Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Batista vs Brock Lesnar w WWE czy MMA?, Christian jednak na

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio informowaliśmy, że powodem przez który Christian nie pojawia się w telewizji jest jego ponowne wystąpienie w TNA, gdzie zawodnik ma wprowadzić Stinga do tamtejszego Hall of Fame. Okazuje się jednak, że sam zainteresowany poprosił o urlop. Christian argumentował swój wniosek tym, iż aktualnie nie bierze udziału...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-batista-vs-brock-lesnar-w-wwe-czy-mma.html
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 865
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sheamus na 6-stym miejscu? On jest najnudniejszym mistrzem. Najlepszym zawsze będzie EDGE.

Punk na oficialnym plakacie, ale czy na tej gali będzie mistrzem?

Opublikowano
Rly? Na tej liście pozycje Dragona i Rudego powinny być zamienione :x
Opublikowano
Hahahaha no ta lista mnie rozbroiła :)) Haha to 6 miejsce to jakaś wielka pomyłka bo Sheamusa sie oglądać już nie da. Ziggler PLEASE wykorzystaj walizke na NOC :))))
Opublikowano

Picz Bliz!

To już Ziggler był lepszym mistrzem niż Sheamus :]

Danielson powinien być zdecydowanie wyżej, nie wiem co w ogóle w 15 robi Champion miesięczny - jak bilet autobusowy - Rey Mysterio.

Nie pamiętam ile trwał jego pierwszy run, po WM 22 ale też niedługo.

Opublikowano
mysterio był lepszm championem
Opublikowano
Nie pamiętam ile trwał jego pierwszy run, po WM 22 ale też niedługo.

Prawie 4 miesiące, bo na początku kwietnia na WM22 pokonał Kurta i Ortona, a stracił pas na rzecz Bookera T bodaj podczas Great American Bash pod koniec lipca.

Opublikowano
WWE promuje Sheamusa, jednak robi to w idiotyczny sposób wmawiając ludziom że Ci go kochają. Część "fanów sukcesu" to kupuje, część przez to nie cierpi Sheamusa. Mnie drażni, bo jak jakiś wrestler ma mi się podobać, to ma być moja decyzja, a nie dlatego że Lawler co PPV twierdzi że Sheamus jest jednym z najbardziej lubianych zawodników, a publika skanduje jego naziwsko, gdy w rzeczywistości jest odwrotnie. Linku z YT do tego nie wrzucam, bo już ze 4 razy to robiłem :)
Opublikowano

EDGE zawsze był najlepszy i powinien być na pierwszym miejcu, a The Undertaker na drugim.

A Sheamus powinien przejść Heeltourn, bo kiedy był Heel'em był o wiele ciekawszy i fajniej się go oglądało.

Opublikowano
Napoleoni a mógłbyś wysłać filmik specialnie dla mnie jeszcze raz? :) Ciekawi mnie to, a nie umiem znaleźć ;)
Opublikowano
a mógłbyś wysłać filmik specialnie dla mnie jeszcze raz? Ciekawi mnie to, a nie umiem znaleźć

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg