planowana na Money In The Bank xDDDD
    • Giero
      Tym razem wyjątkowo w czwartek wyemitowano najnowsze AEW Collision. Ostatnią tygodniówkę przed niedzielnym AEW Double or Nothing 2025. Poniżej skrót z tego show: Zapowiedź Double or Nothing 2025 Karta gali Double or Nothing 2025 * Men’s Owen Hart Tournament Finals: Hangman Page vs. Will Ospreay * Women’s Owen Hart Tournament Finals: Jamie Hayter vs. Mercedes Mone * Anarchy in the Arena Match: Kenny Omega, Swerve Strickland, Willow Nightingale, Samoa Joe, Powerhouse Hobbs & Katsuyori Shibata vs. Jon Moxley, Claudio Castagnoli, Marina Shafir, Wheeler Yuta & The Young Bucks * AEW Women’s World Championship: Toni Storm vs. Mina Shirakawa * AEW World Tag Team Championship: The Hurt Syndicate vs. Sons Of Texas * AEW Continental Championship Match: Kazuchika Okada vs. Mike Bailey * Stretcher Match: Mark Briscoe vs. Ricochet * FTR vs. Nigel McGuiness & Daniel Garcia * Megan Bayne and Penelope Ford vs. Harley Cameron & Anna Jay * Adam Cole, Kyle O’Reilly, & Roderick Strong vs. Josh Alexander, Konosuke Takeshita, & Kyle Fletcher
    • Giero
      WWE rzadko tak zmienia plany odnośnie lokalizacji „Największej Sceny ze Wszystkich”. Zwłaszcza na rok przed wydarzeniem. Ma to jednak nastąpić wobec WrestleManii 42. Pierwotnie przyszłoroczna WrestleMania miała gościć w Nowym Orleanie. The Rock zresztą zdążył już to ogłosić podczas jednego z epizodów SmackDown na początku 2025 roku. Jednakże w czwartek pojawiły się pierwsze spekulacje, że WM 42 może mieć miejsce w innej lokalizacji. Były nawet plotki, iż może się odbyć poza Stanami Zjednoczonymi. Kolejne, piątkowe doniesienia portalu NOLA.com wskazują już na… Las Vegas. Byłby to wyjątkowy przypadek, gdy te same miasto jest gospodarzem WrestleManii rok po roku. WWE było ponoć bardzo zadowolone z biznesowego sukcesu WrestleManii 41. Stąd taki wybór. Do tego sama organizacja chciałaby sprawdzić reakcję fanów na tego typu decyzję. Tymczasem nie jest wykluczone, iż WrestleMania zagości w końcu w Nowym Orleanie w najbliższych latach. Ale nie wcześniej niż w 2027 roku.
    • Giero
      SmackDown w tym roku przeszło na format trzygodzinny. Początkowo spodziewano się, iż w czerwcu niebieska tygodniówka wróci do dwóch godzin. Miało to nastąpić 6 czerwca. Wygląda jednak na to, że nastąpiła korekta w tej kwestii. „PWInsider Elite” stwierdziło, iż ten ruch może zostać opóźniony i w czerwcu będziemy mieli jeszcze wydłużone odcinki. Trzeba mieć na uwadze, że ani od samego WWE, ani USA Network nie padł do tej pory komunikat w tej sprawie. Tymczasem „WrestleVotes” skupiło się na statusie Travisa Scotta w WWE. Wygląda na to, iż teraz zobaczymy go w akcji na Money in the Bank, 7 czerwca. Było to w planach organizacji jeszcze przed WrestleManią 41. Nie wiadomo jeszcze, co konkretnie Travis będzie robił, ale coraz więcej wskazuje na jakiś tag team match, gdzie będzie tworzył drużynę z mistrzem WWE Johnem Ceną.
    • Mr_Hardy
      Karta wygląda wyśmienicie. Nie mogę się doczekać aż obejrzę to PPV.
  • Dodaj nową pozycję...