Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SCSA w main evencie WM30?, Heyman przedłużył kontrakt, Waltm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alberto del Rio powiedział, że w piątek po rozmowie z General Managerem SmackDown! Bookerem T będzie kolejnym World Heavyweight Championem, kiedy Booker zmieni decyzję sędziego dotyczącą niedzielnego PPV.

Dolph Ziggler napisał na Twitterze, że Chris Jericho to jeden z najlepszych zawodników w wrestlingu, a on sam po...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-scsa-w-main-evencie-wm30-heyman-przedluzyl.html
  • Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@up

ten drugi

PS. Ktos tapowal na nagraniu SD, ale nie napisze kto zeby wam nie psuc niespodzianki :)

Tak wgl to jak sie tu pisze spoilery? To bym napisal kto.

Opublikowano
kermit wydaję mi się że jako niezarejestrowany użytkownik nie działa u Ciebie tag spoiler (bo podałem Ci dobry kod a jakoś wiadomość dalej widać). Wie ktoś czemu tak jest?
Opublikowano
  • Autor
kermit wydaję mi się że jako niezarejestrowany użytkownik nie działa u Ciebie tag spoiler

Dokładnie tak jest.

Opublikowano

Mam pytanie nie związane z tematem. Na forum i tak rzadko odpowiada ktoś na pytania więc zapytam tu...

Kiedy odbyła się walka Kane vs Big Show? Chodzi mi o walkę po której każdy spodziewał się nudnego brawlu a dostaliśmy świetną techniczną walkę.

Opublikowano

@Up, między nimi nigdy nie było świetnej, technicznej walki :roll:

Czy to co było napisane w newsie o Del Rio oznacza, że na piątkowym SD! będzie już przedstawiony jako WHC?

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Opublikowano
Stone Cold vs Punk ME WM XXX. Czekam na to ;)
Opublikowano
@Up, między nimi nigdy nie było świetnej, technicznej walki.

Ja pamiętam, że jednak ona była ;) Ale gdzie i kiedy, to już niestety nie.

Opublikowano
@Up, między nimi nigdy nie było świetnej, technicznej walki :roll

Tutaj się z tobą nie zgodzę. Owszem była taka walka, pamiętam że każdy był właśnie tym zaskoczony. Kiedyś ktoś kojarze że wrzucił ją na to lub inne forum, próbowałem znaleźć no ale mi sie nie udało. Blaze dla wskazówki mogę Ci powiedzieć że Big Show bodajże miał wtedy jeszcze Crank It Up v1 i było to na Raw?

FOLLOW ME.

406072120508d1a034a667.jpg

Opublikowano

@UP

Tak to właśnie to. Kończąc ten offtop przyznają że swoją drogą chociaż "walka" ta była krótka to jednak solidna :smile: .

FOLLOW ME.

406072120508d1a034a667.jpg

Opublikowano
Bardzo dobra walka (jak na ich możliwości to wręcz niesamowita). Niestety wiek i liczne kontuzje robią swoje, ale niech nikt nie mówi, że Big Show czy Kane są słabi bo już nie raz udowodnili, że potrafią sklecić dobrą walkę (Pamiętacie The Gianta z WCW? Poruszał się jakby miał 1.80 a nie grubo ponad 2 metry :D)
Opublikowano

Nie wiem jaki to spoiler, od jakiegoś czasu jest wiadomo że telenowela

Cena vs Punk, ADR vs Sheamus, i Ziggler czekający z walizką

trwa od jakiegoś czasu i potrwa jeszcze dłuższy czas.