Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kelly Kelly poza WWE!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Świetny news :) Jest to dla mnie zaskakująca wiadomość, ponieważ Kelly to żeński odpowiednik Johna Ceny... Ale mniejsza o to, ponieważ ta wiadomość poprawiła mi mój zrąbany humor i jestem z tego zadowolony :)
  • Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Niech wrócą takie divy jak: Lita, Trish Stratus, Chyna, Maria Kanellis, Melina i Michelle McCool niech rodzi i wraca, bo wtedy, gdyby jeszcze do tego nie były to walki 3min. tylko np.15 tak jak kiedyś to byłyby to zajebiste walki;)
Opublikowano
Jak jest poza WWE to większa szansa na nagą sesje. Cieszmy się panowie.

Nagą sesje? Jedynie może pozować w bikini lub w bieliźnie, a to robiła podczas pobytu w WWE. Barbie mówiła wiele razy, że nie ma zamiaru pozować nago. Ah te wasze fantazje :twisted:

48798430952f294e69c1e4.jpg

Opublikowano
Wreszcie te beztalencie odchodzi. Dywizja Div powinna skupiać się na Eve Torre, Beth Phoenix, Natalya, Layla i AJ.
Opublikowano
No nareszcie! W końcu WWE przestanie mnie dręczyć tym jej theme songiem. Poważnie! jak go słyszałem to mi ziemniaki w piwnicy kiełkowały.
Opublikowano

KellyOnline, i co mnie to obchodzi, że zarobiła dla Vince'a ''miliony''? Skoro była dokładanie taka, od jakich argumentów starałeś/ aś się ją wybronić. Na jej widok wymiotować się mi chciało i było mi nie dobrze. A to, że ty uważasz, co uważasz, to nikt ci tego nie zabroni i ty też nikomu czyjegoś zdania na dany temat nie staraj się zmienić, bo szczerze to gówno z tego wyjdzie.

Każdy house show, tygodniówka i PPV.

No dziwne, gdyby jej tam nie było, skoro jest zawodniczką. A Vince jej płacił za to, że jest plastikową lalką i chciał, czy nie ulubienicą dzieci i niektórych starszych osób.