Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Punk vs Ryback vs Cena na HiaC PPV? Fan jednak pozwie Punka

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Informowaliśmy wczoraj, że Tammy Sytch (Sunny) została zatrzymana dwukrotnie prawie w ciągu doby, a piąty raz w ciągu miesiąca. Sąd w Branford w Connecticut nałożył na nią kaucję w wysokości 100 000 dolarów. Za wcześniejsze – czwarte – zatrzymanie musiała wpłacić 25 000 dolarów, aby wyjść z aresztu...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-punk-vs-ryback-vs-cena-na-hiac-ppv-fan-jednak.html
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

2

• Ghostwriter

2

• Napoleoni

2

• Bullinho

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Taker na RR tak! Walka z np. Rockiem na WM o pas TAK!!! To było by coś na prawdę wielkiego. Co prawda Taker aktywnej kariery już nie będzie prowadził więc ten scenariusz wydaje mi się mało prawdopodobny ale chciał bym by umarlak wygrał RR match i walczył z kimś o pas WWE na WM.

Lol to juz sie robi smieszne , kolesiowi nic sie nie stało a robią wielki szum wokoło tego -_- punk w kazdej walce przyjmuje o wiele mocniejsze ciosy a ten koles został ledwo draśnięty -,- Niech odda mu za okulary i tyle .

Prawdziwy facet na jego miejscu by olał sprawe , przyjał to jak mężczyzna a nie .

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Tak sobie właśnie myślałem, że dojdzie do triple threat Ryback vs. Cena vs. Punk. Głosowanie na to z kim powinien walczyć Punk ma być zapewne próba rozeznania przez WWE jaką popularnością cieszy się Ryback. Myślę, że oficjele federacji mogą zakładać przejęcie pasa przez Goldberga II. Cena byłby tym, który namaściłby Rybacka na mistrza. Uniósłby mu rękę po walce i wskazał na niego palcem. "To jemu teraz macie kibicować". Vince lubi koksów więc taka ewentualność wydaje mi się całkiem realna.

Z drugiej strony przeczą temu nieco newsy o walce Punka z Undertakerem o pas. Taka walka już mi chodziła po głowie, ale nie przepuszczałem, że dojdzie do niej już teraz. Powrót Deadmana w ramach RR matchu uważam za dobry pomysł. Byłoby to pierdolnięcie o wiele większe niż powroty emerytów z poprzedniego, najgorszego w historii RR matchu. Natomiast uważam, że wygrana Takera i jego walka o pas to kiepski pomysł. Dla Deadmana pas już nie powinien się liczyć. Po pierwsze - już go miał, a po drugie - jego streak to coś większego niż WWE title. To zwycięzca RR matchu powinien zabiegać o walkę z Phenomem, a nie robić historyjki, że nagle Deadmanowi zachciało się pasa. Chyba, że oficjele kombinują, żeby Punk stracił na RR pas na rzecz Rocka, a Deadman chciał walczyć właśnie z nim. Mielibyśmy wtedy mega-main event i mega-promocję pasa WWE. Ja jednak jestem zwolennikiem innego rozwiązania. Otóż jak dla mnie The Rock powinien przejąć pas od Brooksa, a następnie powinien odbyć się RR match. W tymże widziałbym finał, w którym na ringu zostaliby Janusz z Deadmanem. Z trzydziestką wpuściłbym Punka, który wygrałby walkę na zasadzie "Gdzie dwóch się bije...". Z kolei ten RR match byłby zaczątkiem feudu między Ceną a Undertakerem. Punk natomiast stoczyłby na WM-ce walkę z The Rockiem i pas odzyskał. Oczywiście w tej historii jest taka wada, że CM Punk teoretycznie po utracie pasa miałby prawo do rewanżu i w tym momencie lepiej byłoby dać wygraną jakiemuś pretendentowi do pasa WHC, ew. Cenie i zrobić triple threat. Tutaj jednak chodzi o moje własne widzimisię, że chciałbym po pierwsze zobaczyć Punka jako zwycięzcę RR matchu (mój ulubiony zawodnik z obecnego rosteru wygrywa moją ulubioną galę), a po drugie bardzo chciałbym zobaczyć jego walkę na WM-ce z The Rockiem bez żadnych dodatków w postaci Ceny czy kogokolwiek innego. Myślę, że Punk zasłużył na nią. Natomiast w walce Ceny z Takerem emocje byłyby murowane.

14453752125651e0a536c69.jpg

Undertaker w walce o pas, kiedy nie występuje regularnie?

