Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Koniec programu Rydera? Ryback ma wsparcie w szatni, Powroty

Vercyn

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Podczas live eventu RAW David Otunga przegrał w 20 sekund z Michaelem McGillicutty, który przed pojedynkiem wygłosił face’owe promo. Prawdopodobnie może to oznaczać jakiś push dla młodego Henniga, gdyż Triple H wysoko ocenia jego pracę.

Kilka tygodni temu Jack Swagger zniknął z telewizji w ramach odpoczynk...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-koniec-programu-rydera-ryback-ma-wsparcie-w.html

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chanty "We want Nexus" były skierowane do Barreta, więc 3MB jest raczej jedną z ostatnich prób zrobienia czegoś z trzema niezłymi zawodnikami - Slater, Mahal, McIntyre - by ich nie pożegnać zbyt wcześnie. A Nexus ? Hmm... Pewnie za jakiś czas powstanie Nexus 2.0 pod wodzą Barreta, bo pomimo jego powrotu, nie widać pomyslu kim ma być i co osiągnąć.

Honey Boo Boo ? Najpierw Muppety, później pomysł ściągnięcia Biebera, a teraz spasioną 7latkę i zapewne jej popie***ną matkę. Polecam nowy odcinek South Park, w którym dość dosadnie przedstawiają te osoby.

http://www.youtube.com/watch?v=MG58elHnNYc

5:40, Ryback kolejny raz botchuje swój finisher...

No bym zapomniał. Jakiś gruby dzieciak który ma pewnie tyle samo pojęcia o wrestlingu, co mój 4 letni kuzyn, wystąpi na WrestleManii, dostanie za to kasę i będzie mógł potrenować z zawodnikiem TNA, a ja który uwielbiam wrestling od wielu lat, muszę zadowolić się jakimś HS który i tak przyjeżdża do Polski raz w roku i jeszcze muszę za niego zapłacić. Zajebiście. A czemu WWE zamiast gal PPV nie zrobi z organizacji przedszkole i szkołę.

Na Heymanie się nie liczy :D

Z tym, że tylko walka o WWE Title miałaby odbyć się na zasadach HiaC - nie podoba mi się...

Według mnie Mcgiligiligilicutty i tak nie zrobi kariery, chociaż nie jest aż taki tragiczny w ringu, jednak charyzmy po ojcu nie odziedziczył, chanty z NXT "Not so perfect!" oddają mój stosunek do tego pana.

Raczej wątpię, żeby WWE wzmacniało roster kobiet o divy zarówno z NXT jak i te bezrobotne, w innym przypadku nie pozbywaliby się takich tuz jak Kelly Kelly, czy Bellasek.

Odnośnie dzisiejszego RAW: jeśli w jednym pojedynku zmierzą się Kane oraz Show, to mam dużą nadzieję, że zobaczymy także Ziggler vs Bryan, czyli drugie połówki starcia TT z SD. Trylogia walk tych panów z bodajrze jesieni 2010, gdzie jeden był United States a drugi Intercontinental Championem, była jedną z najprzyjemniejszych do ogladania serii ostatnich lat.

Morison, zacznijmy od tego, że Bellaski jak i Kelly same odeszły nie przedłużając swoich kontraktów. WWE musiało na to przystać,chyba że płakaliby i błagali o powrót. Sami nigdy by sie ich nie pozbyli, przynajmniej teraz.

• Reputacja:   1

Morison , McGillicutty nie jest zły, bo jest dobry. Ja osobiście uważam go za jednego z lepszych. Ma przyzwoite mic-skill'e, ring skille również (ale nad tym da się akurat jeszcze popracować)... Chociaż przyznaję ci rację z tym, że do Curta Heninga, jego ojca brakuje mu bardzo dużo. Michael byłby dobrym kandydatem na mid card oraz być może na któregoś z mid card'owych mistrzów. Oczywiście jest to moje zdanie i każdy może uważać inaczej.

• Reputacja:   1

ale czy widziałbyś go w main eventach, Blaze9? Bo ja nie...

Ale ja nie mówię o ME, a o Mid-Card'zie ;) Co do twojego pytania, to odpowiem, że ja również bym go tam nie widział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Piątka to jedyna gra w życiu, którą kupiłem na premierę. Niestety przez multi nigdy nie skończyłem fabuły do końca 
    • HeymanGuy
      Złote czasy pierwszej Trylogii Tekkenów :3  Skoro poruszamy temat co gramy, hm... Przeszedłem jakoś w wakacje GTA 3 na 100% Teraz cisnę w GTA Vice City z podobnym zamiarem, a w planach są dalsze części serii. Może V-kę skończę zanim VI wyjdzie
    • MattDevitto
      Mówisz PS1 to od razu widzę przed oczami godziny spędzone przy Crushu To byli czasy
    • PpW
      SKORO TARGI BĘDĄ PIWNE TO I TAKI BĘDZIE NASZ WIELKI KONKURS POD PAYRONATEM SAMEGO MICHAELA HT 🔥🍻 Zasady są proste: kto najszybciej wyzeruje pełnego browara wygrywa *COŚ* 🏆 Uwaga! Organizator tj. PpW nie zapewnia owego browara konkursowego, musicie sobie sami takowego skombinować 🫡 Dokładną informacja na temat godziny konkursu zostanie podana tego samego dnia 📆 DO ZOBACZENIA W POZNANIU 🔥🐏 Przeczytaj na fanpage.
    • PTW
      Na galach PTW nigdy nie brakuje mocnych zestawień zagranicznych - to zapowiada się na jedno z najciekawszych! Newt Nova vs. Rust Prawdziwe starcie dwóch światów. Młodziutki Newt Nova, którego publiczność po debiucie w Polsce okrzyknęła hiszpańskim Harry'm Potterem w swoim premierowym starciu musiał uznać wyższość Krampusa, ale zrobił na widzach i zarządzie federacji piorunujące wrażenie i jesteśmy niezwykle podekscytowani jego powrotem! Zadanie będzie miał ponownie karkołomne, bo przed nim stanie inna bestia - włoski barbarzyńca Rust, który niczym taran strąca z drogi każdego, kto mu na niej stanie. Na papierze faworyt tej walki jest jeden, ale któż nie kocha dobrego starcia na modłę Dawid kontra Goliat? :) Wpadajcie już w tę sobotę na ostrą jazdę w ramach Bani u Prezesa - masa niespodzianek przed nami! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...