Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Myślałem, że walka Y2J vs. JoMo będzie Main Eventem, ale myliłem się. Zaskoczyłeś tym mnie. Cieszy wygrana Chrisa. Morrison tydzień temu pokonał Alberta to niech teraz przegra z Jericho. To mi się podoba :D Za tydzień może walka Y2J vs. Del Rio i może No Contest :twisted: Fajnie prowadzisz feud o pas wagi ciężkiej. Tyson pokonał czysto Zacka. Widzę, że ładnie promujesz Kidda. Na No Way Out być może spotka się z Kanem. Feud Bryan vs. Ziggler też się dobrze zapowiada i oczywiście jeszcze walka o pas IC. Jeżeli Cody na NoC ma walczyć o pas to tę walkę musi chyba wygrać. Liczę na zwycięstwo Zigglera w starciu z Bryanem. SD! wyszło ci bardzo dobrze. Naprawdę fajnie mi się je czytało. Oby więcej takich odcinków było jak ten epizod SmackDown!. Czekam na kolejne odcinki. Powodzenia w dalszym pisaniu :smile:

Zapraszam do czytania i komentowania mojego "pamiętnika " :D

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=36930

13733671444f88171103758.jpg

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Austin

41

• szpicu

14

• łukaszek123

8

• TheVillain

6

Top użytkownicy w tym temacie

Widzę, że ładnie promujesz Kidda. Na No Way Out być może spotka się z Kanem.

Chyba chodzi Tobie o Kavala :)

Nie. Chodziło mi o Tysona. Promujesz go i to widać. A w ogóle jeszcze w newsach było, że kreatywni chcą na SD! wypromować takich zawodników jak Ziggler czy Kidd. :)

• Reputacja:   1

Fajny pomysł na promo z Jericho, w którym ten porzucał nick'ami Morrisona. Ładnie ci to wyszło. Walka nie była kto wie jak rozpisana, ale powiem, że i ona się mi spodobała. Ale mógłbyś dodać przed walką, że jest to jej np.końcówka, bądź połowa, bo tak to mogę powiedzieć, że był to zwykły squash.

I drugi spory plus pojawia się już przy backstage'u, gdzie świetnie obrałeś w słowa to, że dany zawodnik na razie nie walczy... Powiem ci, że pomogłeś mi w ten sposób ;) Dzięki, bo się mi to przyda.

Ciekawy segment z Highflyer'ami, ale walki z Ryderem nie czytałem.

Kolejną akcję na zapleczu zacząłem czytać dopiero od pojawienia się JoMo... Sorry, ale nie lubię Latynosa i Rudzielca. Nawet i u Cb Long tylko i wyłacznie zapowiada walki TT, hahah xD.

Peeps Show świetny :) Czytając go cieszyłem się i byłem ciekawy co będzie dalej... Naprawdę dobrze to rozpisałeś i cieszę się, że Rhodes dołączy do walki o pas IC.

Co do karty, to typuję:

-Randy Orton (bo dawno na niego nie stawiałem...)

-Batista

-Cody Rhodes

Ogólnie i krótko mówiąc: Odcinek był dobry. Miło się mi go czytało, a w szczególności segment z Dolphem Zigglerem, który domaga się walk oraz Promo Chrisa Jericho :)

• Urządzenie:  Linux

Diary bierze udział w konkursie na Diary Miesiąca - Lipiec/Sierpień 2012 - http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=346238#346238
  • 2 miesiące temu...

http://2.bp.blogspot.com/_dIr_p5ysHrI/TC3AIKP6HHI/AAAAAAAAAC0/18Ws7dL2fHc/s1600/RAW+LOGO.jpg

Monday Night RAW

11.06.12

Wybuchają fajerwerki i na antenę wchodzi Monday Night RAW! Theme song po chwili i piękne fajerwerki się kończą, a co wydarzyło się tydzień temu?

- John Cena i Batista zmierzyli się w walce wieczoru ostatniego RAW. Pojedynek zakończył się remisem. Po walce Batista i reszta Revolution okładała Johna. Triple H ustanowił pojedynek na No Way Out - Batista vs. John Cena.

- Randy Orton dopiął swego i na PPV zmierzy się z CM Punkiem w walce o pas WWE w Steel Cage Matchu.

- The Miz pokonał Evana tym samym pozbawiając go szansy na US Title. The Awesome One dzisiaj zmierzy się z Kane'm. Jeśli Czerwony Potwór wygra z Mizem, zawalczy z nim jeszcze raz, na No Way Out w walce o pas Stanów Zjednoczonych.

Rozbrzmiewa theme song Punka i ten w swoim stylu zmierza do ringu. WWE Champion bierze mikrofon i mówi..

CM Punk: Najlepszy wrestler na świecie otwiera kolejny epizod Monday Night RAW! Ostatnie dni przygotowań przed PPV No Way Out i przyszedł czas, by wyprostować pare spraw! Oczywiście że dotyczą one tego całego gówna zwanego Revolution! Śmieszy mnie ta drużyna tym bardziej, że jeden z tej ekipy rzucił mi wyzwanie na No Way Out! Randy Orton - on chce walczyć o WWE Championship i dostał to. Sam Hunter potwierdził tą walkę, a więc nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć, że za 6 dni Orton zostanie poniżony!

Rozbrzmiewa "Voices" i na rampie pojawia się Orton, który stamtąd zaczyna przemawiać...

Randy Orton: Gratuluje ci Punk totalnej głupoty, ponieważ nie zostanę poniżony przez ciebie... The Viper ukąsi podczas No Way Out i zostanie nowym WWE Championem!

CM Punk: Czy ja dobrze słyszę? <śmieje się> Naprawdę uważasz, że co? Hę? Że stracę swój tytuł!? Spójrz może na mnie... I'm best in the world! Z ciebie jest tak marny wrestler jak ze mnie...? No właśnie, co? Przecież jestem najlepszym na świecie... Jestem Najlepszym wrestlerem, komentatorem, mógłbym być również najlepszym nauczycielem w szkole, najlepszym pracownikiem... Gdybym chciał to mógłbym nawet zostać Żmiją lepszą od ciebie, ale nie chcę być wcieleniem jakiegoś węża! Randy, na No Way Out w Steel Cage...

Randy Orton: Shut up! Punk zamknij się, bo nie da się Ciebie słuchać! Na No Way Out zostaniesz zamknięty w klatce z Największym Drapieżnikiem WWE w historii... Z Apex Predatorem...

CM Punk: Nie interesuje mnie to z kim zostanę zamknięty w jednej klatce! Dałbym radę sobie z takimi dziesięcioma Ortonami, bo Randy... Ty jesteś niegroźny! Uważasz się tylko za takiego! Uwierz, że w rzeczywistość jest o wiele inna niż Ty ją sobie wyobrażasz!

Randy Orton: Może dokończę to, co miałem! W tej klatce znajdziesz się ze mną! A doskonale wiesz, że jestem nieprzewidywalny... Często tracę zmysły i wówczas mnie nie interesuje wyrządzona krzywda, którą zrobiłem komuś.. a interesuje mnie to, po co walczę, a jest to WWE Championship Belt! CM Punku, twoje dni panowania jako WWE Championa są policzone i ciesz się tym tytułem przez te krótkie dni, bo pokonam cię i odbiorę to, co należy się mnie!

CM Punk: Nie wiem tak naprawdę, co należy się tobie i jest w moim posiadaniu... Chyba nie masz na myśli tego!

