Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kreatywni debatowali o WM 29, Vince zachwycony Rybackiem, No

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newspack zawiera otwarte spoilery RAW.

Vince McMahon jest zachwycony postacią Rybacka. Wszystkie rzeczy z nim związane – theme song, chanty „Feed Me More”, moveset wyszły właśnie od prezesa WWE.

Do rosteru NXT dodana została Charlotte, która w rozwojówce pełni rolę konferansjerki. Charlot...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kreatywni-debatowali-o-wm-29-vince-zachwycony.html
  • Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 668
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
"Na ostatni live event RAW w tym roku – 28 czerwca w Long Island " = czerwca? O.o z tego co mi wiadomo mamy teraz sierpień.
Opublikowano

Czy tylko mnie się wydaje, że Triple H wygląda na tym zdjęciu zupełnie jak Bud Bundy? :]

Wydaje mi się, że Ryback po pokonaniu jeszcze 72 jobberów z wszystkich federacji świata i kilku z samego WWE może troche namieszać wśród żelaznego Main eventu t.j. program z gościem typu del Rio. Nie widziałem, żeby botchował az tak dużo akcji (na wczorajszym RAW np tylko się poślizgnął), więc Vince jako miłośnik szerokich panów może dać mu szansę, zwłaszcza, że tym razem w 90% to wytwór jego chorej wyobraźni.

Opublikowano
Rock Bottom? Leworęczny? Hmm... To po prostu Uranage Slam z przejściem w Anaconda Vise który Punk wykonywał regularnie chociażby w ECW w 2006 zanim dostał GTS za główny finisher.
Opublikowano
- Brock Lesnar vs Triple H lub The Undertaker lub Sheamus

- The Rock vs CM Punk lub John Cena lub Brock Lesnar

- The Undertaker vs CM Punk lub John Cena lub Brock Lesnar

No ale zapewne dostaniemy Lesnara z HHH, Rocka z Johnem i UT z Sheamusem :roll:

Opublikowano

"Czy tylko mnie się wydaje, że Triple H wygląda na tym zdjęciu zupełnie jak Bud Bundy? :]"

Dla mnie wygląda jak piąty Beatles :)

Co do WM 29:

Lesnar vs. Undertaker

WWE Championship Match: Cena vs. Rock vs. CM Punk (ew. The Rock vs. CM Punk zakładając, że na RR mielibyśmy Cena vs. Rock)

A Triple H? Do Hall of Fame. Ewentualnie mógłby się wtrącić do walki Lesnara i Undertakera.

byłoby nieźle jak na WWE :)

Opublikowano

kr3cik-bmc, nie ma nigdzie podanego, że Taker miałby się zmierzyć z Rudzielcem.

- The Undertaker vs CM Punk lub John Cena lub Brock Lesnar
.
Opublikowano
Wiem o tym :) Patrząc teraz to od zdobycia pasa do WMki będzie miał streak jakoś 50-0 w walkach singlowych, więc streak vs streak będzie :P Jeżeli chodzi o rudzielca to wszystko z nim możliwe - jeżeli jego ręka jest niezniszczalna i w żadnym wypadku nie da się jej kontuzjować to i walka z deadmanem możliwa.