Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Newsy:

- Rating gali No Way Out był bardzo niski na czym Kreatywni zawiedli się, bo myśleli, że PPV wyszło im bardzo dobrze.

- Już wkrótce do sieci trafią uzupełnione rostery zawodników występujących w brandach WWE. Rostery najprawdopodobniej mają liczyć po 30 zawodników.

- Zarząd chce sprowadzić do siebie kilka gwiazd, które występowały już w WWE!

- Creative Team zastanawia się nad specjalnym odcinek RAW, jeszcze przed wydaniem tysięcznego epizodu, który będzie 23 lipca. Mówi się tutaj o WWE Power To The People, bądź WWE Raw Roulette.

http://2.bp.blogspot.com/_dIr_p5ysHrI/TC3AIKP6HHI/AAAAAAAAAC0/18Ws7dL2fHc/s1600/RAW+LOGO.jpg

Monday Night RAW

18.06.12

Wybuchają fajerwerki i na antenę wchodzi Monday Night RAW! Theme song po chwili i piękne fajerwerki się kończą.. Co nas dzisiaj czeka?

- Zobaczymy ciąg dalszy zmagań Johna Ceny i Batisty po tym, jak na PPV zwycięstwo odniósł Cena po ataku Zamaskowanej Postaci.

- Zamaskowana Postać zaatakowała także nowych mistrzów TT - Teda i Drew. Pozbawiła także Ortona zdobycia WWE Championship!

- The Miz wyszedł zwycięsko ze starcia trzech rywali i obronił swój pas Stanów Zjednoczonych. The Miz jest pierwszym uczestnikiem walki o walizkę na MiTB PPV!

Rozbrzmiewa theme song Johna Ceny i ten pojawia się na rampie.. Wbiega do ringu, tauntuje po czym bierze mikrofon i mówi..

John Cena: Welcome Cenation! Pragnę Was powitać na kolejnym Monday Night RAW! Ostatnie dwadzieścia cztery godziny mogły wzbudzić kontrowersje z zaistniałych okoliczności, zdarzeń, które miały miejsce na wczorajszym No Way Out PPV! Naprawdę, ta Zamaskowana Postać wzbudziła w całym WWE Universe fale niepokoju, bo jednak nikt nikogo nie atakuje bez przyczyny. Co ciekawe... Ta Postać uwzięła się na Revolution co widać gołym okiem, ponieważ ataki na Batistę, odwrócenie uwagi Ortona w walce o WWE Title!

Wybija muzyka Batisty, który pojawia się sam... Jednak za jego plecami idą Tag Team Champions - Drew McIntyre i Ted DiBiase. Dave bierze mikrofon do ust i przemawia będąc w ringu.

Batista: Odwracanie kota ogonem John w twoim przypadku jest zbędne, ponieważ za tymi atakami stoi... Triple H! Przed walką życzył ci powodzenia, a zaatakowani zostaliśmy sledge hammerem, czyli ulubionym przedmiotem Huntera sprzed kilku lat. Nie wiem jaki spisek knujecie przeciwko nam, ale nie uda wam się to! Może i teraz wyrolowaliście mnie, Ortona... zaatakowaliście obecnych mistrzów Tag Team, wyeliminowaliście Jacksona, jednak po raz drugi wam się to nie uda, ponieważ The Animal będzie obserwował was obu!

John Cena: Na jakiej zasadzie osądząsz Huntera, który rzekomo stoi za tymi atakami? Uwierz mi, że ja nigdy nie proszę kogoś o pomoc! Wolę przegrać z godnością i zachować honor niż wygrać w taki sposób. Może poprostu ty szukasz wymówki, bo nie możesz pogodzić się z porażką, która nie jest spowodowana przeze mnie, nie! Ja nigdy nie dopuściłbym się takiego czegoś, jednak ty i tak tego nie zrozumiesz, bo przecież masz swoje zasady, swoją wyobraźnię i ten durny zwierzęcy instynkt

Batista: Shut up! Zamilcz! Nie mogę znieść tych bredni, które wypowiadasz tutaj! Myślisz, że jestem tak głupi, aby w to uwierzyć? Pomyliłeś się, John, bo nawet tego, że to ty z Hunterem stoicie za tymi atakami domyśliłby się jakiś pierwszy debil, który siedzi sobie na trybunach! Zamknijcie się, bo zaraz wasz Lider zostanie zniszczony! Ba! On na pewno dozna ze mną porażki! Nie wiem kiedy będę mógł wejść do ringu z Ceną i solidnie skopać mu tyłek. Nie, John! Daj dokończyć mi, bo czuje się poszkodowany wczorajszym dniem! Zażenowała mnie ta sytuacja do tego stopnia, że... Huntera też dopadnę!

Rozbrzmiewa theme song Huntera! Tymczasowy GM RAW i Mr. COO! Pewnym krokiem wchodzi do ringu i zaczyna mówić.

Triple H: Musiałem się tutaj pojawić, ponieważ sytuacja chyba poszła za daleko. Naprawdę wielki niepokój wywołała ta Zamaskowana Postać swoimi atakami. Chcę odnieść się do ciebie Dave i do twoich słów. Miałeś już swój czas! Teraz czas jest mój! To nie ja stoję za tymi atakami, ponieważ chyba ktoś chce mnie w to robić... To prawda, życzyłem Johnowi szczęścia i powodzenia w walce, jednak to było wszystko przyjacielskie... Lubię Johna dlatego właśnie tak zachowałem się wczoraj. Każdy fan wie, że niegdyś moją "zabawką" był sledge hammer, którego użyto na PPV! Jednak to nie byłem ja, a zresztą... dlaczego muszę się tłumaczyć tobie Batisto?! To ja stanowię tą grę!

Batista: To niby kto mógłby to zrobić? Ten starzec - Vince McMahon?

Triple H: Uważaj na słowa! On jest moim zięciem, a nie zapominaj, że jest to twój pracodawca i w każdej chwili możesz wylecieć z tej gry! To może być game over dla ciebie, Dave! Więc uważaj na słowa! Nie wiem jakbym miał ci udowodnić to, że nie jestem Zamaskowaną Postacią!

Oh myy! Na arenie robi się ciemno. Publiczność zamarła! Na titantronie pojawia się biały obraz, który szybko zanika... Na czarnym tle pojawia się czerwony napis: "To nie jest Hunter" ... "lecz to jest gra" ... "a może... to on?" ... "Jedno jest pewne:" ... "Będziecie cierpieć!" Po chwili na arenie robi się jasno i Johna Ceny, ani Huntera nie ma w ringu...

---Walka---

Walka #1

Tag Team Match

Tag Team Champions, Drew McIntyre & Ted DiBiase vs. Prime Time Players

Walkę rozpoczęli Drew oraz Darren, który ruszyli żwawo na siebie. Young szybko znalazł się w narożniku za sprawą McIntyre'a, który obija już swojego oponenta punchami. Po chwili mamy irish whip, po czym Darren Young inkasuje big boot. Drew uzyskuje 1 count... Dokonuje on zmiany ze swoim partnerem i do kwadratowego pierścienia wchodzi Ted DiBiase. Podnosi rywala i wyprowadza mu puncha, po którym przechodzi za jego plecy i wykonuje back suplex. Pin kończy się na 2 count.. DiBiase Jr. podnosi oponenta i wykonuje mu DDT. Pin skończył się na dwukrotnym klepnięciu w matę przez sędziego. Zawodnicy po chwili wstali i backbreaker został skontrowany na jumping DDT! Young dokonał zmiany ze swoim partnerem i Titus wszedł do ringu i wykonał Tedowi spinning side slam, który dał mu 2 count... O'Neil podniósł oponenta i po serii punchy wykonał gorilla press slam. Walka szybko za sprawą Titusa O'Neila wróciła do stójki, który chciał wykonać Titus of Clash, jednak został on skontrowany na roll-up, który dał DiBiase'mu 2 count. Ted szykował się do Dream Street, ale...na rampie pojawiło się The Cryme Time, którzy zaczęli wykrzykiwać coś do Tag Team Champions.. DiBiase odwrócił się i zainkasował Titus of Clash i O'Neil uzyskał 3 count.

Winners: Prime Time Players (time: 9:56)

PTP opuszczają ring i stoją przy stole komentatorskim, natomiast członkowie Revolution pozostają w ringu. Shad i JTG chwytają za mikrofony.

Shad Gespard: Czyżby mistrzowie Tag Team przegrywają z drużyną mającą w swoim składzie dwa zwykłe drewna? To nie do pomyślenia, iż dwójka wrestlerów, ma na swoim ramieniu pasy!

JTG: Spokojnie... Już niebawem te pasy będą leżały sobie na odpowiednich ramionach! Nie bez powodu The Cryme Time przybyli na epizod RAW - naszym celem jest zdobycie pasów drużynowych i właśnie dzisiaj dokonaliśmy pierwszy krok ku temu, aby zrealizować nasz cel!

Nagle do rąk mikrofon bierze Titus.

Titus O'Neil: Do prawdy? My drewna? Przed chwilą Prime Time Players pokonali samych mistrzów drużynowych, a więc to chyba nam, a nie wam należy się walka o Tag Team Titles!

Mikrofon bierze Ted.

Ted DiBiase: Jebane czarnuchy mnie otaczają! To jest nie do pomyślenia, aby osoba mojego pokroju była otaczana przez takie czarne gówna!

Drew McIntyre: To my zostaliśmy Wybrańcami do bycia Tag! Team! Champions! Cryme Time tym występkiem udowodniło mi, że są marnymi ludźmi... Żałosnymi wrestlerami? To może trafne określenie, ponieważ jak można przeszkadzać nam w walce. My nie przegraliśmy dziś, bo to wy ingerowaliście w ten pojedynek. My mamy to w dupie, czy wygrywamy, czy przegrywamy z drużyną bez żadnej przeszłości i żadnej przyszłości!

Darren Young: Słucham? <śmieje się> Czy wy siebie słyszycie? Macie w ogóle świadomość o czym mówicie? Ja i Titus to przyszli mistrzowie Tag Team - pokonaliśmy was przed chwilą, a zaraz możemy was zniszczyć! Pokazaliśmy dzisiaj co potrafimy w ringu, a wy może zejdzie nam z drogi, bo

JTG: Bo...?

Darren Young: Nie wchodź mi w zdanie nędzny raperku! Co? <śmieje się> Może mnie zaraz zdissujesz?! Weź najlepiej opuść tę arenę i daj pracować profesjonalistom, do których ani członkowie Revolution, ani Cryme Time nie należą!

Rozbrzmiewa muzyka Teddy'ego Longa i ten pojawia się obok Cryme Time na rampie..

Teddy Long: Tak tak... Na RAW pojawia się General Manager of SmackDown! Hunter ma dużo spraw na głowie, a z racji tego, że są i tu zawodnicy niebieskiego brandu, a więc postanowiłem, że na SmackDown! - The Cryme Time staną w walce przeciwko Prime Time Players o miano... pretendentów do pasów Tag Team! Udanego wieczoru!

Teddy Long opuszcza arenę, a w kierunku Shada i JTG spoglądają mistrzowie Tag Team, ale za ich plecami pojawiają się PTP.. Titus powala maczugą Drew, natomiast Ted inkasuje dropkick od Darrena. Young podnosi McIntyre'a i wraz z O'Neilem zaczynają go okładać punchami, a po chwili PTP wykonują body drop.. DiBiase atakuje Darrena, ale Titus O'Neil powala rywala big bootem. Tag Team Champion wstaje i inkasuje gutbuster od Younga.. PTP unosi pasy do góry, po czym śmiejąc się do Cryme Time wskazują, że niedługo te pasy będą ich!

---Promo---

Trójka zawodników leży i jako pierwszy podnosi się Bourne, który wchodzi na górną linę... Idzie mu to bardzo powoli, co wykorzystuje podnoszący się Miz. Wstaje za pomocy lin i po chwili łapie nogę Bourne'a. Ten siedzi na linach, a The Miz wchodzi na drugą linę. Wyprowadza silnego puncha i ustawia go sobie pod superplex, ale... Oh myy! Kane ustawia Miza pod Powerbomb i...? Miz wykonuje akcje, Kane też! The Miz wykonał Superplex Bourne'owi, a zarazem zainkasował Powerbomb od Kane'a! Trójka zawodników leży i nie zanosi się na to, by któryś z nich się podniósł... Zawodnicy się podnoszą, a dokładniej Kane i... Evan Bourne? Tak, jest on na nogach i do niego podchodzi The Red Monster i łapie swojego rywala za szyję.. Chokeslam! Chokeslam! To może być koniec, ale za plecami Kane'a czai się The Awesome One i Skull Crushing Finalle! Pin - 1...2...3! The Miz broni tytuł!

---Backstage---

Kamera przenosi się do szatni R-Boom.

R-Truth: Wiesz Kofi? Ostatnio nam, jako drużynie się nie powodzi. Spójrz - utraciliśmy pasy drużynowe, więc pomyślałem, abyśmy zakończyli w swoich karierach epizod "R-Boom" i rozpocząć kariery solowe.. Co ty na to?

Kofi Kingston: Nie tak dawno, bo kilka godzin temu myślałem o tym samym. Co prawda, przegraliśmy przez podstępność Teda i Drew i moim zdaniem nie ma sensu walczyć ponownie o te pasy, więc...

R-Truth: Co przyjacielu mały? To dobry pomysł. Kofi - mój mały przyjaciel powiedział mi, że jeśli tylko będziesz chciał pomocy, to możesz na nią liczyć u R-Trutha i jego małych przyjaciół!

Kingston przytakuje głową i zgadza się na to. Zawodnicy uściskują sobie dłonie, po czym kamera się urywa...

---Walka---

Walka #2

Kane vs. Rey Mysterio vs. Kofi Kingston

Walka rozpoczęła się od brawlu. W ringu panował kompletny chaos i przez pierwszą minutę żaden zawodnik nie uzyskał przewagi. Dopiero po kontrze springboard moonsaultu wykonywanego przez Rey'a Kane zyskał przewagę.. Wykonał oponentowi side slam który dał mu 2 count. Zaraz po tym wykonał running powerslam, ale gdy Czerwony Potwór wstał, zainkasował dropkick w plecy od Kingstona. Kofi wykonał Kane'owi silnego chopa i zaraz po tym posłał rywala do narożnika. Kofi wykonał monkey flip oponentowi i szybko po tej akcji wskoczył na liny i wykonał diving crossbody wstającemu Kane'owi. Ta akcja zakończyła się na 2 count.. Do siebie doszedł Mysterio i luchador wyprowadził serię kopnięć czarnoskóremu zawodnikowi, po czym dołożył back kick, a następnie wykonał last call.. Po dwukrotnym klepnięciu w matę przez sędziego nastąpił roll-up od Kofiego, lecz ten także uzyskał 2 count.. Zawodnicy wstali i Kofi zainkasował big boot Kane'a, natomiast Mysterio został złapany pod Chokeslam, ale udało mu się to skontrować na DDT i po wykonaniu tej akcji luchador naskoczył na drugą i zamierzał wykonać springboard moonsault lecz nadział się na kolana Kane'a, który po przypięciu rywala uzyskał 2 count.. The Red Big Monster nie zdążył nawet wstać, gdy zainkasował kilka kopnięć od Kingstona.. Kane jednak wyprowadził european uppercut i Kingston upadł.. Po chwili dwójka zawodników wstała i Kane wykonał podwójny Chokeslam! Przypiął on Rey'a, któremu nie udało się przerwać przypięcia..

Winner: Kane via pinfall (time: 11:02)

---Promo---

Money in The Bank PPV: 15 July 2012

RAW #1000: 23 July 2012

---Walka---

Walka #3

Triple Threat Match

Alex Riley vs. United States Champion, The Miz vs. R-Truth

Pojedynek rozpoczął się od wspólnych ataków R-Trutha oraz Alexa na Mizie. The Awesome One zainkasował takie akcje jak double back body drop, double suplex i double flapjack.. R-Truth zaczął tańczyć, co wykorzystał Riley, który powalił oponenta running big bootem. R-Truth szybko wstał i zainkasował clothesline... The Truth podniósł się poraz kolejny i tym razem to on wyprowadził akcję. Wykonał Reverse STO i po chwili dodał hip toss na biegnącym Riley'u. Na nogi wrócił US Champion i ten od razu wyprowadził kilka punchy na R-Truthie i po chwili wykonał mu neckbreaker.. Pin przerwał Alex Riley po dwukrotnym klepnięciu w matę przez sędziego. The Miz został posłany do narożnika przez A-Ry, który wziął rozbieg w kierunku oponenta, jednak Miz uniknął clothesline'u i po chwili wykonał neckbreaker. The Miz z uśmiechem na twarzy wstał, lecz został zasypany gradem punchy od R-Truth.. Zawodnik chciał wykonać What's up, ale Mistrzowi Stanów Zjednoczonych udało się skontrować tą akcję na backbreaker. W tym czasie wstał A-Ry i The Mizowi udało się wykonać Skull Crushing Finalle.. Po tej akcji rozbrzmiało theme Kane'a, ale nikt się nie pojawił. To zdekoncentrowało The Awesome One'a i gdy się odwrócił, zainkasował What's up od R-Trutha i ten zgarnął zwycięstwo!

Winner: R-Truth via pinfall (time: 10:16)

Na rampie pojawił się Kane, który wszedł do ringu..

Kane: Miz! Miz! Pamiętasz co stało się wczoraj? Ulubiony Demon Diabła nie był w stanie przynieść United States Championship do piekła i teraz nie jest Mistrzem wszystkich amerykanów kryjących w sobie nienawiść, którą bym u nich wyzwolił! To wszystko jest spowodowane przez ciebie, Miz! Czerwony Potwór jest sfrustrowany całym tym zdarzeniem i uwierz mi, że Miz! Mnie już nie interesuje Twój tytuł, ani to, by wyzwolić w twojej osobie nienawiść. Mnie od teraz interesujesz... Ty! Zabiorę cię do piekła i stamtąd już nie wyjdziesz! Miz - hahahaha!

The Awesome One wstaje i inkasuje Chokeslam! Po tej akcji na arenie wybuchają płomienie i wszystko staje się czerwone, ale zaraz po tym zapada ciemność! Gdy światło się zapala... nikogo nie ma w ringu..

---Backstage---

Na korytarzu rozmawia Hunter przez telefon.

Triple H: Ale przecież tak nie może sobie po prostu

???: ...

Triple H: Kiedy to niby było podpisywane? Jakoś nie przypominam sobie, aby takie coś było w tym kontrakcie! Weź nie gadaj głupot, ponieważ nie macie prawa, by on mógł wziąć w tym udział! Bez żadnych kwalifikacji.

???:: ...

Triple H: Do sądu? Na jakiej podstawie? Jeśli tak naprawdę on jest w stanie pokonać wszystkich to niech za tydzień zmierzy się z kimś w walce eliminacyjnej i udowodni swoją wartość i nie mów, że

???:: ...

Triple H: Co!? Ej... No to robi się interesującą!

Hunter jest zdenerwowany tą sytuacją i obok niego pojawia się Eve Torres

Eve Torres: Hunter, czy coś się stało? Bo wyglądasz na zdenerwowanego.

Triple H: A jak mam być spokojny? Batista ubzdurał sobie, że to ja go zaatakowałem, a na dodatek jeszcze ten telefon. Jak tu mam być spokojny? Tyle rzeczy mam na głowie!

Eve Torres: Chcesz, mogę ci pomóc w twoich sprawach. Być V-ce General Manager i zastępować ciebie w biurze pod twoją nieobecność. Jeśli nie masz nic przeciwko, to mogę zacząć od ustalenia walk kwalifikacyjnych do pojedynku o walizkę na zbliżającym się PPV!

Triple H: Dobrze.. Od dziś jesteś V-ce General Manager of RAW i pomagasz mi w pracy..

Kamera się urywa... Przenosi się ona teraz w inne miejsce korytarza, w którym rozmawiają AJ Lee i Maryse..

Maryse: Co ty możesz wiedzieć o wrestlingu, mała? Spójrz na siebie, a na mnie!

AJ Lee: Jakoś patrzę i nie mogę zrozumieć o co ci chodzi...

Maryse:: I'm sexy! I'm future Divas Champion!

AJ Lee: Aaa to oto tobie chodzi. Z tego co się orientuje wiele div ubiega się o ten tytuł, więc będzie ci go ciężko zdobyć, bo rywalizacja jest duża.

Maryse: Div? Tylko ja tutaj jestem divą godną uwagi! Mężczyźni ślinią się jak małe dzieci na mój widok..

AJ Lee: Na plastik się ślinią? W to wątpię.

Maryse: Słuchaj mała.. Jeśli masz coś do mnie to może załatwimy to w ringu..

AJ Lee zgadza się, po czym skacząc odchodzi..

---Walka---

Walka #4

Single Match

AJ Lee vs. Maryse

Po gongu panie ruszyły do ataku i walkę siłową wygrałą Maryse, który podcięłą rywalkę. Maryse na parterze wykonała kilka punchów, po których podniosła się i stompowałą rywalkę.. Diva przypięła zawodniczkę, jednak uzyskałą 2 count. AJ została wbita w narożnika, ale udało jej się skontrować clothesline'a Maryse, która zainkasowała bulldog.. AJ Lee przeszła do pinu, ale uzyskała tylko 2 count. Rywalki wyimieniły się jeszcze ciosami aż w końcu Maryse wykonała Forward Russian legsweep, a nastęnie dołożyła French Kiss i zgarnęła zwycięstwo..

Winner: Maryse via pinfall (time: 3:01)

---Promo---

Main Event: Randy Orton vs. John Cena - tonight!

---Walka---

Walka #5

Yoshi Tatsu vs. Antonio Cesaro with Aksana

Walka rozpoczęła się od technicznych akcji obu zawodników.. Dopiero po niespełna dwóch minutach pojedynku toczonego w technicznym stylu przewagę uzyskał Tatsu. Japończyk ładnym arm dragiem sprowadził oponenta do parteru, po czym uzyskał 2 count. Yoshi Tatsu podniósł oponenta i popisał się ładnym spinning heel kickiem, po którym wszedł na trzecią linę.. Sytuację wykorzystał Cesaro, który błyskawicznie dopadł oponenta na górnej linie. Tam zobaczyliśmy kilka punchy od Szwajcara, który po chwili zdecydował się wykonać Superplex. Po tej pięknej akcji Antonio uzyskał 2 count.. Inicjatywę objął Cesaro, który po wykonaniu suplexu, wziął rozbieg odbijając się od lin i pomyślnie wykonał Bicycle Kick na wstającym oponencie.. Antonio uśmiechnął się, po czym podniósł oponenta, ale rywal wyprowadził serię kopnięć. Tatsu po chwili wykonał dropkick i zaraz po tym dołożył hip toss.. Yoshi szykował się do zakończenia tego pojedynku, jednak na apron weszła Aksana, która pokazała swoje wdzięki. Zauroczony Yoshi zaczął patrzeć się na piękną kobietę, ale gdy się odwrócił, zainkasował Neutralizer, po którym Cesaro zgarnął pinfall..

Winner: Antonio Cesaro via pinfall (time: 8:01)

Po zakończonym pojedynku Aksana podała mikrofon Cesarowi, który zaczął mówić..

Antonio Cesaro: Wspaniale! Tak się dziś czuje po wygranym pojedynku, ale mimo to... czuję nie dosyt, ponieważ kim w tej federacji jest Yoshi Tatsu? Zwykłym chłopakiem do bicia.. Ja rozpoczynam nowy rozdział w swoim rozdział i kończę pewną erę w WWE! Od dzisiaj to Antonio Cesaro rusza do boju i ten bój wygra! I'm great! Ich bin toll! Io sono un grande! Nazywam się Antonio Cesaro!

Aksana zaczęła klaskać, po czym publiczność zaczęła gwizdać.. Cesaro z uśmiechem na twarzy udał się na zaplecze..

---Backstage---

Jesteśmy już w szatni Revolution..

Batista: To z pewnością Hunter stoi za tymi atakami. Nie jestem tak głupi i na pewno on i Cena mną nie zmanipulują. Może tych idiotów omamili, ale my nie jesteśmy tak naiwni jak "fani".

Randy Orton: Kto to zrobił na pewno nie jest naszym przyjacielem i chce nas załatwić! Przez niego zostałem pozbawiony bycia WWE Championem! Ten pas jest nadal w posiadaniu CM Punka, jednak to szybko musi się zmienić!

Batista: Nie rozumiem jednej rzeczy.. Dlaczego Wy zostaliście zaatakowani po walce, a nie w czasie jej trwania.. I ogólnie weźcie nie dawajcie się wciągać w jakieś gierki z innymi drużynami. To Wy jesteście najlepsi! Jesteście Mistrzami Dywizji Tag Team!

Drew McInytre: Wiemy. The Cryme Time musi poczuć to samo co my, więc w piątek będziemy na SmackDown!

Ted DiBiase: Tam też trzeba zrobić małą rewolucję

Batista: Jeszcze dziś musimy zająć się Johnem Ceną i Hunterem, a także zniszczyć CM Punka! The Animal dopiero teraz przebudził się ze snu zimowego!

Kamera się urywa..

---Ring---

Przenosimy się do kwadratowego pierścienia.. Po chwili wybrzmiewa muzyka CM Punka i WWE Champion wchodzi do ringu, bierze i mikrofon i mówi..

CM Punk: Wczorajszy dzień to udokumentowania moich słów, które wciąż powtarzam! Wczorajszy dzień to potwierdzenie tego, że... I'm The Best In The World! Na No Way Out PPV wyszedłem zwycięsko z kolejnej batalii pod tytułem "Obrona pasa mistrzowskiego WWE".. który to już raz? Szczerze przestałem liczyć, bo czy ktoś w ogóle znajdzie się, by mógłby mi zagrozić? Przyznam się jednak, że nie miałem łatwego zadania wczoraj Mogłem tylko Randy'ego Ortona obijać o stalową klatkę, a dla mnie to za mało! Obijałem jego jadowitą głowę o klatkę i mam nadzieję, że choć trochę ocknął się ze snu i nie będzie mnie dalej męczyć i zawracać głowy tym, że odbierze mi tytuł. Randy, słuchałem już ego wiele razy, lecz nikomu ta sztuka się nie udała! Zapowiadam z tego miejsca, że zamierzam być najdłużej panującym WWE Championem tej ery! To jest bardzo możliwe! Because I'm better than Randy'ego Ortona! I'm better than all of you! I'm Best In The World!

Po tych słowach CM Punk celebrował bycie Mistrzem WWE na narożniku.. Jego theme przerwała muzyka Randy'ego Ortona, który pojawił się za plecami CM Punka! The Best In The World odwrócił się i zainkasował RKO! The Viper był gotowy na wykonanie Punt Kicku, lecz w porę zjawił się John Cena i w tym czasie rozpoczęła się walka wieczoru..

---Walka---

Main Event

Single Match

John Cena vs. Randy Orton

Walka zaczęła się od przewagi Johna Ceny, który sprowadził oponenta na matę shoulder blockiem. Orton chciał wyprowadzić atak, ale bez skutku. Zainkasował sitout hip toss, leaping shoulder block oraz guwtrench suplex! To dało Cenie 2 count. Mr. Cenation nie poprzestawał na atakach i popisał się ładnym suplexem. John po chwili wbił oponenta w narożnik i tam dobił go kilkakrotnie barkiem. Orton został posłany w przeciwny narożnik i Cena zamierzał wyprowadzić corner clothesline, ale nadział się na nogi The Vipera. Randy powalił oponenta clothesline'm i zaraz po tym wykonał jeszcze jeden. Po chwili Randy wyprowadził dynamiczny Powerslam... Szykował się do wykonania swojego DDT z lin, ale Cena uniknął tej akcji, po czym wykonał Protobomb! Cena wykonał dla siebie charakterystyczny gest, odbił się od lin i wykonał Five Knuckle Shuffle! John szykował się do Attitude Adjmusment, lecz...

Kamera pokazuje nam backstage. Tak ktoś leży.. Leżą Tag Team Champions - Drew i Ted, a obok nich leży Sledge Hammer.. Zaczyna grać muzyka Batisty i ten pewnym krokiem zmierza na rampę

Cena stracił koncentrację i gdy się odwrócił zainkasował RKO! Po tej akcji Randy uzyskał 3 count.

Winner: Randy Orton via pinfall (time: 7:41)

Po walce Batista i Orton podnieśli Johna Cene i The Animala dołożył mu Batista Bomb! Obaj zawodnicy byli zadowoleni, ale nagle pojawił się na titantronie napis: Następne RAW... Wy i ja... W jednym ringu? Będziecie cierpieć!Tym akcentem gala schodzi z anteny..

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Austin

41

• szpicu

14

• łukaszek123

8

• TheVillain

6

Top użytkownicy w tym temacie

bardzo fajne diary. Dobrze prowadzone Feudy, walki również są ciekawie napisane. Pod względem estetycznym jest bardzo dobrze, jedyne do czego można się przyczepić, to nie zawsze wypowiedzi zawodników są adekwatne do ich postaci. Reszta jest dobra, oby tak dalej.

211437251853627083cc668.jpg

O.o wstawiłeś dwa odcinki, sorry że nie skomentowałem, ponieważ dopiero teraz to zauważyłem..

Jeśli chodzi o No Way Out..

*Pierwszy segment z Zigglerm był całkiem fajny i przyjemnie się to czytało. Mam jednak małe zastrzeżenie, ponieważ czy połączenie Dolpha z Vickie ponownie to dobry pomysł?

*Pierwsza walka była bardzo dobra. Ziggler zwyciężył, ale co mu to da? Czekam na jego kolejnego rywala..

*Dobry backstage z Kiddem. jego wypowiedź dobrze podbudowała walkę, jaki i sam gimmick Kanadyjczyka.

*Druga walka była w moim odczuciu trochę słabsza od poprzedniczki. Kaval wygrał, ale tutaj nie miałem faworyta..

*Bardzo dobra walka o USA Championship. Miz obronił tytuł i ciekawe co teraz z nim będzie.

*Backstage z Sheamusem oraz Del Rio wypadł dla mnie trochę słabo. Może to dlatego, że nie lubię obu zawodników.

*Walka Tag Teamowa dupy nie urywała, ale i tak cieszy zwycięzca. Revolution dobrze wyglądają i dobrze ich promujesz.

*World Heavyweight Championship- walka była bardzo dobra. Szkoda, że wygrał Del Rio jednak brawa za booking końcówki, ponieważ Del Rio wygrał dzięki łapówce, którą wcześniej wręczył sędziemu. Fajny motyw.

*Backstage z Punkiem był świetny. Bez przeczenie najlepszy segment na gali.

*Te proma przed walką mógłbyś umieszczać w spoilerze, lepiej by to wyglądało. walka była dobra nie przewidywałem innego wyniku niż zwycięstwo Rhodesa, który teraz jest dobrze wypromowany i może spokojnie iść po WH Championship.

*Steel Cage Match był nawet dobry, ale tylko dobry. Walka w moim odczuciu, nie była aż taka dobra i mogłeś z niej wyciągnąć więcej.

*Main Event nie zawiódł i był bardzo dobry. Cena wygrał, ale kantem więc jest ok.

-------

No Way Out oceniam bardzo pozytywnie. Było kilka bardzo dobrych walk, dwie mnie zawiodły. Segmenty były spoko, oby tak dalej. Ocena gali: ****

Sorry, ale na razie nie mam czasu i Raw skomentuję później..

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

backayrdowania, dzięki za komentarz.

szpicu, dzięki za komentarz

*Pierwszy segment z Zigglerm był całkiem fajny i przyjemnie się to czytało. Mam jednak małe zastrzeżenie, ponieważ czy połączenie Dolpha z Vickie ponownie to dobry pomysł?

*Pierwsza walka była bardzo dobra. Ziggler zwyciężył, ale co mu to da? Czekam na jego kolejnego rywala..

Zwycięstwo Zigglera na pewno coś da mu, a zamierzam go dalej promować i mam pewien program co do niego. Jeśli chodzi o Vickie, to pomogła mu wygrać walkę, bo kilka razy wtrącała się w pojedynek, a co będzie dalej.. Czytelnicy zobaczą.

*World Heavyweight Championship- walka była bardzo dobra. Szkoda, że wygrał Del Rio jednak brawa za booking końcówki, ponieważ Del Rio wygrał dzięki łapówce, którą wcześniej wręczył sędziemu. Fajny motyw.

Chciałem Del Rio jako nowego Mistrza, bo zamierzam go trochę rozruszać na SD!

--

Jeszcze raz dzięki za komentarze :)

• 1 miesiąc temu...

http://www.yourlogoresources.com/wp-content/uploads/2011/11/smackdown-logo.png

Friday Night SmackDown!

8.06.12

---Ring---

Kamera od razu przenosi nas do ringu i po chwili rozbrzmiewa muzyka... Dolpha Zigglera. Ten wraz z Vickie idzie do ringu, a w nim chwyta za mikrofon.

Dolph Ziggler: Yeeeeeeeees! Yeeeees! Yes! Yes! Yeees! Daniel Bryan pokonany!

Vickie Guerrero: Exscuse me! Exscuse meeee! W tym ringu jest Mr. Perfection, Dolph Ziggler! Uszanujcie to, że tak wielkiej klasy zawodnik pokazał się na wasze oczy..

Dolph Ziggler: Czy kogoś to w ogóle zdziwiło? Oglądalność PPV była bardzo niskia i tutaj zadam ponownie to samo pytanie co przed chwilą... czy kogoś to w ogóle dziwi? Jeśli federacja stawia na przereklamowane gwiazdeczki pokroju Alberta Del Rio, Sheamusa... Jericho, czy inne pseudo gwiazdy z RAW! Te pseudo gwiazdeczki są wynikiem oglądalności widzów, więc to jasno obrazuje jakie show dawają wrestlerzy widzom! No jakie? Rozrywka beze mnie nie istnieje! Gdybym tylko mógł, to walczył bym w każdej walce niedzielnego PPV i wówczas oglądalność była by wysoka.. Ale czy federacja zdecydowałaby się na taki krok? Nie! W niedzielę pokonałem Daniela Bryana i nie oczekuję za to nagrody, bo Bryan nie stawił mi żadnego oporu. Dobry zawodnik potrafi dojść na szczyt sam i właśnie ja tak zrobię! Jestem perfekcjonistą i wszystko co robię, robię najlepiej! Myślicie, że co? Że to są puste słowa? Kolejny raz mogę temu zaprzeczyć! Teraz to Dolph Ziggler wychodzi z cienia i rozpoczyna drogę do bycia twarzą SmackDown! Jakiś sprzeciw?

To theme song Bryana, który pojawia się na rampie i stamtąd już krzyczy..

Daniel Bryan: Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Mam sprzeciw! Pokonałeś mnie TYLKO raz? Yes! Dolph, pokonałeś mnie raz i od razu chcesz zostać kimś wielkim na SmackDown!? Przed tobą jeszcze długa droga, jednak stawiłeś mi czoła i odniosłeś zwycięstwo z zawodnikiem, który jest obecnie uważany za najlepszego technika w WWE! To nie lada wyczyn, jednak czy ja powiedziałem ostatnie zdanie? No! Czy ja już skończyłem swoją przygodę z Dolphem Zigglerem? No!

Dolph Ziggler: Weź przestań pajacować, bo w tym ringu załatwia się poważne rzeczy! Shut up! W tym ringu Daniel, gdy stoi Dolph Ziggler mogą przebywać jedynie zwycięzcy, do których ty się nie zaliczasz! SmackDown! is Dolph Ziggler!

Zaczyna grać muzyka Chrisa Jericho i ten pojawia się na rampie. Wchodzi do ringu, cynicznie się uśmiecha, po czym chwyta mikrofon i mówi.

Chris Jericho: SmackDown! is... Jerichooooooo! Posłuchaj mnie uważnie, bo kopiowanie Chrisa Jericho wyszło z mody kilka lat temu! Udawanie mnie, owszem - jest interesujące, bo nie każdy jest tak charyzmatyczny jak ja! Nie każdy przyciąga na tyle uwagę co ja! W końcu jestem najlepszy na świecie, w tym co robię! Nie chcę wracać do niedzielnego wieczoru, bo to minęło. Nie chcę także walczyć o pas WHC, bo zamierzam... ściągnąć walizkę!

Dolph Ziggler: Chyba teraz nie wiesz, co mówisz, bo zapomniałeś o ważnej rzeczy, a mianowicie o tym, że to nie ty ściągniesz tą walizkę... tylko ja! Przecież to logiczne, że człowiek perfekcyjny w każdym stopniu, doskonalszy od wszystkich na tym świecie

W głośniki zaczyna uderzać muzyka... Johna Morrisona! Szaman Seksu kieruje się do ringu, bierze mikrofon i mówi.

John Morrison: Czy ktoś może być doskonalszy od samego Guru Doskonałości? Wątpię w to! Dolph - zastanawia mnie tylko jedno...? Dlaczego to ty masz ściągnąć walizkę? Również dobrze, mogę to zrobić ja! Może i nie jestem zaliczany do najlepszych zawodników federacji, jednak potrafię w ringu zaskoczyć i najlepszego zawodnika! Swoimi umiejętnościami, które wytrenowałem ciężką pracą mogę pokonać przede wszystkim ciebie Dolph! Więc nie będę mieć chyba problemu, by ściągnąć walizkę!

Dolph Ziggler: I tutaj jesteś w błędzie, John!

Chris Jericho: Czy wyście powariowali? To chyba jasne, że to ja zostanę Mr. Money in

Daniel Bryan: No! No! Noooo! Nie pozwolę ci tego dokończyć! Noooo! To przecież jest niemożliwe, by

Dolph Ziggler: By to właśnie Chris został posiadaczem walizki MiTB! Spójrzmy prawdzie w oczy - każdego z was niszczę swoimi umiejętnościami, deklasuje was swoim talentem! Nie nie... To nie są żadne przechwałki, bo jeśli bylibyście tak dobrzy jak ja, to też tak byście mówili!

Zaczyna grać muzyka Teddy'ego Longa i GM pojawia się na rampie.. Ma on w swym ręku mikrofon.

Teddy Long: Skończcie te wasze wymiany zdań, bo SmackDown! to jest show, na którym fani oczekują walk, a więc w dzisiejszym Main Eventcie czeka nas... Fatal Four Way Match o miejsce w walce o walizkę MiTB! Ale uwaga uwaga! Trzeba tej walce dodać pewnego smaczku, dlatego nie będzie to zwykły pojedynek! Osoba która pierwsza zdobędzie pinfall kwalifikuje się do walki od razu.. podobnie będzie z drugim zawodnikiem! Natomiast ostatnia dwójka, która zostanie, walczy o miejsce w przyszłotygodniowej walce, która będzie walką kwalifikacyjną do MiTB Matchu!

Teddy Long "ucieka" na backstage i w tym czasie w ringu rozpoczyna się brawl. Jericho nokautuje mikrofonem Bryana, po czym wyślizguje z ringu. Teraz Ziggler inkasuje punchy od The Guru of Greatness, a następnie Morrison przechodzi z oponentem na środek ringu i wymierza mu Reverse STO. W tym czasie Bryan wstał i już podchodzi do Morrisona, któremu wymierza silne kicky. American Dragon wykonuje backbreaker, ale gdy tylko wstał, zainkasował Zig Zag! Uśmiechnięty Ziggler zaczął tauntować, ale za jego plecami zjawił się Jericho, który powalił Show Offa maczugą i zaraz po tym wykonał Codebreaker!

---Walka---

Walka #1

Single Match

Justin Gabriel vs. David Otunga

Pojedynek rozpoczął się od przewagi Otungi, który sprowadził rywala do narożnika, jednak Justin Gabriel wykorzystał swoją szybkość i uciekł z narożnika Otundze, odbił się od lin i powalił rywala running dropkickiem! Gabriel naskoczył na drugą linę i wykonał springboard splash dające mu 2 count. Otunga doszedł do "głosu" gdy skontrował diving crossbody na fallaway slam. David Otunga po tej akcji popisał się takimi akcjami jak suplex, backbreaker i powerslam, które dały mu 2 count. Otunga po powaleniu rywala clothesline'm szykował się do wykonania swojej akcji kończącej, ale Gabriel uniknął tej akcji i zaraz po tym wykonał springboard back kick, po czym wskoczył na trzecią linę i wykonał swojego firmowego splasha zgarniając zwycięstwo!

Winner: Justin Gabriel via pinfall (time: 5:57)

---Backstage---

Kamera przenosi się na korytarz hali, w której przemieszcza się wściekły Tyson Kidd.. Podchodzi on do kamery i mówi do publiczności która ogląda go na titantronie.

Tyson Kidd: I na co się do kurwy patrzycie!? Cieszycie się z porażki kogoś lepszego!? Ja pierdolę! Weźcie się zamknijcie! Niech dorośli coś zrobią z tymi bachorami! I jak ja mam tutaj pracować!? Nie wiem skąd u was takie cyniczne uśmieszki na tych brudnych amerykańskich mordach! Uwierzcie mi, że wasz żałosny bohaterek zostanie zniszczony przeze mnie! Kaval - to bez talencie miało wielkie szczęście w minioną niedzielę i z uśmiechem na twarzy opuściło ring, jednak gdy go zobaczę.. Ten jego pieprzony uśmiech zniknie z jego buźki! Ta cała Ameryka jest do dupy! Każdy z was na trybunach teraz zastanawia się co ja wygaduję.. Zmieniłem się! Gardzę tą całą pierdoloną Ameryką, która pod każdym względem ustępuje Kanadzie i jej dokonaniom! To z Kanady są lepsi zawodnicy! Z Kanady pochodzi przyszłość tej amerykańskiej organizacji! Tą przyszłością jestem ja! Dobra dobra.. Weźcie nie wysilajcie się z otwieraniem ust, bo to dla was męczące! Powoli już macie problemy, jak w mieścić do brzucha następną dawkę fast-foodów, kolejną porcję popcornu i popić ją coca colą, a następnie.. Z hejtować najlepszego, niedocenionego zawodnika tej federacji - Tysona Kidda! Na każdym kroku staracie mi się pokazać, jednak ja mam was w dupie, bo nie jestem typem gościa przyjaźnie nastawionym do innych zawodników. By coś osiągnąć trzeba się liczyć z tym, że ludzie będą stawiali ci kłody pod nogi i utrudniali drogę.. Takim zawodnikiem jest Kaval! Może i pokonał mnie raz, ale to zdarzyło się po raz pierwszy i po raz ostatni!

Tyson Kidd już odchodzi, ale na jego drodze staje Kaval. Publiczność cieszy się z tego widoku, a The World Warrior zaczyna mówić..

Kaval: Tyson, przestań obrażać ludzi, ponieważ oni nie są winni temu, że w niedzielę przegrałeś! Przegrałeś z własnym ego i pewnością, która ciebie zniszczyła. Byłeś pewny swojej wygranej i wmówiłeś to sobie, ale dlaczego przegrałeś!? Obrażasz fanów, ale oni nie zrezygnowali z walki, tylko ty! Podczas trwania pojedynku gardziłeś mną, lekceważyłeś i byłe w stanie wyrażać się źle o mnie. Kiedy zwijałeś się z bólu, zadawałeś mi pytania, lecz teraz ty odczuwasz ból. To ty przegrałeś i nie możesz się z tym pogodzić! Ja pokazałem tobie doświadczenie i dałem ci zarazem nauczkę na przyszłością. Pamiętaj, że ja nigdy się nie poddaje i The World Warrior walczy do samego końca! Tyson..

Kidd nie wytrzymuje i rzuca się na Kavala serią punchy! Warrior jednak odpiera atak i sam rozpoczyna atak. Wyprowadza serię uderzeń i zaraz po tym wykonuje kilka silnych uderzeń. Kaval posyła Kidda na ścianę i biegnie w jego stronę, ale nadziewa się na łokieć Kidda. Tyson wykonuje teraz Hurricanrane i po wykonaniu tej akcji bierze do rąk krzesło. Kilka silnych chair shotów w tułów swojego oponenta, po których Kidd nie rezygnuje a kontynuowania ataku. Podnosi World Warriora i posyła go na drzwi. Kaval "ląduje" na drzwiach, a Kidd podchodzi do niego z krzesłem i uderza go, jego kantem w brzuch, po czym wykonuje DDT na to krzesło! Kanadyjczyk otwiera drzwi i przeciąga pod nie Kavala, któremu wsadza teraz nogę między otwór, a otwarte drzwi i obija nogę Kavala! The Warld Warrior zwija się z bólu i podbiegają do niego służby medyczne, jednak co robi Kidd!? Nie każe im podejść do Wojownika i teraz wynosi go pod Powerbomb i.. wykonuje on tą akcję na rozłożone krzesło! Tyson rozkłada stół i rozsypuje na niego pinezki oraz małe gwoździe. Kidd podnosi oponenta i ustawia go przy stole.. Code Blue na ten stół! Z pleców Kavala leci krew, którymi teraz zajmują się służby medyczne, a Kiddowi towarzyszy cyniczny uśmiech.

---Walka---

Walka #2

Qualifying Match for Ladder MiTB Match at Money in The Bank PPV

Damien Sandow vs. Zack Ryder

Walka rozpoczęła się od szybkiej wymiany ciosów obu zawodników i dopiero po chwili znaczną przewagę uzyskał Zack Ryder, który popisał się backbreakerem i back suplexem. Te akcje dały Broskiemu 2 count. Po przerwie reklamowej kontrolę w ringu nadal miał Zack Ryder, który w narożniku okładał Damiena.. Sandow zainkasował po chwili Brocki Boot i Ryder szykował się do swojej akcji kończącej Rough Ryder, jednak Sandow uniknął tej akcji i zaraz po tym powalił oponenta silnym dropkickiem. Damien Sandow wykonał Russian legsweep i po tym chciał zakończyć pojedynek, jednak uzyskał 2 count. Zawodnicy wrócili do walki w stójce i Sandow po wyprowadzeniu kilka kopnięć powalił rywala back kickeim. Zaraz po tym Ssndow wykonał Terminus i uzyskał 3 count.

Winner: Damien Sandow via pinfall (time: 6:55)

---Backstage---

Na backstage'u kamera pokazuje nam Mistrzów Tag Team.

Ted DiBiase: No więc tak oto Drew część Revolution znajduje się na SmackDown! Ten brand jest jakiś drewniany i biedny w show, a więc... This is the time of Revolution! This is a time of change on SmackDown! Drew, niedługo walka Prime Time Players kontra Cryme Time. Nie muszę tobie przypominać, co te czarnuchy zrobiły nam na RAW?!

Drew McIntyre: Nie musisz, Ted! Dobrze to pamiętam, co zrobiło nam Cryme Time. Pokażemy wszystkim, że z Tag Team Champions się nie zadziera, bo potem tego się żałuje. Co ty na to, aby dać porządną lekcję tym dwóm marnym Tag Teamom? Tylko to musi być porządna lekcja, by zapamiętali ją na długo. Na bardzo długo!

Ted DiBiase: Zgadzam się z Tobą! Myślę, że możemy kogoś jeszcze zaatakować... Because We are The Revolution!

Obraz z kamery się urywa..

---Walka---

Walka #3

Tag Team Match for No #1 Contender to Tag Team Championships

Prime Time Players vs. Cryme Time

Pojedynek rozpoczął się od chaosu, z którym nie mógł uporać się sędzia, ale po minucie w ringu legalnymi zostali Shad i Darren. Zawodnicy wymierzali się punchami, a po chwili Gespard powalił rywala clothelsline'm, zaraz po tym dodał back suplex i zmienił się ze swoim partnerem. JTG wyprowadzał serię kopnięć, jednak przy próbie wykonania STO zainkasował russian legsweep. Young wprowadził Titusa ONeila, który powalił rywala kilkakrotnie shulder blockiem bądź clothesline'm.

Nagle na rampie pojawili się Ted DiBiase i Drew McIntyre. Zawodnicy w ręku mieli krzesła, a na ramionach pasy tag team..

To trochę zdekoncentrowało Titusa, który zainkasował dropkick, a następnie Reverse STO od oponenta.. JTG uzyskał 2 count. Zaraz po tym wyprowadził serię łokci, po czym pchnął rywala w narożnik. JTG nadział się na łokieć O'Neila, któy po chwili powalił rywala clothesline'm i zaraz po tej akcji wykonał german suplex.

Członkowie Revolution po tym zostawili swoje pasy przy titantronie, a następnie zaczęli biec i zaatakowali Darrena stojącego na apronie. Shad Gespard podbiegł do Mistrzów TT, lecz nadział się na silnego chair shota od Szkota. Titus O'Neil rzucił się na pomoc swojemu partnerowi, który był okładany. Uporał się z DiBiasem, lecz nadział się na big boota od McIntyre'a. Sędzia ogłosił koniec tej walki Double Count Outem. Ted i Drew wściekle okładali leżących Prime Time Playersów.. Cryme Time w tym momencie nie wmieszali się do bójki, a uciekli na backstage biorąc przy tym pasy mistrzowskie.. To nie przeszło uwadze Członkom Revolution i ci udali się w pościg za zawodnikami..

---Backstage---

Josh Mathews i jego gość... Cody Rhodes!

Josh Mathews: Witam serdecznie na kolejnej gali SmackDown! Moim gościem Nowy Mistrz Interkontynentalny, Cody Rhodes! Cody,

Cody Rhodes: Nie.. Proszę tylko nie nowy, proszę nie nazywać mnie Intercontinental Championem, bo byłem zmuszony zdobyć ten pas po raz kolejny w tej federacji! Ten pas jest moim balastrem, ciężarem, który każdego dnia będę musiał dźwigać na swoim ramieniu! Już dawno powinienem być Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej, ale niestety Teddy Long ma inne zdanie. Może wkrótce je zmieni i odkryje we mnie Mistrza!

Josh Mathews: Jak już wspomniałeś jesteś Intercontinental Championem, ale widać, że tego nie chciałeś. Wiemy, że byłeś zmuszony zdobyć ten pas, ale jakie masz plany na przyszłość?

Cody Rhodes: Już wkrótce odbędzie się Money in The Bank PPV, a więc na tej gali zamierzam ściągnąć walizkę i zrealizować kontrakt jeszcze na tej samej gali!

Josh Mathews: Cody, mierzysz wysoko. Czy nie wydaje ci się, że jesteś mało doświadczonym zawodnikiem. Spójrz - obecnie mistrzem jest Del Rio, który sięgnął już po walizkę MiTB, wygrał Royal Rumble, zdobył..

Cody Rhodes: Mnie nie interesuje kto jest posiadaczem tego pasa, tylko interesuje mnie ten pas! Zapomniałeś, że twoim mówicą jest Cody Rhodes! To ja tutaj jestem przyszłością! Za kilka tygodni będę stał obok ciebie jako World Heavyweight Champion i wtedy będziesz się mnie pytał.. jak to zrobiłeś Cody? To proste - jestem utalentowany! Jestem zawodnikiem, który musi mierzyć w najwyższy cel! World Heavyweigh Title jest tym celem!

Nagle pojawia się uśmiechnięty Christian.. Zaczyna on się śmiać, po czym mówi..

Christian: Cody Cody.. Udało się tobie wygrać na PPV - to prawda.. Pokonałeś doświadczonego zawodnika jakim jestem ja, jednak zrobiłeś to tylko jeden raz! Nie wmawiaj sobie takich rzeczy, które siedzą ci w głowie. To ja jestem Kapitanem tego statku i bez względu na wszystko i bez względu na wszystko nadal pozostaje zawodnikiem, który może ciebie pokonać.

Cody Rhodes: Skończ te sentymenty bo nie chce mi się ich wysłuchiwać! Uważasz, że mnie pokonasz? Skoro tak ci na tym zależy to mogę z tobą wejść do ringu jeszcze dziś, nawet teraz i pokonać ciebie!

Josh Mathews: Podobno miałeś walczyć z Tysonem Kiddem dzisiaj? Ta walka została ustalona jeszcze przed PPV.

Cody Rhodes: Tyson stchórzył, ale zachowanie Kidda mnie wcale nie zdziwiło. Poszedł do lekarza i naściemniał, że go coś boli, gdy szarpał się z Kavalem. Ja się wcale nie dziwię, bo mało kto, chce być pokonywany!

Christian: Cody, za tydzień zmierzysz się ze mną! Będzie to Street Fight Match, lecz nie bój się gdy przegrasz.. będziesz nadal Intercontinental Championem, a dodatkowo będzie to walka kwalifikacyjna do SD! MiTB Matchu na zbliżającej się gali PPV!

Rhodes uśmiecha się w kierunku Christiana i zaczyna się śmiać. IC Champion odchodzi z uśmiechem na twarzy..

---Ring---

Przenosimy się do ringu, który jest ozdobiony rożnymi dekoracjami.. Jest w nim także szampan. Po chwili rozbrzmiewa theme song Del Rio, który podjeżdża samochodem i wychodzi na rampę. Ricardo zapowiada swojego szefa, który wchodzi do ringu trzymając tytuł mistrzowski. Arystokrata ubrany jest w garnitur Alberto chwyta mikrofon i mówi.

Alberto Del Rio: Pozwólcie, że coś zrobię... Przeznaczenie jest to koncepcja, według której losy człowieka są z góry określone. Przeznaczeniem nazywa się napotkane szanse, które nie mogą zostać zmienione przez wolę czy starania. Tak więc już kasy Amerykanin wie co to jest przeznaczenie.. Przypomnę, że nazywam się Albertro Del Rio jednak wy wiecie kim jesteś.. ale czy wiecie, że Alberto Del Rio jest nowym Ta informacja już doszła do tak zacofanego kraju jakim są Stany Zjednoczone! Chcecie, czy nie.. Jestem nowym World Heavyweight Championem! To było moim przeznaczeniem! Ono w końcu zrealizowało się, lecz ja wiedziałem, że prędzej czy później ponownie będę miał przy sobie to Pokonałem.. trzech rywali! Okazałem się od nich lepszy! John Morrison, Chris Jericho, a nawet Celtycki Wojownik Sheamus nie wygrali. No Way Out już minęło, ale ja nie mogę przestać myśleć o tym wydarzeniu, kiedy to po raz kolejny stałem się Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej! Brudni Amerykanie nigdy nie docenią moich starań, które wkładam w to. Sheamus dla mnie to zamknięty rozdział, ponieważ..

Ohh nooo! To theme Celtic Warrior, który szybkim krokiem zmierza do kwadratowego pierścienia. Wchodzi do ringu, bierze mikrofon i mówi..

Sheamus: Coś chyba od tego szampana Alberto poprzewracało się tobie w głowie, bo ja jeszcze z tobą nie skończyłem i ty ze mną jeszcze nie raz będziesz miał do czynienia. Przysługuje mi prawo rewanżu z którego skorzystam na pewno. Celtycki Wojownik jest zdeterminowany do tego, by skopać ci dupsko w single matchu.. Walki wieloosobowe mają to do siebie, że niekiedy zdarzają się tam jakieś zwycięzca na farta, albo

Alberto Del Rio: Tak tak.. Tłumaczenie Sheamus! Dlaczego się mi tłumaczysz? Ja nie chcę tego wysłuchiwać

Sheamus: Ale pozwól, że dokończę, bo to chyba ty na No Way Out PPV przekupiłeś sędziego! Widziałem ciebie, jak dajesz mu jakieś pieniądze i czy to jest fair? Naprawdę Del Rio? Posunąłeś się do takiej rzeczy tylko po to, aby zdobyć World Heavyweight Title?

Alberto Del Rio: I co z tego, że zrobiłem to? Powiedzmy, że pomogłem przeznaczeniu, ale czy jest w tym coś złego? A może zazdrościsz mi mojego dobytku i tego, że to ja jestem Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej, nie ty!

Sheamus: Niech sędzia, który sędziował walkę o pas Wagi Ciężkiej, zjawi się tutaj i spojrzy mi w oczy!

Sheamus wyraźnie czeka aż sędzia zjawi się na rampie bądź wejdzie do ringu, jednak nikt się nie pojawia na co publiczność reaguje heatem. Del Rio zaczyna się śmiać.

Alberto Del Rio: Naprawdę myślisz, że on teraz wyjdzie i spojrzy ci w oczy i powie "przepraszam!"? Nie bądź głupi Sheamus! Pogódź się z tym, że na SmackDown! będzie odpowiedni mistrz! Mam klasę, styl.. umiejętności! Ty tego nie masz! Mam pas, tytuł Mistrza Świata Wagi Ciężkiej - ty tego nie masz!

Sheamus: Uwierz mi, że ja jeszcze będę mieć ten pas!

Alberto Del Rio: Tak ci zależy na tym pasie? To może kup sobie spodnie i dokup do nich pasek i wtedy będzie mieć pas i wszyscy będą zadowoleni! Racja, stać się w ogóle na spodnie? Chcesz mogę je tobie kupić!

Celtycki Wojownik nie wytrzymuje i uderza Del Rio w głowę z mikrofonu. Sheamus wymierza punchy i kicky Arystokracie. Teraz interweniuje Ricardo - konferansjer WH Championa rzuca się na plecy Sheamusa, który z łatwością zrzuca go z siebie. Celtic Warrior odwraca się w kierunku Del Rio i ten wykonuje enzuigiri! Alberto nie decyduje się na atakowania Sheamusa, a w pośpiechu chwyta swój pas i udaje się na rampę! Stamtąd spogląda na wstającego sheamusa..

---Backstage---

Kamera przenosi się do biura Teddy'ego Longa, do którego wchodzi.. Jack Swagger!

Jack Swagger: Teddy, w niedzielę moja próba zdobycia tytułu Interkontynentalnego nie powiodła się, ale chcę pokazać wszystkim, że to zwykły wypadek przy pracy!

Teddy Long: Nie mam za bardzo czasu na długą pogawędkę, ale jeśli chcesz walczyć to idź do ringu. Twoim przeciwnikiem będzie Ryback!

Teddy nakazuje wyjść Swaggerowi, który to robi będąc w lekkim szoku..

---Walka---

Walka #4

Single Match

Jack Swagger vs. Ryback

Walka rozpoczęła się od przewagi Rybacka, który nie dał dojść do "słowa" oponentowi. Ryback po wykonaniu big boota. Zaraz po tym wykonał clothesline'a, po czym popisał się Running Powerslamem. Jack Swagger wymierzył puncha, ale szybko został skarcony przez Rybacka Release Powerbombem.. Po tym, Ryback wykonał Shell Shocked i zgarnął zwycięstwo.

Winner: Ryback via pinfall (time: 1:55)

---Promo---

Publiczność buczy na Zigglera, ale ten nic sobie z tego nie robi. Mr. Perfection wykonuje raz elblow drop i szybko po nim dodaje jumping elblow drop! Show Off po tym zapina armbreaker, jednak Daniel Bryan ładnie roluje się i Amerykański Smok próbuje dopiąć LeBell Lock, lecz Ziggler wychodzi obroną ręką. Obaj zawodnicy są na nogach. Daniel Bryan podchodzi do rywala, który jest na kolanach, ale Ziggler znikąd wyprowadza punch, wstaje i... Sleeper Hold! Sleeper Hold zapięte na środku ringu! To może być koniec tej walki i tak się staje... Dolph Ziggler pokonuje Daniela Bryana po pięknej walce! Gratulacje dla zwycięzcy!

---Walka---

Main Event

Fatal Four Way Match (pierwsza dwójka, która uzyska pinfall kwalifikuje się do MiTB Matchu, natomiast zawodnik, który uzyska przypięcie jako trzeci walczy za tydzień w walce kwalifikacyjnej do MiTB Matchu)

Chris Jericho vs. Dolph Ziggler vs. Daniel Bryan vs. John Morrison

- Chris Jericho po Codebreakerze przypiął Daniela Bryana.

- Dolph Ziggler po Sleeper Hold zmusił Johna Morrisona do odklepania.

- John Morrison po Nitro Blast przypiął Daniela Bryana

Daniel Bryan był zdziwiony takim wynikiem, ale za jego plecami czaił się już Dolph Ziggler, który przed chwilą pojawił się na rampie. Mr. Perfection wykonał Zig Zag, po czym wskazał na walizkę i tak, zakończyła się gala..

Dawno nie sięgałem po twoje opowiadanie, ale teraz mam chwilę wolnego czasu więc go skomentuję.

Pierwszy segment- pierwszy mikrofon dostał Ziggler, który od razu wspomniał o wygranej na PPV. Było to cwane posunięcie z twojej strony, bo sądziłem, że show otworzy nowy mistrz wagi ciężkiej, a tutaj wchodzi Ziggler, co może świadczyć, że dasz mu szansę walki na ten pas, ale raczej nie przejmie złota w najbliższym czasie. Co do początkowego speechu Ziggiego, to był on bardzo dobry i podobał mi się. Później dołączył Bryan, który u Cb gra gimmick Yes Mana i nawet ładnie Ci wyszedł jego speech- bez szału, ale również bez zastrzeżeń. Następnie do rozmowy dołączyli się Jericho i Morrison, którzy chwilę posprzeczali się z Zigglerm i całość wyszła Ci na naprawdę fajny i długi segment otwierający show, za co brawo, bo po własnej skórze wiem, że nie łatwo jest takiego spłodzić :P

Pierwsza walka- hmmm co można o niej napisać: rozpisana była słabo, ale na pewno lepsze to niż gdybyś pisał końcówka walki. Jednak ważne jest to, że piszesz całe walki, za co ogromny plus, bo nie którzy bookerzy na Atti piszą tylko końcówki walk i to na dwie trzy linijki.

Następnie przenieśliśmy się na backstage. Speech Kidda był taki jaki heel w obecnym WWE powinien mówić. Ostry z pierdolnięciem. Naprawdę mi się to podobało, szczególnie jak Kidd wygarnął publice. Do tego pojawiło się, ale to tylko dodało wyrazistości jego wypowiedzi i ukazało jego złość po porażce. Po tym do rozmowy dołączył Kaval, który nieco odstawał poziomem od Kidda, ale może mi się to tylko wydawać, ponieważ bardzo podobała mi się wypowiedź Kidda. Atak Kidda świadczy, że to jeszcze nie koniec tego Feudu i bardzo dobrze, bo mam nadzieję, że zdołasz z niego dużo wyciągnąć.

Druga walka podobnie jak pierwsza była słaba. W ogóle nie przyłożyłeś się do jej opisania, ale jak już mówiłem lepsze to niż gdybyś pisał końcówki walk, bo całe walki wyglądają zdecydowanie lepiej. Jeszcze jedno do czego się przyczepię, to

Te akcje dały Broskiemu 2 count
- według mnie jest to zupełnie nie potrzebne, lepiej gdybyś po bezpośredniej akcji pisał od razu pin, czyli wyglądałoby to tak: x wykonał Back Suplex- 2 count. albo x wykonał Chokeslam! 1...2...3! Tak by było zdecydowanie lepiej pod względem graficznym i mógłbyś zamiast tego dodać jeszcze jakąś akcję z Kick Outem na pewno byłoby ciekawiej i walka byłaby od razu lepsza.

Segment z Revolution był całkiem niezły, ale dla mnie wypadł blado na tle poprzedników. Całe to Revolution, a przynajmniej DiBiasie i McIntyre nie przekonują mnie do siebie, dlatego lepiej by było gdybyś zastąpił ich jakimiś koksami, typu Ryback, Henry, Big Show, a nawet Khali. Na pewno byliby bardziej przekonujący.

Walka Tag Teamowa była nudna i słaba. W tym odcinku walki, to nie jest twoja mocna strona i ta również to potwierdza. Interwencja Revolution nieco ją ożywiła, ale całość dalej wypadła blado. Sytuacja po walce uratowała całokształt, ale według mnie był to najsłabszy moment gali. Cryme Time zabrali pasy i pewnie na PPV dojdzie do walki Revolution vs Cryme Time o te pasy XD.

Segment na backu z Codym i Christianem był całkiem niezły, ale tylko niezły. Zabrakło mi w nim tego czegoś, co było w dwóch pierwszych segmentach. O tym nie można powiedzieć, że był słaby. Rhodes ładnie się pokazał, Christian trochę odstawał, ale całość wyszła naprawdę przyzwoicie. Do tego za tydzień Street Fight Match i mam nadzieję, że rozpiszesz na przynajmniej dwadzieścia linijek tą walkę.

Następnie mamy ceremonię nowego mistrza. Oczekiwałem fiesty, pierdolnięcia, bo w końcu to pierwszy tytuł Alberto, a tymczasem dostałem tylko szampana. Jeśli chodzi o speech no to był klimatyczny i mimo, że nawijał on ciągle o przeznaczeniu to ładnie sobie z tym poradziłeś i zaserwowałeś porządny speech nowego mistrza. Później nie było już tak różowo, bo niestety pojawił się Sheamus, który nawet nieźle wypadł, ale dla mnie ten facet jest beznadziejny. Zygać mi się chcę jak o nim słyszę...

Po tym squash Rybacka. Podłożyłeś Jacka, który chyba u Ciebie z Jobowań o IC Title spadł do Jobowania Rybackowi. Albo się mogę mylić i Ryback dostał go po prostu na pożarcie. Co do obu panów, to chyba obecnie nie masz na nich planów, ale dobrze robisz, że nie rezygnujesz ze streaku wędkarza, bo w przyszłości możesz na tym sporo zyskać. Po pierwsze otworzy mu to drogę do Main Eventu, a po drugie kto wygra z nim dostanie mega kopa do przodu, tak więc nie rezygnuj z tego.

Czas, na główne danie, czyli Main event. Pojedynek na który się strasznie napaliłem po pierwszy segmencie gali, a tutaj dałeś tylko wyniki. Jeden wielki Bullshit i na prawdę szkoda, że go nie rozpisałeś.

Reasumując odcinek był dobry. Segmenty stały na wysokim poziomie, walki były opisane całe, ale były krótkie. Do tego mogę Ci ganić za Mian Event- należą Ci się za to srogie baty panie Austin, jakby to powiedział Rock "Boot to asses" czy jakoś tak... Ocena show: ****

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Dzięki szpicu za komentarz..

- Jeśli chodzi o Swaggera to myślę, że tylko w tym odcinku tym wypadł, bo postaram się z niego wkrótce uczynić przyszłego mistrza IC :)

- Sorry, ale ME mi się niestety nie chciało pisać i pozostałych walk i dlatego są one tak słabe..

• 1 miesiąc temu...

Gala taka cienka, ale nie wiem, co obecnie pisać.. Mam pomysł, więc muszę się porządnie do tego przyłożyć! :)

http://2.bp.blogspot.com/_dIr_p5ysHrI/TC3AIKP6HHI/AAAAAAAAAC0/18Ws7dL2fHc/s1600/RAW+LOGO.jpg

Monday Night RAW

25.06.12

Wybuchają fajerwerki i na antenę wchodzi RAW..

My przenosimy się już do biura. Widzimy Triple H'a rozmawiającego przez telefon.

Triple H: Dlaczego ponownie do mnie dzwonisz?

Triple H: Kiedy w końcu zrozumiesz, że on nie może od tak sobie wyjść do tej walki? Do RAW MiTB Matchu trzeba się zakwalifikować!

Do biura wchodzi Eve Torres.

Triple H: Nie denerwuj mnie! I znowu ten dupek się odłączył! Eve, ja muszę wyjść, zajmij się dzisiejszym RAW!

Kamera się urywa..

---Walka---

Walka #1

R-Truth vs. Batista

Walka rozpoczęła się od klinczu, z którego lepiej wyszedł Batista. The Animal od razu wymierzył rywalowi punchy i irish whipem posłał go do narożnika. R-Truth wyprowadził atak łokciem w twarz rozpędzonego Batisty, po czym wykonał mu crossbody z drugiej liny. R-Truth wymierzył Batiście stompy, a zaraz po tym wykonał hip toss. R-Truth okładał rywala w narożniku i przypinał Animala po takich akcjach jak suplex, back suplex, czy neckbreaker. Każdy kończył się na 2 count. R-Truth gdy podnosił Batistę, nadział się na punch, jednak powalił go niskim dropkickiem... Chwilę po tym, akcja toczyła się za ringiem. Batista wbił R-Trutha na barierki, po czym wykonał Running powerslam! The Animal irish whipem posłał oponenta na schodki, które uległy zniszczeniu i jeszcze wykonał mu backbreaker. Zawodnicy wrócili do ringu, gdy sędzią doliczył do ośmiu. Batista przeszedł pod narożnik i wykonał Spear wstającemu Truthowi. Batista uzyskał 2 count. Chwilę po tym The Animal chciał wykonać Spinebuster, ale akcja została skontrowana na DDT. R-Truth zaczął tańczyć i szykował się do What's up! Batista jednak zdołał uniknąć tej akcji i wymierzył Spinebuster. The Animal dostał zastrzyk adrenaliny, po czym wykonał Batista Bomb dające mu zwycięstwo.

Winner: Batista via pinfall (time: 12:31)

Batista po walce chwycił za mikrofon i zaczął mówić.

Batista: Wziąłem ten mikrofon nie po to, by pochwalić się tym, że przed chwilą pokonałem jakiegoś pajaca, tylko po to, by wyjaśnić watęk, który miał miejsce tydzień temu! Dlaczego się nie zdziwiłem gdy zrobiło się ciemno zarówno Hunter jak i Cena uciekli z ringu jak zwykli tchórze! Oni nie są nawet w stanie spojrzeć prosto mi w oczy i powiedzieć, że to ta dwójka stoi za tym całym spiskiem przeciwko Revolution! Jednak nie uda im się to! Revolution to zgrana ekipa, której każdy członek wie jakie ma zadanie! Każdy członek naszej drużyny doskonale zdaje sobie sprawę, jaki ma cel... do czego został powołany! Tego żadna siła nie powstrzyma! Nawet ten pieprzony John Cena! Myślicie, że co? Że bohaterski Johnuś powstrzyma nas?! Hahahaha! Jesteście w wielkim błędzie, bo wkrótce The Animal dopadnie Johna Cene i wtedy co..? Zastanawialiście się jak Cena doszczętnie poczuje nienawiść Batisty i całego Revolution!? Przecież to Cena jest winowajcą tego burdelu, który się dział pod moją nieobecność! Gdzie teraz jest Cena? Gdzie Hunter? No gdzie oni są? Czyżby bali się wyjść do tego ringu?

The time is now! Rozbrzmiewa theme Ceny i na rampie pojawia się John Cena. Stamtąd mówi.

John Cena: Będę mówił z tego miejsca, bo brzmisz tak groźnie, że boję się wejść do ringu, bo nie wiadomo co mógłbyś mi zrobić! Batisto spytam ci się wprost. Czy ty jesteś takim idiotom, czy tylko sprawiasz pozór takiego człowieka? Gdy zrobiło się ciemno wcale z Triple Hem nie uciekliśmy tylko zostaliśmy obaj uderzeni w tył głowy i potem ocknęliśmy się w jakimś pomieszczeniu. Osoba, która to zrobiła z pewnością nie jest naszym przyjacielem, a naszym wrogiem! Ta sprawa zaczyna się komplikować, bo najpierw Revolution, a potem ofiarą zostałem ja i HHH. Dave, musimy wspólnie rozwikłać tą sprawę. Musimy zakopać topór wojenny i połączyć

Batista: Nawet nie wypowiadaj tego słowa! Jeśli to nie ty stoisz za tymi atakami, a ktoś inny, to nie zamierzam współpracować z kimś takim jak ty, John! Teraz Cena... Pilnuj samego siebie, bo za twoimi plecami ktoś może czyhać!

Cena odwraca się i inkasuje big boot od Drew McIntyre'a! Randy i Ted ciągną do ringu Johna na którego czeka już Batista z krzesłem. Cena zostaje wrzucony do ringu i inkasuje potężny Chair Shot prosto w głowę! Do ringu wchodzi Drew i Randy, natomiast DiBiase bierze stalowe schodzi i wpycha je do ringu. Teraz Cena inkasuje punchy od Randy'ego, który już wykonuje back suplex prosto na schodki! Mistrzowie Tag Team podnoszą Leader of Cenation i posyłają go w kierunku Batisty, który wyprowadza mu running clothesline. The Animal zaraz po tym wykonuje Spinebuster, po czym przeciąga Johna pod schodki. Cena się podnosi i zostaje wymiesiony pod Batista Bomb... Batista Bomb prosto na schody! To jednak nie koniec, bo Orton podchodzi do narożnika, natomiast Ted i Drew wyciągają stół. Rozkładają ten stół w kwadratowym pierścieniu, po czym obaj chwytają Cene...Mamy double powerbomb prosto na stół! Oh nooo! Orton szykuje się do Punt Kicka, ale rozbrzmiewa theme Eve Torres. Ta pojawia się na rampie z mikrofonem.

Eve Torres: Pod nieobecność Triple Ha to ja dowodzę, więc postanowiłam, że Punt Kick zostaje oficjalnie zbanowany, bo jest to niebezpieczna akcja! Jeśli go użyjesz, całe Revolution wylatuje z RAW! Randy, widzę, że masz ogromną chęć, aby walczyć tak więc dzisiaj w Main Eventcie zmierzysz się z... Rybackiem! Powodzenia.

Eve z uśmiechem odchodzi, a sfrustowany The Viper wykonuje RKO na Cenie!

Zawodnicy Revolution odchodzą na backstage i idąc korytarzem wściekły Orton wykonuje RKO jakiemuś pracownikowi. The Viper oddala się od grupy i idzie w kierunku sprzątaczki, której też wykonuje RKO! Co wstąpiło w Ortona. The Viper teraz wchodzi do swojej szatni i gdy otwiera drzwi zostaje powalony kijem baseballowym! Drzwi zostają zakluczone, a dodatkowo zakneblowane od środka. Grupa Revolution chce usilnie wejść do środka, jednak to udaje się dopiero po chwili. Napastnika tego zajścia nie ma, musiał uciec przez okno, a na leżącym Ortonie leży kartka z napisem "Będziecie cierpieć!"

Kamera przenosi nas w jakieś pomieszczenie.. Jest czerwono, wręcz obraz jest ognisty, jakby wszędzie się paliło. Nagle na ekranie pojawia się The Miz.. Biegnie on i krzyczy, ale jego bieg zostaje przerwany przez big boot wykonany przez Kane'a! Czerwony Potwór podnosi Awesome One'a i wbija go na ścianę, po czym wykonuje mu Tombstone Piledriver. Po tej akcji obraaz zanika..

---Promo---

Jeszcze dziś czeka nas pojedynek między paniami. Battle Royal, który wyłoni pretendentkę do Divas Championship!

---Walka---

Walka #2

Qualifying Match for place in MiTB Match at MiTB PPV

Big Show vs. Zack Ryder

Po gongu Ryder ruszył do ataku, jednak został powalony clothesline'm przez Showa. Giant wykonał oponentowi back suplex, po którym szybko wbił go w narożnik. Big Show wziął krótki rozbieg i następnie wykonał splah Ryderowi! Big Show dołożył serię stompy, po których olbrzym przypiął, ale sędzia nie doliczył do trzech. Walka trwała dalej i Show przystąpił do kolejnego ataku, ale Zack skontrował backbreaker na DDT. Broski wykonał neckbreaker i powalił Big Showa kopnięciem z drugiej liny. Zac pomyślnie wykonał Broski Boot i szykował się do Rough Ryder, ale Giant uniknął tej akcji i zaraz po tym wykonał KO Punch, po któym wygrał ten pojedynek!

Winner: Big Show via pinfall (time: 4:57)

Po walce zwycięzca chwycił mikrofon..

Big Show: Zakwalifikowałem się do MiTB Matchu na zbliżającej się gali PPV! Zamierzam ściągnac walizkę, ale zanim to nastąpi znokautuje każdego zawodnika biorącego udział w tej walce! Ostrzegam już teraz, że każdy 15 lipca poczuje moją pięśc!

---Backstage---

Na backstage'u widzimy Maryse i Mistrzynię Div, Laylę!

Maryse: Dzisiaj mam nadzieję, że przyjdziesz obejrzeć na własne oczy swoją przyszłą rywalkę? Wyeliminuje dzisiaj te wszystkie szmaty z ringu i pozostanę tam jako jedyna! Na MiTB PPV stracisz ten pas... Róż lepiej pasuje do mnie. Wszystko pasuje do mnie. Nawet coś brzydkiego przy mnie staje się piękne!

Layla: Chyba pominęłaś pewien szczegół, bo napoczątku trzeba wygrać to Battle Royal, a ty Maryse raczej nie zostaniesz zwyciężynią.

Maryse: Haha! I'm future Divas Champion... I'm sexy! Żeński roster WWE nie dorasta mi do pięt.

Maryse z uśmiechem odchodzi...

---Walka---

Walka #3

Single Match

Santino Marella vs. Luke Robinson

Przed walką Robinson chwycił za mikrofon.

Luke Robinson: Nazywam się Luke Robinson i jeśli nie wiecie występowałem w Tough Enough! Byłem tam najlepszy, najpiękniejszy i byłem zawodnikiem z największą pasją, ale ostatecznie nie wygrałem! Cieszy was to?! To wyjaśnijcie mi dlaczego WWE tak bardzo zależało na tym, by podpisać kontrakt ze mną? To ja powinien wygrać Tough Enough, nie Andy, czy jak mu tam było... Już niedługo świat usłyszy o Luke'u Robinsonie i o jego nietuzinkowych umiejętności, gdy pokona tego pajaca

Robinson nie zdążył dokończyć, gdyż został zaatakowany przez Marelle. Santino zaczął punchować rywala i wbił go w narożnik. Sędzia kazał zabić w gong i ten rozbrzmiał na arenie. Marella wykonał irish whip w przeciwny narożnik i powalił oponenta clothesline'm. Włoch uzyskał 1 count. Santino kontynuował atak i po wykonaniu hip toss zawodnik wykonał neckbreaker. Włoch zaczął parodiować Luke'a i szykował się do wykonania Cobry, lecz został powalony dropkickiem przez Robinsona. Luke popisał się takimi akcjami jak: springboard moonsault, backbreaker, atomic drop + running dropkick, jednak po każdej akcji Marella zdołał odskoczyć! Luke Robinson nie zamierzał przestawać atakować. Przed wykonaniem enzuigiri wskazywał na siebie, że wygra ten pojedynek, co równało się z heatem publiczności. Robinson wyniósł Marelle pod suplex i trzymał swojego oponenta tak około pięciu sekund, po czym wyrzucił rywala do góry i Włoch brzuchem, nadział się się kolana Luke'a! Ten zrolował rywala i uzyskał 2 count. Santino podniósł się przy narożniku i tam zainkasował punchy, jednak Marella zdołał wykonać kicka, po czym rozpędzonego Robinsona nadział na swój łokieć. Santino Marella szykował się do Cobry i jego akcja była już prawie wykonana, ale młody zawodnik w porę się ocknął i wykonał roll-up, który zapewnił mu zwycięstwo!

Winner: Luke Robinson via pinfall (time: 11:55)

---Backstage---

Kamera przenosi się do szatni sióstr Bella.

Brie Bella: Bez względu na wszystko jedna z nas będzie musiała wyeliminować którąś po tym jak już pozbędziemy się reszty zawodniczek z ringu.

Nikki Bella: Zgadzam się z tobą i myślę, że to ty powinnaś wygrać. Walk tego typu będzie dużo, więc raz ja... raz ty! Teraz twoja kolej, siostro!

Siostry Bella się ściskają i kamera się urywa.

Przenosimy się ponownie w miejsce, w którym jest czerwono. Na obrazie pojawia się The Miz, który biegnie. Szuka czegoś aż w końcu dociera do drzwi za którymi biegnie do góry po schodach.. Kamerzyści chcą podążyć za Awesome One'm, jednak kamera zostaje zrzucona. Ostatnie co zarejestrowała to czyjąś nogę.

---Walka---

Walka #4

Battle Royal for #1 contender to Divas Championship

Kaitlyn vs. Brie Bella vs. Nikki Bella vs. Maryse vs. Rosa Mendes vs. Beth Phoenix vs. Tamina Snuka vs. Naomi vs.

Natalya vs. Alicia Fox

Przed walką Layla usiadła przy stoliku komentatorskim

- Naomi wyeliminowana przez Maryse

- Rosa Mendes wyeliminowana przez Bella Twins

- Alicia Fox wyeliminowana przez Beth Phoenix

- Beth Phoenix wyeliminowana przez Bella Twins

- Tamina Snuka wyeliminowana przez Maryse i Kaitlyn

- Kaitlyn wyeliminowana przez Natalye

- Natalya wyeliminowana przez Bella Twins

Gdy siostry Bella wyrzucały z ringu Natalye, Maryse chwyciła nogi Nikki i ta została wyeliminowana

- Nikki Bella wyeliminowana przez Maryse

- Brie Bella wyeliminowana przez Maryse

Po zwycięstwie Maryse wymieniła się spojrzeniem z Laylą.

---Ring---

Na arenie robi się ciemno. Po jakimś czasie na titantronie pojawia się Zamaskowana Postać.

Zamaskowana Postać: Hellooo! Jak się bawicie? Jak wiele kontrowersji może wywołać jedna Osoba, która miesza się w Main Event No Way Out, a potem po kolei niszczy członków Revolution, a jednemu ta osoba sprawiła taki ból, że obecnie go nie ma w federacji! Następnie niszczy Huntera, Cene... jednak to nie koniec ofiar osoby okrzykniętej Zamaskowaną Postacią! To dopiero początek! Jak by to powiedziała czteroosobowa grupka inicjacji wrestlerów? This is time Revolution! To oni chcą tu wprowadzać jakąś rewolucję? Zamaskowana Postać niesie za sobą wielką niewiadomą przesłankę dla każdego w tym budynku! Zamaskowana Postać niesie za sobą ból i cierpienie! Zamaskowana Postać została tutaj przysłana przez jedną osobą, by zrealizowała jej wielki plan! Bądźcie! ... pewni! BĘ! - DZIE! - CIE! ... CIER! - PIEĆ!