Randy Orton: Ten pas nie odzwierciedla twoich umiejętności... Jestem pewny, że gdybym wyznaczył obojętnie kogo do walki z tobą, z Revolution to zostałbyś pokonany! Chcesz tego?

Nagle z trybun wybiega Jackson. Wślizguje się do ringu i powala Punka maczugą w plecy. Big Zeke teraz podnosi Punka i wykonuje mu suplex...

Randy Orton: To szykuj się na walkę, bo zmierzysz się właśnie z nim

---Walka---

Walka #1

Single Match

WWE Champion, CM Punk vs. Member of Revolution, Ezekiel Jackson

Gdy Randy opuścił ring i zasiadł za stolikiem komentatorskim, usłyszeliśmy gong. Jackson podniósł Punka i wykonał mu irish whip w narożnik. Tam powalił go corner clothesline'm. Zeke nie zamierzał przypinać, a chciał wykonać swoją akcje kończącą, jednak CM Punk wydostał się, kiedy został złapany za szyje i powalił rywala dropkickiem. Big Zeke szybko wstał, ale Best in The World wyprowadził serię kopnięć, którą zakończył high kickiem. Gdy przypinał Jacksona, uwagę sędziego zwrócił Randy Orton. The Viper chciał wejść do ringu, ale sędzia mu to uniemożliwił. Zauważył to Punk i clothesline'm ściął z nóg Ortona, ale gdy Best in The World się odwrócił, zainkasował T-Bone Suplex. Jackson uzyskał 2 count. Zaczął kłócić się z sędzią, a do ringu wślizgnął się Randy. Gdy Punk wstał, The Viper zamierzał wykonać mu RKO, ale najlepszy na świecie odepchnął od siebie Ortona i ten wpadł na liny, odbił się od nich i Punk wyniósł go na barki i wykonał GTS! Ezekiel chciał szybko pokonać Punka, lecz ten zrobił unik i wykonał high kick, po czym zapiął Anaconde Vise i Jackson szybko odklepał!

Wygrywa... CM Punk via submission (time: 8:13)

---Promo---

PPV No Way Out: this sunday!

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRv5q5_T3jrKx2AHtL-cUq4RWW0I4bEmrXMqHrbVo-LVBKRFiK09I52K2Q

---Backstage---

Josh Mathews i jego gość... Kane!

Josh Mathews: Witam całe WWE Universe! Moim gościem jest Kane! Powiedz nam, jak czujesz się przed walką z Mizem i jak oceniasz swoje szanse?

Kane: Co to w ogóle za pytanie? The Miz w tym biznesie jest nikim, a gdy dzisiaj go pokonam, to na No Way Out zniszczę go zostając nowym WWE United States Championem! Jestem potworem, który wygrywając walkę wyzwoli nienawiść w Mizie! Ten marny śmiertelnik pozna siłę ulubionego demona diabła! Czerwony Potwór przez ostatni tydzień przygotowywał się do tego pojedynku i dzisiaj... Miz... przegra!

Josh Mathews: Jesteś bardzo pewny siebie, Kane. Nie sądzisz, że Miz może czymś cię zaskoczyć? Przecież jest on US Championem.

Kane: Miz to mała gnida, która dziś przekonana się o diabelskiej mocy Kane'a! Hahaha! Dobrze to powiedziałeś, nędzny śmiertelniku! Przecież on jest US Championem... To dobre określenie, bo panowanie Miza jako Mistrza Stanów Zjednoczonych kończy się z galą No Way Out! Diabeł będzie cieszył się ze zdobyczy swojego ulubionego diabła! Hahaha

Obraz się urywa...

---Walka---

Walka #2

Single Match

Kane vs. United States Champion, The Miz

If Kane wins, he's #1 contender to United States Championship

Walka rozpoczęła się od przewagi Kane'a. Czerwony Potwór sprowadził rywala do narożnika i tam wykonał mu serię chopy, po czym przeszedł z The Awesome One'm na środek ringu, a tam posłał go na liny, po czym powalił go big bootem. Po tej akcji US Champion przerolował się za ring i złapał się za twarz, jednak Kane nie dał odpocząć rywalowi. Opuścił ring, a następnie powalił Miza clothesline'm. Po chwili The Miz zainkasował powerslam. Sędzia wyliczał obu zawodników - było już 2. W tym czasie Kane wbił Mike'a na barierki, który upadł na ziemię. Tam inkasował stompy, a po chwili zgarnął jeszcze scoop slam. Sędzia doliczył do pięciu... Kane wrzucił do kwadratowego pierścienia swojego oponenta, a sam zmierzał na trzecią line, jednak gdy już na niej był, został zrzucony przez Mr. Awesome'a! The Miz poszedł za ciosem i po chwili wykonał snap Suplex, który dał mu 2 count. Po tym Miz nie rezygnował i zamierzał wykonać Skull Crushing Finalle, jednak Kane się nachylił i przerzucił nad swoim barkiem Miza. W tej akcji ucierpiał sędzia, który dostał w twarz od Kane'a z łokcia. The Red Monster chwycił Miza pod Chokeslam, ale The Awesome One wykonał low blow, po czym wykonał roll-up. W tym czasie sędzia doszedł do siebie i klepnął w matę trzy razy!

Wygrywa... The Miz via pinfall! (time 11:59)

Miz nie celebrował swojego zwycięstwa, a szybko udał się na zaplecze. Nagle został zatrzymany przez Huntera.

Triple H: Miz, poczekaj chwilę! Widziałem co zrobiłeś przed chwilą podczas walki, a więc myślę, że kara jaka ciebie spotka będzie odpowiednia. Na No Way Out będziesz bronić pasa przeciwko Kane'owi i Evanowi Bourne'owi!

The Miz: Really? Really? Pokonałem Kane'a i co z tego, że zrobiłem to niezgodnie z przepisami? Wygrana jest wygraną, ale wiesz co? Pokażę tobie, że pokonam na PPV tych dwóch pseudo wrestlerem i będę dalej United States Championem... because I'm The Miz and I'm...

Big boot... To Kane! Wygląda na bardzo wściekłego. Chce zaatakować Miza, ale uniemożliwia mu to Hunter.

Triple H: Spokojnie, Kane! Na No Way Out będziesz mu mógł pokazać, że jesteś lepszy!

Kane: Ta mała gnida zapłaci mi za to, co zrobiła dzisiaj! Dorwę go jeszcze przed PPV, a wtedy go zniszczę! Pożałuje tego!

Kamera się urywa...

---Promo---

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRv5q5_T3jrKx2AHtL-cUq4RWW0I4bEmrXMqHrbVo-LVBKRFiK09I52K2Q

---Ring---

W kwadratowym pierścieniu stoi już całe Revolution! Po chwili Batista zaczyna przemawiać.

Batista: Jakaś gównarzeria zakłuca spokój Zwierza i do końca nie wiem, czy jest to dobrym posunięciem, ponieważ rozwścieczony Animal może być ogromnym zagrożeniem dla RAW i Johna Ceny! Właśnie z tą pizdą zmierzę się już na No Way Out! Shut up! John zostanie wysłany na przed wczesną emeryturę, bo zamierzam zniszczyć tego pieprzonego bohatera będącego idolem fanów, liderem gówna nazywanego przez niego Cenation! Kim John do cholery jest w tym biznesie? Cena naprawdę myśli, że jest ostoją... twarzą produktów WWE, jednak tak nie jest! To ja zawsze byłem lepszy od niego, czy to kiedy byliśmy tag teamem, czy też nie! Dominowałem go zawsze pod każdym względem. Cena był zawsze ofiarą The Animala i nadal nią jest! Wielokrotnie pokonywałem tego pionka i teraz będzie podobnie z tym że na No Way Out kariera Ceny dobiegnie końca!

Na arenie rozbrzmiewa theme song Johna Ceny! Leader of Cenation przemawia z rampy...

John Cena: Dave nam dosyć tego... Uszy już mnie bolą od tych bzdur, które gadasz w ringu! Weź się zamknij, bo mam dla ciebie coś ważnego, co muszę tobie powiedzieć.

Batista: Nie interesuje mnie twoje zdanie, bo i tak ono mało kogo obchodzi! Zrozum John, że trzeba coś zmienić... nadać RAW kolorytu i stworzyć tu rewolucję! Każdy jest jej częścią i nawet nie ma o tym świadomości.. Ty także Cena przyłączasz się do niej. Swoimi działanami dajesz do zrozumienia, że chcesz być w tym wszystkim powiązany, ale boisz się reakcji publiczności, pierdolonych małych dzieci, które gówno rozumieją co ja mówię!

John Cena: Rozśmieszasz mnie, wiesz? Jak możesz być tak lekkomyślny, aby sądzisz, że chcę dołączysz do was? Wręcz przeciwnie - ja zamierzam was zniszczyć i wybić z głowy ten durny pomysł z wprowadzeniem rewolucji. RAW tego nie potrzebuje, bo jest dobrze jak jest obecnie i wszyscy są zadowoleni prócz waszej piątki i nie wiem dlaczego ubzduraliście sobie coś takiego! Mylicie się, jeśli uda wam się coś zdziałać, bo zawsze znajdzie się ktoś taki, kto pokrzyżuje wasze plany i teraz to jest.. John Cena! Stawiam wam czoła byście nabrali szacunku nie do mnie, a do publiczności, bo robicie co chcecie! Obrażacie ją.. wyśmiewacie tych ludzi, któzy stanowią ogromną część tego biznesu!

Batista: Bzdura! To MY stanowimy ten biznes! Nikt inny.. Pogódź się z tym, że rewolucja sięga coraz dalej i jesteś bezradny Cena!

John Cena: Ja się wcale was nie boję, Sprawiac

Batista: Shut up, John! Nie boisz się nas?! Chodź do ringu i pokaż nam to! Przecież Ty jesteś osamocony.. nikt się za tobą nie stawi!

Oh myyy! Rozbrzmiewa theme song Mistrzów Tag Team - R-Boom! Kofi i R-Truth stają obok Johna i zaczyna coś do siebie mówić... Kamera robi zbliżenie i słychać.

Kofi Kingston: Nie damy im rady.. Trzech na pięciu..

R-Truth: Nie martwcie się. Moi mali przyjaciele powiedzieli mi, że nam pomogą skopać tych skurczybyków.

Cała hala eksplodowała! "Cult of Personality" rozbrzmiewa i na rampie, z uśmiechem na twarzy pojawia się nie kto inny, jak sam WWE Champion - CM Punk! Uśmiecha się on się od ucha do ringu, po czym unosi swój tytuł do góry pokazując go Ortonowi, ale The Viper nic z tego sobie nie robi. Po chwili Batista zaczyna coś mówić do zawodników stojących obok niego, po czym Revolution opuszcza ring i zaczyna biec w biec w kierunku Ceny, Punka i R-Boom... To theme Big Showa, któy pojawia się na rampie i dołącza do mistrza WWE, Tag Team i Ceny! Ci zaczyna biec do wycofującego się Revolution, jednak zdolałi ich dogonić. Rozpoczyna się ogromny brwl między zawodnikami. Po chwili Kofi i R-Truth wykonuje double suplex na Drew. Gdy Kofi się podnosił, został zaatakowany przez Teda, jednak ten inkasuje puncha od Kofiego i.. Trouble in Paradise.. odwraca się i What's Up!? od R-Trutha! Jackson okłada Showa, ale on odpycha od siebie Big Zeke'a i Giant wykonuje KO Punch. Jackson pada na matę, a w tym czasie Orton i Batista zdolałi uciec Cenie i CM Punkowi przez widownię. Ta dwójka stoi gdzieś przy publiczności i.. rozbrzmiewa muzyka Huntera, który pojawia się z mikrofonem na rampie. Zaczyna mówić..

Triple H: No ładnie się porobiło! Jednak po tej grze nigdy nic nie wiadomo.. Przyszedłem, aby powiedzieć coś ważnego związanego z galą PPV No Way Out! Już w niedzielę czeka nas Six Man Tag Team Match - Big Show i Mistrzowie Tag Team, R-Boom zmierzą się z DiBiase'm, McIntyre'm i Ezekielem Jacksonem, a ponadto Batista i John Cena zmierzą się w Falls Count Anywhere Matchu! Teraz zapraszam wszystkich na walkę Big Showa i Ceny przeciwko Tedowi i McIntyre'owi, natomiast w Main Evencie dzisiejszego show zmierzy się Batista przeciwnko Rey'owi Mysterio!

---Promo---

Six Man Tag Team Match: Big Show & Tag Team Champions, R-Boom vs. Revolution [Ted DiBiase & Drew McIntyre & Ezekiel Jackson]

---Walka---

Walka #3

Tag Team Match

John Cena & Big Show vs. Ted DiBiase & Drew McIntyre

Walka cały czas toczona w przewadze przez Giatna i Ceny. Po gongu rozpoczął John i Ted, który nie mógł dojść do słowa, bo cały czas był atakowany przez Cena różnymi akcjami. W pewnym momencie Drew chciał wejść do ringu, ale został powstrzymany przez sędziego, a dodatkowo Cena wymierzył mu clothesline. Zamieszanie wykorzystał DiBiase, który wykonał roll-up Cenie uzyskując 2 count. Po chwili DiBiase wykonał jeszcze irish whip, a po chwili wykonał flapjack. Ted popisał się jeszcze DDT, co dało mu znowu 2 count. DiBiase dokonał zmiany z Drew i wspólnie wykonali double suplex. McIntyre zaczął się śmiać z Ceny, który leżał. Po chwili Wybraniec podniósł Johna i nadział się na back suplex. John dokonał zmiany z Showem, któy powalił Drew clothesline'm. Do ringu wbiegł Ted, ale ten zainkasował KO Punch, a podnoszący się McIntyre zainkasował Chokeslam, po którym Big Show uzyskał 3 count.

Wygrywają... John Cena & Big Show via pinfall (time: 6:44)

Po walce John wszedł do ringu i wykonał Atttitude Adjusment Tedowi, a McInyre zainkasował KO Punch...

---Backstage---

Widzimy reportera, a obok niego stoi The Miz..

Reporter: Moim gościem jest The Miz...

The Miz: Dawaj mi ten mikrofon! Oszczędze sobie czasu na te durne pytanie, bo cały czas jestem wypytywany o to samo, co sądze o tym, jak się czuję, czy wygram na No Way Out! Mam dosyć tego wszystkiego, tych durnych pytań! Really! To nudne! The Miz jest najbardziej niesamowitą postacią w WWE w historii! Nie wiem, co sobie myślał Hunter dając ten triple threat match, ale niech WWE Universe wie, że pokonam Evana i Kane'a! Oni nie są jak The Miz, oni nie mają w sobie tyle klasy, charyzmy i umiejętności ringowych, aby pokonać The Awesome One'a!

Znikąd pojawia się Evan Bourne.

Evan Bourne: Mike,

The Miz: Really!? Really!? Ty chcesz mi przerywać to, co mam do powiedzenia? Taki zawodnik nie pownien przerywać mi.. because I'm The Miz and I'm....

