Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #97 / #98 - Summer Double-Slam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Attitude Mówi #97 to pierwszy odcinek z nowego dwupaku - skupiającego się na WWE SummerSlam - pierwszy odcinek po udanej akcji #jawierze oraz pierwszy odcinek turnieju Attitude Mówi Versus - w którym typować będą Vercyn i Schoop. Obok nich...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-97-98-summer-double-slam.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Słyszałem, że można tutaj spamować haha - oficjalne pozwolenie Niko :D Nie no atti bardzo dobre, nie wiem jak inni ale ja bym chętnie posłuchał live komentarz No Surrender :) Schoop - bardziej zachęcać do komentowania już się chyba nie da :P
Opublikowano
  • Autor
nie wiem jak inni ale ja bym chętnie posłuchał live komentarz No Surrender

Jesli wciaz bede o tym czytal tutaj - czy w SB - to powaznie to rozważe. Wiele tez zalezy od terminu danego PPV. O komentowaniu SummerSlam nikt nie myslal, ale dobry termin + pozytywna reakcja przy MitB, zrobily swoje.

Opublikowano
To ile punktów jest za zwycięstwo że pójście na remis daje 1?
Opublikowano
  • Autor
To ile punktów jest za zwycięstwo że pójście na remis daje 1?

Zapomnialem, ze Ty anty-pilkarski jestes :wink: Za zwyciestwo - 3pkt ; Remis - 1pkt ; Porazka - naturalnie 0pkt

Opublikowano
Chętnie posłucham komentarza live do gal z TNA. :D Co do wyniku walki Lesnar vs. Triple H to nie byłbym taki pewny, że wygra Brock. Wszyscy mówią, że powinien wygrać Lesnar by podbudować swoją postać, ale czy tak samo HHH nie miał podłożyć się Punkowi bodajże rok temu? Znamy doskonale możliwości i ego Huntera, więc nie zdziwiłbym się gdyby pyknął Lesnara. Nie takie rzeczy już działy się w WWE.

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Opublikowano
A ja tak póki pamietam bo zawsze zapominam o to zapytać przy każdym AM. Muzyka na początku i końcu. Co to za zespół?

My Life

My Rules

Opublikowano
było już kilka razy Disturbed - Perfect Insanity
Opublikowano
Spoko, dzięki. No ja od niedawna tu jestem więc nie widziałem czy było mówione. W każdym dzięki :smile:

My Life

My Rules

Opublikowano

fdsfsfsdfs

Jestem za NS

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano

Dobry odcinek wprowadzający nas do SummerSlam. Jestem zdecydowanie za nagraniem komentarza live dla PPV TNA.

Kolejne AM versus to będzie pojedynek z drugiej grupy czy kolejne starcie z pierwszej grupy?

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Opublikowano
  • Autor
Kolejne AM versus to będzie pojedynek z drugiej grupy czy kolejne starcie z pierwszej grupy?

Nie staralem sie rozpisywac tego na poszczegolne gale, bo wiadomo, ze ktos moze nie miec czasu i wypada spokojnie rozegrac inne spotkanie. Mozecie byc pewni, ze sie odezwe w sprawie No Surrender :wink: Ale na jaka dwojke padnie, to juz zagadka (na pewno bedzie wiecej niz tygodniowe wyprzedzenie)

Opublikowano

Ogłoszenie parafialne:

DSR.Xvid

Edytowane przez Schoop

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
Komentujemy i oglądamy także pre-show
Opublikowano
  • Autor
Komentujemy i oglądamy także pre-show

To bedzie raczej powiazane z poczatkiem show - tj. zamiast smucic do mikrofonu i odliczac 1-2-3-Start, pogadamy troche o pre-show i dopiero uruchomimy wlasciwe show. W takim wypadku pieczolowite sledzenie z nami tej walki, nie bedzie raczej wymagane. Rozpoczniemy od wejsc zawodnikow razem ze startem AM.