Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  2. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  3. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.
  4. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Koniec programu Rydera? Ryback ma wsparcie w szatni, Powroty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas live eventu RAW David Otunga przegrał w 20 sekund z Michaelem McGillicutty, który przed pojedynkiem wygłosił face’owe promo. Prawdopodobnie może to oznaczać jakiś push dla młodego Henniga, gdyż Triple H wysoko ocenia jego pracę.

Kilka tygodni temu Jack Swagger zniknął z telewizji w ramach odpoczynk...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-koniec-programu-rydera-ryback-ma-wsparcie-w.html
  • Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czy 3MB ma być odpowiedzią CT na chanty "We want Nexus!" ???
Opublikowano

Chanty "We want Nexus" były skierowane do Barreta, więc 3MB jest raczej jedną z ostatnich prób zrobienia czegoś z trzema niezłymi zawodnikami - Slater, Mahal, McIntyre - by ich nie pożegnać zbyt wcześnie. A Nexus ? Hmm... Pewnie za jakiś czas powstanie Nexus 2.0 pod wodzą Barreta, bo pomimo jego powrotu, nie widać pomyslu kim ma być i co osiągnąć.

Honey Boo Boo ? Najpierw Muppety, później pomysł ściągnięcia Biebera, a teraz spasioną 7latkę i zapewne jej popie***ną matkę. Polecam nowy odcinek South Park, w którym dość dosadnie przedstawiają te osoby.

Opublikowano
Jeśli te spasione dziecko dadzą na WM, to oznacza że dzieci całkowicie zdominowali to organizację.
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=MG58elHnNYc

5:40, Ryback kolejny raz botchuje swój finisher...

Opublikowano
No bym zapomniał. Jakiś gruby dzieciak który ma pewnie tyle samo pojęcia o wrestlingu, co mój 4 letni kuzyn, wystąpi na WrestleManii, dostanie za to kasę i będzie mógł potrenować z zawodnikiem TNA, a ja który uwielbiam wrestling od wielu lat, muszę zadowolić się jakimś HS który i tak przyjeżdża do Polski raz w roku i jeszcze muszę za niego zapłacić. Zajebiście. A czemu WWE zamiast gal PPV nie zrobi z organizacji przedszkole i szkołę.
Opublikowano

Na Heymanie się nie liczy :D

Z tym, że tylko walka o WWE Title miałaby odbyć się na zasadach HiaC - nie podoba mi się...

Opublikowano

Według mnie Mcgiligiligilicutty i tak nie zrobi kariery, chociaż nie jest aż taki tragiczny w ringu, jednak charyzmy po ojcu nie odziedziczył, chanty z NXT "Not so perfect!" oddają mój stosunek do tego pana.

Raczej wątpię, żeby WWE wzmacniało roster kobiet o divy zarówno z NXT jak i te bezrobotne, w innym przypadku nie pozbywaliby się takich tuz jak Kelly Kelly, czy Bellasek.

Odnośnie dzisiejszego RAW: jeśli w jednym pojedynku zmierzą się Kane oraz Show, to mam dużą nadzieję, że zobaczymy także Ziggler vs Bryan, czyli drugie połówki starcia TT z SD. Trylogia walk tych panów z bodajrze jesieni 2010, gdzie jeden był United States a drugi Intercontinental Championem, była jedną z najprzyjemniejszych do ogladania serii ostatnich lat.

Opublikowano
Morison, zacznijmy od tego, że Bellaski jak i Kelly same odeszły nie przedłużając swoich kontraktów. WWE musiało na to przystać,chyba że płakaliby i błagali o powrót. Sami nigdy by sie ich nie pozbyli, przynajmniej teraz.
Opublikowano
Morison , McGillicutty nie jest zły, bo jest dobry. Ja osobiście uważam go za jednego z lepszych. Ma przyzwoite mic-skill'e, ring skille również (ale nad tym da się akurat jeszcze popracować)... Chociaż przyznaję ci rację z tym, że do Curta Heninga, jego ojca brakuje mu bardzo dużo. Michael byłby dobrym kandydatem na mid card oraz być może na któregoś z mid card'owych mistrzów. Oczywiście jest to moje zdanie i każdy może uważać inaczej.
Opublikowano
Oczywiście młody Hennig na mid card się nadaje, ale czy widziałbyś go w main eventach, Blaze9? Bo ja nie...
Opublikowano
ale czy widziałbyś go w main eventach, Blaze9? Bo ja nie...

Ale ja nie mówię o ME, a o Mid-Card'zie ;) Co do twojego pytania, to odpowiem, że ja również bym go tam nie widział.