Co to!? Wyśtiwetla się czerwony obraz na kamerze i co to może znaczyć.. Po chwili on znika, a Miz i Bourne leżą na ziemi, natomaist reportera nie ma. Na tytule Miza jest pozostawiona karteczka z napisem "Witaj w piekle... Hahahaha!"

---Walka---

Main Event

Single Match

Rey Mysterio vs. Batista

Walka zaczęła się od przewagi Batisty, który sprowadził do narożnika Rey'a. The Animal wymierzył Mysterio serię punchy, po czym posłał go na liny i powalił opoennta running clothesline'm. Przypięcia Batisty zakończyło się na 1 count. Po przerwie reklamowej, Mysterio skontował vertical suplex The Animala na hurricanrane. Batista szybko wstał, ale zaikasował grad kopnięć od luchadora, który po back kicku wykonał springboard crossbody od razu pinując rywala. Rey uzyskał 2 count. Batista chciał przejąc inicjatywę, jednak Mysterio był o wiele szybszy i wślizgnął się pod rozkrokiem Animala, po czym szybko wstał i wykonał ZWierzowi dropkick, który spowodował, że Batista wpadł w narożnik. Rozpędzony Mysterio chciał kopnąć z wyskoku Batistę, jednak ten uprzedził oponenta i powalił go shoulder blockiem. Batista podniósł rywala i posłał go na liny, po czym ściął go z nóg big bootem. Po tej akcji Dave przypinał, jednak po dwukrotnym klepnięciu w matę przez sędziego Rey Mysterio odskoczył. Batista wyniósł rywala pod vertical suplex i tym razem ta akcja udała się Animalowi, który dostał zastrzyku adreanaliny, ale ku zaskoczeniu wszystkich rozbrzmiwała muzyka Johna Ceny. Nikt się nie pojawiał co wykorzystał Mysterio. Gdy Batista się odwrócił zainkasował enzuigiri dające Meksykaninowi 2 count. Po chwili Rey podniósł Dave'a, ale nadział się na Spinebuster! Batita wykonał Batista Bomb, po czym przypiął. Sędzia bez przeszkód uderzył trzy razy o matę.

Wygrywa... Batista via pinfall (time: 14:01)

Obrazkiem Batisty świętującego zwycięstwo kończymy RAW.

:D Gala to tylko segmenty z Revolution i zawodnikami o pas US :D

Karta na PPV:

- Steel Cage Match for WWE Championship

WWE Champion, CM Punk vs. Randy Orton

- Las Man Standing Match

Batista vs. John Cena

- Triple Threat Match for Intercontinental Championshp - If Cody Rhodes lose, he never not be fought for World Heavyweight Championship

Intercontinental Champion, Christian vs. Cody Rhodes vs. Jack Swagger

- Six Man Tag Team Match

Revolution |Ezekiel Jackson & Ted DiBiase & Drew McIntyre| vs. WWE Tag Team Champions, R-Boom & Big Show

- Triple Threat Match for United States Championship

United States Champion, The Miz vs. Kane vs. Evan Bourne

Jako, że mam trochę czasu, to skomentuje twój najnowszy odcinek.

*Pierwszy segment z Punkiem oraz Ortonem, według mojego mniemania był on dobry, szczególnie podobało mi się to, jak Punk wymieniał w czym jest najlepszy :P

Pierwsza walka Punk wygrywa co było oczywiste, aczkolwiek walka ładnie rozpisana.

Josh Mathews i jego gość... Kane! Średni segment. Ja osobiście jakoś nie widzę Kane'a jako mistrza USA.

Walka #2- Miz wygrywa poprzez oszustwo, jednak jest to dobra podbudowa jego feudu z Kane'em. Fajna decyzja Tryplaka po walce. Bourne dodany do walki o USA Title i bardzo dobrze.

Fajny segment z revolution, ceną, R-Boom, Punkiem oraz Showem. Naprawdę dobrze to rozpisałeś. Decyzja Triple H była raczej do przewidzenia. Cena kontra Batitsa- może być ciekawie.

Walka #3 Tag Team Match- Zwycięzcy byli łatwi do wytypowania. Narazie u Cb wszyscy członkowie Revolution oprócz Animala i Randalla przegrywają, co nie wygląda dobrze.

Main Event- walka w maire dobra, aczkolwiek widać było dominację Batisty. Zwycięzca jak najbardziej pozytywny.

Ocena gali- ładnie wyszło Ci Raw. Nie było słabych punktów, ale też jaj nie urywało. Ocena 3.5/5

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Świetnie że znowu piszesz. A co do gali to fajna pierwsza walka , zwycięzca był do przewidzenia mimo ataku przed walką. Bardzo fajna walka Miz vs Kane i jeszcze lepsze zakończenie już po walce do którego wmieszał się Hunter. Fajny segment m.in z Batistą i Ceną oraz dobra walka TT. Bardzo dobra walka wieczoru który tylko podwyższyła ocenę gali tak więc gale oceniam na 7.10

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

*Pierwszy segment wypadł bardzo dobrze. Spodobało się mi to jak Punk zaczął jechać po Ortonie, że gdyby chciał, to by mógł zostać lepszą Żmiją od niego :twisted: To było bardzo dobre, a walka po tym segmencie wypadła średnio.

*Słowa, które powiedział Kane w wywiadzie jakoś nie pasują mi do jego postaci. Natomiast walka z Mizem była ciekawa oraz dobrze, że się w taki sposób zakończyła. Drobna literówka: ''że pokonam na PPV tych dwóch pseudo wrestlerem'' wrestlerów* oraz nie rozumiem tego: ''Big boot... To Kane! Wygląda na bardzo wściekłego. Chce zaatakować Miza, ale uniemożliwia mu to Hunter.'' Zamiast ''zaatakować'', bo i tak już go zaatakował, to powinieneś napisać dobić*. Fajnie, że Miz będzie bronił swojego tytułu w 3WM.

*Dobry segment na linii Batista-Cena, ale pojawiły się w tym literówki np: ''Dave nam dosyć tego...'' No i miejscami pojawiły się zdania niezrozumiałe, ale mniejsza już oto. Musisz bardziej się skupić na tym, aby nie popełniać tylu literówek. Oczywiście akcja z brawlem wyszła bardzo fajnie.

*Zachowanie Miza z wyrwaniem mikrofonu z rąk reportera spodobało się mi :D Ale później Kane pozostawił karteczkę... Co wyszło troszeczkę głupio. Lepiej byłoby, gdyby stał na nimi z psychicznym uśmiechem ;)

*Ładny ME

*Moje typy na galę PPV: CM Punk, Batista, Rhodes, Revolution, Miz.

Bardzo długo trzeba było czekać na kolejny odcinek w twoim wykonaniu. Odcinek wyszedł ci na prawdę dobrze. Dobry segment Punka z Ortonem na początku. Mógłbyś poprawić to co pisał Blaze, czyli to np. z Kane'm.

:

Big boot... To Kane! Wygląda na bardzo wściekłego. Chce zaatakować Miza, ale uniemożliwia mu to Hunter.'' Zamiast ''zaatakować'', bo i tak już go zaatakował, to powinieneś napisać dobić*

Pojawiły się literówki, ale to zrozumiałe i mam nadzieję, że będziesz starał robić ich jak najmniej. Jak napisałeś sam gala to była same segmenty z Revolution i z zawodnikami o pas US. W tym masz rację. To tyle na razie. Czekam na kolejne odcinki. :-)

http://www.yourlogoresources.com/wp-content/uploads/2011/11/smackdown-logo.png

Friday Night SmackDown!

