Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Randy Orton żądny heelturnu, Goldberg odpowiada Rybackowi, O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj pisaliśmy, że Ryback stwierdził, że jest lepszym sportowcem i wrestlerem od Billa Goldberga, do którego jest porównywany. Zareagował na to sam Bill, który odpisał na Twitterze – „Lepszym sportowcem? Koleś – obudź się.” Także Mark Madden, konferansjer WCW, postanowił na to odpowiedzieć ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-randy-orton-zadny-heelturnu-goldberg-odpowiada.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 704
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź
Opublikowano

CM Punk na Twitterze zasugerował na Twitterze

Aha

Opublikowano

Co do newsa o heel turnie Randy'ego.Nie zauważyliście przypadkiem że on wygląda jak stary dobry legend killer z 2006 roku,te gesty te same ruchy,włosy na żel itd. według mnie to najlepszy gmmick randy'ego jako heela więc uważam że to już czas ! Randy Heel Turn nadchodzi mam nadzieje że to będzie na Survivor Series.

Ooo Punk chce zakończyć karierę wtedy kiedy mi wyjebie 18 : /,wieku 20 lat ma zamiar spróbować siły w tej rozrywce,wiadomo łatwo nie jest ale jak dobrze pójdzie to moze kiedyś uścisnę dłoń takiego Punka.Na WWE mi nie zależy nie chciałbym być nawet w tej federacji,chociaż ją szanuje,moje jedyne marzenie zjawić się w IWA-Mid south aa także w CZW.

Opublikowano
Powiem tak, co do Rybacka,może być różnie, może być to taki chwilowo pompowany balon WWE, dostanie możliwe walke na Hell in a Cell z CM Punkiem, o WWE Champion, przegra, może dostanie walkę rewanżową na którymś RAW i ją przegra i balon o nazwie Ryback pęknie i zostanie zesłany do walk przed galami czy coś w stylu walki z jobberami, albo jeśli nie zdobędzie tego pasa, to może dostanie szanse walki o inne pasy, Intercontinentala np, albo US Champion, alboo... Heavyweight champion.. w końcu Dolph Ziggler wykorzysta walizke MITB, a narazie jest Heelem, więc... kto wie jak to się z osobą Rybacka..co do Ortona, jego RKO wygląda efektowniej jak jest heelem.. więc mam nadzieje że po jego feundzie z Alberto Del Rio, zostanie heelem
Opublikowano
Przypominam, że Randy pracuje obecnie na planie filmowym i przypuszczam, że jego obecna fryzura nie nawiązuje do gimmicku legend killera, tylko jest na potrzeby filmu.
Opublikowano

"jego RKO wygląda efektowniej jak jest heelem"

:facepalm:

Opublikowano

"jego RKO wygląda efektowniej jak jest heelem"

:double facepalm: