Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tydzień według Vercyna #36/2012 (3-7.09.2012)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/twvercyna.png

Postanowiłem reaktywować projekt Tydzień według Vercyna, który prowadziłem od kwietnia 2011 roku do sierpnia 2011 roku. Jednak tym razem będzie to forma felietonu, ale mam nadzieję, że wciąż będzie dla Was przystępna.

Zapraszam na pierwszy odcinek po reakty...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-tydzien-wedlug-vercyna-362012-3-7092012.html
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 555
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
O nie tylko nie to!
Opublikowano
Ja bym jeszcze do tego zestawiania dołączył "akcję tygodnia", którą dla mnie niewątpliwie jest przechwycenie w locie RVD przez Bullego Raya. Do jego świetnego gimmicku już się przyzwyczailiśmy, ale takiego postępu ringowego to chyba mało kto się spodziewał.
"I'd rather you all hate me for everything I am... Than love me for something I'm not"

944741184d61507b17c7d.jpg

Opublikowano
O nie tylko nie to!

Jak wchodziłem w link do tego newsa wiedziałem że taki koment będzie ale bez kitu spodziewałem się że napisze to N!ko :D

#SmartFanZone
Opublikowano
Jak wchodziłem w link do tego newsa wiedziałem że taki koment będzie ale bez kitu spodziewałem się że napisze to N!ko

To, zeby byla rownowaga we wszechswiecie...

O nie, tylko nie to! :twisted:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie jestem przekonany do tej inicjatywy. Zaletą starego tygodnia według Vercyna (jak i innych podcastów) jest to, że są one w audio i mogę sobie je odpalić gdzieś w tle, robiąc coś innego, a przy tym słuchając.

Nie wiem, czy będę regularnie czytać ten felieton. Na pewno jest to fajna rzecz, bo można się w pigułce dowiedzieć co się działo w WWE i TNA na przestrzeni tygodnia, więc jeśli z jakiegoś powodu nie sięgnę po którąś z tygodniówek, to chętnie sprawdzę to tu. W innym przypadku raczej wątpię, by chciało mi się czytać coś, co już widziałem ;)