Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Punk vs Ryback vs Cena na HiaC PPV? Fan jednak pozwie Punka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
maly619 napisał/a:

A ja nie chciałbym Cena vs Taker teraz. Taka walka powinna być głównym daniem gali, najlepiej gali jubileuszowej, czyli WMki numer 30. Przy aktualnych planach Cena vs Taker byłoby jedną z wielu mega walk, a ja wolałbym, żeby to ona była główną walką, głównym daniem gali.

Nawet jeżeli Triple H miałby walczyć z Lesnarem, a Punk z Rockiem, to Undertaker z Ceną mieliby raczej murowane miejsce w main evencie. Na WM30 też mogą pojawić się wielkie gwiazdy (w końcu jest możliwość, że będą Lesnar, Rock, a może nawet SCSA) i starcie Cena vs. Taker też mogłoby być w takim przypadku "jednym z wielu". Jak dla mnie to byłoby ok. Mnie nie bawią takie akcje jak z ostatnią WM-ką z wielką promocją jednego starcia (Rock vs. Cena) i chowaniu w związku z tym w cień pozostałych. Po co robić jedno pierdolnięcie skoro można zrobić dwa albo trzy?

Tutaj jest problem ze mną :P Gdybyś się mnie spytał o marzenie wrestlingowe, to byłoby jedno: feud Cena vs Taker zakończony na WMce. Marzenie to mam od dawna, jest ono nadal w mojej głowie i czeka na spełnienie ;) Przez to też mam dosyć spore i pewnie wygórowane wymagania wobec takiej walki i całego feudu. Po prostu, chcę widzieć w takim feudzie perfekcję i pełne zaangażowanie federacji. Coś jak z walką Ceny i The Rocka. I oczywiście wyprzedzając dalsze odpowiedzi, to zdaję sobie sprawę, że to wcale nie wyklucza tego, żeby inne walki były też dobre. Ja się jednak w jakimś tam stopniu tego obawiam i dlatego też napisałem, że wolałbym zobaczyć tą walkę później. No, ale to jest taki mój fetysz i mania na punkcie potencjalnego feudu panów Ceny i Takera ;)

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie