Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu SmackDown! na 14 września

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Segment z Danielem Bryanem, Alberto Del Rio, Ricardo Rodriguezem, Davidem Otungą i Sheamusem

1. Sin Cara def. The Miz w non title matchu. Podczas walki, Cara wykonał sporo botchy. Po walce, pojawili się Rhodes i Mysterio. Do kary Night of Champions została dodana walka o pas Interkontynentalny, będzie to Fatal 4 Way, w którym zmierzą się Mysterio, Cara, Rhodes i Miz

2. Kane def Kofi Kingston

3. Randy Orton def. Tensai

4. WrestleMania ReMatch

Sheamus def. Daniel Bryan - Mistrz zwyciężył dzięki akcji Texas Cloverleaf.

18056192365019276624f15.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tylko cztery walki? Zdecydowanie zbyt mało, ale może mała ilość, a jakość za to będzie bardzo dobra? Zostaje mi tylko przeczytać czyjąś wypowiedź w temacie o SD, czy walki były ciekawe, czy były słabe. Jeśli będą dobre, to ten epizod na pewno obejrzę, a będzie on pierwszym od chyba miesiąca... Fatal 4 Way match o pas IC jak najbardziej mnie cieszy, ale nie pasuje mi w tym wszystkim Sin Cara... Być może z tej walki powstaną dwa feudy Luchadorów i Miza z Cody'm? Jeśli doszłoby do tego drugiego, a jest szansa, że dojdzie, to ja będę bardzo zadowolony i już na samą myśl nie mogę się doczekać, aż ich obu zobaczę w ringu jako przeciwników. Oby tylko jeszcze kreatywni przyłożyli się do prowadzenia pomiędzy nimi feudu... Ciekawego oczywiście.
Opublikowano
MJ, zapomniałeś dopisać że zostanie wyemitowany segment z terapii z udziałem Kane'a i Bryana który był wycięty z ostatniego RAW ;)
Opublikowano
..I o walce div - Kaitlyn vs Beth Phoenix :)