---Walka---

Walka #5

Triple Threat Match for place to MiTB Match at MiTB PPV

Heath Slater vs. Jinder Mahal vs. Antonio Cesaro

Walka rozpoczęła się od brawlu, w którym żaden zawodnik nie mógł uzyskać przewagi. Dopiero po minucie takiej walki, Cesaro wyrzucił z ringu Slatera, a sytuację wykorzystał Jinder, który wykonał roll-up. Próba ta jednak nie zakończyła się powodzeniem. Cesaro szybko wstał i wyprowadził clothesline na Mahalu, zaraz po tym sam skontrował clothesline, po czym wykonał back suplex! Za ringiem podniósł się Slater, który wszedł na trzecią linę. W tym czasie, w kwadratowym pierścieniu Cesaro wykonał neckbreaker, a następnie dorzucił jumping knee drop. Antonio uniósł rękę do góry, ale w powietrze wyskoczył Heath Slater, który wykonał Cesaro dropkick z trzeciej liny! Próba zakończenia walki przez Slatera zakończył się fiaskiem. Heath Slater wykonał Cesaro takie akcje jak: powerslam, hip toss i facebuster. Na nogi wrócił Mahal, który zainkasował punchy, a potem został irish whipem posłany do narożnika. Zaraz tam wylądował Antonio Cesaro. Slater wziął rozbieg i chciał wykonać obu zawodnikom splash, ale Cesaro uniknął tego i w ostateczności splash zainkasował Mahal, natomiast gdy Slater się odwrócił, zainkasował Neutralizer i Cesaro uzyskał pinfall...

Winner: Antonio Cesaro via pinfall (time: 8:47)

---Promo---

#1000 Episode Monday Night RAW - 23 July!

---Walka---

Main Event

Single Match

Randy Orton vs. Ryback

Po gongu Ryback ruszył do szybkiego ataku i zaraz po wbiciu w narożnik Ortona i po serii punchy przeszedł z nim na środek ringu i tam wykonał suplex. Ryback chciał wykonać clothesline, lecz Orton skontrował to na dropkick. The Viper ruszył do ataku i zdołał wykonać neckbreaker, back suplex oraz powerslam! Próba firmowego DDT się nie udała i Ryback powalił Randy'ego bootem w klatkę piersiową. Wędkarz wykonał vertical suplex i szykował się do wykonania swojego finisheru, jednak Orton po serii uderzeń w głowę łokciem znalazł się na macie na własnych nogach. Randy zaczął atakować lekko zagłuszonego oponenta. Punchy i kicky The Vipera zostały zakończone DDT z lin. Orton szykował się do RKO. Ryback wstał i zainkasował RKO! Orton przypiął, ale Ryback odskoczył! The Apex Predator był bardzo wściekły i szybko chciał wykonać kolejne RKO, lecz tym razem Ryback odepchnął przeciwnika, wyłożył go pod Shell Shocked. Akcja pomyślnie została wykonana i Ryback uzyskał pinfall!

Winner: Ryback via pinfall (time: 7:15 )

Po walce Ryback został otoczony przez Revolution! Publiczność skandowała Feed me more! Ryback zaatakował Drew McIntyre'a i powalił clothesline'm Teda DiBiasego! Od tyłu zainkasował maczugę od Batisty, który szybko po tym wykonał Rybackowi Spinebuster! Do ringu wbiegli CM Punk oraz John Cena. WWE Champion zainkasował RKO od Ortona, natomiast Leader of Cenation wykonał serię punchy Batiście, któremu po chwili wykonał back suplex. Cena zainkasował clothesline od The Vipera, ale drugi clothesline udało mu się uniknąć. John Cena wyprowadził na przemian kicky i punchy Ortonowi. Wykonał mu superplex... Do siebie doszedł Ryback, Batista i Ted, ale na arenie zrobiło się ciemno! Po chwili na titantronie pojawił się napis: "Dlaczego ze sobą walczycie... Jaki jest tego cel?" "W ringu jest chaos i ktoś musi to uporządkować!" Obraz z titantronu znika, po czym pojawia się Zamaskowana Postać!

Zamaskowana Postać: Hellooo! Nie wiem dlaczego w ringu toczy się bój między zawodnikami uważanymi przez wielkie gwiazdy tego... show! Nie powinniście teraz zajmować się sobą, bo to nie wasze największe zmartwienie... Na wasz główny problem obecnie patrzy grubo ponad cztery miliony ludzi! Nie warto teraz się pojedynkować między sobą, a zebrać siły na nadchodzące czasy niosące wielki... BÓL! Nie nie nie! Nie działam w pojedynkę, a z ludźmi o których mało kto słyszał, ale mogących zrobić naprawdę niewyobrażalne szkody! W swoich szeregach macie szpiega, wręcz zdrajce i wroga przez co znam każdy wasz kolejny ruch! Bacznie przyglądajcie się sobie, bo może... może...

Zamaskowana Postać: Niestety - nic nie rozumienie! Nie uczycie się niczego! Jakie to żałosne! <śmiech kilku osób w tle> Możliwe... możliwe... bardzo możliwe... Money in The Bank!

Takim obrazkiem gala RAW dobiegła końca..

Dopiero teraz znalazłem trochę czasu na komentarz...

tak więc standardowo. Pierwszy segment króciutki, ale jego celem było podgrzanie atmosfery i zaciekawienie Czytelnika z kim Tryplak rozmawiał. Dla mnie było to może i krótkie, ale fajnie rozpisane, do tego segment spełnił swoje zadania i sprawił, że zaciekawiłem się kim może być osoba, z która rozmawiał HHH.

Opener na średnim poziomie, niestety słabo rozpisany. Ciekawsza sytuacja po walce i speech Batisty na wysokim poziomie. Później pojawił się Jaśiek, i jego speech również dobry. Następnie pojawia się Revolution, którzy demolując Cene... Sit Out Powerbomb przez schodki, RKO przez stół.. mhhhh jeśli Cena nie będzie pauzował, to zwątpię w reali styczność twojej fedki. :D

Następnie segment z Ortonem na zapleczu, i napastniku który chcę zniszczyć Revolution. Na razie mu się udaje, a ten segment był dobrze rozpisany i za bardzo nie ma się do czego przyczepić, dlatego segment oceniam jako dobry.

Druga walka słabsza od pierwszej i krótsza. Zwycięzca znany od początku do końca z połączeniem ze słabą walką, to niestety słaby punkt odcinka.

Santino Marella vs. Luke Robinson nie znam Robinsona, ale jego Speech nawet niezły. Walka z Santino, była najlepszą walką na Raw, ale niestety to taki słaby średniak...

Divy ominąłem, teraz coś o segmentach i speechach z zamaskowaną postacią. Te były dobre, nawet bardzo.. Trzymały w napięciu od początku do końca i sprawiły, że zapamiętam twoje diary głównie ze względu na ten storyline, a to przeczcież jest najważniejsze, aby czytelnicy pamiętali o tym co działo się w diarach, które czytają.

---------

Ogólnie Raw średniawe... były dobre, jak i słabsze momenty. Dobre ze względu na zamieszanie z zamaskowaną postacią, słabe ze względu na walki. Reasumując, segmenty i speeche masz bardzo dobre, gorzej z walkami, ale te łatwo jest poprawić. OCENA RAW: ***

• 2 tygodnie później...

Paczka newsów:

:arrow: Rating dwóch ostatnich RAW jest bardzo niski.

:arrow: WWE Creative Team pokłada wielkie nadzieje dotyczące storyline'u związanym z Zamaskowaną Postacią! Internet huczy od tego, kto by to mógł być. Największą ilość głosów ma Wade Barrett, a nawet... Ezekiel Jackson!

:arrow: Jeśli jesteśmy przy Zamaskowanej Postaci - możliwe, że na Survivor Series dojdzie do walki 5 na 5! Jednak to bardzo odległe plany, bo po drodze jest jeszcze kilka większych imprez. Postać, która wywołała wielkie zaskoczenie najprawdopodobniej pojawi się na najbliższym PPV - MiTB!

:arrow: "Halo? Kto tam?" - właśnie takie pytanie pojawia się na forach internetowych. Z kim HHH rozmawia przez telefon? To wie tylko mała grupa ludzi, a zawodnik, którego przedstawiciel rozmawia przez telefon ma pojawić się w walce o walizkę na PPV.

:arrow: Obecny skład RAW MiTB Match: Big Show vs. ... vs. ??? vs. ??? vs. ??? vs. Antonio Cesaro

Do wymienianych zawodników, którzy wezmą udział w tym pojedynku należą tacy wrestlerzy jak: Kofi Kingston, R-Truth, Rey Mysterio, Ryback, a nawet Luke Robinson.

:arrow: "Luke Robinson ma wielki potencjał i nie można tego przeoczyć!" Takie zdanie wypowiedział członek "Kreatywnych". Czyżby Robinson mógłby wkrótce stać się wielką postacią RAW?

:arrow: Ryback niedługo ma dostać spory push.

:arrow: Creative Team myśli nad jeszcze jednym feudem na czerwonej gali.

:arrow: Feud o US Title ma zakończyć się już na MiTB, jednak plany są takie, że do walki o pas może nie dojść. Przypomnijmy, że mistrzem jest The Miz, a o pas ubiega się Kane. Dla wielu ten feud jest nudny i bezbarwny, więc wkrótce może dojść do zmiany posiadacza tego pasa.

:arrow: Bardzo dobre recenzje zbiera SmackDown! na którym dzieje się coraz więcej przed MiTB PPV. Feud o pas WHC, IC, czy też konfrontacja na linii Kaval-Tyson Kidd oraz wszystko to, co działo się i będzie dziać przy walizce MiTB dostarcza widzą świetną rozrywkę.

:arrow: Obecny skład SD! MiTB Match: Dolph Ziggler vs. Chris Jericho vs. Damien Sandow vs. John Morrison/??? vs. Christian/Cody Rhodes vs. ???

Wśród spekulujących zawodników mogących uzupełnić skład wymienia się takich zawodników jak: Jack Swagger, Lord Tensai, czy też Ryback.

:arrow: Cody Rhodes jest obecnie Intercontinental Championem, a na najbliższym SmackDown! czeka go Street Fight Match gdzie stawką jest miejsce w SD! MiTB Match. Wiele na to wskazuje, że to właśnie on wygra ten pojedynek, a Christian na PPV może zawalczyć z Swaggerem, bądź Danielem Bryanem, jednak pojedynek dwóch face'ów nie przypada do gustu Kreatywnym.

:arrow: Na PPV ma zakończyć się spór między Kavalem, a Tyson Kiddem. By zaostrzyć rywalizację planuje się dodanie do tej walki stawki o pretendenta do IC Title!

:arrow: Walka o pasy Tag Team najprawdopodobniej będzie z motywem... stołów! Nie wiadomo przeciw komu DiBiase i McIntyre będą bronić swoje pasy.

http://www.yourlogoresources.com/wp-content/uploads/2011/11/smackdown-logo.png

Friday Night SmackDown!

29.06.12

Co wydarzyło się na ostatnim SmackDown!?:

- Na początku zapowiedziany bardzo interesujący Main Event, a mianowicie Fatal Four Way Match między Jericho, Bryanem, Zigglerem i Morrisonem. Pierwsza dwójka, która uzyskała przypięcie kwalifikowała się do MiTB Matchu, a trzeci zawodnik, który uzyskał pinfall zmierzy się dziś w walce kwalifikacyjnej do MiTB Matchu! Tak więc w walce o walizkę znaleźli się Dolph i Chris, a John dzisiaj zmierzy się, tylko z kim? Przekonamy się już niedługo.

- Kidd nie przebierał w słowach i ostro potraktował ludzi. Na to jednak Kaval nie pozostał obojętny i spór tych zawodników na pewno nie zakończy się dziś - dziś będzie jeszcze bardziej gorąco.

- Niedługo będziemy świadkami Street Fight Matchu, w którym zmierzą się Christian i IC Champion, Cody Rhodes. Stawką pojedynku jest kwalifikacja do walki o walizkę na PPV!

- W ringu, w walce słownej skontrowali się Mistrz Świata i pretendent do tego tytułu. Dzisiaj pewnie też będzie się dziać na linii tych panów.

Zapraszamy na SmackDown!

---Ring---

Na apronie stoi już Vickie Guerrero

Vickie Guerrero: Exscuse me! Exscuse meeee! Proszę o spokój, ponieważ już niedługo na waszych oczach pojawi się przyszły Mr. MiTB Dolph Ziggler! Ladies and gentleman... please welcome... Mr. Perfection and Show Off, Dolph! Ziggler!

W głośniki "uderza" muzyka Zigglera i ten pojawia się na rampie. Wchodzi do ringu, prosi o mikrofon i zaczyna mówić.

Dolph Ziggler: Tak to ja - Dolph Ziggler! Nikogo chyba nie dziwi widok stojącego Dolpha Zigglera po raz drugi z rzędu otwierającego właśnie to Show! Czasem zastanawiam się po co to wszystko robię, jeśli nawet nie jest to docenione przez innych ludzi. Może i jestem perfekcyjny pod każdym względem, lepszy od... każdego wrestlera w tej federacji ale co z tego, skoro jestem samotny i nie mam poparcia w publiczności? Nie bądźcie śmieszni, ponieważ mając takie umiejętności co ja nie trzeba mieć wsparcia jakiś marnych ludzi! Spójrzcie na mnie - jestem od was przystojniejszy. To kobiety, każda kobieta chciałaby teraz stać u mego boku i wtulić się w to umięśnione ciało perfekcjonisty kradnącego show! Tylko panowie dali o sobie znak, bo żadna nie chce z nimi być, ponieważ wolą gapić się na przyszłego Mr. MiTB! Uwierzcie, że takie coś mnie nie denerwuje, wręcz przeciwnie... mnie to motywuje! Jednak nie wyszedłem tutaj, by mówić bez żadnego sensu. Show, które otwiera Dolph Ziggler muszą zapamiętać wszyscy! Rozrywka, którą daje Show Off stoi zawsze na wysokim poziomie. Jak WWE Universe wie, w zeszłym tygodniu zmusiłem do odklepania w Main Eventcie Johna Morrisona tym samym zapewniając sobie miejsce w SmackDown! Money in The Bank Matchu! Już za ponad 2 tygodnie będę mógł siebie określić kolejnym pseudonimem... zresztą nie tylko ja będę mógł siebie tak określić, bo każdy będzie zobowiązany nazywać mnie Mr. MiTB! To nie są puste słowa, bo już 15 lipca one będę zrealizowane przeze mnie! Gdy już zostanę posiadaczem walizki to wykorzystam ją tego samego dnia!

Rozbrzmiewa muzyka Longa i ten pojawia się na rampie z mikrofonem.

Teddy Long: Dolph, Twoja słowa są naprawdę mocne i skoro uważasz siebie za tak dobrego wrestlera to zmierzysz się dzisiaj w Main Eventcie z zawodnikiem wyznaczonym przeze mnie. Twoim

Dolph Ziggler: Teddy, Teddy. Jesteś zrzędliwym starcem i teraz zniszczyłeś to w jedną sekundę, co ja zbudowałem od początku tego SmackDown! Budowałem rozrywkę na najwyższym poziomie, a ty niszczysz to! Ta gala mogła przewyższyć poziomem RAW, jednak twoje wyjście do tego ringu przekreśliło to wszystko! Czy wszyscy muszą wpieprzać się zawsze w moje sprawy? W zeszłym tygodniu Bryan, Jericho i Morrison, teraz ty! Kto będzie następny?

Teddy Long: Dolph dosyć tego. Uważaj na słowa, bo może to się źle dla ciebie skończyć. Nie jesteś w tym budynku najlepszy, bo są zawodnicy od ciebie o klasę wyżsi.

Dolph Ziggler: <śmiejąc się> Niby kto? I'm Perfection! I'm Show Off! I'm future Mr. MiTB!

Teddy Long: Nie zdobyłeś jeszcze walizki, którą może zdobyć każdy zawodnik biorący udział w tej walce! Nie ceń tak bardzo swoich umiejętności, ponieważ to może ciebie zgubić i wtedy jak będziesz tłumaczyć się z tego, że nie zdjąłeś walizki?

Dolph Ziggler: Ja nie jestem pewny siebie. Po prostu wiem na jakie możliwości mnie stać! Teddy, ja tu się nie zamierzam z tobą sprzeczać, bo to nie ma jakiegokolwiek sensu.

Teddy Long: Zakończmy tą rozmowę, bo posunęła się ona za daleko. Dzisiaj zmierzysz się w walce wieczoru z Sheamusem! Nie uśmiechaj się tak, bo Sheamus to trudny rywal.

Teddy odchodzi, a w ringu Dolph wygląda na lekko przestraszonego...

---Promo---

Sheamus vs. Dolph Ziggler - NO DQ Match in Main Event today!

---Walka---

Walka #1

Street Fight Match for Qualifying to Ladder MiTB Match at Money in The Bank PPV

Christian vs. IC Champion, Cody Rhodes

Sędzia dał znak i zabito w gong. Zawodnicy spokojnie ruszyli do ataku. Pierwszy klincz niczego nie rozwiązał i zawodnicy szybko weszli w drugie zwarcie, po którym przewagę uzyskał Christian. Ten szybko wbił oponenta do narożnika, w którym po serii punchy przeszedł z Rhodesem na środek ringu i tam powalił go european uppercutem. Capitain Charisma jeszcze raz wykonał ten cios, po czym wyprowadził Cody'emu irish whip, a następnie wykonał mu back body drop. Christian uzyskał 1 count. Rhodes wstał przy narożniku i zainkasował mocnego kicka, lecz Cody odpowiedział silnym punchem, po czym wyprowadził dropkick! Rhodes opuścił ring i siegnął po kij do baseballa! Z nim wślizgnął się do kwadratowego pierścienia, a następnie uderzył nim w nogę Christiana, brzuch i zaraz po tym powalił oponenta uderzeniem z kija prosto w plecy! Cody przypiął, ale dało mu to 2 count. Intercontinental Champion podniósł swojego przeciwnika i wykonał mu suplex. Cody Rhodes opuścił kwadratowy pierścień i podszedł do stolika komentatorskiego. Wyrwał z niego tablice z napisem "SmackDown!", po czym powyrywał z kabli małe monitory. W tym czasie na nogi wrócił Christian, który zobaczył, jak Rhodes brał krzesło leżącego obok komentatorów. Gdy Cody szedł do ringu zainkasował suidce dive... Christian zaczął stompować Rhodesa, po czym wziął krzesło do ręki i wymierzył IC Championowi kilka chair shotów! Christian wrzucił do ringu Cody'ego, a sam wszedł na trzecią line. Capitain Charisma wykonał diving crossbody podnoszącemu się oponentowi. Christian przypiął - po drugim klepnięciu w matę Rhodes zrolował oponenta, lecz dało mu to także 2 count. Obaj zawodnicy wstali niemal równocześnie i Cody chciał wymierzyć clothesline, ale zostało to skontrowane przez Christiana na Implant DDT! Przypięcie skończyło się na 2 count. Christian po tym wyrzucił Rhodesa z ringu i okładał jego głowę o barierki, po czym irish whipem posłał go na schodki, które uległy zniszczeniu. Christian chwycił gong i uderzył nim prosto w głowę Mistrza Interkontynentalnego! Christian nie zamierzał zwalniać tempa, które narzucił i spod ringu wziął kij kendo. Uderzył nim w plecy Rhodesa, a następnie wrzucił kij do ringu. Christian chwycił oponenta za głowę i przeszedł z nim pod uszykowany wcześniej stół. Christian wyniósł rywala pod suplex, jednak Rhodesowi udało się wydostać z tego i po wylądowaniu na ziemi wykonał DDT! Po chwili odpoczynku Cody ustawił sobie Christiana i wykonał mu back suplex prosto na stół, który się złamał. Cody po chwili wrzucił do ringu Kapitana Charyzme. Rhodes długo krążył dookoła ringu zaglądając pod niego. W końcu wyjął coś z niego, a tym przedmiotem był kastet, który założył na prawą rękę. Gdy wszedł do kwadratowego pierścienia obijał niemiłosiernie twarz Christiana. Twarz zawodnika zaczęła krwawić.

Walka nabiera tempa. Cody wchodzi na górną linę i czeka na wstającego Christiana. IC Champion leci, lecz inkasuje dropkick! Obaj zawodnicy leżą - pierwszy ruch wykazuje Capitain Charisma, który podnosi się przy linach. Podchodzi do oponenta i wymierza mu kicky. Rhodes jednak odpycha swojego przeciwnika i rzuca się na niego punchami. Zawodnicy wymieniają się na przemian ciosami, aż w końcu Christian wymierza kicka i... Killswitch! Killswitch znikąd! Pin - 1...2... kick out! Rhodes odskakuje! Coś nieprawdopodobnego. Cody Rhodes odskakuje po akcji kończącej Christiana. Ten teraz podnosi IC Championa i posyła go wprost do narożnika, po czym bierze rozbieg i wykonuje Spear! Nie! Cody zdołał się odsunąć, a Kapitan Charyzma z impetem uderzył o metalową belkę barkiem. Christian łapiąc się za bark, odwraca się i inkasuje Disaster Kick! Pin - 1...2.. kick out! Intercontinental Champion podnosi swojego oponenta i wbija go w narożnik, po czym usadza go na trzeciej linie. Sam wchodzi na nią. Obaj zawodnicy stoją na trzeciej linie i Cody wyprowadza punch, ale Christian parę sekund po tym łapie obie ręce Cody'ego i zrzuca go z trziej liny prosto na ziemie za ringiem! Rhodes z dużym impetem ląduje plecami zna ziemi, a Christian szuka swoich Peeps i wykonuje jeszcze diving headbutt! Zawodnicy leżą bez ruchu na macie i pierwszy podnosi się Christian. Wyciąga on spod ringu krzesło i jego kantem uderza w brzuch wstającego rywala i wymierza mu DDT prosto na to krzesło. Capitain Charisma wrzuca do ringu oponenta.. Pin - 1...2...3! KICK OUT! Nie ma trzech! Sędzia wyraźnie wskakuje, że doliczył tylko do dwóch, więc emocji nie koniec. Christian się podnosi i wymierza rywalowi punch.. teraz Cody inkasuje kicka, po którym ledwo staje na nogach... Christian bierze krótki rozbieg i wykonuje running dropkick, nie! Rhodes odsunął się. Christian ląduje na linach, co wykorzystuje Cody - chwile odpoczywa i gdytylko jego rywal wyszedł z lin zasypał go całą serią ciosów, po których wykonuje alaba slam! Pin - 1...2.. kick out! Kick out! Rhodes teraz opuszcza ring i bierze krzesło oraz kij kendo. Zawodnicy są "zalani" krwią, bo Chirstiana twarz nie tak dawno mocno krwawiła. Cody wymierza serię chair shotów, po czym ustawia krzesło! Chwyta ij kendo.. Bierze rozbieg, oh my good.. Christian się podnosi, a Rhodes odbija się w powietrze od krzesła i uderza z góry w głowę Christiana kijem kendo! Capitain Charisma już chyba nie kontaktuje z tym światem .. Rhodes wykonuje CrossRhodes - to już tylko formalność! 1...2...3! Koniec tej walki! Koniec - wygrywa Cody Rhodes!

Winner: Cody Rhodes via pinfall (time: 29:47)

---Backstage---

My na korytarzu widzimy Del Rio i Rodrigueza.

Alberto Del Rio: Ricardo, musisz być teraz bardzo czujny, bo jako World Heavyweight Champion jestem kąskiem dla wielu zawodników. Dużo tych biednych ludzi może chcieć posiąść moje złoto i choć jestem tutaj jedynym zawodnikiem z umiejętnościami to wkrótce mogę opaść z sił, bo te ciągłe walki są meczące... Jeszcze niedługo ktoś będzie posiadaczem walizki, więc twoja czujność musi być naprawdę ogromna Ricardo!

Ricardo Rodriguez: Oczywiście! Postaram się oto zadbać, jednak może to być trudne. Wpadłem na pomysł, by twoja ochrona wzrosła i zatrudnić jakiegoś zawodnika, który ochraniał by twoją ekstelencję.

Alberto Del Rio: Genialnie Ricardo! Zajmij się tym. Poszukaj kogoś odpowiedniego do tego, który nadawałby się na to stanowisko.

Kamera przenosi nas obok Josha Mathewsa, którego dzisiejszym rozmówcą jest Kaval.

Josh Mathews: Witam wszystkich bardzo serdecznie. Moim dzisiejszym rozmówcą jest Kaval... Kaval - ostatnio jesteś wręcz nękany przez Kidda. Na każdym kroku stara się ciebie obrazić, skompromitować. Tyson obraża także ludzi - fanów dla których ty tutaj jesteś. Jak wypowiesz się w tej kwestii?

Kaval: Co mogę zrobić w tej sprawie? Na pewno muszę pokonać go i uświadomić mu, że nie jest tutaj mega gwiazdą, bo do tego miana czeka go bardzo długa droga. Ja na pewno, gdy będę z nim walczył dążyć będę do zwycięstwa drugi raz! Na PPV wiedziałem, że go pokonam, gdyż Kidd przecenił swoje możliwości. Dotknęła go ręka sprawiedliwego Wojownika będącym obrońcą wszystkich dobrych ludzi, którzy są bezbronni w walce ze złem! Trzeba pamiętać, że to zawsze dobra tryumfuje nad złem. Póki co wygrałem bitwę, ale zapewniam, że będę dążyć do tryumfu całej tej wojny, która rozgrywa się między mną, a Kiddem! Nie nie... Rozgrywa się ona między mną mającego za sobą WWE Universe, których także dotknęła ta niesprawiedliwa głupota Tysona Kidd!

Nagle Kaval zostaje powalony kopnięciem, który został wymierzony z wyskoku. Napastnikiem oczywiście jest Kidd, który wyprowadza nawałnicę ciosów World Warriorowi. Po chwili Kanadyjczyk swój wzrok kieruje na Mathewsa i podchodzi do niego. Kidd chce wymierzyć mu puncha, ale Kaval chwyta rękę Tysona. Zawodnicy patrzą sobie w oczy i Kidd chce uderzyć rywala drugą ręką, ale zostaje ona zablokowana przez Wojownika, który teraz wyprowadza kicky Kiddowi. Kaval teraz wykonuje uderzenie łokciem, po czym powala oponenta spearem. Na parterze zawodnik okłada przeciwnika, ale Kidd roluje się i teraz to on okłada rywala, jednak Kaval "zdejmuje" z siebie wrestlera. Kaval chce się podnieść, ale Kidd wymierza mu potężne kopniecie. Tyson irish whipem posyła Kavala na drzwi i szybko po tym chwyta do rąk dość gruby, metalowy pręt. Bierze duży zamach, ale nie trafia w Kavala ponieważ ten wyskoczył do góry, złapał się drążka i w piękny sposób wykonuje hurricanrane! Kaval okłada ciosami Kidda, po czym wrzuca go na stół, na którym leżą kosmetyki pięknych div. Na twarzy Tysona pojawiło się trochę pudru. Kaval pochodzi do zawodnika, ale zostaje rzucony różnymi kremami. Kidd bierze rozbieg i wykonuje rywalowi running dropkick.

Do całego zajścia miesza się Teddy Long.

Teddy Long: Co tu się wyprawia? Niedługo obaj się chyba pozabijacie, ale ja do tego nie dopuszczę. Nie na tym show - takie coś po prostu nie może mieć miejsca! Chcecie walczyć? Dzisiaj zakopiecie swój topór wojenny, bo zmierzycie się w tag team matchu z Sandowem i Bryanem.

