Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Main Event (komentarze,dyskusje)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   20
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Ciekaw jestem, co stanie się z Damienem Mizdowem...Face turn i feud z Mizem czy może Tag Team? Samo Miz TV z nóg nie zwaliło...

Dolph Ziggler kontra Damien Sandow

Dolph Ziggler wycisnął coś z Damiena Sandowa i wyszła niezła walka. Dobrze, że Sandow stosuje ruchy Miza. Brakuje tylko prób kończenia walk poprzez Skull Crushing Finale...

Siostry Bella niech bujają się po programach Jerry' ego Springera...Byle nie na galach WWE...

Divas Tag Team Match

To samo z tą walką...Do Total Divas z tym, choć tyłek Rosy Mendes momentem gali... :twisted:

Tag Team Match

Chanty ,,Michael Cole!" momentem walki, co świadczy dobitnie o jej poziomie...Na Night of Champions wolałbym zobaczyć walkę z udziałem kilku drużyn. Niem a w dywizji TT WWE charyzmatycznych postaci to mogliby chociaż postawić na dobre walki...

70800448856fb97a41e5eb.jpg

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kowal

77

• Kcramsib

55

• VillainLee

49

• aRo

43

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Podróbka MizTv wypadła kiepsko, zresztą w sumie jak większość epizodów które naprawdę prowadził Miz. Dało to tylko pretekst do późniejszej walki z Zigglerem i pozwoliło pierwszy raz sprawdzić czy lepszy jest solowy Miz czy Mizdow. Moim skromnym zdaniem obaj są kiepscy, a Miz nie powinien odzyskać tytułu na NoC.

Prócz MizTV zerknąłem tylko na walkę kobiet. Udział w TD daje szansę na duży skok z dna dla Rosy, ale pewnie ostatni raz pojawiła się w takich majtach. Szkoda że ktoś szybko zareagował i wyłączył obraz na chwilę. Rosa pewnie lubi się rozbierać skoro nie miała ubranych żadnych stringów pod spód. Co by nie mówić, ta scena to było największe osiągnięcie Rosy ever....EVER :D

28054889252fa02dfba372.jpg

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Ale dziwne, że to pokazali. Telewizja na zywo ma ileśtam sekund opóźnienia, co zresztą widać jak WWE wycisza różne bluzgi, które się niektórym wymskną, ale nie zdążyli wyłączyć obrazu na czas pokazania dupci?:D.

Udział w TD daje szansę na duży skok z dna dla Rosy, ale pewnie ostatni raz pojawiła się w takich majtach.

Szkoda, Rosa to była szansa żeby Divy były lepsze niż Knockoutsy

Szkoda, Rosa to była szansa żeby Divy były lepsze niż Knockoutsy

W jakim sensie? Chyba tylko urody, bo babki w TNA mają jeszcze umiejętności ringowe, a Rosa to tak jak Eva Marie. Sama dupa i cycki.

• Reputacja:   3

To była taka mała ironia i uwaga, że dzięki temu, że TNA jest TV-14 to tam panienki mogą być "wybiczowane". Każdy, nawet największy hejter Dixielandu przyzna, że dywizja kobiet jest tam na lepszym poziomie niż u McMahona i to nie dlatego, że mogą bardziej machać dupskami:P.

Bez przesady, przy Eve Marii, Mendes to HBK wśród kobiet.

Bez przesady, przy Eve Marii, Mendes to HBK wśród kobiet.

Czy ja wiem... Rosa była dobra obok Primo i Epico, bo nie musiała walczyć, tylko wyglądać. Tyle czasu siedzi w WWE, a ile miała starć? Nie bez powodu nie było jej zbyt często w ringu.

Z drugiej strony... Ją umieli trzymać z daleka, a Evy już nie... Teraz obie występują, widać że już im wszystko jedno, jak chodzi o Divy.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Ziggler sie skompromitował tym "segmentem" w MizTV - co to było? - oni mu powiedzieli, że tam czeka na niego prawdziwy The Miz i się chłopak pogubił jak zobaczył Mizdow'a?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Mnie najbardziej zadziwia, że najbardziej bezużyteczna ever diva w fedce dostała niedawno nowy theme - jeden z ciekawszych, które zadebiutowały w tym roku :roll:

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Eva Marie z całą pewnością czuje się przez ciebie pominięta :D. I myślę że wpadłbym na kogoś jeszcze gorszego jakbym się zastanowił.

Obie prezentują poziom ringowy prawej nogi Great Khaliego, Eva Marie jest jednak ładniejsza, stawiam ją więc ciut wyżej :P

#FireSpears

#FireSpears

#FireSpears

Niczego wyjątkowego Seth nie powiedział, bo przecież wszyscy dobrze wiemy co się dzieje z poszczególnymi członkami Shield obecnie. Ale przynajmniej Rollins miał okazję przećwiczyć się trochę na mikrofonie, w czym przecież mistrzem nie jest. Swagger nie jest teraz zbyt wiarygodną osobą żeby przyjść i Rollinsa pokonać. Jednak przegrany feud z Rusevem moim zdaniem mocno mu zaszkodził i nawet jakby wychodził walczyć z kimś wybitnie słabym to i tak nie byłbym pewny jego wygranej. No i oczywiście spodziewanie Jack umoczył tą walkę.

Ryder doczekał się nagrody za cierpliwość, bo mógł nawet wymierzyć Cesaro kilka swoich dawno nie widziany akcji, ale i tak przegrał dość łatwo. Fajnie Cesaro zgasił później Renee, bo chyba tylko on jeszcze pamięta że Ryder był mistrzem US i dlatego trzeba na niego uważać... Ten tekst był aktualny, ale dobrych kilka lat temu :D

Także Ascension doczekali się swojego występu w głównym rosterze, choć oni musieli się zadowolić mniejszą tygodniówką. No i rywali też dostali takich, że nie kupiłbym ich przegranej. Walka nie była dobra, choć jak na nich to nawet długa. Moim zdaniem było zbyt mało emocji, a nawet ich finisher miał jakby mniejszy power niż zazwyczaj, albo został źle pokazany.

• Reputacja:   1

Na ME wrzucili kolejnych zawodników, którzy na Take Over stoczą bój, byli to Ascension i jak świetnie zapowiadało się ich entrance tak chujowa była cała akcja w ringu. Cholernie się wynudziłem oglądając starcie z DOBRYMI w ringu Los Matadores... Było słychać chanty ''boring'', co było akurat w tym przypadku na miejscu.

• Reputacja:   20
  • Urządzenie:  Android

Karta PPV Night of Champions 2014 wydaje się być zamknięta. Walka Seth Rollins - Roman Reigns może przemienić się w Tag Team Match z udziałem Kane' a i powracającego Deana Ambrose' a. Inna opcja to powrót Deana i zaatakowanie Kane' a chcącego pomóc wygrać Sethowi. Chris Jericho z kolei jobbnie na koniec swojego reignu Randy' emu Ortonowi, który potrzebuje zwycięstw jak ryba wody. Możliwy jest jeszcze pre - show Bo Dallas kontra Jack Swagger...

Seth Rollins przemawiający na Main Event to częsty obrazek. Widać, że WWE w niego wierzy i daje mu jak najwięcej szans na poprawę umiejętności przy mikrofonie. Bawi mnie trochę, że Seth kreuje się na stwórcę The Shield, choć prawdopodobnie przegra zarówno krótki program z Romanem Reignsem jak i ten dłuższy z Deanem Ambrosem. I niech Rollins przestanie śmiać się w promach, ponieważ bardzo sztucznie mu to wychodzi...

Seth Rollins kontra Jack Swagger

Jak tak przyglądam się kolejnym porażkom Jacka Swaggera to zaczynam zastanawiać się czy to przypadkiem nie on, a nie Bo Dallas zostanie spuszczony na dno po ich programie...

Cesaro kontra Zack Ryder

Promują Cesaro na nowo...Czyżby zmiana mistrza Stanów Zjednoczonych na Night of Champions? Oby...

Adam Rose kontra Titus o' Neil

Żenująca szopka trwa...Jak to im nie chwyci to jeszcze Bunny zostanie TT partnerem Adama Rose' a lub jego przeciwnikiem po heel turnie...

Tag Team Match

Kolejny element promocji NXT Takeover 2 czy może nowy element wprowadzony w ,,nowym sezonie", tj. walki NXT na tygodniówkach głównego rosteru? Jestem za. Los Matadores śmiało można było rzucać na NXT do jobbowania zamiast anonimów. To był zły wybór walki wieczoru, co nawet publiczność skwitowała chantami ,,We want table!". The Ascension wypadli średnio, co paradoksalnie zwiększa ich szanse na zachowanie pasów na Takeover...

70800448856fb97a41e5eb.jpg

Reigns vs Rollins na NoC rozumiem, ale Jericho vs Orton? Znowu pokazują, że nie mam się przejmować Wyattem.

Zając mnie bawi :D Nie obchodzi mnie, kto się za niego przebiera.

Ascension debiutuje na "normalnej" tygodniówce. Nie powalili, finisher nie wyszedł, ale i tak się cieszę. Mnie wystarczy sama ich wejściówka :D

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Jednym krótkim promem Cesaro pokazał, czemu nigdy nie przeskoczy pewnego poziomu... no niestety, bez menadżera słuchać się go nie da...

Gdyby tak występ Ascension ograniczyć do samej wejściówki... nawet 5 minut to nie trwało a tak zdążyli mnie znudzić. Czyli w sumie było zupełnie jak w NXT, ino z gorzej (znacznie bezpieczniej) przyjętym finisherem.

Czy Cole naprawdę nazwał Matadorów "weteranami"?

#FireSpears

#FireSpears

#FireSpears