Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Mr_Hardy
    Mr_Hardy odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Takie małe ważne info co do osadzania linków z VK. VK zmienia domenę z .com na .ru
  2. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  4. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Stajnia z Lesnarem, Punkiem i Cesaro? Show i Ryback kapitana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Policyjny raport potwierdził, że Mike Graham (Michael Gossett) popełnij samobójstwo strzelając do siebie z broni o kalibrze .22. Broń zaleziono obok ciała Mike’a. W trakcie swojej kariery Mike był wielokrotnym mistrzem drużynowym z takimi zawodnikami, jak m.in. Dustin Rhodes, Barry Windham, Rey „The...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-stajnia-z-lesnarem-punkiem-i-cesaro-show-i.html
  • Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 872
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Stajnia z Lesnarem, Punkiem i Cesaro, zdecydowanie na Tak. A na marginesie, Cesaro obecnie tak "tylnymi drzwiami" robi sobie bardzo dobrą markę w WWE. Pewny w tym co robi, charyzmatyczny, dobre ring skille, związanie się z Paulem byłoby tylko zapalnikiem do odpalenia pokładów jego talentu

Big Show wmiesza się w walkę Ryback-Punk? Nie wiem, może wy coś widzicie w tym towarzyszu, ale mnie od dłuższego czasu irytuje. Od roku, miał już walki z Henrym po pas, z Bryanem o pas, z Ceną, z Punkiem, z Cody'm, Ortonem, był zwalniany, uderzył Vince'a, wtrącał się w walkę Cena-Laurinaitis, oraz gdy Cena inkasował walizkę z MiTB. O umiejętnościach ringowych Big Showa nie wypada nawet mówić, z racji wagi i masy ciała wiele pokazać nie może. Ale praktycznie wszystko co można przegrywa i nadal push... Demoluje pół rosteru RAW, dostaje walkę o pas, przegrywa, idzie na SD, demoluje pół rosteru, przegrywa walkę o pas, wraca na RAW, gdzie demoluje pół rosteru, dostaje walkę o pas... I później zdziwienie że spadają ratingi na łeb na szyje... Co prawda Hell in a Cell jest NDQ więc raczej interwencji kogokolwiek w trakcie walki się nie spodziewam, ale sam fakt, w trakcie roku, gdy Big Show był uczestnikiem 8 walk o pas, można było wypromować z 5 innych zawodników, czego przykładem jest Ryback. Big Show ani widzów ani pieniędzy WWE nie przyniesie, bo od dawna wiadomo że to typowa zapchajdziura, i oglądanie go nie ma sensu bo i tak przegrywa...

Opublikowano
Z Big Showem jest taki problem, że on przez swoje gabaryty i markę pasuje wręcz wszędzie i tak też WWE z niego korzysta. Potrzebny monster heel, który ma kogoś lub cośrozwalić? Big Show. Potrzebny wielki obrońca uciśnionych, który pokona złego heela? Big Show. Wiadomo, Big Show jest irytujący, bo ani to geniusz ringowy, ani jakiś mega charyzmatyczny osobnik. Właściwie to tylko (albo i aż) rozmiar. A my wiemy jak WWE ceni sobie ludzi o odpowiednich rozmiarach. Na pewno też swoje robi to kim jest Big Show, a jest przecież legendą i jednym z najbardziej doświadczonych wrestlerow w rosterze. Więc z jednej strony nie dziwię się, że WWE do takich rzeczy wybiera właśnie go, a z drugiej, to wkurzam się, że nikt nie ma tam jaj, by zrobić coś szokującego.
Opublikowano
WWE powinno także dołożyć wszelkich starań by usunąć z sieci wszelkie dowody gnojenia sędziów przez JBLa. To się chyba trochę kłóci z kampanią fundacji BA* przeciwko znęcaniu się :D
Opublikowano
Nowa stajnia jest bardzo dobrym pomysłem, którą wg. mnie powinni zainicjować Punk i Lesnar, a potem dołączać do nich kolejnych wrestlerów związanych wyłącznie i promowanych wyłącznie przez Heymana (Paul Heyman's Guys), przynajmniej na początku. Zastanawia mnie też wielkość ewentualnej stajni: czy powinna być to wąska grupka kilku (4-5 zawodników) czy może spektrum rozszerzyć np. do 10-ciu.
Opublikowano
Jeżeli członkowie tej stajni mają mieć jakąś pozycję, a nie jak np. w Nexusie to ja bym tam z chęcią wrzucił Rhodes Scholars. Jak łatwiej wypromować TT Champsów (tak wiem, jeszcze nie są) jak nie wrzucić ich do stajni z WWE Champem? Jeżeli by to nie ograniczyło ich roli i czasu przy mic'u to zdecydowanie byłbym na tak!
Opublikowano
Oczywiste jest że Vincuś będzie kasował filmiki z botchem Rybacka, bo przecież nie chce żeby jego ulubieniec źle wypadł.
Opublikowano
Jako, że staram się ograniczać newsy to dopiero teraz dowiedziałem się o śmierci Grahama. Wielka szkoda, bo jeszcze całkiem niedawno oglądałem go podczas wydania Guest Booker realizowanego przez Kayfabe Commentaries i muszę przyznać, że gość miał bardzo dobry zmysł bookerski. Wiadomo, że pracował w innych czasach, ale sposób w jaki się wypowiadał, w jaki sposób chciał prowadzić niektóre programy, kogo chciałby pushować, a kogo nie utwierdziły mnie w przekonaniu, że on po prostu urodził się dla tego biznesu i chyba łatwo się domyślić, że tą smykałkę odziedziczył po ojcu. Jego walk widziałem zaledwie kilka, ale myślę, że jak na lata 70-80 jego tag team matche były naprawdę zjadliwe i nie oglądało się tego z obrzydzeniem spowodowanym nudą. RIP.

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano
Z Cesaro ? Tym łysym drewnem? 'Really? Really? Really?'