Kamera się urywa.

---Promo---

Money in The Bank PPV - 15 July!

---Walka---

Walka #2

Single Match for place in match for #1 Contender to IC Title at MiTB PPV

Justin Gabriel vs. Jack Swagger

Po gongu obaj zawodnicy ruszyli do ataku i Gabriel przeskoczył za plecy Jacka i wymierzył mu dropkick, po którym odbił się od lin i próbował wykonać Hurricanrane, jednak została ona skontrowana na backbreaker. Swagger podniósł Gabriela i posłał go na liny, po czym powalił go big bootem. Jack wykonał jeszcze raz taką samą akcję, a za trzecim razem chciał Gabriela powalic clothesline'm, jednak Justin uniknął tego ataku i przebiegł pod ręką Swaggera, a następnie naskoczył na drugą linę i próbował wykonać springboard crossbody, ale Swagger przejął lecącego zawodnika, po czym szybko wymierzył mu front slam. All American American przypiął, ale Gabriel odskoczył po 2 count. Gabriel wstał przy narożniku, lecz do niego z impetem rozpędził się Swagger, który nadział się na nogi Gabriela. Justin wszedł na drugą linę i z niej wykonał dropkick w klatkę piersiową oponenta. Gabriel po serii stompy i wykonaniu jumping back kicku i dołożeniu do tego spinning heel kicku wskoczył na trzecią linę. Szykował się do 450° splash, ale nadział się na kolana Swaggera, który po roll-upie uzyskał 2 count. Swagger zaraz po tym wykonał running powerslam, a następnie zapiął boston crab. Gabrielowi udało się wydostać, lecz gdy tylko wstał, został powalony clothesline'm. Zainkasował jeszcze back body drop, po czym All American American wykonał mu Gutwrench Powerbomb! Przypiął oponenta, ale gdy sędzia doliczył do dwóch Swagger przerwał pin. Z uśmiechem spojrzał się na nogę Justina, któremu zapiął Ankle Lock! Zawodnik z Afryki szybko odklepał!

Winner: Jack Swagger via submission (time: 9:58)

Po walce Swagger celebrował swoje zwycięstwo...

---Promo---

Tonight: John Morrison vs. Zack Ryder - Single Match for Qualifying to Ladder MiTB Match at Money in The Bank PPV

---Ring---

Do ringu przy swoim theme i krzycząc "No" wybiega Daniel Bryan! Chwyta mikrofon i mówi.

Daniel Bryan: No! No! No! To niemożliwe! To jest niemożliwe! Jak to się mogło stać, że Morrison przypiął mnie i pozbawił mnie szansy zdobycia walizki! To dla mnie jest ogromny cios w plecy, który podciął mi nogi i teraz nie wiem, co mam ze sobą zrobić. Yes! Yes! Yes! Wpadłem na genialny pomysł Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Zbliża się gala PPV, a więc wpadłem na pomysł, że własnie na tej gali mógłbym udowodnić swoje umiejętności! Zgadzacie się ze mną? Chcecie Bryana ujrzeć na PPV w walce o pretendenta do pasa World! Heavyweight! Championship! Yes!? A więc muszę zacząć działać i walczyć o to, co mi się należy. Przecież stać mnie na bycie najważniejszym Mistrzem SmacDown! Mogę pokonać wielu zawodników tego brandu, a także World Heavyweight Championa, Alberta Del Rio! Wierzycie w Daniela Bryana? Yes! Yes! Yes!

Bryan po tych słowach udaje się na backstage..

---Promo---

---Walka---

Walka #3

Single Match for Qualifying to Ladder MiTB Match at Money in The Bank PPV

John Morrison vs. Zack Ryder

Po gongu zawodnicy podali sobie ręce... Walka rozpoczęła się od zwarcia obu zawodników, po którym do narożnika trafił Morrison, ale Guru Doskonałości szybko przeszedł za plecy oponenta i ustawił go w narożniku, po czym wymierzył mu punchy. Morrison wziął krótki rozbieg i chciał powalić Rydera clothesline'm, ale Broski uniknął tego ataku tym samym "przenosząc" Morrisona na apron. Gdy Zack się odwrócił zainkasował kopnięcie w głowę od Johna Morissona, a następnie Szaman Seksu naskoczył na trzecią linę i wykonał slingshot elblow drop rywalowi. JoMo uzyskał po tym 2 count. John Morrison wykonał irish whip i gdy Ryder się wracał zainkasował STO Backbreaker! Szaman Seksu "pokręcił" swoim ciałem, po czym udał się na górną linę, jednak będąc na niej został z niej zepchnięty, ponieważ Ryder potrząsnął linami. Morrison boleśnie przywitał się z matą i zaczął być stompowany przez swojego przeciwnika. Broski przeszedł na środek kwadratowego pierścienia i po uniesieniu w górę ręki i wykrzyknięciu "Woo! Woo! Woo!" wymierzył przeciwnikowi Broski boot. Ryder poczekał na Guru Doskonałości i gdy ten wstał, szykowało się Rough Ryder, ale John uniknął tej akcji i po chwili wymierzył Nitro Blast! JoMo był jednak na tyle zmęczony, że nie miał siły przypiąć.. Dopiero po pewnej chwili obaj zawodnicy wstali i Szaman Seksu poraz kolejny zamierzał wymierzyć Nitro Blast, jednak tym razem Ryder uzyskał pinfall i zgarnął zwycięstwo!

Winner: Zack Ryder via pinfall (time: 8:47)

--Backstage---

Zmarnowany Morrison szybko zszedł na backstage, gdzie został zaczepiony przez Daniela Bryana..

Daniel Bryan: Yes! Yes! Yes! Dobrze Ci tak, John! Nie jesteś w Ladder Matchu o walizkę! Yes!

John Morrison: Smęcisz to tak Bryan, że sam byś nie pokonał dzisiaj Rydera.. Zapamiętaj sobie, że jedna porażka nie skreśla tysiąca zwycięstw! Cóż, nie udało mi się dzisiaj wygrać. Muszę uznać wyższość Rydera, bo pokazał się z dobrej strony i gratuluję mu zwycięstwa.. Ty natomiast masz jakiś kompleks po tym, jak w zeszłym tygodniu przypiąłem ciebie..

Daniel Bryan: No! No no no no no! Nie przypominaj tego, gdy ze mną rozmawiasz - możemy się tak umówić, tak? Wiesz co, John? Szkoda, że dzisiaj nie wygrałeś, bo kibicowałbym ci na PPV, a tak...?

John Morrison: Obaj nie będziemy walczyć na MiTB PPV..

Daniel Bryan: Przecież temu można zaradzić... YES!? YES! YES!

Zdecydowanym krokiem Bryan odchodzi..

---Walka---

Walka 4

Single Match

Kaitlyn vs. Beth Phoenix

Zawodniczki żwawo ruszyły do ataku. Przewagę niespodziewanie uzyskała Kaitlyn, która wyślizgnęła się z rąk oponentki. Glamazonka pchnęła rywala na liny, ale ta nie wróciła się na środek ringu, a zdołała chwycić się lin, po czym szybkim krokiem ruszyła do przodu i podcięła Phoenix. Kaitlyn często powalała swoją rywalkę różnymi akacjami - walkę próbowała zakończyć po DDT, neckbreakerze, ale te próby kończyły się zawsze na 2 count. Kaitlyn próbowała zapiąć submission, ale Beth wydostała się z niego, po czym wykonała powerslam i szybko dodała Glam Slam i przypięła zawodniczkę.

Winner: Beth Phoenix via pinfall (time: 3:47)

--Backstage---

Chris Jericho rozmawia z Rhodesem

Chris Jericho: No to mamy kolejnego zawodnika, któremu udało się zakwalifikować do MiTB Matchu!

Cody Rhodes: Proszę cię, Chris! Moja dzisiejsza walka to była tylko formalność, bo przecież Christian miałby mi zagrozić? Spójrzmy prawdzie w oczy, ale Kapitan Charyzma wypalił się już.. Oj Chris.. przecież ty się już też powoli wypalasz i dobrze o tym wiesz, ale żyjesz w podświadomości, że nadal coś potrafisz zrobić w ringu.. Muszę cię zmartwić, ponieważ na SmackDown to Rhodes jest gwiazdą!

Chris Jericho: Cody Rhodes? Cody Rhodes...? Coś mi to mówi.. To przypadkiem nie jest ten, co w swojej karierze miał zaledwie jakiś niszowy Intercontinental Title? Nie złość się chłopczyku, bo chyba nie wiesz z kim teraz rozmawiasz.. W tej federacji osiągnąłem więcej niż ty, niż cała rodzina Rhodesów razem wzięta. Osiągnąłem wszystko co mogłem, będąc zarazem na szczycie tej federacji, będąc na ustach wszystkich pieprzonych hipokrytów, którzy wiele mówili na mój temat! Tylko Jerichoholicy wierzyli we mnie i wierzą nadal, że Chris Jericho ściągnie walizkę na MiTB PPV! I'm The Best in the World at What He Does!

Cody Rhodes: Bla bla bla... Gadanie.. Christian też dużo mówił, a gdzie jest teraz?

Chris Jericho: Tylko weź pod uwagę to, że ja nie nazywam się Christian... Do twojego mózgu niech trafi to, że w walce z drabinami o walizkę będzie walczył Chris Jericho... Y2J, The Ayatollah of Rock 'n' Rolla, The Man of 1,004 Holds!

Do obu panów podchodzi... Dolph Ziggler!

Dolph Ziggler: Proszę bardzo - dwie miernoty kłócące się oto, który z nich ściągnie walizkę... To bardzo zabawne z jednej strony choć z drugiej niedorzeczne, bo każdy wie, kto bacznie śledzi SmackDown! że walizki nie ściągnie ani Jericho, ani Rhodes. Przecież to chyba jest rzeczą oczywiste, że to właśnie ja wkrótce będę posiadaczem tej walizki!

Cody Rhodes: Dolph, Dolph. Nie pomyliłeś przypadkiem branż? To profesjonalny wrestling, a nie jakiś kabaret, w którym można robić sobie takie żarty!

Dolph Ziggler: Co może o tym wiedzieć jakiś IC Champion

Cody Rhodes: Ten pas zdobyłem, bo nie miałem innego wyboru.. Nie wiem o czym wy myślicie

Codebreaker dla Rhodesa! Z zaskoczenia! Ziggler chce wyprowadzić clothesline Jericho, ale ten się nachyla i kolejny Codebreaker!

---Walka---

Walka #5

Tag Team Match

Prime Time Players vs. World Heavyweight Champion, Alberto Del Rio with Ricardo Rodriguez & Chris Jericho

Walkę rozpoczęli Darren Young i Chris Jericho. Po gongu ujrzeliśmy zwarcie, z którego zwycięsko wyszedł Jericho i od razu przechodząc za plecy oponenta wykonał roll-up, ale Young szybko odskoczył, po czym chciał wymierzyć clothesline, ale zainkasował neckbreaker, po którym Jericho przeciągnął oponenta pod swój narożnik. Tam dokonał zmiany z Del Rio i ten stompował swojego przeciwnika, a zaraz po tym powalił wstającego Younga clothesline'm. Przeciągnął rywala na środek ringu i gdy ten wstawał - Arystokrata wykonał enzuigiri. To dało Mistrzowi Świata 2 count. Darren Young podniósł się przy narożniku i był bliski zainkasowania clothesline'a, ale udało mu się w ostatnim momencie uciec z narożnika. Gdy Del Rio się odwrócił zainkasował dropkick. Young przeciągnął WH Championa pod swój narożnik i dokonał zmiany ze swoim partnerem. Zawodnicy przeprowadzili jeszcze wspólną akcję, a następnie O'Neil okładał punchami Del Rio, a tą serię zakończył suplexem. Titus O'Neil zmienił się ze swoim partnerem i po wejściu Younga ujrzeliśmy Double DDT! Del Rio miał kłopoty, bo Darren po tiger suplexie, backbreakerze i belly to back suplexie próbwał zakończyć pojedynek, ale Alberto Del Rio pomyślnie odskakiwał przed 3 count. Young podniósł rywala i na apron wskoczył Ricardo, który odciągnął uwagę Younga. Sędzia kazał zejść z aprony konferanjerowi Del Rio, który to zrobił.. Darren nadział się na wykonane przez Del Rio znikąd enzuigiri. Zawodnicy leżeli na macie i czołgali się, by wykonać zmianę. Obaj zmienili się niemal równocześnie. Y2J powalił rywala clothesline'm, wymierzył jeszcze raz tą akcję a następnie wymierzył dropkick. Y2J naskoczył na drugą linę i wykonał moonsault! Jericho szykował się do wykonania Codebreakera, ale...

Wybrzmiewa muzyka Rhodesa, który pojawia się na rampie z mikrofonem.

Cody Rhodes: Co miało znaczyć ten atak wykonany znikąd na mnie? Chyba zauważyłeś, jak Cody Rhodes staje się gwiazdą SmackDown! i chciałeś temu zapobiec, ale... UWAŻAJ!

Jericho się odwraca i inkasuje Clash of Titus, po którym Titus O'Neil zgarnia pinfall!

Winner: Prime Time Players via pinfall (time: 10:07)

Cody Rhodes: Jericho i ty chcesz ściągnąć walizkę? Przecież ty nawet nie potrafisz pokonać jakiś dwóch miernot, które pokonałbym z zawiązanymi oczami i i związanymi rękoma! Słyszysz mnie w ogóle?

Cody Rhodes chwyta wstającego Jericho i mamy Cross Rhodes! IC Champion tryumfuje to "zwycięstwo", ale sam inkasuje enzuigiri od Del Rio! Alberto Del Rio zapina cross armbreaker Cody'emu, który klepie w matę. Dopiero po chwili Del Rio puszcza i na jego twarzy pojawia się cyniczny uśmiech. Del Rio unosi swój pas do góry i udaje się na apron.

--Backstage---

Do biura Teddy'ego Longa wchodzi Daniel Bryan...

Teddy Long: Witam cię, Daniel. Co sprowadza ciebie do mojego biura?

Daniel Bryan: Muszę poruszyć pewną kwestię, bo coś z tym trzeba zrobić!

Teddy Long: No z czym?

Daniel Bryan: No no no. Nie wcinaj mi się w zdanie, bo to tylko mnie denerwuje i zapominam co mam mówić.. Więc.. No widzisz zapomniałem... Yes! Mam! Zbliża się MiTB PPV i wyrażam ogromną chęć zaprezentowania swoich technicznych umiejętności w ringu podczas tego PPV. W mojej karierze był teraz lekki postój, ale muszę ruszyć do przodu. Nie mogę stać w miejsce.. Jestem ambitny!

Teddy Long: Dobrze Bryan. Do czego zmierzasz?

Daniel Bryan: Chcę walczyć na PPV gdzie stawką będzie title shot do pasa World Championa!

Teddy Long: Wiesz, że nawet to ciekawa propozycja, a więc chcesz tej walki?

Daniel Bryan: YES!

Teddy Long: Chcesz się zmierzyć z bardzo dobrym zawodnikiem?

Teddy Long: Chcesz by twoim rywalem był Ryback?

Daniel Bryan: YES! NO! NO! NO!

Teddy Long: Tak sobie żartowałem... Daniel - przygotuj się do tej walki porządnie, bo swojego rywala poznasz dopiero przed swoją walką piętnastego lipca!

Daniel Bryan: YES! YES! YES!

Zadowolony Bryan opuszcza biura General Managera...

---Promo---

---Walka---

Walka #6

Tag Team Match

Kaval & Tyson Kidd vs. Antonio Cesaro with Aksana & Daniel Bryan

Walkę rozpoczęli Kaval i Cesaro. Szwajcar chciał wejść w klincz, ale World Warrior sprytnie ominął zwarcie i od razu naskoczył na drugą linę, po czym chciał wykonać springboard crossbody, ale Antonio zdołał go przechwycić i zamierzał wykonać front slam, jednak Kavalowi udało się wykonać DDT! Kaval przeciągnął oponenta pod narożnik, po czym silnym irish whipem posłał go do przeciwnego narożnika, w którym Cesaro zainkasował dropkick w klatkę piersiową. Kavalowi udało wykonać się jeszcze spinning heel kicka, roundhouse kicka, diving elblow drop i jumping DDT. Kaval chciał dokonać zmiany z Kiddem, który ten jednak nie był zainteresowany wejściem do ringu. Całą sytuację wykorzystał Cesaro i ten wykonał roll up - uzyskał on 2 count. Antonio Cesaro zasypał Kavala różnymi atakami. Początkowo Warrior zainkasował punchy, następnie kilka róźnego rodzaju suplexów, czy też slamów, ale te akcje kończyły się tylko na dwukrotnym klepnięciu w matę przez sędziego, ponieważ Kaval odskakiwał przed trzecim klepnięciem w matę. Cesaro podnosząc rywala zainkasował hurricanrane. Obaj zawodnicy chcieli dokonać zmiany, jednak Kidd zeskoczył z apronu pozostawiając Kavala w ringu. Do ringu wszedł Bryan, który zaczął stompować oponenta. Warrior zainkasował back suplex, arm drag i hip toss. Po tych akcjach American Dragon zapinał klucze, jednak Kaval bez opresji wychodził z tych chwytów! Kaval skontrował dragon suplex i powalił przeciwnika dropkickiem. Warrior chciał dołożyć hurricanrane, ale Daniel Bryan skontrował to na Yes Lock i zmusił oponenta do poddania się!

Winner: Antonio Cesaro & Daniel Bryan via submission via submission (time: 10:07)

---Backstage---

Kamera po raz kolejny pokazuje nam Josha Mathewsa. Jego kolejnym rozmówcą jest Sheamus.

Josh Mathews: Witam wszystkich dzisiejszego wieczoru drugi raz. Pierwszy wywiad z Kavalem nie dobiegł końca, bo został on zaatakowany przez Kidda. Teraz pytania będę zadawać Sheamusowi. Sheamus, dzisiaj czeka ciebie walka w main eventcie SmackDown! Co powiesz nam o Dolphie Zigglerze, czy może on tobie zagrozić?

Sheamus: Ziggler to na pewno ambitny wrestler i będzie dążyć do zwycięstwa w dzisiejszej walce, ponieważ ma do udowodnienia wiele, jednak Ziggler pojechał zbyt daleko i m pojedynku będzie musiał przyhamować tego chłopaka! Dolph jest o klasę niższy ode mnie.. Ja już stałem w tej federacji z najważniejszymi tytułami, a Dolph dopiero wchodzi w ten wysoki pułap. Jestem bardziej doświadczonym zawodnikiem od niego i to przemówi za tym, że pokonam go!

Josh Mathews: Niedługo zmierzysz się z Del Rio na MiTB PPV. Czy odbierzesz pas, który jeszcze kilka tygodniu był twoją własnością?

Sheamus: Był to Fatal Four Way Match - tam może zdarzyć się wszystko, jednak w Single Matchu liczą się umiejętności! Celtycki siła deklasuje umiejętnościami tą meksykańską ciotę, o czym on już się wkrótce przekona!

Sheamus odchodzi od Mathewsa.

---Promo---

Dolph Ziggler: Tak to ja - Dolph Ziggler! Nikogo chyba nie dziwi widok stojącego Dolpha Zigglera po raz drugi z rzędu otwierającego właśnie to Show! [...] Spójrzcie na mnie - jestem od was przystojniejszy. To kobiety, każda kobieta chciałaby teraz stać u mego boku i wtulić się w to umięśnione ciało perfekcjonisty kradnącego show! [...] Show, które otwiera Dolph Ziggler muszą zapamiętać wszyscy! Rozrywka, którą daje Show Off stoi zawsze na wysokim poziomie. [...] To nie są puste słowa, bo już 15 lipca one będę zrealizowane przeze mnie! Gdy już zostanę posiadaczem walizki to wykorzystam ją tego samego dnia!

---Walka---

Main Event

Single Match

Sheamus vs. Dolph Ziggler

Od razu po gongu Ziggler rozpoczął walkę bardzo dobrze od niespodziewanego dropkicka, którym pozbył się rywala z ringu. Mr. Perfection szybko dołożył suicide dive poza ring a akcje wykonał z takim impetem, że obaj zawodnicy wpadli przez barierki pod nogi fanów. Ziggler kopał rywala który nie miał możliwości wstać, sędzia odliczał zawodników jednak Show Off nie zwracał na to uwagi – chwycił głowę rywala i z rozbiegu wykonał bulldog tak, że The Celtic Warrior uderzył czołem w barierki. Ziggler wrzucił Irlandczyka do ringu zaś sam wszedł na narożnik i zaczął tauntować widowni za co został dość solidnie wygwizdany. Dolph skoczył i wykonał splash ale nie trafił i dość boleśnie odczuł bliskie spotkanie z ringową matą. Sheamus wykorzystał okazję i szybko przypiął ale arbiter doliczył tylko do jednego. Zawodnik z Europy wykonał „katapultę „ w narożnik lecz Ziggler sprytnie na niego wskoczył i od razu wykonał crossbody ale kolejna akcja z narożnika nie okazała się być dla niego bardziej udana od poprzedniej ponieważ Celtycki Wojownik chwycił go w locie i ustawił sobie w pozycji pod fallaway slam, po czym wykonał tą akcje! Wyniesienie i ujrzeliśmy front powerslam! Kolejne wyniesienie i raz jeszcze ten sam rzut ale po nim już natychmiastowa przypięcia. To jednak za mało i Sheamus tym razem uzyskuje 2 count. Sheamus nie dawał oponentowi chwili wytchnienia i chwilę później dodał irish chip w narożnik ale przy próbie corner clothesline’u nadział się na buta rywala który natychmiast po tym dodał efektowne Tornado DDT z narożnika! Pierwsza próba przypięcia ze strony Mr. Perfectiona ale nieudana – Sheamus odrzucił przy 2. Ziggler dopadł rywala gdy ten leżał na macie i zaczął obijać go szaleńczymi uderzeniami ale rudowłosy zawdonik najwyraźniej miał dosyć ponieważ opuścił ring gdzie zbierał siły. Ziggler zaczął się głośno śmiać ale moment jego nieuwagi wykorzystał jego rywal który ściągnął go z ringu za nogę i wykonał belly to belly suplex na podłodze! Sheamus szyderczo uśmiechnął się do swojego oponenta po czym wrzucił go do ringu i dołożył Rolling fireman's carry slam. The Great White był o krok od wygrania walki, przyszykował sobie rywala do Celtic Cross jednak Ziggler zdołał się uwolnić po czym odbił się od lin i chciał wykonać hurricanrane z rozbiegu ale Sheamus sprytnie przechwycił go i znów wyniósł na barki ale Dolph raz jeszcze się uwolnił i niemal natychmiast odpowiedział swoim Fame Asser! Pin i mamy 2 count. Ziggler był wściekły bo uważał, ze wygrał, że było to rzecie klepnięcie w matę przez sędziego – po drobnej sprzeczce z sędziom wstał i zainksaował Broguq Kick! Pin i było 3 count, ale sędzia wznowił walkę, bo zauważył, że noga Ziggler wystawała za ring! Sheamus nie mógł się z tym pogodzić przez co odwrócił się plecami do oponenta. Ten wykonał Zig Zag i przypiął rywala zapewniając sobie zwycięstwo!

Winner: Antonio Cesaro & Daniel Bryan via submission via submission (time: 17:16)

Po walce Ziggler celebrował swoje zwycięstwo i opuszczał już ring. Nagle z trybun wybiegł Alberto Del Rio, który wskoczył do ringu i zapiął armbreaker leżącemu Sheamusowi. Na to nie był obojętny Ziggler (!) który wślizgnął się do ringu i zaczął stompować World Heavyweight Championa Do ringu wskoczył Rodriguez, który wskoczył na plecy Dolpha, ale Mr Perfection szybko wbił konferansjera w narożnik. Alberto rozbędził się w kierunku Zigglera i zamierzał wykonać enzuigiri, ale na tę akcję nadział się Ricardo Rodruguez, bo Ziggler sprytnie się nachylił. Gdy tylko Del Rio się odwrócił zainkasował Jumping reverse STO. Po tej akcji Ziggler uniósł w górę pas mistrzowski wykrzykując "Show Off! Ja zacząłem to show i ja kończę to show!"

Takim obrazkiem gala dobiegła końca.

- Newsy pojawią się przed lub po RAW..

- Zapraszam do komentowania :)

- Napiszecie też, czy taka kolorystyka Wam się podoba, czy mam ją zmienić, bo niektóre rzeczy mogą się zlewać.

Pojawił się nowy odcinek, ale zdziwiłem się, że nikt nie komentuję :P Tak więc odcinek był bardzo dobry, właściwie podobało mi się wszystko. Dzięki, że zastosowałeś się do komentarza i stworzyłeś ponad 20 linijkową walkę Christiana z Rhodesem. Jak już mówiłem, wszystko było przemyślane i dobrze rozpisane: walki, BS, segmenty, speeche- czego chcieć więcej? Wypada napisać brawo za bardzo dobry odcinek.

WOW!

Walka była tak długa, że myślałem że się nie skończy :).

Cała gala bardzo dobra. Walki są świetnie rozpisane. Jedyna wada, to brak oprawy graficznej. Proponuję stronę psd-dreams.de

Tam są wszyscy wrestlerzy z SD i RAW. A na dodatek jeszcze TNA jakbyś chciał zmienić federację :).

196226315251bf7dfc3a762.png

• 4 tygodnie później...

Za często tych gal nie wrzucam, ale mam nadzieję, że to ulegnie zmianie, bo teraz zamierzam solidnie wziąć się do roboty. Póki co na dzień dzisiejszy RAW będzie wyglądało blado, bo trochę źle poprowadziłem Revolution. Ułożyłem sobie repertuar już następnego RAW, dwie karty SD przed PPV, więc myślę, że przy odrobinie chęci szybko wrzucę teraz SD! Ogólnie na końcu mamy, jak teraz wyglądają u mnie rostery. Zachęcam do czytania i także komentowania. Wiem, że to niezgodne z regulaminem, ale w niedziele skomentuję kilka diar i wrzucę oceny poszczególnych federacji w głosowaniu (niedziela bądź poniedziałek)

Newsy po RAW pojawią się przed SD!, a także pojawi się tam kilka nowinek z niebieskiego brandu. Zachęcam do czytania! :)

Newsy:

:arrow: Obecny skład RAW MiTB Match: Big Show vs. ... vs. ??? vs. ??? vs. ??? vs. Antonio Cesaro

:arrow: Już dzisiaj za pośrednictwem WWE.com walkę o miejsce w MiTB Matchu stoczą:

Rey Mysterio vs. Mason Ryan

Yoshi Tatsu vs. Kofi Kingston

Skład ma uzupełnić ktoś z trójki: Evan Bourne, R-Truth czy też Luke Robinson

:arrow: Przykra sytuacja spotkała dwa tag teamy. PTP podczas treningu nabawiło się kontuzji. Obaj zawodnicy będę pauzowali do dwóch mieięcy. Natomiast u Shada z Cryme Time wykryto niedozwolone środki. Zawodnik został zawieszony na 30 dni. Kreatywni zastanawiają się, co zrobić z Mistrzami Tag Team - Tedem i Drew, bo walka o pasy Tag Team na PPV jest niemożliwa.

:arrow: WWE potwierdziło, że na Pay Per View odbędzie się pojedynek o pretendenta do IC Title, w którym zmierzą się Swagger i Christian

:arrow: Obecny skład SD! MiTB Match: Dolph Ziggler vs. Chris Jericho vs. Damien Sandow vs. Zack Ryder vs. Cody Rhodes vs. ???

Pozostało jedno wolne miesjce, a zawodnik, który uzupełni ten skład zostanie poznany dopiero dwa przed PPV.

:arrow: Najlepsze recenzje na SD! zbierają tacy zawodnicy jak Dolph Ziggler i Cody Rhodes, a także Chris Jericho.

Karta na MiTB PPV:

- SD! MiTB Match: Dolph Ziggler vs. Chris Jericho vs. Damien Sandow vs. Zack Ryder vs. Cody Rhodes vs. ???

- RAW MiTB Match: Big Show vs. ... vs. ??? vs. ??? vs. ??? vs. Antonio Cesaro

- Single Match for No #1 Contender to IC Title: Christian vs. Jack Swagger

- Single Match for Title shot to WH Title: Daniel Bryan vs. ???

- ??? Match for WH Championship: Alberto Del Rio vs. Sheamus

- Single Match for Divas Title: Layla vs. Maryse

Do karty dojdzie pewnie pojedynek o tytuł WWE oraz walka John Cena-Batista. Nieznana jest jeszcze sytuacja o pas US. Prawdopodobna wydaje się być także walka Kavala i Tysona Kidda.

Monday Night RAW

02.07.12

___

Co wydarzyło się na ostatnim RAW?

- Triple H był ponownie "nękany" przez telefon. Tajemnicza osoba, która jest managerem pewnego zawodnika nie daje spokoju i najprawdopodobniej kryjący się po drugiej stronie manager zrobił tak, że jego klient weźmie udział w walce o walizkę.

- Wściekłość Revolution boleśnie odczuł John Cena. Zawodnik ma pojawić się na gali, jednak będzie on w bandażach, więc Leader of Cenation nie weźmie udziału w walce.

- Big Show po pokonaniu Zack Rydera został uczestnikiem w walce o walizkę na gali PPV.

- Do federacji przybył nowy zawodnik - Luke Robinson. Na wejściu pokonał on Marelle.

- Maryse została pretendentką do tytułu div. Obecnie pas należy do Layli

- Zamaskowana Postać ponownie bawiła się z członkami Revolution jak i Mistrzem WWE, a także Johnem Ceną. Czy dzisiaj ta postać da o sobie znać? Przekonamy się niebawem.

___

Pokaz pirotechniczny i RAW wchodzi na antenę..

---Backstage---

Kamera pokazuje Kane'a, który wygląda na bardzo wściekłego. Niszczy wszystko co staje mu na drodze. Nagle zjawia się jeden z pracowników, który upomina Czerwonego Potwora, a ten wykonuje mu Chokeslam prosto na ziemie. The Red Monster otwiera każde drzwi i zagląda do pomieszczeń. Po chwili na jego drodze staje sprzątacz, a Kane odpycha go i ten upada. Czerwony Potwór wędruje dalej, a obraz z kamery zanika...

Kamera przenosi nas do szatni, w której są zawodnicy Revolution...

Batista: To jakiś absurd, że jakiś gość miesza się w nasze sprawy - to my tu wprowadzamy rewolucję, a nie jakiś zamaskowany gość, który nawet boi się pokazać nam na oczy! Według mnie to kpina!

Randy Orton: Jeśli tylko dowiem się kto to, to na pewno posmakuje on smak Żmii! Teraz musimy trzymać się razem i pozwolić sobą kierować, co zamierza zrobić jakiś kretyn! Musimy być jeszcze zwartszą grupą działającą wspólnie, a przede wszystkim logicznie myślącą. Nie możemy popełniać błędów..

Ted DiBiase: Teraz możemy zająć się tym wszystkim, ponieważ te cztery czarnuchy, które chciały zdobyć nasze tyuły wymiękły. Dwóch się połamało na treningu, a jeden został zawieszony. Nie wiem, jak podczas treningu można sobie coś zrobić, no ale cóż.. Jeśli biedaków nie stać na porządny sprzęt to jak już jest!

Batista: Musimy być zwartą grupą - jest nas czterech, a więc wspólnie trzeba niszczyć każdego. Niech wszyscy poczują smak zwierzęcego sfrustowania wywołanego przez jakiegoś kretyna!

Drew McIntyre: Nie możemy także postępować zbyt pochopnie - każdy nasz ruch musi być przemyślany!

Obraz z kamery suę urywa..

---Walka---

Walka #1

Single Match

Big Show vs. Alex Riley

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/Big_Show_61_GD.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2273/riley_01.png

Po gongu Show szukał zwarcia, ale Alex Riley szybko doskakiwał do oponenta wymierzając mu punchy. Riley po chwili okładał kopnięciami nogi Gianta i ten upadł na matę. Przypięcie zakończyło się na 1 count i podczas odskoku Big Showa, A-Ry wypadł z ringu. Szybko do niego wrócił, ale Giant był szybszy i wymierzył rywalowi chopa, irish whipem posłał go na liny i Riley zainkasował back body drop. Big Show podniósł rywala i wymierzył mu silne punchy, po których wykonał millitary press slam. Show posłał oponenta do narożnika, w którym Riley zainkasował splash - chwiejąc się na nogach przeszedł na środek ringu, gdzie zainkasował Spear! Big Show czekał na oponenta i ten się podniósł. Giant wykonał KO Punch! Przypięcie pozostało formalnością - Show wygrał.

Winner: Big Show via pinfall (time: 4:13)

---Backstage---

Na korytarzu zawodnicy Revolution wędrują. Po chwili na ich oczach widać Riley'a, który wygląda na zmęczonego po stoczonej wcześniej walce. Czwórka zawodników otacza go, po czym rzuca się do ataku. A-Ry jest okładany punchami i stompami i po chwili zostaje podniesiony przez DiBiasego i ten powala go silnym clothesline'm. Zawodnicy odchodzą - pozostaje tylko Orton. Alex Riley się podnosi i inkasuje RKO! The Viper dołącza do reszty grupy i ta na oku ma kolejną ofiarę - Masona Ryana. Zawodnik zauważa zbliżające się niebezpieczeństwo i powala clothesline'm biegnącego McIntyre'a, jednak zostaje powalony Spearem przez Batistę! Revolution ponownie okładają leżącego zawodnika, po czym podnosi go Orton i irish whipem posyła go na ścianę. Ryan dość boleśnie wita się ze ścianą, a następnie odbija się od niej i inkasuje Future Schock DDT od wstającego Szkota!

Kamera przenosi nas na inny obiekt - Josh Mathews i jego gość Luke Robinson.

Josh Mathews: Podczas dzisiejszego wieczoru działo się wiele. Emocji nie koniec, a całe WWE Universe wita Josh Mathews. Pierwszym rozmówcą tego RAW jest Luke Robinson. Luke, tydzień temu zadebiutowałeś w WWE na gali RAW i od razu pokonałeś Santino Marelle, który przecież nie jest jakimś żółtodziobem.

Luke Robinson: Nie obchodzi mnie kogo pokonałem w zeszłym tygodniu, bo jakoś mnie to nie interesuje, ponieważ ja spoglądam w przyszłość, która dla mnie będzie w stu procentach owocna w sukcesy! Przedstawię się, bo niektórzy może mnie jeszcze nie kojarzą, bądź zapomnieli mojego imienia i nazwiska, jednak ono niedługo będzie rzeczą obowiązującą na co dzień w życiu, bo wkrótce moja osoba będzie najbardziej wpływową w tym show biznesie. Wkrótce na RAW będę gwiazdą i wówczas ta piękna buźka będzie pojawiać się na każdym billboardzie. Póki co - na małym obrębie tego kraju, jednak za kilka miesięcy moja postać będzie rozchwytywana na całym świecie!

Josh Mathews: Mocne słowa, jednak konkurencja w WWE jest wysoka i każdy chce zaistnieć.

Luke Robinson: Każdy może chcieć, jednak nie każdy może to zrobić. Nie każdy ma talent, by zabłysnąć, nie? Nie każdy może stać na szczycie, bo po prostu był by tam nie ład, a losy zawodnika są już z góry przypisane. Ludzie z reguły dzielą się na dwie grupy: tych pięknych i tych brzydkich - tych utalentowanych i tych nie utalentowanych - tych mądrych, którzy potrafią wykorzystać drzemiący potencjał i tych głupich, którzy po prostu nie potrafią sobie poradzić. To prosty biznes - masz talent, potrafisz sprzedać swoją osobę i mądrze to wykorzystujesz - stoisz na szczycie. Ja właśnie należę do tych pierwszych grup. Już wkrótce The Pretty One będzie gwiazdą tego spektaklu!

Josh Mathews: Luke - jesteś pewny siebie i swoich umiejętności, które z pewnością masz, jednak my jeszcze ich nie poznaliśmy w stu procentach! Dzisiaj czeka ciebie walka z cenionym w szatni Evanem Bourne'm. To będzie twoje drugie starcie na RAW, a Bourne to świetny lotnik, który wspaniale wykorzystuje swoje zalety - szybkość, skoczność.

Luke Robinson: I co z tego, że jest szybki, czy też skoczny? Zapomniałeś, że nazywam się Luke Robinson? Evan Bourne dzisiaj przegra ze mną! Też jestem w miarę szybki, zwinny - przecież budowa tego sexy ciała już oddaje wrażenie, że jestem wysportowany! Ale Bourne nie ma tego czegoś co ja mam. Nie chodzi tu tylko o umiejętności, czy też talent. Ja jestem sprytniejszy niż każda osoba w tym budynku! Dzisiaj wygram swoją walkę i... niech WWE Universe ma świadomość, że jeszcze dzisiaj rzucę komuś wyzwanie i z tym kimś zmierzę się na gali PPV, oczywiście jeśli ten ktoś nie stchórzy!

Josh Mathews: Interesuje mnie, kim jest zawodnik, którego wybrałeś, Luke... Jednak nie zapędzaj się tak, ponieważ każdy tutaj jest doświadczony! Jest także

Luke Robinson: Przestań mi tu gadać jakieś głupoty. Co może o tym wiedzieć człowiek, który przeprowadza jakieś durne wywiady. Gościu - jesteś irytujący i to jest żałosne, że jakiś śmieć zadaje mi pytania, które i tak są gówniane. Ja mam ambicje prowadzące mnie na szczyt! This is time The Pretty Boy! I'm the future! My name is Luke Robinson!

Uśmiechnięty zawodnik odchodzi.

Kamera pokazuje nam biuro GM'a Triple H'a, który rozmaiwa z Eve.

Triple H: Eve, ja wkrótce mogę opuścić stołek General Managera, a chcę, aby tę posadę przejęła osoba kompetentna. Miej świadomość, że jesteś na liście, która może dowodzić RAW!

Eve Torres: Ja na pewno będę starała się upiększać to show, by stało ono na wysokim poziomie..

Nagle do biura wchodzi The Miz.

The Miz: On jest jakiś nienormalny! Kane! Ten człowiek to jakiś psychopata. Uwięził mnie nie wiadomo gdzie, co to ma być do cholery? Really? Really? Ja? Ja - The Miz człowiek awesome ma pracować z kimś takim? Jestem Mistrzem Stanów Zjednoczonych, a pas chce zdobyć także Kane. Uwierzcie, że ja już nie chcę, by ten psychiczny człowiek robił ze mną takie rzeczy, słyszycie?

Triple H: Spokojnie, spokojnie Miz!

Eve Torres: Mam świetny pomysł. Może tak, by dzisiaj odbyłą się walka o United States Title!? RAW byłoby bardziej emocjonująca, a walka odbędzie się za chwilę, co ty na to, Hunter?

Triple H: To dobry pomysł!

The Miz: Dzisiaj skończę raz na zawsze z tym pajacem i już nie będę nękany przez niego! Udowodnię dzisaj WWE Universe że jestem należytym Mistrzem Stanów Zjednoczonych, because I'mmm The Miz and I'm.. Aweesooomee!

Miz opuszcza pomieszczenie, a kamera się urywa.

---Ring---

Wybrzmiewa muzyka CM Punka i WWE Champion we własnej osobie pojawia się na rampie. Wchodzi on do ringu, chwyta mikrofon i mówi...

CM Punk: Nie wiem do czego to wszystkiego zmierza, ale trzeba pewne kwestie dotyczące tego show wyjaśnić. Głównie chodzi mi tutaj o Zamaskowanego Pana, któy no właśnie, który co? Który bez karnie narzuca się WWE Championowi? Nie wiem do czego dąży postać, który okrywa się maską, która zapewne boi się pokzać swoją twarz przed ludźmi! Generalnie, jeśli ta osoba tego słucha to spytam się: Czego chcesz od Najlepszego Wresltera na Świecie!? Tak tak.. Może i uderzjąc w członków Revolution nie wzbudziło to wielkiego nie pokoju, jednak już sama idea przeszkadzania mi w czymś jest naprawdę nie pojęta! Zamaskowana Postacią - czego oczekujesz ode mnie? Może tego ale uwierz, że CM Punk tego pasa nie odda już nikomu, bo będzie WWE Champion nieskończność dni, a nawet jeszcze jeden dzień dfłużej! Wyniosłem ten pas na pułap, który jest nieosiągalny dla każdego zawodnika, uczyniłem ten pas wyjątkowym tytułem, a mój title run jest chyba najwspanialszym okresem od ostatnich lat w tej federacji. Dlatego zastanawia mnie tylko jedno, ale jeśli chcesz wlaczyć o WWE Title Panie w Masce to zapraszam teraz do ringu but I'm better of you! I'm Best In The...

"Voices" uderze w głośniki i na rampie zjawia się Rany Orton. Wchodzi on sam do ringu, natomiast z trubyn wyłania się pozostała część Revolution. Otaczają oni Mistrza WWE i wchodzą do ringu, a The Viper chwyta mikrofon.

Randy Orton: Punk Punk - jedyną osobą, która może walczyć o WWE Championship jestem ja! Dlaczego? Zastanawia cię to z pewnością? A mianowicie na ostatniej gali PPV, gdy walczyliśmy jakiś człowiek wmieszał się w zwycięstwo, moje zwycięstwo, które niebawem miało stać się prawdą! Wybrzmiałą sobie jakaś muzyczka i co? I tak oto własnie nie zostałem WWE Championem! Ukąśiłem Cię wówczas! Byłem tak sfrustowany, że gdyby nie klatka w której walczyliśmy szukał bym tego idioty, który zrobił mi to świństwo. Wtedy on poczuł by gniew Randalla, poczuł by smak końca kariery!

CM Punk: Well well well... What!? Co ty chrzanisz człowieku, bo w tym momencie nie rozumiem ciebie! Randy, żeby walczyć o pas należący do WWE Championa, pas Best in The Worlda trzeba zrobić ku temu odpowiednie kroki, bo każdy zawodnik z zaplecza mógłby teraz wyjść i sobie powiedzieć "Punk - ja i ty - o pas WWE" ale jednak nie każdy jest godzien stanąć w jednym ringu z człowiekiem, który piął się kilka lat w góę, szczebel po szczeblu w tej federacji, a teraz stoi hierarchii na szczycie okrzyknięty Najlepszym na Świecie!

Randy Orton: Shut your mouth up! Ssss-M Punk! Wytłumaczyłem ci dlaczego nie jestem teraz Mistrzem WWE, dlaczego nie stoją z pasem mistrzowskim.. Ty dobrze o tym wiesz i teraz uciekasz od tego Próbujesz wywinąć się od walki ze mną, bo doskonale wiesz, że mimo tego, że jesteś Najlepszy na Świecie, zdajesz sobie sprawę, że The Viper jest w stanie wyeliminować z tego biznesu kończąc karierę nawet takiego zawodnika jak ty. To dla mnie inie jest trudne zadanie! W każdej chwili moe wysłać ciebie na przedwczesną emeryturę!

Na arenie robi się ciemno! To zwiastuje nadejście Zamaskowanej Postaci! Już wkrótce pojawi się ona na titantronie, ale.. reflektor pada gdzieś wysoko między zgromadzoną publiką i własnie tam pojawia się Postać! Z mikrofonem ręku mówi...

Zamaskowana Postać: To naprawdę wzruszające, że dwóch idiotów wydurnia się, który z nich jest lepszy i który z nich powinien być WWE Championem! Czy to naprawdę kogoś interesuje? Poziom RAW był niski, nuda.. nuda.. ale pojawienie się Zamaskowanego Pana wywołało to coś, co było RAW wskazane! To własnie geniusz pewnej osoby dobrze znanej w tym biznesie spowodował, że postanowiłem wrócić do tej federacji. Cel? Osobiście muszę udowodnić, że zawsze byłem tylko tłem, kiedy to inny byli topowymi gwiazdkami, ale ja wiedziałem, że mógłbym niszczyć każdego kto stanął by mi na drodze! Ból to nie odłączna część mojej wizytówki!

CM Punk: Hola holaa! Powiedziałeś, że kieruje tobą jakaś osoba? To śmieszne - jesteś marionetką jakiejś osoby, która każe ci wszystko robić! "Zrób to, tamto!" I ty chcesz tu sprawić komuś ból, chcesz niszczyć kogoś?

Zamaskowana Postać: Mylisz się, bo ten człowiek wynosi RAW na wysoki poziom o czym jesteście nieświadomi, nie macie świadomości jego działań..Ja to show czynią wyjątkowaym, bo każde wyjście Pana, na który pada reflektor wywołuje wielką niepewność i budzi wszystkich ze stanu błogiej melancholii! Możecie buczeć, możecie robić wszystko co chcecie, jednak to wkrótce może odwrócić się przeciwko wam, droga publiczności! Ponieważ wasze od głosy jeszcze bardziej motywują mnie, by zadawać ból, cierpienie i nieść za sobą zniszczenie!

Cała grupa zawodników spogląda na Zamaskowaną Postać.. Na całej arenie jest ciemno, tylko jeden reflektor pada na Postać, ale teraz drugi padł na członków Revolution i CM Punka! Leżą oni na macie, a my widzieliśmy czwórkę zawodników ubranych na czarno, któa ich zaatakowała. Poszli oni do Zamaskowanej Postaci i stanęli za nią. Ci głośno się zaśmiali, po czym odeszli...

---Promo---

15 July: Money in The Bank Pay-Per-Viev

http://www.brandsoftheworld.com/sites/default/files/styles/logo-thumbnail/public/122010/moneyinthebank_converted.png

RAW MiTB Match: Big Show vs. ... vs. ??? vs. ??? vs. ??? vs. Antonio Cesaro

---Walka---

Walka #2

Single Match for United States Championship

United States Champion, The Miz vs. Kane

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/560_The_Miz.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/Kane_2012CutByJibunjishin8.jpg

Po gongu Kane powalił Miza clothesline'm, a następnie chciał wykonać running powerslam, jednak The Awesome One uwolnił się i wbił oponenta w narożnik. Miz wykonał typowy dla siebie corner clothesline, po którym z nonszalanckim uśmiechem podniósł Czerwonego Potwora, a następnie wykonał mu irish whip. Miz chciał przerzucić Kane'a nad sobą, jednak ten zatrzymał się tuż przed oponentem. US Champion wyprostował się, a w tym czasie Kane odbił się od lin i powalił rywala big bootem! The Red Monster natychmiastowo wbił rywala do narożnika, wymierzając mu silne punchy, po których Kane wykonał tornado DDT! Pin skończył się na 2 count. Kane podniósł rywala i wyniósł go, a następnie wymierzył Mizowi side slam. Kane wszedł na trzecią linę, jednak został z niej zepchnięty. Kane nadział się na klejnoty, po czym Awesome One chwycił go za głowę, a następnie ustawił sobie oponenta pod neckbreaker, którego udało mu się wykonać! The Miz wymierzył rywalowi Mizard of Oz, po którym US Champion szykował się do Skull-Crushing Finalle, jednak Kane wydostał się, po czym zamierzał wykonać Chokeslam, jednak Miz także się wydostał, a następnie wykonał Snap DDT! Gdy The Miz podnosił Kane'a ten wyprowadził oponentowi znikąd serię uderzeń w brzuch, po których Kane wymierzył low blow! Sędzia ogłosił dyskwalifikację.

Winner: The Miz via DQ - The Miz is still WWE United States Champion (time: 9:44)

Kane po tym wykonał jeszcze Tombstone Piledriver. The Red Monster wziął krzesło i okładał chair shotami rywala. Kane wykonał jeszcze Chokeslama, a po chwili wybrzmiała muzyka Huntera. Ten pojawił się na rampie.

Triple H: Kane.. Kane! Dosyć! To musi być koniec twojego zachowania - ochrona! Ochrona. Weźcie tego wariata..

Po całym zdarzeniu ochrona wyprowadziła Kane'a z areny.

---Promo---

http://www.brandsoftheworld.com/sites/default/files/styles/logo-thumbnail/public/122010/moneyinthebank_converted.png

---Backstage---

Na backstage'u Maryse rozmawia z AJ Lee.

AJ Lee: Nieźle to sobie rozegrałaś. Wyeliminowałaś mnie, by ułatwić sobie zadanie...

Maryse: Zrobiłam tylko to, co było słuszne! AJ - co ty wiesz na temat tego biznesu. Widzisz, żeby być mistrzynią Div trzeba mieć do tego jakieś predyspozycje! Ty ich nie masz, jesteś zwykłą smarkulą, która nie dorasta do tego, by posiadać mistrzostwo div! Ten pas już wkrótce trafi na właściwą talię najseksowniejszej kobiety tego biznesu, która jest tutaj.

AJ Lee: Gdzie ona jest, bo nie widzę.

Maryse: Ty jesteś tak durna, czy tylko udajesz?

Do obu pań podchodzi Layla.

Layla: Kłócące się dziewczynki ciekawe o czym rozmawiające. Generalnie tematem rozmów wszystkich pań jest Divas Championship, ale uwierzcie mi, że

Maryse: Stop, stop. Chciałaś powiedzieć, że żadna z nich nie weźmie ci tytułu? Uwierz, że ja to zrobię!

Do zawodniczek podchodzi Eve Torres.

Eve Torres: Wspólnie z Hunterem postanowiliśmy, że na PPV walka o pas div stanie się Triple Threat Matchem, a do walki dołączy AJ Lee.

Eve odchodzi, po chwili odchodzą dwie zawodniczki pozostawiając Maryse.

---Promo---

23 July - Episode #1000 RAW!

Bret "The Hitman" Hart

Roddy Pipper

Mick Foley

D-Generation X

---Walka---

Walka #3

Single Match for place in MiTB Match at MiTB PPV

Mason Ryan vs. Rey Mysterio

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2338/191_Mason_Ryan.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/Rey_Mysterio-2011Cutout_by_Jibunjishin39.jpg

Gdy walka się rozpoczęła Ryan sprowadził Rey'a do narożnika, jednak luchador wydostał się z niego bardzo szybko, po czym wymierzył oponentowi kopnięcia. Mysterio chciał wykonać running bulldog, ale Mason Ryan zdążył odepchnąć Mysterio. Master of 619 po szybkim wstaniu zainkasował clothesline, a następnie Ryan wyniósł oponenta i wykonał mu backbreaker. Pin zakończył się na 2 count. Ryan zdecydowanie atakował oponenta rożnymi akcjami - po pięknym powerslamie Mason wymierzył Rey'owi serię stompy, po której wbił przeciwnika do narożnika, a tam wbiegł na rywala Splashem. Mysterio chwiejąc się, przeszedł na środek ringu i tam zainkasował back suplex. Przypięcie nie dało Ryanowi zwycięstwa, bo luchador odskoczył po 2 count. Po chwili Ryan wyniósł oponenta pod Powerbomb, ale Mysterio będąc na górze wymierzył rywalowi punchy i wyprowadził frankesteiner! Mysterio po low kickach odbił się od lin i powalił Masona niskim dropkickiem. Meksykanin wykonał frog splash, po czym przeszedł do narożnika. Gdy Ryan wstał, zainkasował hurricanrane, po której Rey uzyskał 2 count. Mysterio wyprowadził kilka kopnięć i naskoczył na drugą linę, po czym chciał wykonać springboard moonsault, ale jednak Ryan przechwycił oponenta w powietrzu. Zamierzał wykonać running powerslam, lecz Rey Mysterio odwrócił się i w świetnym stylu wykonał silver DDT! Publiczność dopingowała Mysterio, który czekał na oponenta. Gdy Ryan się podniósł zainkasował hurricanrane lądując prosto na liny. Rey wykonał 619 , po czym wykonał splash z trzeciej liny kończąc ten pojedynek.

Winner: Rey Mysterio via pinfall (time :10:02)

---Promo---

Powrót pewnej siły... RAW da to moc... Pojedyncza jednostka... Która zdominuje każdy poniedziałek... Wróci niedługo... Cel? Sam szczyt! Uświadomił sobie... Stać go na to... By zaistnieć... By osiągnąć większy sukces... Niż kiedyś... Wspomnienia? Jest ich wiele... ... ? New RAW... ?...

---Backstage---

Na backstage'u widzimy idącego R-Trutha,

R-Truth: Sądzisz jimmy, że osoba R-Trutha oddaliła się na dalszy tor i nie stanowi już dla WWE takiego kopa? Skądże! Słuchaj przyjacielu... I'm good R-Truth! Nie wywołuje takiej fali emocji, bo nie atakuje nikogo bezpodstawnie! Dlaczego? Oh little jimmy... Nie mam powodu atakować tych skurczybyków!

Znikąd na obiektywie pojawia się Luke Robinson. Atakuje on z tyłu R-Trutha tak, że ten nie może wstać. Po chwili The Pretty Boy zaczyna się miotać, kopie nie wiadomo co...

Luke Robinson: Ci twoi przyjaciele są groźni. Przed chwilą mnie uderzyli. R-Truth, ja i ty... MiTB PPV!

---Walka---

Walka #4

Single Match

Evan Bourne vs. Luke Robinson

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/920/evanbourne1_wfmashupz.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2681/luke_robinson.png

Walka rozpoczęłą się od klinczu, z którego lepiej wyszedł Robinson natychmiastowo przeskakując za plecy oponenta. Bourne dynamicznie się pochylił przerzucjąc rywala, po czym wykonał mu dropkick. Robinson jednak szybko wstał i chciał wyprowadzić clothesline, ale Bourne nachylił się i zaraz po tym wykonał spinning heel kick. Seria kopnięć Bourne'a - back kick, low kicky i enzuigiri została zakończona diving knee dropem z trzeciej liny. Evan uzyskał 2 count. Bourne podniósł swojwgo oponenta, lecz ten wykonał fireman's carry slam. Luke przeciągnął rywala pod narożnik i wymierzył mu katapultę prosto na narożnik! The Pretty Boy po chwili wykonał one-handed bulldog, lecz te akcje zapewniły mu tylko 2 count. Robinson zaczął stompować oponenta, który po chwili zdołał wstać przy linach. The Future Legend wyprowadził irish whip i wyłożył na barki oponenta, jednak Bourne wyprowadził kontręw postaci Tilt-a-whirl headscissors takedown! Bourne naskoczył na drugą linę i chciał wykonać spirngboard moonsault, lecz nadział się na wyłożone kolana Luke'a, któy zrolował rywala - 2 count. Obaj zawodnicy wstali i to Robinson rozdawał karty - po pięknym arm dragu wykonał scoop slam, a następnie założył submission, z któego Bourne bez większego trudu wydostał się. Robinson zainkasował punchy i kicky i został powalony DDT. Bourne wykonał standing moonsault, po czym wszedł na górną linę, a z niej szykował się do wykonania Air Bourne, ale.. Robinson uciekł z ringu. Bourne zdecydował się na skok za ring, lecz nadział się na dropkick. Robinson wśolizgnął się do ringu, natomiast Bourne został wyliczony.

