Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rozdział 22: Masło orzechowe i ryż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozdział 22: Masło orzechowe i ryż

Autor : SixKiller

Teraz, kiedy byłem mistrzem, wiedziałem, że muszę pracować dwa razy ciężej. Pat powiedział mi, „Kiedy jesteś na szczycie, wszyscy chcą cię z niego zrzucić”. Cała federacja śledziła więc każdy mój krok, czekała na jakiekolwiek potknięcie. A moim największym krytykiem był sam Vince. Nie mogłem go zawieść.

Wybór mnie na Undisputed Championa był jego wielką inwestycją. Potrzebował nowych twarzy, bo HHH i Michaels byli wyłączeni z gry, Angle był mistrzem wiele razy, Rock spędzał coraz więcej czasu w Hollywood, a Austin był największą gwiazdą w branży. Vince nie miał wyboru, musiał mnie wypromować.

Pragnąłem pokazać swoją determinację. Problem w tym, że nie czułem się najlepiej jako mistrz. Nie byłem zadowolony z mojej pracy w WWE, moje stosunki z Vincem układały się średnio, a poza tym wielu wciąż we mnie wątpiło.

Następnej nocy na Raw odbyła się ceremonia na m...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/rozdzial-22-maslo-orzechowe-i-ryz.html

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ubawiłem się czytając tą odsłonę biografii Chrisa :lol: Jericho ma sporo dystansu do samego siebie, a ja cholernie sobie to cenię. Pod tym względem jest podobny do Pipera - nie waha się przed opisaniem sytuacji, w których coś mu nie wyszło, albo w których wręcz okrył się śmiesznością. I o to chodzi w autobiografiach - o szczerość. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że Y2J zachował pewne sprawy dla siebie, ale w książce zawarł wystarczająco dużo autentyzmu, żebym bez problemu kupił jego historię.

Mam nadzieję, że tych tłumaczeń będzie więcej ;)

Opublikowano
Musze przyznac ze pomysl Jericho ze storylinem na walke z HHH na Wm-ce byl genialny!
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za komentarze.

Co do kolejnych tłumaczeń, Grisham, to mam jeszcze jeden rozdział. Może nawet dzisiaj go wrzucę. A potem... Potem sam nie wiem, co. Tłumaczę, kiedy mam czas i ochotę. Fragmenty, które przetłumaczyłem, mnie samego interesowały i to był główny motor napędowy :)

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano

Cóż, pozostaje mieć nadzieję, że zainteresuje Cię więcej rozdziałów :twisted: Jestem wdzięczny za to, co już wrzuciłeś i oczywiście nie pogardzę większą ilością ;)

PS. Rozmowa Jericho z Takerem po prostu zarządziła :D