Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

You sold out!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Warszawa,arena w której ma się odbyć Outbreak.Chris wchodzi przez frontowe drzwi ,żeby kupić bilety dla syna(za darmo mu dadzą bo jest zawodnikiem :mrgreen: )

Przed kasami stoi w cholere osób próbując kupić jedne z ostatnich biletów.Chris podchodzi do kolejki i się ustawia.Nie boi się ,że ktoś się do niego rzuci po autograf ,bo nikt go tu nie zna...jeszcze.... Spokojnie rozgląda się i przypatruje się małemu chłopakowi stojącemu w kolejce z tatą ,który trzyma go za ręke.Chłopak spojrzał na niego i widocznie się wystraszył bo odrazu ścisnoł mocniej ręke taty i schował się za jego nogami.Chris tylko się zaśmiał pod nosem.Nagle ocknoł się i zauważył ,że zaraz nadejdzie jego kolej.Odwrócił głowe na lewo i zauważył dwóch chłopaków....obaj na oko 17-18 lat.Odwróceni byli do niego tyłem, więc nie widział ich twarzy.Pomyślał ,czemu teraz nie siedzą w barze ,albo czemu nie są na randce z swoimi dziewczynami?Może dwa pedałki?Popatrzył na nich...

Nie.Chyba nie pedałki.

Nagle jeden się odwrócił...Twarz miał normalną....niezbyt zapadającą w pamięć.Miał na sobie ciemno zieloną kurtke adidas'a,jeansy i jakieś pół-trapery.Teraz widać mu się gorąco zrobiło ,bo rozpina kurtkę i teraz widać jego koszulke….z napisem EPW 4 EVER.Chris znowu tylko się uśmiecha.Chłopak przegląda kolejke Chrisa i z szokiem na twarzy go zauważa!Szturchnoł kolege i bezczelnie wytknoł Chrisa palcem.Chłopaki jakby przez chwile wymienili się zdaniami i zaczeli robić miny jak kibice oglądający byłego zawodnika swojej drużyny ,który przeszedł do innej, wrogiej, tylko dla pieniędzy....spojrzenie pełne nienawiści i odrazy.Jeden krzyknoł coś co spowodowało u Chrisa dreszcz...

Chłopak:YOU SOLD OUT!

Ludzi zaczeli się oglądać i spoglądać raz na Chrisa ,raz na chłopaka.Chłopak najwyraźniej poczuł się jakoś dziwnie ważny ,bo uśmiechnoł się i powtórzył...

Chłopak:YOU SOLD OUT!

Szturchnoł swojego kolegę, który zaczoł się gapić na Chrisa wyczekując jakiejś reakcji.Chłopak który wykrzykiwał tamte słowa zaczoł powoli zbliżać się do Chrisa powolnym ,wyluzowanym krokiem i…..popchnoł go!Chris ledwo się powstrzymał do przyłożenia mu….Znowu go popchnął…..Chris przywalił mu tym razem…Chłopaki upadła aż na ziemię.Szybko wstał ,ale Chris kopnął go w brzuch i wykonał mu The Hard Method na posadzke.Ludzie patrzyli z przerażeniem na to co się stało.Chłopaki się nie ruszał.Po chwili przybiegła ochrona ,założyli Chrisowi kajdanki i wywlekli go.

Chris:Czekajcie!Nie kupiłem biletu dla syna!

Po 48 godzinach, posterunek nr.4 w Warszawie…

Chris siedzi w kiepsko oświetlonej celi ,z której ścian odpada powoli farba i rozmyśle nad tym co zrobi jak wyjdzie…A może nie wyjdzie?Może chłopak nie żyje?Może był to syn prezydenta lub kogoś innego ważnego?Co jeśli nie zdąży na Outbreak?Wyleją go za pierwszym razem?Czemu mieli by zrobić inaczej?Co Chris zrobił ,żeby go zapamiętali jako osobę godną zaufania?Co zacznie robić jak go wyleją?Może wróci do EPW?Nie….ono upadło już.Może poszuka innej federacji?Może….