8.06.12

- Chris Jericho pokonał Johna Morrisona.

- Konflikt między Kiddem, a Kavalem narasta. Dziś przekonamy się, czy ci zawodnicy zmierzą się na PPV.

- Kontynuowany był feud o pas IC. Dziś zapewne Cody, Christian i Jack podgrzeją atmosferę przed walką na PPV.

- Do karty być może zostanie dołączona walka między Zigglerem, a Bryanem.

- WWE.com potwierdziło, że na No Way Out odbędzie się Fatal Four Way Match: Sheamus vs. Chris Jericho vs. Alberto Del Rio vs. John Morrison, a stawką będzie pas Mistrza Świata Wagi Ciężkiej.

---Walka---

Walka #1

Elimination Triple Threat Match

Zack Ryder vs. Tyson Kidd vs. Jack Swagger

Walka rozpoczęła się od klinczu między Swaggerem, a Ryderem. W tym czasie Kidd "usunął" się z ringu. Walkę siłową na środku ringu wygrał Swagger, który przepchnął oponenta do narożnika, a tam wymierzył mu serię chopów, po czym posłał Rydera do przeciwnego narożnika, a tam całym impetem wbił się swoim ciałem w Zacka. W tym czasie do ringu wślizgnął się Kidd, który powalił dropkickiem odwracającego się Swaggera. Ten atak dał Kiddowi 1 count. Tyson Kidd wstał i podniósł All American Americana, któremu wymierzył kilka low kicków, po których naskoczył na drugą linę i chciał wykonać springboard crossbody, ale w locie został złapany przez Swaggera i ten bez chwili namysłu wykonał Fallaway Slam! Do walki włączył się Zack Ryder. Broski wymierzył puncha pretendentowi do pasa IC, po czym wykonał irish whip i gdy Jack odbił się od lin, zainkasował flapjack. Zack przypinał, jednak uzyskał 2 count. Ryder nie zdążył się podnieść, ponieważ został zaatakowany kopnięciem w plecy przez Kidda, który po chwili wyprowadził serię stompy. Przypięcie Kidda zakończyło się na 2 count. Kidd wstał, ale otrzymał German suplex od Jacka, który po wykonaniu akcji od razu zaciągnął przeciwnika do pinu. Gdy sędzia uderzył dwukrotnie w matę, Kidd przerwał pin odskakując. Swagger i Tyson wstali i Jack chciał powalić Kidda clothesline'm przy linach, jednak Tyson się nachylił i ostatecznie Swagger wypadł z ringu. Sytuację chciał wykorzystać Ryder, który zamierzał wykonać Rough Ryder, lecz Kidd uniknął tej akcji i gdy Zack upadł na matę.. Tyson zapiął mu Dungeon Lock, po którym Ryder od razu odklepał!

-Tyson Kidd eliminated Zack Ryder via submission (time: 7:58)-

W tym czasie za ringiem wstał Swagger, jednak nie przeszło to uwadze Kidda, który wykonał baseball slide w klatkę piersiową Swaggera. All American American upadł na zimię. Po chwili Swagger się podnosił a Tyson wziął rozbieg, odbił się od lin i wyskoczył między drugą, a trzecią liną wykonując Suicide dive! Za ringiem Kidd gdy się otrząsł chciał podnieść oponenta, jednak Swagger odepchnął od siebie rywala, po czym powalił go big bootem. Swagger wykonał jeszcze silny powerslam, po czym wszedł na apron, a z niego skoczył wykonując double axe handle Kiddowi. Tyson upadł, a Jack wymierzył mu serię stompy, po czym wyniósł go i wykonał vertical suplex. Sędzia wyliczał obu zawodników i miał już pięć. Swagger nie chciał wracać do ringu i siolnym irish whipem posłał Kidda na barierki, a następnie powalił go shoulder blockiem. Swagger zaczął robić pompki, a w tym czasie do siebie doszedł Tyson. Obaj zawodnicy byli na nogach i Kidd wyprowadził kopnięcie, a następnie wrzucił Swaggera do ringu, natomiast sam udał się na trzecią linę. Został jednak on uprzedzony przez Jacka, który najpierw wykonał puncha, a potem wszedł na trzecią linę i wykonał superplex. Swagger przypiął Kidda, ale ten odskoczył po tym, jak sędzia klepnął dwa razy w matę. Swagger wyglądał na lekko zdenerwowanego i chciał zakończyć ten pojedynek. Pretendent do pasa IC wyniósł Kidda pod Gutwrench Powerbomb, ale Tysonowi udało się wydostać będąc w powietrzu i wylądował na nogach. Gdy Swagger się odwrócił, Kidd wykonał mu enzuigiri, po czym zapiął drugie w tej walce Dungeon Lock. Jack szybko odklepał.

-Tyson Kidd eliminated Jack Swagger via submission (time: 7:33)-

Winner is... Tyson Kidd! (time: 15:31)

Po walce Tyson Kidd bierze mikrofon i zaczyna mówić.

Tyson Kidd: Zmusiłem do odklepania dwóch moich rywali, których pokonałem sam! Napoczątku wyeliminowałem Zacka, a potem pokonałem Swaggera, czyli pretendenta do pasa Intercontinental! Do czego zmierzam!? Pokonałem zawodnika, który w żadnym stopniu nie zasługuje na to, aby walczyć o pas Intercontinental, a co dopiero, by być jego posiadaczem! Teraz kieruję się do Longa, by stawił się w tym ringu i ogłosił, że miejsce Jacka Swaggera w walce o pas IC na No Way Out zajmie.. Tyson Kidd!

Rozbrzmiewa muzyka.. Cody'ego Rhodesa! Cody staje na rampie z mikrofonem w ręku i zaczyna mówić.

Cody Rhodes: Panu podziękujemy już za odstawienie tutaj tej pięknej szopki. Teraz pozwól, że czas antenowy zajmie prawdziwy zawodnik prawdziwa gwiazda WWE która została zmuszona, aby być ponownie Intercontinental Championem od gali PPV No Way Out! Tak! Każdy dobrze słyszy! Cody Rhodes został zmuszony do wzięcia udzału w walce o pas IC i gdy nie wygra tego pasa... nigdy nie będzie mógł walczyć o pas Mistrza Świata Wagi Ciężkiej! Jak WWE traktuje swoje największe gwiazdy!? Poniewierając je!? Naprawdę Long jest idiotą myśląc, że nie wygram! Każdy kto myśli, że nie wygram na No Way Out jest idiotą! Z kim mi przyjdzie walczyć na tej gali!? Spójrzcie na niego. Że niby on miałby mi zagrozić w niedzielę?! Naprawdę?! Przecież ten pseudo wrestler nie potrafi wygrać nawet z jakimś Kiddem, który stanowi tylko tło SmackDown! kiedy to ja wypełniał pierwszy plan niebieskiego brandu! A właśnie Kidd... mógłbyś opuścić ten ring, bo gdybyś nie zauważył to ja jestem gwiazdą, nie Ty! Taki prostak nie ma prawa przebywać w tym samym ringu co gwiazda światowego formatu, którą jestem!

Tyson Kidd: Słucham!? Czy Ty siebie słyszysz, Cody? Mnie nie interesuje za kogo się uważasz, kim jesteś, kim będziesz! Mnie to w ogóle nie obchodzi!

Cody Rhodes: A powinno, ponieważ już niedługo moja twarz będzie promowała tą federacje. Będę znajdować się na każdych plakatach gal PPV, będę gwiazdą Przecież ja już nią jestem! Więc, Tyson o ile się tak nazywasz, usuń się z tego ringu, a zostaw mniesamego z Swaggerem, któremu mam coś do powiedzenia!

Tyson Kidd: Nie będziesz mi rozkzywać, co ja mam robić, bo kim ty do cholery jesteś?! Ja nazywam się Tyson Kidd i jestem najbardziej uzdolnionym zawodnikiem trzeciej generacji.

Jack Swagger: Shut up! Możecie się zamknąć, bo mam dosyć słuchania waszej dwójki! Cody, możesz wmawiać sobie, że za dwa dni, na No Way Out zostaniesz nowym IC Championem, ale uwierz mi, że tak nie będzie! Doskonale wiemy obaj, że to ja pokonam Christiana i ciebie, że to ja będę nowym IC Championem! Cody spójrz prawdzie w oczy i zrozum, że teraz nadszedł mój czas i ja tego dopilnuję, aby tak było. Ta porażka dzisiejsza.. to zwykły przypadek, szczęście Kidda, które na No Way Out nie będzie miał nikt z naszej trójki. Ani ja, a ni Ty i ani Christian, bo w niedzielę będziemy zdani tylko na swoje umiejętności. Ja je mam w przeciwieństwie do was!

Tyson Kidd: Uważasz, że przegrałeś, bo ja miałem szczęście!? Ty jesteś głupi, Jack! Podobnie jak Cody Rhodes! Mógłbym pokonać was obu teraz.. tutaj jak stoimy, bo..

Oh my good! To muzyka Kavala, jednak nikt się nie pojawia! The World Warrior ukazuje się na titantrnie..

Kaval: Cześć, Tyson. Pamiętasz mnie!? Jakbyś mógł mnie zapomnieć przecież dwa tygodnie temu pokonałem ciebie, a wtedy mówiłeś, że startujesz o to, by być twarzą SmackDown! jednak Twój początek był nieudany. Zresztą koniec będzie taki sam... Posłuchaj mnie, Tyson. W niedzielę jest No Way Out i na tej gali nie powinno chyba zabraknąć ciebie, jeśli chcesz zabłysnąć w tej federacji musisz się pokazać. Mam dla ciebie propozycję. Na PPV No Way Out zmierzymy się ze sobą i jeśli wygrasz uznam ciebie za kogoś wyjątkowego. Na tej gali powiem publicznie po walce, że Tyson Kidd jest gwiazdą i przyszłością federacji. Nie masz nic do stracenia wchodzisz w to!?

Tyson Kidd: Zgoda! Gdy już pokonam ciebie zajmę się Intercontinental Championship obojętnie u kogo będzie on na ramieniu!

Kaval znika z titantronu, a na rampie pojawia się nie kto inny jak sam GM SD! - Teddy Long!

Teddy Long: Wpadłem na dobry pomysł, który zrealizuje się na pierwszym SmackDown! po No Way Out! Jeśli Rhodes wygra na PPV i będzie IC Championem, zmierzy się on z Tysonem Kiddem w non-title matchu, by udowodnić, czy jest wart tego, by walczyć o IC Title! Natomiast dzisiejszym Main Eventem gali będzie Champion vs. Champion Match. Sheamus jako WH Champion zmierzy się z IC Chapmpionem, Christianem! Życzę miłego SD!

Teddy Long odchodzi na zaplecze, a w ringu Kidd atakuje punchami Cody'ego Rhodesa. Po chwili Tyson inkasuje big boot od Swaggera, który rzuca się na Rhodesa serią uderzeń. Cody upada, a Tyson wykonuje dropkick w plecy Jacka. Ten wpada w narożnik i w jego kierunku rozpędza się już Kidd, który wyskakuje, ale nie trafia w Swaggera. All American American wynosi Kidda i wykonuje mu Gutwrench Powerbomb, a w tym czasie Rhodes opuścił ring i z rampy uśmiecha się do Jacka Swaggera, któremu towarzyszy ironiczny uśmiech.

---Promo---

---Ring---

Kamera znowu przenosi się na ring... Do kwadratowego pierścienia wchodzi IC Champion, Christian!

Christian: Wchodzę do tego ringu przez kilkanaście lat i w sumie.. nie wiem od czego zacząć! Drodzy peeps już za dwa dni, nie nie! To banalnie proste, stara śpiewka każdego zawodnika, który wychodzi do ringu i zaczyna nawijać o gali PPV! Peeps oczekują od Christiana czegoś charyzmatycznego, bo przecież taki jest Kapitan Ludzi! To co spoczywa na moim ramieniu symbolizuje ciężkie lata mojej pracy w tej federacji. Jestem Mistrzem Interkontynentalnym, a zostałem nim poprzez pokonania Cody'ego Rhodesa! Nie zamierzam skupiać uwagi jeszcze na tym zawodniku, bo czy Cody w ogóle zasługuje na jakąkolwiek uwagę!? Za 48 godzin szykuje się nie lada dawka emocji, ponieważ zawodnicy z obu brandów WWE będą walczyli po to, aby wygrać, aby nie przegrać To co powiedziałem to bez sensu, bo chyba każdy wychodzi do tego ringu, by wygrać, by pokonać rywala, bo każdemu zależy na zwycięstwie! Nikt nie lubi przegrywać i tego nie lubią także moi rywale i będą dążyć do zwycięstwa.. za wszelką cenę. Ja zamierzam skupić się także na tym, by zniszczyć karierę Rhodesa, by ten młdy chłopak zaczął myśleć racjonalnie, a nie kierować się marzeniami. Prawdą jest jednak, że Cody to trudny przeciwnik, Swagger może też zagrozić czymś, ale ja postaram się wykorzystać przewagę doświadczenia jaką mam nad tą dwójką. Pokonywałem Cody'ego niejednokrotnie, ze Swaggerem też walczyłem kilka razy i mój bilans jest bardziej korzystniejszy. Christian ma także coś, czego nie ma ta dwójka.. Ma swoich Peeps! Ooo tak.. To jest to, czego będę potrzebować podczas No Way Out i mam nadzieję, że nie zawiodę Was i wszystko ułoży się po mojej myśli! Ten pas będzie po No Way Out nadal na właściwym miejscu, a więc na moim ramieniu, właśnie tutaj!

Rozbrzmiewa muzyka Christiana i ten opuszcza ring. Znajduje się teraz na rampie i odwraca się w stronę publiki, jednak zostaje zaatakowany przez.. Jacka Swaggera! All American American powala Christiana maczugą, po czym atakuje go serią stompy. Po tym wszystkim wykonuje Kapitanowi Charyzmie Gutwerench Powerbomb i spogląda na tytuł. Unosi pas do góry cynicznie się uśmiechając!

---Promo---

Triple Threat Intercontinental Championship Match

Intercontinental Champion, Christian vs. Cody Rhodes vs. Jack Swagger

If Cody Rhodes lose, he never not be fought for World Heavyweight Championship

---Walka---

Walka #2

Tag Team Match

John Morrison & Kaval vs. Alberto Del Rio & Dolph Ziggler

Walkę rozpoczęli Kaval i Del Rio. Arystokrata od razu po gongu przeszedł do ataku. Sprowadził The World Warriora do narożnika. Kaval został obijany serią chopów, po czym Del Rio wyprowadził kilka uderzeń w głowę, a następnie zaczął kopać rywala. Warrior upadł przy narożniku, a sędzia odciągnął Del Rio.. Alberto podniósł rywala i wykonał irish whip w przeciwny narożnik. Rozpędził się w kierunku Kavala, który zrobił unik i wykonał roll-up. Del Rio odskoczył po 2 count. Kaval przejął inicjatywę po serii kopnięć. Wojownik wykonał jeszcze enzuigiri co dało mu 2 count. Kaval zmienił się z Morrisonem. Szaman Seksu zaczął od ataku rywala - seria punchy zakończona roudhouse kickiem. JoMo podniósł oponenta i wykonał irish whip. Gdy Del Rio wstał, zainkasował spirngboard crossbody. JoMo przypiął, ale gdy sędzia doliczył do dwóch, Del Rio zdołał się zrolować. Morrison odskoczył po 2 count. Obaj zawodnicy wstali i Del Rio zdołał skontrować clothesline Morrisona na german suplex, który dał Meksykaninowi 2 count. Arystokrata wykonał na leżącym Guru Doskonałości serię stompy, po czym szyderczo uśmiechnął się. Spoglądając na oponenta dokonał zmiany z Zigglerem. The Show Off wskoczył do ringu i wykonał neck snap. Po reklamach przewagę miał Ziggler, który okładał Szamana Seksu w narożniku. Po chwili przeszedł z nim na środek ringu i tam wykonał mu suplex! Mr. Perfection wykonał dwukrotnie elblow drop, a następnie wykonał jumping elblow drop. Ziggler ironicznie się uśmiechnął, a następnie podniósł Morrisona, który znikąd wykonał Nitro Blast. Zaniepokojony sytuacją Del Rio wskoczył do ringu i zaczął obijać Szamana Seksu. Sędzia kazał zabić w gong i walkę na wskutek dyskwalifikacji wygrali Morrison i Kaval.

Winners: John Morrison & Kaval via DQ (time: 10:41)

Po walce Del Rio nadal okładał Morrisona, jednak w obronie leżącego Guru Doskonałości stanął Kaval. The Warrior ruszył na Arystokratę kopnięciami, którą zakończył odbiciem się od drugiej liny, wykonując springboard moonsault. W tym czasie Ziggler odszedł na backstage, natomiast w ringu otrząsł się Morrison, który wykonał jeszcze Starship Pain, po czym celebrował zwycięstwo z Kavalem!

---Backstage---

Na korytarzu obecny jest Daniel Bryan i Dolph Ziggler.

Dolph Ziggler: Kogo to widzą moje perfekcyjne oczy!? Daniel Bryan we własnej osobie. Pamiętasz, co wydarzyło się tydzień temu!? Na pewno pamiętasz, jak przed tygodniem miałeś ogromne szczęście i niestety Teddy Long nie zarządził między single matchu, a musiałem być w drużynie z Del Rio przez którego przegrałem na wskutek dyskwalifikacji. Szczęścia miałeś dużo, bo z zeszłym tygodniu Mr. Perfection pokazał by Ci dobrą szkołę wrestlingu pokonując Ciebie!

Daniel Bryan: Wiesz bardzo dobrze, że chciałem z Tobą walczyć i zmusić do odklepania, jednak decyzja Longa była inna, a szkoda, bo byłem pewien, że pokonał bym Ciebie. Jestem najlepszym technikiem w WWE, ponieważ nazywam się Daniel Bryan! Dolph, co Ty na to, abyśmy zmierzyli się na PPV No Way Out!?

Dolph Ziggler: Ja i Ty? Jakoś nie widzę tego, bo wiesz... Ja jestem utalentowanym zawodnikiem z wysokiej półki, natomiast ty, hm? Zwykłym średniakiem. Spójrz na mnie! Ludzie od razu wiedzą, że mają do czynienia z zawodnikiem pełnego profesjonalizmu! Mam wygląd, talent, umiejętności ringowe mimo młodego wieku.

Daniel Bryan: Dolph jeśli uważasz siebie za takiego zawodnika, to chyba pokonasz mnie bez żadnych przeszkód na No Way Out... Twoje gadanie to mogą być puste słowa, ale jeśli myślisz, że jesteś dobry udowodni to w ringu za dwa dni przeciwko najlepszemu technikowi WWE - Danielowi Bryanowi! Masz prawo wyboru stypulacji...

Dolph Ziggler z uśmiechem na twarzy podaje dłoń Bryanowi i po chwili z uśmiechem na twarzy odchodzi...

---Walka---

Walka #3

Triple Threat Tag Team Match

Primo & Epico vs. The Usos vs. Cryme Time

Na początek w ringu znaleźli się Primo i Jey Uso. Początek walki to wymiana ciosów między rywalami. Po chwili JTG klepnął w plecy Uso i wskoczył do ringu. W kwadratowym pierścieniu zaczął się brawl spowodowany wejściem do ringu Shada. Sędzia nie mógł poradzić sobie z tą sytuacją, a Cryme Time z ringu pozbyli się Epico oraz Jimmy'ego Uso. Shad powalił big bootem Primo, a po chwili ten zainkasował Da Shout Out i JTG uzyskał 3 count..

Winners: Cryme Time via pinfall (time 2:41)

---Promo---

Single Match

Kaval vs. Tyson Kidd

---Walka---

Walka #4

Single Match

Damien Sandow vs. Daniel Bryan

Przed uderzeniem gongu rozbrzmiało theme Dolpha Zigglera który zasiadł w tej walce jako komentator. Sędzia kazał zabić w gong, po czym Sandow i Bryan na środku ringu weszli w klincz, z którego lepiej wyszedł Damien, który przeszedł za plecy oponenta, jednak Bryan Danielson ładnie przerzucił oponenta nad swoim barkiem. Damien szybko się podniósł, ale zainkasował dropkick od Bryana, po czym American Dragon przypinał. Sędzia doliczył do dwóch...

Dolph Ziggler: Naprawdę on czymś takim chciał zakończyć ten pojedynek? Póki co, Bryan nie pokazał nic fantastycznego...

Damien Sandow podniósł się przy narożniku i w jego kierunku rozpędził się Daniel Bryan. Amerykański Smok chciał wykonać kopnięcie w klatkę piersiową rywala, ale ten się odsunął. Sandow wziął krótki rozbieg i gdy Bryan się podniósł, został powalony clothesline'm. American Dragon wstał, ale zainkasował powerslam, który dał Damienowi 2 count. Po przerwie reklamowej pojedynek kontrolował Sandow,który wykonał suplex dający mu zaledwie 2 count... Po serii elblow dropów od Damiena Sandowa, Daniel Bryan podniósł się i ruszył z atakiem na oponenta, ale Damien powalił biegnącego rywala kopnięciem z kolana. Sandow wykonał jeszcze back kick i dropkick i nadal uzyskał 2 count.

Dolph Ziggler: Jeśli Daniel Bryan myśli, że mnie pokona na PPV, to jest w wielkim błędzie. On nawet nie radzi sobie z takim zawodnikiem, jakim jest Sandow, a co dopiero gdy w ringu będzie ze mną? Jestem perfekcyjny w każdym stopniu i umiem to wykorzystać. Daniel Bryan podobnie na PPV będzie tak okładany!

Daniel Bryan skontrował back suplex, po czym zapiął rywala dźwignię na staw skokowy rywala.. Po chwili zdecydował się odpuścić ten submission, po czym wszedł na trzecią linę. Spojrzał się na Zigglera, któremu się uśmiechnął, po czym wykonał missile dropkick podnoszącemu się rywalowi. Daniel Bryan wstał i uśmiechnął się w kierunku Zigglera, po czym zapiął swojemu przeciwnikowi LeBell Lock. Damien był bliski odklepania, jednak zza stolika komentatorskiego podniósł się Ziggler, który podszedł pod ring. Zaczął coś krzyczeć w kierunku Bryana, który puścił swój submission i podszedł pod liny. Wdał się w kłótnię z Showw Offem, co wykorzystał Sandow i ten wykonał roll-up, który dał mu 3 count!

