Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zamaskowany luchador w dark matchu SD, Tarcia pomiędzy Ceną

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniedziałkowe RAW osiągnęło najniższy rating w tym roku 2.72 i zgromadziło przed telewizorami 3 790 000 widzów (pierwsza godzina – 3 770 000, druga – 3 990 000, trzecia – 3 600 000). W tym czasie mecz NFL Green Bay Packers vs Seattle Seahawks oglądało 16 170 000 widzów.

Justin Roberts w ciągu osta...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-zamaskowany-luchador-w-dark-matchu-sd-tarcia.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 790
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"- Zack Ryder & Santino Marella vs Tyson Kidd & Justin Gabriel

- Kofi Kingston & R-Truth vs Prime Time Players

- The Usos vs Cody Rhodes & Damien Sandow (pierwsze starcie turniejowe)

- Epico & Primo vs Sin Cara & Rey Mysterio"

Moje typy:

Ryder&Marella, PTP, Rhodes Scholars, Sin Cara&Rey

półfinały:

Ryder&Marella vs PTP = Ryder&Marella

Rhodes Scholars vs Sin Cara&Rey = Rhodes Scholars

Finał

Ryder&Marella vs Rhodes Scholars

Winners:

Rhodes Scholars

No i fajnie, że RR występował w ringu, mam nadzieję, że pojawi się jako Luchador w TV.

Opublikowano

Na bank nie będzie finału Marella i Ryder vs Rhodes i Sandow.

Finał jest tutaj wiadomy: PTP vs Rhodes i Sandow.

Mniejsza o to. Jestem ciekawy jak będzie się prezentował Ricardo w kolejnych walkach.

No tak. Cena powinien teraz wypoczywać, a dowalili mu takie coś.

Opublikowano

Wątpię, żeby finał turnieju był wewnętrzną sprawą heeli.

Według mnie w półfinalach znajdą się

Ryderella, czy jak im tam vs Rhodes & Sandow

Rey & Sin Cara vs Prime Time Players

a w finale Rhodes Scholars pokonają Rey'a i Carę.

Jest jeszcze opcja, że Team Friendship gdzieś po drodze zemści się za atak na nich na RAW i pomoże w eliminacji Cody'ego i Sendała, a w finale zobaczymy luchadorów i PTP.

Co do Rybacka jako opcji zapasowej - jestem sceptyczny, a WWE samo sobie komplikuje życie. Jeżeli wygra Punk - Skip straci swoją serię zwycięstw, a jeżeli creative team będzie chciał go zachować, równa się to ze stratą tytułu przez Punka. Wątpię jednak, żeby Ryback dostał taki spot, dotąd jego największym feudem był program z Jinderem Mahalem, o przejęciu tytułu nawet nie ma mowy. Zapewne skończy się jak zwykle - Cena vs Punk.

A co do Ricardo - dysponuje on większymi umiejętnościami niż niejeden zakontraktowany wrestler, do tego wrodzona charyzma - RR - materiał na mistrza :>

Opublikowano
Ryback moim zdaniem nie powinien walczyć jeszcze z Punkiem. Nie zasługuje zupełnie na tą walkę. To żę umie pokonać lokalnych wrestlerów to nie znaczy że nadaje się na walkę z mistrzem. Może nie mam racji ale mnie Ryback po prostu odrzuca. Nowy Cena jako Ryback to lekka przesada
Opublikowano

Co do walczącego Ricardo... można z tego wyciągnąć kolejny fajny storyline i masę genialnych segmentów (zwłaszcza, że RR sprawdza się kapitalnie w komediowych scenkach). Wystarczy, że Rodriguez przejdzie turn, odłączy się od Del Rio, przeprosi się z Sin Carą/Reyem i u nich będzie pobierał lekcje. Wszystko to fajnie można upchnąć w segmenty, następnie zafundować nam znikającego na "chwilę" Rodrigueza i powrót tego Pana...

Gwarancja jakości gwarantowana.

EDIT: I jak informują zagraniczne portale (dokładając fotkę od fana) Ricardo wystąpił we wdzianku Chimaery. Link do wspomnianej fotki:

http://i.imgur.com/wZafk.jpg

Opublikowano
Nowy John Cena? Ja pierdzielę. Więc w tej organizacji mają szansę na bycie najlepszym tylko ulubieńcy McMahona.