Ktoś zapukał w kraty celi…

Policjant:Wychodzisz!Ktoś wpłacił kaucje.

Chris:Kto?

Policjant:Jakaś dziennikarka czy coś…

Jakaś chuda ,ciemno włosa kobieta w czarnym żakiecie z notatnikiem notatnikiem długopisem w ręku wlazła do celi…

Dziennikarka:Dzień dobry,panie Method.Nazywam się Agnieszka Pytlik.Chce z panem przeprowadzić wywiad dla magazynu Wrestle-Power.

Chris:Eeee…to pani wpłaciła kaucje?

Agnieszka Pytlik: Moi przełożeni, których interesuje wywiad z panem.

Chris:Ta…zgadzam się…

Chris odebrał reszte swoich rzeczy ,zadzwonił do syna mówiąc ,że wszystko w porządku i razem z Agnieszką poszedł do najbliższego baru.Tam usiedli i zaczeli wywiad…

Agnieszka:Więc…..Jak przyjąłeś psychicznie upadek EPW?

Chris:Hmmm…nie było to ,kurwa, łatwe…ta federacja była mi bardzo bliska.Ale może odnajde się i w AWF…

Agnieszka:Jak oceniasz tą federacje w skali od 1 do 10?

Chris:Hmmm…z 8 by było.

Agnieszka:Czego oczekujesz w tej federacji?

Chris:A bo ja wiem?Żeby dali mi byś sobą!Żeby nie nakładali mi głupich gimmicków zmuszając mnie do grania osoby którą nie jestem ,po prostu.

Agnieszka:To już zależy od brokerów bookerów i reszty szefów.Jak oceniasz umiejętności zawodników występujących w AWF?

Chris:Cóż…Jeszcze żadnego nie widziałem w akcji…przepraszam…Widziałem już w akcji Vaclava,Oscara Knifera, Abrahama Weemana i The Destroyera ,ale to jeszcze w EPW i to co zobaczyłem mi się spodobało.Nareszcie wyzwanie.Co do reszty…zobacze po Breakout.

Agnieszka:Jak oceniasz więc swoje szanse w AWF?Czy dasz rade pokonać tych z którymi masz się zmierzyć na Breakout?

Chris:Wszystko ,kurwa, możliwe!Nie ma w tym biznesie osoby bardziej hardcore’owej odemnie ,więc jest oczywiste ,że nie boje się używać i ryzykować swojego ciała ,żeby wygrać.Będe się starał.

Agnieszka:Jestem pewna!Więc to by było na wszystko…Dziękuje.

Chris:No..ja zostane się jeszcze napić!

Odemnię:No cóż...mogłem jeszcze dłużej ,ale już mnię palce bolą(brak przyzwyczajenia :/ )Narazie nie ujawniam prawdziwej natury Chris.Będe ją uwalniał z czasem.

Edytowane przez Chitos

58808666746e3ed1e95638.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Chitos

2

• Vaclav

1

• Scythe

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Taaa, a mnie to w akcji nie widziałeś, nawet wtedy gdy w jednym teami walczyliśmy, buahahaha :rotfl2:

• Reputacja:   0

Już poprawiłem... :mrgreen:

58808666746e3ed1e95638.jpg

• Reputacja:   1

Outbreak, nie Breakout :) RP nie jest zły, początkowy motyw jest nawet niezły i reakcja fana EPW. Jesli chodzi o styl pisania to raczej trzymałbym się czasu teraźniejszego, bo wtedy IMO lepiej to wygląda. Speech za krótki i za mało konkretny, ale tak jak na wszystkie RP, tak na to przymykam narazie oko, ponieważ to pierwsza gala zarówno Twoja w AWF jak i moja w roli bookera. Pozdro.
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg