Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  2. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  3. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.
  4. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania 29 bez Undertakera? Eve Torres i CM Punk w film

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficjele WWE wciąż mają nadzieję na ściągnięcie Charliego Sheena na WrestleManię 29 po tym, jak nie udało się go użyć podczas SummerSlam. Prawdopodobnie miałby pojawić się na największej gali w roku w jakimś angle’u z kontaktem fizycznym. Federacja kontaktowała się już z agentami Sheena i być może aktor pojawi si...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wrestlemania-29-bez-undertakera-eve-torres-i.html
  • Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Eve jest najładniejsza w całym WWE. Ziggler jak zawsze dostarcza porcję rozrywki :-) Takie segmenty powinny być zamiast powtórek Raw :P
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"
Opublikowano
"WrestleMania 29 będzie pierwszą WrestleManią, na której zabraknie walki Undertakera." - Undertaker to uzdolniony facet. Potrafi trzeci raz być po raz pierwszy nieobecny na WM.
Opublikowano
Oficjele WWE wciąż mają nadzieję na ściągnięcie Charliego Sheena na WrestleManię 29 po tym, jak nie udało się go użyć podczas SummerSlam. Prawdopodobnie miałby pojawić się na największej gali w roku w jakimś angle’u z kontaktem fizycznym. Federacja kontaktowała się już z agentami Sheena i być może aktor pojawi się w programach WWE w ciągu następnych kilku miesięcy.

Nie miałbym nic przeciwko oglądaniu tego pana na wrestlemanii ponieważ jest śmieszny i z pewnością byłby ciekawszy od celebrytek takich jak Maria Menunos czy Snooki. Także na pewno lepiej oglądało by się segment bądź walkę z jego udziałem niż Brodusa dzwoniącego do starej.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Opublikowano
Undertakera nie bylo na 10 i 16. Nie wspominajac o WMkach 1-6

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Wrestlemania bez Undertakera to nie Wrestlemania. To jak święta bez Kevina czy Mortal Kombat bez Sub Zero i Scorpiona - po prostu nie do zaakceptowania. Undertaker musi być na WM-ce jeśli nie w roli zawodnika, to w jakiejś innej. Ja widziałbym go po zakończeniu kariery zawodniczej w jego starym gimmicku Big Evil jako GM-a RAW. A co do samej ewentualnej walki na WM29, to wydaje mi się, że na jego ostatnią lub jedną z ostatnich walk powinien zmierzyć się z The Rockiem. Dlaczego ? Dlatego, że to jedyna osoba, która jest w stanie pokonać Takera na WM-ce - Lesnar po powrocie wygrał z HHH, ale przegrał z Ceną, więc nikt nie da mu żadnych szans w starciu z Takerem.CM Punk nie jest na tym poziomie rozpoznawalności, co Lesnar czy The Rock, więc także odpada i nikt nie postawi na niego. Sheamus ? Nie ma szans nawet za 5 lat. Opdada w przedbiegach. Zostaje The Rock jako równorzędny przeciwnik Takera, będący na równi z Takerem, który nie nie będzie na starcie na straconej pozycji i ludzie uwierzą, że może pokonać Undertakera.
Opublikowano
  • Autor

Źle wcześniej sformułowałem to co chciałem zapisać :) Chodziło mi o pierwszą WM od "Szesnastki"

Opublikowano
A po co Sheen na WrestleManii. WWE powinno postawić na tej gali na duży poziom walk, a nie jakieś nudne pojedynków celebrytów. Mam nadzieję że Undertaker pojawi się na WrestleManii i chciałbym by walczył z Ceną.
Opublikowano
Proponuję WWE dokoptować do Sheena "Chłopaków z baraku". Julian z nieodzownym drinkiem w ręku, ciężko wysławiający się Ricky i miłośnik kotów Bubbles pojawiają się na zapleczu jednej z tygodniówek gdzie szybko kumają się z Sheenem w celu skombinowania mu jakiegoś zioła. A że wszystko odbywa się przed kamerami chłopaki próbują wymyślić subtelny sposób dostarczenia towaru. Koniec końców Sheen oskarża ich o oszustwo lub wciśnięcie mu trefnego towaru i na WM w walce tag-teamowej Sheen staje na przeciw Bubblesa - "zielonego skurwiela". :DDDDD
Opublikowano

Źle wcześniej sformułowałem to co chciałem zapisać :) Chodziło mi o pierwszą WM od "Szesnastki"

NA WMX nie było Takera a jak dla mnie była to najlepsza WM ever. Tak naprawdę naprawdę dobre walki Phenoma na tej gali można policzyć na palcach dłoni pracownika tartaku. Jeżeli mają w zanadrzu takie persony jak Brock Lesnar, czy The Rock, to ilość nazwisk, która przyciągnie na galę jest i tak wystarczająca. Na braku Takera skorzystają być może inni zawodnicy. Będzie więcej czasu antenowego po prostu i lepszą podbudówkę dostanie storyline z udziałem wrestlerów, którzy zasuwają w federacji cały rok. Natomiast fakt, że rozważano czwartą walkę Phenom vs. Triple H zakrawa na kpinę. Co oni tam palą? Najlepszym przeciwnikiem dla Takera byłby John Cena - i mogłaby to być najbliższa WM-ka, jak i jubileuszowa WM30.

Co do Sheena to Vince powinien się pacnąć w ten cholerny łeb. Oby nie padło na Bryana. Na jednej gali szmaci się najlepszego technicznie wrestlera federacji squashem z przeciętniakiem, a na kolejnej - walką z niezbyt wysokich lotów aktorem-ćpunem.

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano

The_Wraith: "A co do samej ewentualnej walki na WM29, to wydaje mi się, że na jego ostatnią lub jedną z ostatnich walk powinien zmierzyć się z The Rockiem."

Spoko pomysł, ale został jeszcze John Cena. Jeśli Taker miałby wystąpić tylko na jednej Wm-ce do końca kariery, to myślę, że zawalczyłby z Ceną, a nie z Rockiem.

Opublikowano
Skoro Taker miałby wrócić na rr i nie wygrać, to kto by go wyeleminował?
Opublikowano
  • Autor
Maven dropkickiem :twisted:
Opublikowano
Hornswoggle laptopem
Opublikowano
Maven to jeszcze walczy w ogóle czy coś?