Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Konkurs przed WWE Night Of Champions- zgarnij figurkę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadszedł czas na ostatni konkurs z serii "Zgarnij figurkę", w którym do wygrania jest figurka WWE FlexForce ufundowana przez firmę Mattel.

Za tydzień odbędzie się gala PPV Night Of Champions, na której nie może zabraknąć wspaniałych mistrzów WWE i do tego też nawiązuje nasze zadanie konkursowe. Napis...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-konkurs-przed-wwe-night-of-champions-zgarnij.html
  • Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 798
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Już otwierałem notatnik...a tu Sheamus :(

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Już otwierałem notatnik...a tu Sheamus :(

Zawsze możesz go używać jako jobbera dla innych figurek. Kup sobie jeszcze Daniela Bryana i niech skopie tyłek Rudemu w 18 sekund. :D

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
Nie głupi pomysł...też mógłbym go dać 2 letniej siostrze "if you know what i mean" :twisted:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Nie głupi pomysł...też mógłbym go dać 2 letniej siostrze "if you know what i mean"

Nie no, Sheamus nie zasluzyl, zeby AZ tak jobbnac. Dokup mu tego Bryana, niech przynajmniej to 18sek powalczy.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o "nowe" WWE po ok. 1990 r.

Najlepszym mistrzem WHC jest Triple H, mistrzem WWE Stone Cold Steve Austin, mistrzem IC Mr Perfect, mistrzem US Ric Flair, mistrzami TT Legion of Doom, mistrzynią kobiet/div Lita.

Opublikowano

No, to próbujemy. Może akurat się uda.

Co do nagrody. Dlaczego nie chcecie Sheamus'a? Ja bym bardzo chciał tą figurkę, bo jestem kolekcjonerem, a takiej mi brakuje, a niestety brak pieniędzy, ponieważ mam odłożone na galę w 2013.

Powodzenia wszystkim. :)

Opublikowano
A to ma być mistrz WWE/F ? czy mistrzowie I.C, U.S. itd. też się liczą?
Opublikowano
A to ma być mistrz WWE/F ? czy mistrzowie I.C, U.S. itd. też się liczą?

Chodzi o tych najwazniejszych mistrzow, ale umowmy sie, ze jesli ktos zle zrozumial i fajnie napisze o mistrzu IC czy Tag Team, to raczej nie odrzucimy jego wypocin :wink:

Tutaj mozna na rozne sposoby "ugryzc" temat. Czym jest ten "najlepszy" mistrz? Cechuje sie iloscia posiadanych tytulow, czy moze dlugoscia pojedynczego title-runu? Moze jakis inny powod - chociazby charyzmatyczny, ale niewykorzystany przez federacje?

Powodzenia

50608915156a3743c1fa34.jpg