Wiem, że dzięki DQ mógłby uniknąć przerwania streak'u i jednocześnie nie zostałby mistrzem, ale... Nie, nie widzę tego w ten sposób.

Ghostwriter dobrze gada, polać mu.

9569486764ce9288955056.gif

Noo, brawo Ghost za tę rozpiskę :]

Ale dla mnie największą niewiadomą jest to, kto przejmie ewentualny WWE title od Rocka. Punk? Byłaby to dla niego olbrzymia promocja, ale jak w oczach fanow wyglądałby Dżon Cena, który rok temu z nim przegrał.

Osobiście chciałbym zobaczyć walkę Rock vs Undertaker o WWE Championship, ale potem Taker musiałby regularnie występować na tygodniówkach przez jakiś czas i bronić tytułu na galach typu Over the limit (._.)

W tym roku jest dużo więcej kombinacji niż w roku ubieglym, gdzie mieliśmy Taker vs Jericho/HHH i Punk vs Jericho/HHH.

W tym roku jest Punk, Janek, Taker, Rock, Lesnar, HHH (nie powiedziane, że zobaczymy rematch między tymi dwoma panami)

Jednak przy założeniu, że Taker walczy z Rockiem o pas WWE, bez pracy zostaje Punk, co, znowu Punk vs Cena? Odpada.

Najbardziej prawdopodobnym według mnie jest taki rozkład:

Taker vs Cena - I quit match :] (to byłoby coś! Całe attitude, cały świat rozkminiałby po wsze czasy: czy zmusza Janka do poddania czy przerwą Streak Andrzeja : O)

Punk vs Rock - w międzyczasie Punk straciłby tytuł, np na HiaC, na rzecz Ceny (raczej nei Rybacka), na RR twice in a lifetime, ale Cena broni tytułu, potem na EC Rock przejmuje pas, skoro pokona 5 rywali to porażka z jednym SuperCeną nie będzie ujmą na jego honorze. W międzyczasie punk wygrywa RR match.

HHH vs Lesnar - lecz po tak zabookowanej walce, jaka miała miejsce na SS nie mam pojęcia jakis cudem HHH wygralby ten pojedynek (HBK?)

Orton vs hmm...Bryan o tytuł Wagi Cięzkiej, najlepiej z Ortonem jako heelem. Tym razem Danielson zmazuje plamę na honorze i wygrywa, co prawda w dłuższym niz 18 sekund czasie, ale jednak.

"Prawdopodobnie Charles Schmidt, który był tym zaatakowanym przez Punka fanem, jednak wynajmie adwokata i pójdzie do sądu. Pierwotnie po spisaniu raportu nie wszczęto dochodzenia z tego powodu, ale następnego dnia Laura Cole z CBS znów skontaktowała się z fanem, który powiedział jej, że wciąż rozważa taką możliwość."

Muszę przyznać, że ten work nieźle im wyszedł... Większość dała się wkręcić, oprócz mnie, Ravena i jeszcze kilku innych, heh.

Ale dla mnie największą niewiadomą jest to, kto przejmie ewentualny WWE title od Rocka. Punk? Byłaby to dla niego olbrzymia promocja, ale jak w oczach fanow wyglądałby Dżon Cena, który rok temu z nim przegrał.

Cena ostatnio przegrywał z Punkiem, więc gdyby Punk wygrał z Rockiem, wszystko byłoby raczej w porządku.

- segment otwierający z Ceną + segment taneczny - strata 241 000

- segment z Punkiem i AJ + klip z Ceną w talkshow - strata 254 000

Cena=ratingi...

Lesnar-Triple H

Taker-Cena

Rock-Punk (Punk Rock? ^^)

Najprostsze rozwiązanie jakie nam WWE zaserwuje to że Lesnar dostanie ego HHH jako rywala jest wręcz ewidentne. Cena-Rock 2 nie wchodzi w grę, podobnie jak Punk-Cena. Szybcy i wściekli 6 wychodzą na tydzień przed WMką, więc jasne że będzie push na Rocka. Przejmie pas na RR, potrzyma go te 2 miesiące, na WM... nie straci, a straci go na RAW po samej WM. Taker-Cena, bo Jasiek musi mieć z kimś walkę. Tyle że 3 porażka na WM z rzędu? Inne walki będą robione na szybko i każdy się może w nich znaleźć

A ja nie chciałbym Cena vs Taker teraz. Taka walka powinna być głównym daniem gali, najlepiej gali jubileuszowej, czyli WMki numer 30. Przy aktualnych planach Cena vs Taker byłoby jedną z wielu mega walk, a ja wolałbym, żeby to ona była główną walką, głównym daniem gali.

