Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

A.W. atakuje CM Punka, Macho Man w HoF 2013?, Luger o podróż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lex Luger w jednym z wywiadów opowiedział, jak imprezowało się z Riciem Flairem – „Limuzyny, samoloty, to był ten styl życia. Ric mógł siedzieć długo jeżdżąc po całym mieście. W wcześniejszym punkcie mojej kariery, kiedy jeździłem z nim, zawsze meldował się w prawdziwie fantazyjnych hotelach, więc kiedy on ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-aw-atakuje-cm-punka-macho-man-w-hof-2013.html
  • Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Widać, że AJ ma świetny gust...
Opublikowano
AJ zajebiśćie się ubrała podoba mi się
Opublikowano
Mi też sie podoba strój AJ ;)
Opublikowano
Hahahahha, tak faktycznie ślicznie, za długa marynarka, z zbyt długą sukienką i długimi butami -.- Mogłaby sie pozbyć lub skrócic chociaż jedną rzecz i wyglądałaby świetnie, nie mówie ze teraz źle, ale sami przyznacie ze wydaje sie jeszcze niższa a jej nogi krótsze :) Poza tym, najlepiej zapowiadająca sie diva, wole ją w walkach niż jako GM-a.
Opublikowano
Beznadzieja -.- 32 obecnych zawodników (nie wliczam Lesnara, Rocka, HHH, Takera, Div, oraz tych typu Booker T, jedynie tych wliczam, ktorzy na codzień walczą). Będę miał roster Raw - 17 zawodników, SD - 15 zawodników. Podczas gdy w WWE12 Raw - 26, SD - 20. Attitude mnie za bardzo nie interesuje. Wolę grać obecnymi zawodnikami.

My Life

My Rules

Opublikowano

A.W. mówi coraz ciekawsze rzeczy. Myślę że jeszcze trochę takiej "swobody" i poznamy dużo ciekawych informacji.

WWE' 13 ma trochę tego za mało bo tak jak ksco wolę grać obecnymi zawodnikami. Tamtych "ruszam" raz na jakiś czas.

Fajnie że Mick Foley będzie w HoF :) Lubiana postać nawet w obecnych epizodach i na dodatek włożył swoje kilka groszy do WWE. Mógłby trafić tam trochę wcześniej.

Opublikowano
CmPunk z tym zarostem przypomina Jimmy'ego Wang Yang
Opublikowano
Cesaro swoją wypowiedzią sprawił że, to właśnie na rezultat z jego walki będę najbardziej czekał. Takie posunięcie wypromowałoby najbardziej zbesztany pas w organizacji. Z drugiej strony gdyby została utworzona "dywizja europejczyków" dowiedzielibyśmy się o tym jakiś czas temu. Poza tym można by wkręcić Masona Ryana, Drew McIntre czy nawet Regala dla którego szykowany jest jakis title run w bieżącym roku a oprócz nich da się sprowadzić kogoś z NXT. Taki pas nie byłby już ozdóbka dla jobberów a solidnym pasem dla midcarderów

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Opublikowano
czy tylko mnie EjDżej nie jara? nie podoba mi się ani jako gm, ani z urody, to jej skakanie wokół ringu, to machanie głową.... wiem, ze taki gimmick ale wychodzi jej to jakże dobrze -.- I nie, nie podobają mi sie plastiki pokroju Kelly czy Aksana ;]
Opublikowano
kogo jara Stefcia? :D jak dla mnie AJ jest TERAZ najnaturalniejszą Divą :)
Opublikowano
czy tylko mnie EjDżej nie jara? nie podoba mi się ani jako gm, ani z urody, to jej skakanie wokół ringu, to machanie głową.... wiem, ze taki gimmick ale wychodzi jej to jakże dobrze -.- I nie, nie podobają mi sie plastiki pokroju Kelly czy Aksana ;]

Masz sprzymierzeńca ponieważ ja też nie lubię tej pani a właściwie dziewczyny. Ani to ładne ani śmieszne. Cycków brak, twarz poniżej przeciętnej a do tego krótkie nogi. Za mikrofonem nie błyszczy. I pomyślcie sobie teraz jakby wyglądał feud Punka z Bryanem gdyby ona nie brała w nim udziału. A co do KK to ma na tyle zjawiskowe ciało że, nie zwracam uwagę na jej nieprzyjemna facjatę.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Opublikowano
@up Dla mnie nawet nawet jest Kaitlyn, tylko taka kulturystka...ciężko mi dogodzić :-D no może daje radę Alicia Fox <3
Opublikowano
CM Punk zarost alla Lemmy.
Opublikowano
dmówcy, AJ ma wybitny gust, a Punk wygląda jak odmłodzony o 40 lat Lemmy Kilmister :>