Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co ma wspólnego Scooby-Doo i WrestleMania? Chael Sonnen nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Hehe no to grubo, chociaż lepszy Scooby, niż gówno typu Flo Rida
Co do Scooby-Doo, tak, niech to będzie jakaś humorystyczna wstawka na jakimś RAW, ale nie na WM, nie na największej wrestlingowej scenie
Ja wolę oglądać Scoobiego na wrestlemanii
Scooby Doo na Wrestlemanii?

Przepraszam, a kto powiedział, że Scooby-Doo pojawi się na WM? Na tej prawdziwej WM, a nie na tej bajkowej WM w WWE City. Macie problem z czytaniem ze zrozumieniem? W FABULE BAJKI Scooby wygrywa bilety na WM! W FABULE BAJKI!

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Hehe no to grubo, chociaż lepszy Scooby, niż gówno typu Flo Rida
Co do Scooby-Doo, tak, niech to będzie jakaś humorystyczna wstawka na jakimś RAW, ale nie na WM, nie na największej wrestlingowej scenie
Ja wolę oglądać Scoobiego na wrestlemanii
Scooby Doo na Wrestlemanii?

Przepraszam, a kto powiedział, że Scooby-Doo pojawi się na WM? Na tej prawdziwej WM, a nie na tej bajkowej WM w WWE City. Macie problem z czytaniem ze zrozumieniem? W FABULE BAJKI Scooby wygrywa bilety na WM! W FABULE BAJKI!

Oczywiście mowa o bajce WB, to właśnie wtedy scooby jest ok, niezbyt zabawne byłoby pojawienie się postaci z kreskówki na trybunach podczas prawdziwej WM :wink:

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Opublikowano

"Co do Scooby-Doo, tak, niech to będzie jakaś humorystyczna wstawka na jakimś RAW, ale nie na WM, nie na największej wrestlingowej scenie"

Patrzcie państwo, nie potrafi czytać ze zrozumieniem a udaje znawcę :D

Opublikowano
Już widzę fabułkę tej bajki: "Pokonałbym Johna Cenę gdyby nie te wredne dzieciaki"!
Opublikowano
Ale to jest genialny motyw na heelturn Ceny :D Niech tam jakiś potwór czy co tam ma być zwojuje złego, przyjdzie do ściągnięcia przebrania, a tutaj suprise John wyskakuje :D Oczywiście chodzi mi o fabułę bajki ;)

Edytowane przez Holyshit

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Opublikowano
Wybaczcie ale poziom wypowiedzi na tej stronie schodzi na psy... Z reguły na debile posty nie odpowiadam, ale dla ścisłości napisałem że nie chciałbym widzieć motywów typu Scooby-Doo, Santino czy Funkosaurus na WM bo uważam że to nie miejsce na tego typu EWENTUALNE segmenty. Vercyn nic nie napisał w newsie że taki segment ma być na WM, tak jak nie pisał nic o Santino czy Clayu, a ja napisałem swoje zdanie. Rozumiem że inni pisząc że chcieli by obejrzeć Santino na WM też są z dupy bo wyrazili swoją opinię? Coś szczerze napisze i nie dbam o konsekwencje, kiedyś na tym forum można było sensownie wymienić spostrzeżenia, ale obecnie widzę tutaj głównie posty gimbusów. Szkoda...