Winner: Luke Robinson via Count-Out (time:12:15)

---Backstage---

Kamera pokazuje nam biuro Huntera, który rozmawia przez telefon. To nie jest jednak tajemnicza osoba, a sam Vince McMahon.

Vince McMahon: Słuchaj Hunter. Masz bardzo dużo obowiązków, więc musisz zdjąć z siebie pewien ciężar. Rola Generanlego Managera to trudna funkcja.. Nie mówię, że się do tego nie nadajesz tylko trzeba znaleźć kogoś odpowiedniego na to stanowisko. Zbliża się tysięczne RAW - to dobra okazja do przemyśleń i do tego, by ludzie zgłaszali swoje kandydatury na to stanowisko.

Triple H: Też myślałem Vince nad tym. Wystosuje niedługo pismo i ankietę, którą będzie trzeba wypełnić uzasadniając swą kandydaturę. Na tysięcznym RAW poznamy kilka osób najbardziej nadających się na to stanowisko.

Kamerzyści przerywają "taśmę".

---Walka---

Walka #5

Single Match for place in MiTB Match at MiTB PPV

Kofi Kingston vs. Yoshi Tatsu

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/kofi_02.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1725/yoshi_tatsu_s1.jpg

Zawodnicy zaczęli od zwarcia, który nie przyniósł zwycięzcy - jeszcze raz klincz i tym razem Tatsu przeszedł do armbar i szybko wykonał arm drag. Kingston po podniesieniu się zainkasował kopnięcia od rywala, po których Tatsu posłał oponenta na liny. Rozpędzony Tatsu zainkasował pendulum kick, po czym Kofi wykonał float-over DDT. Kofi uzyskał 2 count. Ghańczyk po kick outcie rywala podniósł go i wyprowadził serię low kicków, po których wysłał rywala na liny. Yoshi Tatsu jednak przytrzymał się ich, po czym zaczekał na nadbiegającego przeciwnika przerzucając na nad trzecią liną. Zawodnik wylądował na apronie. Tatsu chciał wyprowadzić serię ciosów, ale Kingston między drugą, a trzecią liną zaatakował rywala barkiem, po czym przeskoczył nad trzecią liną i wykonał roll-up. Po dwukrotnym klepnięciu w matę przez sędziego Tatsu zrobił roll-up, ale uzyskał 2 count. Kingston naskoczył na drugą linę i wyszedł do springboard crossbody, ale jego oponent wykonał dropkick. Kingston upadł, a Tatsu próbował zakończyć pojedynek, lecz znowu 2 count. Yoshi po chwili próbował wykonać enzuigiri, ale Kofi skontrował to na roll-up - 2 count. Kofi po chwili wykonał dwa razy two handed chop, po czym wykonał Boom Drop. To zwiastowało tylko Trouble in Paradise, po którym Kofi uzyskał pinfall.

Winner: Kofi Kingston via pinfall (time:10:05)

---Promo---

23 July - Episode #1000 RAW!

---Ring---

Zamaskowana Postać: Rozrywka naprawdę stoi na poziomie, który zachwyca, lecz tak dokładnie - kogo ta rozrywka zachwyca? No właśnie, chyba nikogo! Postać w masce, nieznany człowiek i od razu robi się ciekawiej! Budzi się cały wrestlingowy świat... Nudne walki, beznadziejne ataki i nie porywające wywiady wiejące żenadą. Interesujące speeche, kryjące w każdym słowie nutkę tajemniczości. Tak - to jest to, czego ludzie oczekują właśnie na RAW! Dlatego pojawiłem się w odpowiednim czasie, by każda poniedziałkowa noc intrygowała WWE Universe, by Zamaskowana Postać była na ustach reszty tygodnia do następnego poniedziałku i tak co każdy tydzień, każdy tydzień, każdy tydzień... Nie ... typem ... jestem ... ból ...... się ... rk h ... i ... tutaj ... Jo

Obraz z titantronu zanika.

---Promo---

---Walka---

Main Event

Single Match

WWE Champion, CM Punk vs. Randy Orton

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/punk_53_unconquerable.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_16_GD.jpg

Kiedy jeden jak i drugi zawodnik zawitali w ringu, sędzia sprawnie obmacał dwójkę i nakazał uderzyć w gong. Początek pojedynku to zwarcie rywali, w którym lepiej radził sobie Viper i szybko sprowadził WWE Championa do Headlocku. CM Punk wypchnął Ortona, tym samym wydostał się z Headlocku, ale zaraz po tym zainkasował Shoulder Block. Randy podniósł wtedy rywala i sprowadził go do narożnika, a tam wymierzył mu ogromną ilość punchy i stompów. Całą serię zakończył bardzo silnym Irish Whipem w drugi narożnik, i po tym jak Best In The World odbił się od niego i szybko znalazł się na środku ringu, zainkasował potężny Running Clothesline. Te akcje zapewniły Ortonowi 1 count, a ten niezadowolony z tego podniósł się i złapał rywala za nogi, po czym zaczął obkładać jego brzuch silnymi stompami. Po udanej serii, Champion zawodnik zainkasował także Knee Drop w nogę, za którą od razu się złapał, a to pozwoliło wykonać Randy'emu, Low Dropkick prosto w głowę oponenta. Kolejny pin także zapewnił 1 count Żmii. Randy podniósł więc rywala i po wykonaniu Irish Whipu, nie trafił on Clotheslinem i przy kolejnym odbiciu od lin rywala, zainkasował Dropkick. Wtedy CM Punk wykonał także Neck Snap i kilka Elbow Dropów, które zapewniły mu 1 count. Niezadowolony z tego powodu Najlepszy na Świecie, postanowił zapiąć Headlock rywalowi. Orton szybko się jednak podniósł i zaraz po tym wydostał z Headlocku, ale inicjatywy nie odzyskał, bo zainkasował szybkie DDT. CM Punk dołożył kilka stompów, po których podniósł oponenta i posłał go do narożnika. Po kilku stompach poczęstował on Randy'ego Ortona potężnym ciosem łokciem. Zamroczony wtedy Orton nie mógł postawić oporu i zainkasował Suplex. Zawodnikowi było to mało, bo szybko wskoczył na drugi stopień narożnika i wykonał Diving Knee Drop. W oponenta jednak nie trafił bo Orton odsunął głowę w ostatniej chwili, a następnie podniósł się i bezpośpiechu zaczekał na zmagającego się z bólem kolana, rywala. Punk w końcu się podniósł i ruszył w kierunku Ortona. Po uniknięciu ataku, Randy wykonał kilka Clothesline'ów i po Irish Whipie dołożył on Snap Scoop Powerslam. Po tej akcji Randy podniósł ageryswnie oponenta i po wyrzuceniu go na apron, zaaplikował rywalowi Rope-hung DDT! Po tej akcji Randy standardowo upadł na matę i zaczął przygotowywać się do zakończenia pojedynku, a kiedy już CM Punk podniósł się, był bliski zainkasowania sygnalizowanego RKO. CM Punk odepchnął rywala, po czym wyłożył go na barki, ale The Viper wydostał się serią łokci. Orton chciał wykonać clothesline, ale Punk się nachylił i wyprowadził high kicka! WWE Champion pokazał, że ułoży do snu Ortona. Wyniósł go na barki, ale ten się ześlizgnął, po czym wykonał zapowiadane wcześniej RKO! Po tej akcji, Orton zgarnął zwycięstwo!

Winner: Randy Orton via pinfall (time:17:51)

Widokiem świętującego Ortona kończymy to RAW.

W miarę tak wyglądają obecnie rostery:

RAW:

- Batista

- John Cena

- CM Punk

- Randy Orton

- The Miz

- Kane

- Kofi Kingston

- R-Truth

- Evan Bourne

- Ted DiBiase

- Drew McIntyre

- Brodus Clay

- Ryback

- Darren Young

- Titus O'Neil

- Alex Riley

- Mason Ryan

- Tyler Reks

- Jinder Mahal

- Curt Hawkins

- Antonio Cesaro

- Santino Marella

- Rey Mysterio

- Heath Slater

- Johny Curtis

- Husky Harris

- Luke Robinson

- Andy

- Yoshi Tatsu

SmackDown!:

- Alberto Del Rio

- Sheamus

- Chris Jericho

- Daniel Bryan

- Dolph Ziggler

- John Morrison

- Cody Rhodes

- Christian

- Jack Swagger

- David Otunga

- Justin Gabriel

- Tyson Kidd

- Kaval

- Primo

- Epico

- Jey Uso

- Jimmy Uso

- Sin Cara

- Damien Sandow

- Zack Ryder

- The Great Khali

- Lord Tensai

- JTG

- Shad Gespard

- Michael McGillicutty

- Hunico

- Chamacho

- Trent Barretta

Zawodnicy kontuzjowani/obecnie nie występujący:

- Wade Barrett

- Ezekiel Jackson

- Big Show

- Mark Henry

- Brock Lesnar

http://twrnetwork.com/wp-content/uploads/2013/01/smackdown-logo.png

Friday Night SmackDown!

06.07.12

W ubiegłym tygodniu:

- Cody Rhodes po wyczerpującym pojedynku pokonał w Street Fight Matchu pokonał Christiana wywalczając sobie miejsce w walce o walizkę.

- Konfrontacja na linii Kaval - Tyson Kidd jest coraz bardziej zacięta i zapewne znajdzie ona swój finał na PPV.

- Na PPV odbędzie się pojedynek o pretendenta do tytułu IC. W walce znajdują się Swagger oraz Christian. Jack pokonał Gabriela na ostatnim SD!

- Daniel Bryan na gali MiTB zmierzy się z nieznanym oponentem, a stawką będzie title shot do pasa WHC.

- Zawodnicy o walizkę wykazują wielki potencjał i na gali jest zawsze dużo mowy o walizce. Na tym SD! nie zabraknie emocji... z pewnością!

---

Zapraszamy na SmackDown!

---

---Promo---

---Walka---

Walka #1

Single Match

Tyson Kidd vs. Sin Cara

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/Tyson_Kidd_17.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/975/sin_cara_y.png

Po gongu zawodnicy zatoczyli tradycyjne kółeczko, po czym w środku ringu doszło do zwarcia. Trwało ono bardzo krótko, bo luchador przeskoczył za plecy oponenta, po czym wepchnął go na narożnik. Tam Kidd wyprowadził serię łokci i wydostał się - chwycił głowę Sin Cary, po czym energicznym ruchem wskoczył na drugą linę i stamtąd wykonał tornado DDT. Dało mu to 2 count. Tyson Kidd podniósł Sin Care i wyprowadził irish whip na liny. Kidd się schylił, chcąc przerzucić rywala, ale ostatecznie zainkasował DDT. Luchador wykonał hurricanrane, po której wbiegł na narożnik i wykonał świetny moonsault z trzeciej liny. Kidd odskoczył po 2 count. Tyson zainkasował punchy, które składały się z trzech uderzeń, po czym został posłany na liny. Sin Cara odbił się od przeciwnych lin i obaj byli rozpędzeni. Zawodnicy unikli kontaktu, ale Kidd pozostał na środku ringu - poczekał na rywala i ten po chwili otrzymał samoan drop. Kidd podniósł rywala i wyniósł go, a następnie wykonał efektowny suplex. Kanadyjczyk zaczął stompować oponenta, a następnie przeciągnął go pod narożnik i wbił tam rywala niskim dropkickiem. Kidd cynicznie się uśmiechnął, po czym podniósł przeciwnika i chciał posłać go do przeciwnego narożnika, ale irish whip został skontrowany. To Kidd znalazł się w narożniku i Sin Cara rozpędził się w jego stronę. Ostatecznie zawodnik w masce wylądował na apronie. Kidd szybko chciał uderzyć rywala, ale nadział się na kopnięcie od rywala. Sin Cara wskoczył na trzecią linę i wykonał świetną hurricanrane! Ta akcja dała 2 count. Sin Cara poczekał na oponenta i po chwili odbił się od lin i wykonał elblow drop z wyskoku. Tyson jednak ustał i szybko zainkasował enzuigiri, ale po tej akcji znalazł się na kolanach co wykorzystał Sin Cara, który niskim dropkickiem powalił rywala, kopiąc go w głowę. Sin Cara podszedł do leżącego zawodnika i chciał go podnieść, ale Kidd wykonał low blow, przez co został zdyskwalifikowany.

Winner: Sin Cara via DQ (time: 11:47)

Po walce Kidd stompował rywala, ale na pomoc wybiegł Kaval, jednak nie złapał on Kidda, bo zawodnik uciekł przez trybuny.

---Backstage---

Tym razem na miejscu wywiadu stoi Matt Striker. Jego gościem jest John Morrison.

Matt Striker: Witam ciebie, John! W zeszłym tygodniu nie udało się tobie pokonać Zacka Rydera tym samym nie udało ci się zakwalifikować do walki o walizkę MiTB. Jak poniosłeś tą porażkę?

John Morrison: Porażka to niestety porażka.. Byłem bliski zwycięstwa i już niedługo Ryder miał poczuć moją podeszwę na swojej szczęce, ale wykazał on wielki spryt schylając się, i rolując mnie. Przyznam, że to było świetne, a ja wtedy nie byłem w stanie odskoczyć. Brawa dla Zacka za to

Matt Striker: Po przegranej walce przekreśliłeś swój udział w jakiejkolwiek walce na PPV, bo scenariuszem dla ciebie było tylko i wyłącznie walka z drabinami...

John Morrison: Czy ktoś powiedział z zarządu, że nie wystąpię na PPV? To dopiero początek Smackown!, a jest ono jeszcze w przyszłym tygodniu. W ciągu tego czasu może wiele się zdarzyć, a ja w swoich walkach zamierzam dać show, jakie przystało na Guru Doskonałości! W tym czasie może naprawdę wiele się wydarzyć, a wszyscy powinni wiedzieć, że jestem bardzo ambitnym wreslterem, który potrafi wyjść z nieoczekiwaną kontrą! Może i ostatnio nie udało mi się wygrać, jednak nie skreślam siebie, bo nic już bym nie osiągnął.. To dało mi motywację, by jeszcze bardziej pracować i w ringu być jeszcze bardziej wszechstronnym zawodnikiem!

Morrison odchodzi z uśmiechem na twarzy...

Przenosimy się już w inny rejon, a mianowicie na kamerze pojawia nam się Swagger z Christianem.

Christian: No, Jack... Za dziewięć dni ja albo ty, któryś z nas zostanie pretendentem do pasa IC.

Jack Swagger: Nie nie nie.. nie tak! No, Jack... Już za dziewięć dni zostaniesz pretendentem do pasa IC. To brzmi zdecydowanie lepiej, nie uważasz? Christian, udowodniłem tobie już kilka razy, że jestem lepszy w ringu. Chętnie bym stanął do walki już dzisiaj, najlepiej teraz z tobą i pokazałbym ci, że twoje zwycięstwo na MiTB PPV jest twoim wymysłem!

Christian: W porządku Swagger. Możesz tak mówić, jednak uwierz mi, że wiem lepiej na temat tego biznesu. Wszytko wyjaśni się w ringu i przekonamy się, czyje słowa są bardziej mocniejsze. Należę do gości potrafiących w ringu zdziałać bardzo wiele mogących stworzyć dla swoich Peeps walkę, którą zapamięta każdy fan Najcharyzmatyczniejszego Gościa Wrestlingu! Wiem, że po tobie nie mogę liczyć na uczciwą walkę toczącej się czysto, bo ty lubisz przecież brudne zagrania, Jack. Na PPV nauczę

Jack Swagger: Nauczysz mnie czego? Christian jesteś zwykłym nieudacznikiem, którego mógłbym pokonać bez jednej ręki i bez jednej nogi! Dla mnie nie stanowisz wielkiego oporu, a jesteś tylko przeszkodą, której szybko się pozbędę z mojej drogi, by zdobyć IC Title! Żadna osoba nie będzie mi utrudniała drogi, a szczególnie taki prostak jak ty... Gdy skończę z tobą, wezmę się za Rhodesa i wówczas zniszczę go!

Do obu zawodników podchodzi Teddy Long...

Teddy Long: O! Dobrze, że widzę was obu, bo postanowiłem, że wasza nie będzie Single Matchem. Żeby było ciekawiej na gali PPV postanowiłem, że do waszej dwójki dojdzie jeszcze jeden zawodnik, a więc Single Match przeobrazi nam się w triple threat match.

Jack Swagger: Jeden zawodnik, czy dwóch do pokonania. Mnie to nie przeszkadza i nie stanowi żadnego oporu... A może Uważaj Christian, bo z tyłu może cię ktoś znienacka zaatakować.

Christian: Nie bądź dziecinny Dobrze wiem, że nie zaatakowałbyś mnie gdziekolwiek, bo się boisz tego... Boisz się walki na PPV, a udajesz cwaniaczka, który jest pewny siebie... To cię może zgubić...

All American American z uśmiechem na twarzy biegnie w kierunku Christiana i powala go maczugą w plecy. Zaczyna teraz stompować Capitaina Charisme, po czym mówi...

Jack Swagger: Ja się nie boję kogoś takiego. Wiem na co mnie stać...

Obraz z kamery się urywa...

---Promo---

Today: Hunico vs. Jinder Mahal for place in MiTB Match at MiTB PPV

---Walka---

Walka #2

Triple Threat Match

John Morrison vs. Jack Swagger vs. Kaval

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/41/John_Morrison-2011Cutout_by_Jibunjishin8.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/1734_Jack_Swagger.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/138/Kaval-Cutout_by_Jibunjishin3.jpg

Walka zaczęła się od wymiany spojrzeń zawodników, którzy nie kwapili się do ataku. Po chwili Swagger opuścił kwadratowy pierścień i będąc za ringiem uśmiechnął się, ale Morrison wziął rozbieg i wykonał planche! JoMo okładał punchami All American Americana, po których wbił oponenta na barierki. Do walki włączył się Kaval, który stompował z Szamanem Seksu Swaggera. Obaj podnieśli Jacka i wymierzyli mu irish whip na metalową belkę, ale Swagger zdołał się jej złapać. Wyprowadził uderzenie łokciem, które zainkasował Kaval, a po chwili Swagger upadł po enzuigiri od Morrisona. Jack Swagger został wrzucony do ringu, a Guru Doskonałości wskoczył na trzecią i po chwili wykonał diving heel kick! Uśmiechnięty JoMo "zakręcił" swoim ciałem, ale upadł po tym, jak zainkasował dropkick w plecy od Kavala. The World Warrior irish whipem posłał do narożnika Morrisona, a następnie wziął krótki rozbieg i powalił rywala enzuigiri. Do Kavala podbiegł Swagger, który wykonał mu german suplex. All American American po chwili powalił Wojownika silnym big bootem. Pin został przerwany przez Morrisona. Szaman Seksu wyprowadził back kick Swaggerowi, po czym wykonał mu STO backbreaker. Do Morrisona podbiegł Kaval, jednak on zainkasował neckbreaker. Pin na Kavalu zakończył się na 2 count. Wówczas wstał Swagger, który wyrzucił z ringu Morrisona, a następnie wykonał Warriorowi snap suplex. Jack chwycił za biodra znacznie niższego od siebie oponenta i wykonał mu kilka zapaśniczych akcji, po czym przeturlał się z nim po macie. Gdy obaj wstali Kaval z wyskoku zamierzał wykonać elblow drop, ale All American American uniknął tego i wykonał back suplex. Kaval po przywitaniu się z matą wstał przy linach i został wysłany za ring poprzez clothesline od Swaggera... Znikąd pojawił się JoMo, który błyskawicznie przeszedł do roll-upu, ale dał on mu 2 count. Swagger szybko wstał i uniknął dropkicku, po czym wykonał belly to belly suplex. Kaval wskoczył na Jacka Swaggera i zapiął mu Dragon Clutch! Swagger był bliski poddania, ale wybrzmiała muzyka Tysona Kidda! Na sam dźwięk, World Warrior wstał i obracał się do okoła i zainkasował Nitro Blast od JoMo, który zgarnął 3 count.

Winner: John Morrison via pinfall (time: 11:29)

Po walce rzeczywiście pojawił się Kidd, który wślizgnął się do kwadratowego pierścienia i wykonał Code Blue Kavalowi. Na tym jednak nie zamierzał skończył, lecz został powalony przez Swaggera silnym dropkickiem. Sfrustowany porażką, All American American wyniósł Kidda i wykonał mu Gutwrench Powerbomb! Po tym Swagger spojrzał na celebrującego zwycięstwo, na apronie Johna Morrisona.

---Backstage---

Przenosimy się do szatni Chrisa Jericho, w której siedzi on i Dolph Ziggler.

Dolph Ziggler: Jericho - nie bądź lekkomyślny. Jak możesz sądzić, że to ty ściągniesz walizkę? Ona jest pisana mi! Mi! Rozumiesz?

Chris Jericho: Uspokój się, junior! Nie krzycz. Daj mi konkretną odpowiedź, kto ściągnie walizkę i dlaczego ma to być właśnie Chris Jericho? Nie chcesz mówić, okey. Wiesz Dolph? Podobają mi się twoje ambicje i niespełnione marzenia, ale junior. Zejdź na ziemie i obudź się ze snu, bo serio myślisz, że ubiegniesz Y2J'a przed ściągnięciem walizki? Wróciłem do WWE, by podreperować swój dorobek, który jest... właśnie, a ty co już osiągnąłeś w tej federacji?

Dolph Ziggler: Jak byś nie zauważył dopiero zaczynam marsz po tytułu w tej federacji, natomiast ty już gaśniesz i wiesz o tym, dlatego chcesz wybić się na mojej osobie mieszając się we wszystko, co tylko robię! Jestem showmanem, który niszczy ciebie pod tym względem i to właśnie mnie ludzie chcą oglądać, a nie jakiegoś drewniaka, którego czas w WWE minął wieki temu! Po co pakujesz się w tą walkę? Mnie to nie przeszkadza, bo tak czy siak ściągnę tą walizkę... ponieważ jestem perfekcjonistą i wiem, co robię. Na co mnie stać, a walizka Money in The Bank to tylko przepustka do tego, żeby być na szczycie WWE!

Chris Jericho: O! Już skończyłeś, bo nie słuchałem nawet tych bzdur które gadałeś. Dam ci małą radę, bo nie bez powodu nazywają mnie człowiekiem tysiąca czterech chwytów. Na pewno nie zostałem nazwany najlepszym na świecie w tym co robię... nie nie. To akurat ja wymyśliłem, ale zgodzisz się ze mną, że to prawda! Obojętnie co zrobię - jestem najlepszy i tutaj twoja perfekcyjność nie pomoże!

Do szatni wchodzi Zack Ryder...

Zack Ryder: Woo woo woo! Jak tam broscy? Już za dziewięć dni będziemy w ringu walczyli o walizkę

Dolph Ziggler: A gdzie niby mamy walczyć o tą walizkę jak nie w ringu?

Zack Ryder: Uspokój się, broski! Dzsiaj ma podobno być walka między zawodnikami walczącymi w MiTB Matchu prócz jednego, który dzisiaj się od tej walki kwalifikuje. Chcę wam tylko powiedzieć, że stanę naprzeciw was i pokażę, że jestem liczącym się ogniwem o ściągnięcie walizki!

Chris Jericho: Dobra Ryder... Słyszę to od każdego zawodnika i każdy pierdoli mi to samo! Przekonacie się kto ściągnie tą walizkę!

Jericho opuszcza szatnię. Ryder spogląda na opuszczającego szatnię Jericho, po czym odwraca się w stronę Zigglera, który wykonuje mu Superkick! Obraz się urywa.

---Ring---

Rozbrzmiewa theme song Cody'ego Rhodesa, który wychodzi ze swoim IC Title na ring. Chwyta mikrofon i mówi.

Cody Rhodes: Nazywam się Cody Rhodes, lecz od dziś każdy fan jest zobowiązany do tego, by wiedzieć kim jestem, no właśnie - kim ja jestem? Już wyjaśniam, bo to proste z pewnością to zrozumiecie! Jestem przyszłym Mr. Money in The Bank! Już niedługo dobiegnie kres mojego panowania jako Intercontinental Championa, choć tego tytułu nigdy nie chciałem mieć po tym jak go straciłem, ale zostałem zmuszony do ponownego zdobycia. Zrozumiałem, że taki badziew nawet dobrze prezentowałby się i boku mojej niebieskiej walizki, którą za dziewięć dni ściągnę! Może i jeszcze lepiej prezentowałby się przy World Heavyweight Title! Podwójny Mistrz! Cody Rhodes - najbarwniejsza postać tego show? Tak, już wkrótce te słowa staną się prawdą i naprawdę będę

Speech Rhodesa przerywa muzyka... To Hunico! Hunico wchodzi do kwadratowego pierścienia i zaczyna mówić...

Hunico: Interesuje mnie, o czym teraz pieprzysz, bo na pewno nie pierdolisz prawdy, a gadasz jakieś bajki. "Dawno temu żył Cody Rhodes... i śnił on o walizce, byciu WH Championem, ale nagle pojawił się zły pan. Nazywam się Hunico, który te walizkę zgarnął przed nosem i kilka godzin potem był już Mistrzem Świata, którym chciał być Rhodes" - nie sądzisz, że to brzmi lepiej, a przede wszystkim wiarygodniej? Ja Cody nie muszę się przedstawiać, bo ludzie mnie kojarzą i wiedzą jak się nazywam...

Cody Rhodes: No właśnie! Tylko kojarzą! I tylko wiedzą jak się nazywasz, a tak po za tym... teraz zastanawiają się, kim jest ten człowiek, który stoi naprzeciw przyszłości WWE! Zadają sobie pytanie, czy coś on osiągnął w tej federacji, a teraz ja odpowiednim im ta to pytanie, a mianowicie ten gość - Hunico nic nie osiągnął... Nic! Możecie na mnie buczeć, ale szczerze? Wiecie gdzie mam wasze zdanie, wiecie, kim jesteście dla mnie. Traktuję was jak tło, które tylko daje kolorytu mojej postaci! Lubię, jak tam na mnie reagujecie, bo w głębi siebie cieszę się, że taka banda debili nie wspiera, nie wykrzykuje "Let's Go Cody" lub skanduje "Cody Rhodes", bo dla mnie byłby to wstyd! Bawi was to? Bawi, naprawdę bawi was takie coś? To żałosne z waszej strony, bo szydzicie sobie

Hunico: Oni nawet nie chcą słuchać z kogo sobie szydzą, bo ciebie mają tam, gdzie ty masz ich! Darujcie sobie te zagrywki, bo ja jestem pojedynczą jednostką, która przybyła z Meksyku. Dopiero teraz zauważyłem, że przecież mogę osiągnąć bardzo wiele, bo stać mnie na to! W przeciwieństwie do ciebie, Cody! Od ściągnięcia walizki poprzez zdobycia World Heavyweight Championship będę gwiazdą, o którą ludzie się będą pytali i zadawać pytania "kiedy wykorzystasz tą walizkę!" Wykorzystam

Cody Rhodes: Nie nazywaj się posiadaczem walizki! Nie bądź taki do przodu, bo cię to zgubi, a tak po za tym to śmieszą mnie ci wszyscy, którzy myślą, że nawet dotkną tą walizkę, a nawet że ją powąchają! Zobaczycie ją tylko w walce, będziecie ją widzieć, jak będzie ściągana przeze mnie, a następnie będziecie patrzeć na nią, jak trzymam ją w ręku! Będziecie klikali na youtube "replay", aby przyglądać się, jak zostaję nowym Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej! Hunico, co chciałeś udowodnić tym wyjściem? Myślisz, że skradłeś show? To się mylisz, podobnie jak z tym, że zostaniesz Mr. MiTB!

Hunico uderzył mikronem Rhodesa, po czym zaczął go stompować. Wyrzucił go z ringu i jego głowę okładał o stół komentatorski. Rhodes chciał się bronić, ale Hunico wykonał mu STO! Po chwili IC Champion zainkasował serię chair shotów, a po chwili Hunico rozłożył stół. Ułożył tam Rhodesa i szybko wskoczył do ringu i udał się na trzecią liną, z której wykonał Falling Star! Niesamowita akcja tego zawodnika!

---Promo---

---Walka---

Walka #3

Triple Threat Match for place in match #1 Contender to IC Title at MiTB PPV

David Otunga vs. The Great Khali vs. Justin Gabriel

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2103/davidotunga1_wfmashupz.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/32/The_Great_Khali_1_GD.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2098/justin_gabriel.jpg

Gabriel i Otunga powali Khaliego, po czym David Otunga wbił w narożnika Gabriela. Usadził go na trzeciej linie, ale ten wyprowadził kopnięcie, po czym sprowadził na matę rywala diving knee dropem. Gabriel wstał i gdy się odwrócił, upadł po zainkasowaniu chopa od Greata Khaliego. Khali wykonał kilka siłowych akcji dwóm oponentom, ale każdy pin przerywał jeden z nich. Otunga skontrował punch Greata Khaliego, po czym wyprowadził mu kilka uderzeń i wykonał neckbreaker. W tym czasie pojawił się Gabriel, który wykonał roudhouse kick, a następnie wskoczył na trzecią linę i wykonał diving splash. Gabriel gdy wstał został wyniesiony przez Khaliego, ale Justin wydostał się i wykonał świetne enzuigiri! Po tej akcji podszedł do narożnika i poczekał aż jakiś przeciwnik wstanie. Na nogach zameldował się Otunga, który został powalony hurricanrane'om. Druga hurricanrane'a miała być przeznaczona dla Greata Khaliego, ale ten rzucił o matę Gabriela coś podobnego do powerbomba... Khali został sprowadzony na kolana po kopnięciu Otungi, który chciał zaraz po tym powalić oponenta, ale ten chwycił go i rzucił nim w narożnik. Zawodnicy byli plecami do Justina, który wykonał dropkick w plecy Khaliego i ten wypadł za ring. David Otunga chciał szybko powalić Gabriela, ale ten ubiegł rywala i wykonał Reverse DDT. Gabriel wszedł na trzecią linę i wykonał Air Bourne! To dało mu zwycięstwo.

Winner: Justin Gabriel via pinfall (time: 7:37)

Po walce do ringu wbiegł Jack Swagger, który rozpoczął brawl z Gabrielem. Swagger wyprowadził punchy, ale Justin odpowiedział kopnięciami. Po chwili Jack Swagger wylądował w narożniku, a w jego kierunku rozpędził się Justin Gabriel, ale całym animuszem wylądował w narożniku. Swagger wykonał Gutwrench powerbomb! Po tym wszystkim chwycił mikrofon.

Jack Swagger: Chciałem tylko dać jasny przekaz Christianowi i temu zawodnikowi, którego przed chwilą zniszczyłem, że to ja na PPV wygram! Zgarnę także to o czym wy możecie tylko marzyć, o co będziecie walczyć, ale uwierzcie mi, że nie wygracie. To ja będę już już wkrótce nowym Intercontinental Championem!

Swagger rzuca mikrofonem, po czym udaje się na backstage.

---Backstage---

Matt Striker i jego gość... Daniel Bryan!

Matt Striker: Moim rozmówcą jest Daniel Bryan... Daniel

Matt Striker: Na PPV zmierzysz się z nieznanym tobie rywalem

Matt Striker: Myślisz

Matt Striker: Skończ z tym yes, bo mam niby pracować z normalnymi ludźmi Ehh. Daniel, masz spore umiejętności, ale czy twoja mentalność wytrzyma tę niepewność? Za dziewięć dni zmierzysz się nieznanym przeciwnikiem...

Daniel Bryan: Yes yes yes! Bla bla bla.. Stawką będzie title shot do WH Title. Wiem to Nie musisz mi tu streszczać tego, bo wiem co mnie czeka! Całe WWE Universe niech będzie pewne, że na MiTB PPV wygram swój pojedynek i będę wkrótce po tym World Hewvyweight Championem! Mój title shot

Matt Striker: Nie obraź, że ci przerwę, ale po zdobyciu tytułu szybko możesz go stracić, bo na MiTB PPV będzie walka o walizkę

Daniel Bryan: Yes! Wiem o tym!

Matt Striker: Daniel, nie przerywaj mi

Daniel Bryan: Yes!

Striker postanowił nie kontynuować tego wywiadu i odszedł od Bryana....

Daniel Bryan: Poszedł sobie w końcu ten pajac...

Obraz z kamery się urwał.

---Walka---

Walka #4

Tag Team Match

Bella Twins vs. Rosa Mendes & Kaitlyn

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1129/bella-blackattire8.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2414/Kaitlyn_Jess11Feb2013.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/944/Rosa_Mendes_5_GD.jpg

Zawodniczki - Nikki i Rosa rozpoczęły od zwarcia, z którego lepiej wyszła pani Mendes. Pchnęła ona rywalkę na liny, po czym wymierzyła Nikki kicka, a następnie wykonała running bulldog. Pin zakończył się na 1 count. Rosa Mendes wbiła oponentkę w swój narożnik i dokonała zmiany z Kaitlyn. Obie panie wykonały irish whip, a następnie powaliły Nikki Belle clothesline. Kaitlyn wykonała scoop slam i przypięła - pin został przerwany przez Brie, która rozpoczęła kłótnię z Kaitlyn, która pchnęła oponenta, a Nikki skorzystała z okazji i wykonała roll-up. Kaitlyn odskoczyła po 2 count. Ruszyła ona na Nikki, która się odsunęła i jej rywala wpadła w narożnik. Nikki wyprowadziła clothesline i Kaitlyn upadła. Zmiana po stronie sióstr. Brie Bella podeszła do Kaitlyn i przeszłą z nią na środek ringu, a następnie wymierzyła rywalce puncha, lecz Kaitlyn wykonała serię kopnięć i następnie wyprowadziła irish whip. Kaitlyn chciała powalić oponentkę, ale zainkasowała DDT! Brie zaczęła się śmiać z rywalki i wykonała jej serię stompy, po których przypięła - 2 count. Kaitlyn została wyniesiona, ale udało jej się ześlizgnąć i po chwili wykonała roll-up. Do pojedynku chciała się wtrącić Nikki, ale wszystko zauważył sędzia. W tym czasie Brie szykowała się do akcji kończącej, ale zainkasowała Hell Makeover od Rosy, a legalna w ringu Kaitlyn zgarnęła pinfall.

Winners: Rosa Mendes & Kaitlyn via pinfall (time: 5:56)

---Backstage---

Przenosimy się do biura GMa, Teddy'ego Longa. Przegląda on jakieś "papierki" i po chwili do gabinetu wchodzi Kaval.

Kaval: Witam Teddy, chciałeś mnie widzieć?

Teddy Long: Witam Cię Kaval. Usiądź może? Dzisiaj zauważyłem, że wrogość Kidda do twojej osoby nie zmalała, a wręcz przeciwnie. Obaj interweniowaliście w swoje pojedynki, więc chcę ciebie poinformować, że w przyszłym tygodniu wasza dwójka stanie w Beat the Clock challenge matchu, a tek który szybciej pokona rywala może wybrać stypulację waszego pojedynku na MiTB PPV

Kaval: Tyson już wie o tym?

Teddy Long: Jeszcze nie, ale niedługo się dowie. O waszych rywalach poinformuję was dzień wcześniej byście mogli się przygotować jakoś do tej walki.

Kaval: To wszystko, co miałeś mi do powiedzenia?

Teddy Long: Tak. Powodzenia za tydzień.

Kaval opuszcza biuro GMa.

---Walka---

Walka #5

Single Match for Qualyfing to MiTB Match at MiTB PPV

Hunico vs. Jinder Mahal

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2588/Hunico_2012CutByJibunjishin3.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2591/Jinder_Mahal_2_CutOut_Jess-x.jpg

Po gongu Hunico żwawo ruszył do ataku i obijał w narożniku oponenta punchami, a następnie dobijał go stompami. Sędzia przerwał ten atak, lecz Hunico wyrwał się i running dropkickiem dobił przeciwnika do narożnika. Zaraz po tym irish whip w przeciwny corner, a tam Hunico wyskoczył, wymierzył kilka uderzeń, a następnie wykonał monkey flip. Zawodnik podniósł Jindera Mahala, ale ten wyprowadził kilka uderzeń, ale został powalony enzuigiri. Hunico wziął rozbieg i wykonał leg drop, po którym uzyskał 2 count. Mahal został posłany na liny, po czym zainkasował arm drag, po którym Hunico zapiął armbar. Mahal dość szybko się wydostał wymierzając uderzenia w brzuch, a następnie odbił się od lin i chybił clothesline, który został zamieniony na neckbreaker przez Hunico. Zawodnik szybko podniósł oponenta tylko po to, żeby wykonać mu running bulldog. Pin - 2 count! Hunico lekko się zdenerwował i po european uppercut wykonał saito suplex, a następnie wykonał Falling Star, po którym przypiął rywala.

Winner: Hunico via pinfall (time: 6:02)

---Promo---

---Walka---

Walka #6

Six Man Tag Team Match

Chris Jericho & IC Champion, Cody Rhodes & Dolph Ziggler with Vickie Guerrero vs. Zack Ryder & Damien Sandow & Daniel Bryan

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/jericho_02.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/codyrhodes6_wrestlingmaniac.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler_18_GD.jpg

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/627/Zack_Ryder_CutOut_Jess-x_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2586/Damien_Sandow2_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/2240_Daniel_Bryan.jpg

Przed gongiem na rampie pojawił się zmęczony Hunico wcześniejszą walką. Usiadł on na krześle i obserwował pojedynek... Walkę rozpoczęli Ziggler i Ryder. Już od początku Sandow nie wykazywał żadnego entuzjazmu tym pojedynkiem i zszedł z apronu i stanął na ziemi, dopiero po chwili znów wszedł na apron. Show Off po gongu wygrał klincz i przeszedł do bocznego headlocku, z którego z łatwością wydostał się Ryder i wysłał on rywala na liny, od których Mr. Perfection odbił się i powalił przeciwnika shoulder błockiem. Ryder został wysłany irish whipem w narożnik, gdzie znajdowali się partnerzy Zigglera. Ten nie chciał dokonać z żadnych zmiany, ale został klepnięty w plecy przez Rhodesa. Ten z kolei klepnięty został przez Jericho, którego klepnął Dolph Ziggler. Ten wskoczył do ringu, ale zainkasował kopnięcie od Rydera. Broski powalił rywala clothesline'm, po którym wykonał backbreaker. Dokonał on zmiany z Bryanem, który wymierzył oponentowi kopnięcia. Po każdym z nich, wspólnie z publicznością krzyczał "Yes". Po chwili Bryan wymierzył Zigglerowi dropkick, który dał mu 2 count. Ziggler wstał przy narożniku i tam zainkasował clothesline. Bryan po kilku stompach wyniósł rywala i wykonał mu suplex. Daniel chciał wpuścić Sandowa i ten niechętnie wszedł do ringu. Przerzucił on Zigglera nad ramieniem... Pin - 2 count. Damien Sandow wykonał kilka punchów, a serię zakończył flapjackiem. Sandow wyraźnie był znudzony tym pojedynkiem i zmienił się on z Ryderem. Ten podszedł do Zigglera, który z zaskoczenia wyprowadził szybką serię ciosów, a następnie wykonał vertical suplex. Show Off chwycił głowę oponenta i stanął jakby na głowie, po czym przypiął rywala, ale uzyskał 2 count. Ziggler dokonał zmiany z Jericho, który pojedynek rozpoczął silnym dropkickem. Następnie wbił oponenta w narożnik, a tam posadził go i następnie sam wszedł na górną linę i z niej wykonał superplex. Pin, ale został przerwany przez Sandowa. Do ringu wskoczył Rhodes, który zaczął atakować Damiena, po czym wyrzucił go z ringu. Gdy Cody spojrzał w górę, zobaczył lecącego już Bryana i ten wykonał missile dropkick. Jericho znikąd wykonał Codebreaker Bryanowi, a gdy Y2J się odwrócił, zainkasował Rough Ryder od Zacka. Przypięcie zostało przerwane przez Zigglera. Ryder był wkurzony na Dolpha i wymierzył mu facebuster. Gdy Long Island Iced-Z się odwrócił zainkasował spinning wheelkick. Po tym kicku, Y2J podnósł oponenta i irish whipem posłał go na liny. Sam odbił się od przeciwnych i powalił przeciwnika Flying forearm smashem. Jericho uśmiechnięty jeszcze raz posłał przeciwnika na liny i wykonał mu Tilt-a-whirl backbreaker. Chris miał dość walki i postanowił się zmienić z Show Offem, który błyskawicznie wykonał neck snap rywalowi. Pin zakończył się na 2 count. Mr. Perfection podniósł rywala i wykonał shoulder jawbreaker. Chwilę po tym wykonał irish whip corner i wnim wykonał stinger splash. Ryder chwiał się na nogach i zainkasował jumping DDT. Seria elblow dropów zakończona jumping elblow dropem przyniosła Zigglerowi 2 count. Dolph poczekał na Rydera i wykonał leg rop bulldog. Uśmiechnięty Show Off chciał dokonać zmiany i bliski przybicia piątki z Rhodesem odsunął rękę. Ten miał pretensje do partnera, a Ziggler znikąd wymierzył Cody'emu Superkicka! To bardzo zdziwiło Jericho, który także zainkasował superkicka. Na rampie Hunico zaczął bić brawo, a gdy Dolph się odwrócił zainkasował Terminus! Sędzia prawie klepnął trzeci raz w matę, ale Vickie odwróciła jego uwagę. Sandow miał wyraźne pretensje do sędziego i nieuwagę Damiena wykonał Dolph, który wykonał Zig Ziag. Mr. Perfection chciał przypiąć, ale Rhodes wslizgnął się do ringu i wykonał mu Cross Rhodes! Po chwili w ringu zatoczył się duży brawl między zawodnikami walczącymi o walizkę. Tylko Bryan nie wmieszał się w to i znudzony opuścił arenę. Sędzia ogłosił double count out.

Winner: Double Count Out! (time: 20:12)

Po walce brawl się dalej toczył, a do ringu wbiegł jeszzcze Hunico, który wyrzucił z ringu Rhodesa. Zaraz za ring wylecieli Ryder i Sandow, a Hunico otrzymał Codebreaker. Ziggler i Jericho na przemian okładali się punchami i po chwili Ziggler wymierzył rywalowi kicky, po których Y2J wylądował w narożniku. Ziggler wykonał running dropkick i po tym spojrzał się do góry, na wiszącą walizkę, ale zainkasował chair shota w plecy od Sandowa, który zaraz po tym okładał go serią. Do ringu został wrzucony stół przez Cody'ego, który został rozłożony. Rhodes okładał puchami Damiena Sandowa i wykonał mu alaba slam. Po chwili wykonał mu springboard crossbody. Rhodes zamierzał wrzucić oponenta na stół, ale został podcięty przez Rydera. To właśnie Zack ułożył na stole Sandowa i po chwili Ryder wymierzył jeszcze puncha. Wszedł na trzecią linę, ale został z niej zrzucony przez Hunico, który sam wskoczył na goną linę i wykonał Falling Star! Efektowna akcja! Stół uległ zniszczeniu, a Hunico wskoczył na liny. Celebrował, wskazując na walizkę, gdy inni leżeli... Czyżby to on ściągnął walizkę?

---Promo---

---Promo---

Za tydzień odbędzie się konfeencja ze wszystkimi uczestnikami Money in The Bank Matchu!

---Ring---

Wybrzmiewa muzyka Del Rio i ten z Ricardo Rodriguezem wchodzi do ringu. Zaczyna mówić.

Alberto Del Rio: My name... My name is Alberto Del Rio and I'm World Heavyweight Champion, but you know it! World Heavyweight Title was my... destiny! Przedstawiam się za każdym razem, abyście raz na zawsze zapamiętali tego człowieka, który stoi teraz w kwadratowym pierścieniu i uświadamia wam swoją ogromną wartość dla tej federacji! Czyż ten tytuł nie wygląda świetnie na moim ramieniu? Oczywiście, że tak, bo złoto ciągnie do mnie... do mnie ciągnie wszystkie co kosztowne i świecące, a do was? Do was to na pewno nie ciągnie.

Ohh noooo! Rozbrzmiewa theme song Sheamusa, który jest ubrany w dresowe spodnie i koszulkę! W ręku niesie on ze sobą owinięty na barku łańcuch i wchodzi do ringu.. Bierze mikrofon i mówi...

Sheamus: Alberto,

Alberto Del Rio: Sheamus, nie stać cię na replikę pasa i wziąłeś sobie zamiast tego jakiś łańcuch ze śmietnika? Ojj biedactwo z ciebie!

Sheamus: Tym łańcuchem chętnie bym ci przypierdolił! Jednak teraz tego nie zrobię, ponieważ na to przyjdzie odpowiedni czas! Pewnie interesuje cię moje wyjście tutaj, po co? Chcę ci uzmysłowić, że na MiTB PPV ten pas który masz obecnie na ramieniu nie będzie już twoją własnością, a moją! Del Rio, w ringu jesteś zwykłą pizdą i gdy tylko ujrzałeś mnie na rampie wystraszyłeś się Celtyckiego Wojownika! Nie odzywaj się! Najlepiej gdyby osoby twojego pokroju nie dostawały mikrofonu do ręki bo zaśmiecasz tylko to show swoimi marnymi czterema litery. Wpierdalasz się tam, gdzie nie powinieneś i pakujesz się by być Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej, ale wierz, że za dziewięć dni będziesz mógł swoje błędy spokojnie przemyśleć... w szpitalu!

Alberto Del Rio: Sheamus, jaki ty groźny! Bo zaraz ucieknę i mnie nie zobaczysz już nigdy, a ten pas to ci chyba oddam, bo mi krzywdę zrobisz! Jak ty mnie możesz tak nazywać, tak nieładnie w taki sposób przy dzieciach jeszcze... Reputacja tego pana chyba spadnie! Generalnie Sheamus to ty się teraz wpieprzasz w mój czas antenowy, który wywalczyłem sobie ciężką pracą. Nie wykupiłem go od tych biedaków za jakieś grosze które dla nich byłyby sporym majątkiem, ale jak wcześniej powiedziałem - jestem tu, bo jestem tu kimś... w przeciwieństwie do ciebie! Niegdyś on należał do ciebie, kilka tygodni temu miałeś go ostatni raz na ramieniu podczas swojej kariery! Money in The Bank PPV zbliża się... niedługo to SmackDown! dobiegnie końca, skończy się to w przyszłym tygodniu i wtedy pozostanie odliczenie czterdziestu ośmiu godzin, które będziesz rozmyślał bardzo długo. Jak pokonać tego przebiegłego Arystokratę? Przecież on jest ode mnie bystrzejszy... Ja działam bez mózgu, mięśniami! A on ma coś czego ja nie mam!

Sheamus: Zamknij swoją prostacką mordę! Skończ to pieprzenie, które jest niedorzeczne! Ja ci powiem tylko tyle, że na MiTB PPV zniszczę twoją osobę i to bardzo doszczętnie. Odczujesz ból Celtyckiego Wojownika w ringu! Liczę, że na PPV dojdzie jakaś stypulacja, bo wolę ciebie okładać o jakieś przedmioty byś ten ból poczuł bardziej! Może wtedy dojdziesz do wniosku, że na wrestling jesteś za dużą pizdą!? Zniszczę cię pieprzony dupku! Jesteś zapatrzonym w siebie egoistą którego twarzyczka ulegnie lekkiemu wstrząsowi gdy tylko staniesz ze mną w ringu!

Alberto Del Rio: Nie bądź taki do przodu, Sheamus... Pamiętasz jak na ostatnim PPV też gadałeś, że wygrasz i że będziesz mistrzem? Właśnie, wygrałeś?

Sheamus: Zaraz mogę ci solidnie wpierdolić, ale wtedy żadna ochrona mnie nie zatrzyma a skopie ci to dupsko i jeszcze kilka razy trzepnę twoją pustą głową o matę. Może wtedy przestaniesz gadać głupoty i zaczniesz rozumować pewne kwestie!

Alberto Del Rio: Bla bla bla... Nudny jesteś, wiesz? Gadasz w kółko to samo i co myślisz, że tych ludzi to interesuje?

Sheamus: Jak widzisz wolą oglądać mnie niż kogoś takiego jak ty!

Rozbrzmiewa muzyka General Managera... Teddy Long zjawia się na rampie i mówi.

Teddy Long: Sheamus i Alberto Del Rio - wasza dwójka zmierzy się w Main Evencie dzisiejszego SmackDown i to zaraz! Zwycięzca wybierze stypulację do walki na MiTB PPV!

GM odchodzi, a obaj zawodnicy wyglądają na zadowolonych.

---Walka---

Main Event

Single Match - zwycięzca wybierze stypulację walki na MiTB PPV

World Heavyweight Champion, Alberto Del Rio vs. Sheamus

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/Alberto_Del_Rio_17_GD.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1439/Sheamus_18_GD.jpg

Widownia żywiołowo reagowała na wydarzenia w ringu co widać było właśnie na początku tej walki gdzie skandowano różne chanty, chociaż Del Rio nie miał miłego przyjęcia w przeciwieństwie do swojego rywala.. Po gongu obaj zawodnicy początkowo zatoczyli w ringu kilka kółek i nie zanosiło się na to, że któryś z nich ruszy do szaleńczego ataku. W końcu doczekaliśmy się klinczu jednak żaden z wrestlerów nie uzyskał znaczącej przewagi – Del Rio założył head lock ale Sheamus pchnął go w narożnik gdzie dodał big boot oraz serię dość silnych uderzeń pięścią. The Celtic Warrior założył rywalowi full nelsona ale ten postanowił pozbyć się niewygodnego oponenta uderzając nim w narożnik. Meksykański Arystokrata wykonał Exploder suplex i przypiął ale udało się doliczyć tylko do dwóch. World Heavyweight Champion dopadł rywala w parterze i tam zaczął wściekle go okładać do tego stopnia, że sędzia był zmuszony go odciągnąć. Alberto Del Rio wdał się w niepotrzebną sprzeczkę co wykorzystał Celtycki Wojownik i powalił rywala shoulder blockiem! Del Rio wstał i kolejny shoulder block! Sheamus dołożył do tego potężny backbreaker, po którym Sheamus spojrzał na leżącego przeciwnika. Celtycki Wojownik ustawił sobie rywala w pozycji pod swój Powerbomb ale Del Rio skontrował na back drop po czym ustawił się za rywalem szykując akcję z biegu. Sheamus powoli wstał po czym odwrócił się i fani w hali byli świadkami dość niecodziennej sytuacji w której obaj zawodnicy ruszyli na siebie chcąc wykonać runnig clothesline i obaj zderzyli się po czym równocześnie padli na matę! Del Rio rzucił się do przypięcia ale tylko 2 count, po czym Sheamus zrzucił z siebie rywala i sam przeszedł do pinu ale kolejny raz 2 count! Zawodnicy wstali jednocześnie ale to Sheamus przejął inicjatywę i wykonał powerslam, następnie odbił się od lin ale Alberto Del Rio sprytnie go podciął po czym założył sleeper hold. Po chwili Sheamus zdołał wstać i posłał przeciwnika na liny po czym kopnął go w brzuch i tym razem wyniósł go do góry i udanie wykonał Pale Justice! Liczenie ale o dziwo tylko 2 – count! Celtic Warrior złapał się za głowę ze zdziwienia i wstał po czym raz jeszcze ustawił rywala pod swojego powerbomba, ale wyczerpany Arystokrata resztką sił uwolnił się, uniknął uderzenia, wyniósł Batiste do góry i wykonał belly to belly suplex! Pin lecz po dwóch klepnięciach Sheamus położył nogę na linie! Mistrz Świata Wagi Ciężkiej ze złości uderzył pięścią w matę po czym podniósł rywala i chciał wrzucić go w narożnik jednakże Celtycki Wojownik w porę zareagował i to on wrzucił rywala w korner. Sheamus wziął solidny rozbieg ale nadział się na enzuigiri. Alberto Del Rio zapiął cross armbreaker, lecz Sheamus wydostał się z tej dźwigni wykonując back suplex. Wyczerpany podszedł do narożnika i poczekał na rywala. Ten wstał i Sheamus wykonał Brogue Kick, po którym przypiął rywala i wygrał!

Winner: Sheamus via pinfall (time: 16:58)

Widokiem celebrującego zwycięstwo Sheamusa kończymy to SmackDown!

Jakoś nikt nie pali się do komentarza, więc ja to zrobię. Co prawda nie wrzucasz tych gal zbyt często, ale przy takim odzewie ze strony czytających wcale mnie to nie dziwi. Nie jestem z twoim diary na bieżąco, jednak postaram się od teraz komentować regularnie.

SmackDown wyszło dobrze, ale mogło by być lepiej. Pojawiło się sporo błędów językowych, a ja jestem na nie akurat bardzo wyczulony, dlatego niższa ocena za całokształt. Najbardziej rzuca mi się w oczy, kiedy ktoś przerywa czyjąś wypowiedź, a Ty nie stawiasz żadnego znaku interpunkcyjnego. Powinny się tam znaleźć 3 kropki. Do tego napisałeś: "...nie udało się tobie pokonać Zacka Rydera tym samym nie udało ci się zakwalifikować...". To w końcu "tobie" czy "Ci" się nie udało? W wypowiedzi Christiana znalazłem "czyje słowa są bardziej mocniejsze". Powinno być po prostu "mocniejsze". Dalej - Środkujesz walki. Przyznam szczerze, że bardzo źle mi się to czyta. Wolę kiedy tekst jest wyrównany do lewej. Poza tym poziom segmentów był bardzo nierówny. Z jeden strony dobre i fajne jak ten Sheamusa i Alberto, a z drugiej słabe i pisane jakby na szybko (co w twoim przypadku było by trochę dziwne) jak np. wywiad z Bryanem, czy rozmowa Longa z Kavalem. No i w walce Gabriel wykonuje AirBourne, a przecież jego finisher to 450º Splash. Błąd czy celowo zrobił tę akcję? Jeżeli było to zamierzone, to powinieneś napisać Shooting Star Press, bo taka jest prawidłowa nazwa, a AirBourne jest "zarezerwowana" dla Evana.

Były minusy, czas na plusy. Piszesz długie gale, dlatego czasem mogą pojawić się słabsze momenty. Twoje walki są bardzo dobre, a feudy przemyślane i dosyć dobrze prowadzone. Do tego cały odcinek jest czytelny i bardzo estetyczny (tu przyczepiam się tylko środkowania walk). Czekam na kolejne odcinki i mam nadzieję, że będziesz dodawał je częściej, bo naprawde jesteś jednym z najlepszych w Booking Zone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...