Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Walka o WWE Title jednak main eventem? Iron Sheik zły na Jin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hall of Famer WWE – Iron Sheik nie jest zadowolony z faktu, że Jinder Mahal używa jego chwytu Camel Clutch. Powiedział, że ten chwyt należy do niego, a Hindus nie zapytał czy może go używać ani nawet z nim nie rozmawiał, a teraz go stosuje. Dodał, że gdyby był młodszy to pokazałby Mahalowi na nim samym w jaki spo...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-walka-o-wwe-title-jednak-main-eventem-iron.html
  • Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kolejna dobra paka newsów :) dobra robota

Karta na SS jak dla mnie fatalna... W końcu to "najważniejsza gala lata", a w karcie co? 7 walk i 0 stypulacji ;( Lesnar vs HHH miała być jakaś stypulacja dodana i co? cały czas "walki na standardowych zasadach" rzygam już tym.

Opublikowano

SCSA:

Pewnie do walki HHH z Lesnarem raczej będzie dodana stypulacja. Będzie coś w stylu walki Cm Punka z Brayanem na MiTB ze stypulacja została dodana w trakcie gali.

Opublikowano
jak maja byc takie walki ze stypulacjami jak na TNA Hardcore Justice to lepiej zeby ich nie bylo wcale, tak wszyscy chwalili te gale i wogole a tam bylo jedno krzeslo, jeden stol i 2 drabiny, oto caly hardcor i tortury
Opublikowano

Też mam nadzieję, że Brock vs HHH będzie No DQ Matchem lub No Holds Barred Matchem. Bo na to, że ta walka będzie Main Eventem chyba nie ma już co liczyć...

- Gdzie na tej liście jest Wiliam Regal?! Kto jak kto, ale żeby on się tam nie znalazł?... Nie zapominajmy jednak o 18 miejscu dla naszego rodaka :-)

- Zgadzam się z Jimem Rossem- walka o której już wspomniałem będzie bardzo ciężka fizycznie.

- Heh, dobre zdjęcie Ceny :-)

Opublikowano
Wg mnie, jeżeli triple threat będzie main eventem, to dla mnie będzie to spoiler tego, że pas zmieni posiadacza. Nie widzę innej opcji żeby Pan Z Dużym Nosem zrezygnował z obecności w walce wieczoru - zwłaszcza pod kątem tego jak promowano starcie z Lesnarem, a jak (stosunkowo) "średnio" obronę punkowego Złota...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
Ja myślę że gala zakończy się po prostu jakąś kontrowersyjną sytuacją, czymś po czym fani nie będą mogli się doczekać Raw. Mistrz na raw mówił że każda gala powinna się kończyć widokiem jego, myślę że tak też będzie na SS.
Opublikowano

Najpierw dowiedzcie się co oznacza "stypulacja" i dopiero potem udzielajcie się na forum publicznym...

Stypulacja to nie jest "no dq" czy "no holds barred" - to są gimmick matche.

Stypulacja to np. mask vs mask, loser leaves town, hair vs hair itp.

Opublikowano
Heh, Bonkol powiedział o różnicy między stypulacją, a gimmick matchem i nagle wszyscy oświeceni XD Z tego co pamiętam zanim zwrócił komuś tam uwagę, wszyscy gadali stypulacja.
Opublikowano
Raczej nie trzeba być geniuszem żeby kumać różnicę pomiędzy jednym i drugim. To, że kiedyś większość gadała "stypulacja", nie znaczy, że gadali tak wszyscy. Czasami po prostu nie chce się już człowiekowi poprawiać innych, żeby nie wyjść na upierdliwca :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano

" gdyż nie potrzebuje kogoś, aby mówił w jego imieniu."

Właśnie za takie wypowiedzi uwielbiam Punk'a.

Ciekawe ile osób wyłapie ukrytą docinkę Lesnarowi :)