A ja nie chciałbym Cena vs Taker teraz. Taka walka powinna być głównym daniem gali, najlepiej gali jubileuszowej, czyli WMki numer 30. Przy aktualnych planach Cena vs Taker byłoby jedną z wielu mega walk, a ja wolałbym, żeby to ona była główną walką, głównym daniem gali.

Nawet jeżeli Triple H miałby walczyć z Lesnarem, a Punk z Rockiem, to Undertaker z Ceną mieliby raczej murowane miejsce w main evencie. Na WM30 też mogą pojawić się wielkie gwiazdy (w końcu jest możliwość, że będą Lesnar, Rock, a może nawet SCSA) i starcie Cena vs. Taker też mogłoby być w takim przypadku "jednym z wielu". Jak dla mnie to byłoby ok. Mnie nie bawią takie akcje jak z ostatnią WM-ką z wielką promocją jednego starcia (Rock vs. Cena) i chowaniu w związku z tym w cień pozostałych. Po co robić jedno pierdolnięcie skoro można zrobić dwa albo trzy?

Tyle że 3 porażka na WM z rzędu? Inne walki będą robione na szybko i każdy się może w nich znaleźć

O tym samym pomyślałem. Ale w związku z tym emocje rosną. "Niemożliwe, żeby Janusz jobbnął trzeci raz z rzędu. Streak zagrożony!" ;)

14453752125651e0a536c69.jpg

Dla mnie takie walki byłyby na WrestleManię najlepsze:

1.The Rock© vs. CM Punk o WWE Title w No Holds Barred Matchu (Main Event)

2.The Undertaker vs. John Cena w Submission Matchu

3.Triple H vs. Brock Lesnar

4.Dolph Ziggler© vs. Sheamus vs. Randy Orton vs. Cody Rhodes o World Title

5.The Miz© vs. Mick Foley o IC Title

6.Daniel Bryan vs. Kane w Inferno Matchu (CO-Main Event) (marzenie)

7.Rey Mysterio vs. Sin Cara

8.Beth Phoenix© vs. Kharma o Divas Title

9.The Prime Time Players© vs. Tyson Kidd i Justin Gabriel vs. Primo i Epico o Tag Team Title

10.Money in the Bank Ladder Match (Alberto,Christian,Ryder,Sandow,R-Truth,Kingston,Bourne i Barrett)

Ciekawe jak WWE potraktuje Sheamus'a. Mają dwa rozwiązania, albo olać go, nie dając mu żadnego miejsca w tych przypuszczalnych 3 main eventach, albo dalej brnąć w teksty typu "Jedna z największych i najbardziej lubianych postaci światowego prowrestlingu". Pytanie tylko z kim? W gruncie rzeczy, w tej topowej 3 walk dostaniemy 4 postacie które w WWE pokazują się od święta. Wydaje mi się że Vince pójdzie znowu w sprawdzone nazwiska, bo mimo wszystkich zapewnień czas który minął od ostatniej WMki poszedł na zmarnowanie, pozycja WWE znacznie się pogorszyła i nie chodzi tu tylko o ratingi. Rock, Cena, Taker to gwarancja widowni i kasy z WMki. Rey/Sin wiadomo, to już raczej pewne. Orton raczej nie ma co liczyć na jakiś większy segment WMki. Ryback i Sheamus mogą dostać wspólną walkę. Ciekawe co z Zigglerem, niby ma walizkę, a nie wygląda na to żeby miał wskoczyć do main eventu. Rock wygra walkę na WM, mam jakieś dziwne przeczucie, to postać która przynosi kasę, po tym runie przed WM będzie znowu postacią nr 1 w federacji. Taker? Jeśli Vince będzie chciał się mścić za te ostatnie słowa krytyki, to niczego nie można być pewnym. Osobiście chciałbym coś mocniejszego dla Lesnara, tylko on z tej grupy mógłby przerywając streak coś jeszcze pokazać przez najbliższe lata, plus wystarczy spojrzeć na ratingi UFC, Lesnar to gwarancja wypromowanej gali. Z takimi zarobkami i pozycją na pozycji walki nr 3 na WMce, dodatkowo jeśli z Tryplakiem to raczej jasne że przegrana Brocka. To na tyle wróżenia z fusów, do WM jeszcze sporo czasu, i wiele się zmieni zapewne