Winner: Damien Sandow via pinfall (time: 9:57)

Po walce Sandow szybko ucieka na backstage, natomiast Ziggler wślizguje się do ringu i wykonuje Zig Zag na podnoszącym się Danielu. Dolph prosi o mikrofon i mówi..

Dolph Ziggler: Gratuluję Ci Daniel dobrego pojedynku Muszę przyznać, że na No Way Out możesz sprawić mi jakąś trudność, możesz stanowić barierę, której nie przełamię. Tym pojedynkiem Bryan udowodniłeś mi, że jesteś słabym wreslterem i zapaśnikiem i szybko pokonam Ciebie za dwa dni. Jako osoba perfekcyjna we wszystkim dam Tobie fory.. Uważasz się za technika i wspominasz, że nawet jesteś nim dobry. Przekonamy się o tym w Submission Matchu!

Ziggler rzuca mikrofon na głowę Bryana, po czym się śmieje... Gdy rozbrzmiewa jego theme song, Dolph udaje się na zaplecze..

---Walka---

Walka #5

Single Match

David Otunga vs. Justin Gabriel

Walka rozoczęła się od przewagi Otungi, który szybko chciał zakończyć ten pojedynek. Po wykonaniu clothesline'a uzyskał 1 count. Tyle samo było, gdy wykonał belly to belly suplex. Otunga podniósł swojego oponenta i silnym irish whipem posłał go w narożnik, po czym wziął rozbieg, jednak nadział się na nogi Gabriela. Justin wskoczył na drugą linę i powalił oponenta dropkickiem. Gabriel chwilę odpoczął, a następnie czekał aż jego rywal się podniesie. David Otunga wstał i zainkasował serię kopnięć, która została zakończona enzuigiri przez Gabriela. To pozwoliło Gabrielowi uzyskać 2 count. Po chwili akcja toczyła się za ringiem, a było to spowodowane tym, że Otunga nie trafił clothesline'm oponenta i wypadł za ring, a Gabiel odbił się od lin, po czym wyskoczył między drugą a trzecią, wykonując suidce dive. Za ringiem przewagę miał Gabriel, jednak David Otunga odzyskał ją poprzez uniknięcie dropkicka. Otunga wykonał backbreaker, a następnie wbił Gabriela o metalową belkę trzymającą konstrukcję ringu. Po chwili Otunga wykonał neckbreaker i wrzucił rywala do ringu, a sam wślizgnął się do niego. David przypinał, ale uzyskał tylko 2 count. Otunga jednak tym się przejął i wykonał rywalowi irish whip. Gdy Gabriel odbił się od lin, zainkasował back body drop, jednak zdołał wylądować na nogach. Jego oponent się odwrócił i zainkasował super kick! Gabriel szybko wskoczył na trzecią linę i wykonał 450° splash, który dał mu 3 count...

Winner: Justin Gabriel via pinfall (time: 6:34)

---Promo---

Submission Match

Dolph Ziggler vs. Daniel Bryan

--Ring---

W nim jest już Del Rio i Ricardo Rodriguez...

Alberto Del Rio: My name is Alberto Del Rio, but you know it! Pierwszy raz jestem dumny z tego, że tak zacofany naród jakim są Stany Zjednoczone wiedzą kim jest ekscelencja Del Rio! Choć zresztą... Każdy to wie, kim jestem!

Ricardo Rodriguez: Możecie się uspokoić? Przed wami stoi nie tylko meksykański arystokrata, dobry człowiek mający wielkie serce, ale także przyszły World Heavyweight Champion! Pan Del Rio zamierza dopełnić swoje przeznaczenie i zostać Mistrzem Świata, bo jak sam twierdzi, to złoto nie pasuje do Sheamusa i z tym się zgodzę! Odpowiednie rzeczy powinny być na odpowiednim miejscu.

Alberto Del Rio: Sheamus to zwykły prostak, który hańbi ten pas, jednak na PPV No Way Out okres Celtyckiego Wojownika jako mistrza dobiegnie końca. Nawet Sheamus to wie! Pogódźcie się z tym, bo takie jest przeznaczenie, a tego nie da się oszukać... Nareszcie będę miał wszystko, co człowiekowi jest do szczęścia potrzebne. Alberto Del Rio będzie World Heavyweight Championem! Hahaha! Jesteście żałośni, ale dlaczego odbieracie mnie w taki zły sposób? Ja tego nie rozumiem... Staram się, by SmackDown! było bardziej wzbogacone w show, a wy odwdzięczacie mi się w taki sposób! Nie nauczono was dziękować za dostane dobra? A tak... W waszym nędznym życiu nie spotkało was nic dobrego Wasze całe życie jest wielkim pasmem nieszczęść. Niektórzy stąd wychowywali się na ulicy inni w patologii, więc nie dziwię się dlaczego tak traktujecie mnie - arystokratę wywodzącego się ze szlacheckiego rodu!

"Break the walls down" i w drodze na ring Chris Jericho...

Chris Jericho: Alberto, ludzi nie interesuje to jakie było ich życie, bo sami o tym wiedzą, ludzi nie interesuje też to, jakie było Twoje życie... podobnie jak mnie! Twoja przemowa jest nudna jak twoje walki, natomiast prawdopodobieństwo, że zostaniesz Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej jest takie samo jak... obrona pasa przez Sheamusa! Wyjście Chrisa Jericho na ring nie jest żadnym przypadkiem. W tej federacji osiągnąłem wszystko co chciałem, jednak osiągnięcia można powiększać, dlatego też po No Way Out mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej zdobędę po raz czwarty! Naprawdę? Na każdym kroku musicie być takimi hipokrytami i nie szanować możecie uszanować mnie, mojej pracy? A ty z czego się cieszysz? Jesteś zupełnie taki sam jak oni! Śmiało mogę nazwać siebie legendą tej federacji i najlepszą osobą, która kiedykolwiek to robiła!

Do ringu zmierza już WH Champion, Sheamus. Wchodzi do ringu i mówi...

Sheamus: Naprawdę Wasza dwójka na każdym kroku udowodnia mi, dlaczego to wciąż was pokonuje i ośmieszam. Ciągle mówicie, że bylibyście mnie w stanie pokonać w pojedynkę, ale także... za każdym razem mówicie o sobie, jako o tych lepszych zawodnikach! Jericho nazywa siebie legendą, Del Rio uważa się za przyszłego Mistrza Świata, jednak obaj ominęliście drobny szczegół. Ani TY Chris nie jesteś legendą i przyszłym Mistrzem Świata,podobnie jak Del Rio, ponieważ The Celtic Warrior na pewno nie polegnie w walce z taką dwójką ofiar!

I tylko tego brakowało. John Morrison wchodzi do narożnika i zaczyna swoją wypowiedź..

John Morrison: Może i ta dwójka poległa by z tobą, jednak na twojej drodze stoi także zawodnik, któremu nie można odmówić zdeterminowania, umiejętności oraz talentu. Świetnych i popisowych akcji!

Chris Jericho: Nie zapędzajcie się tak od razu, ponieważ zapominacie się

Alberto Del Rio: Chwila chwila... stop! Spójrzmy prawdzie w oczy i nie oszukujmy przeznaczenie, które i tak jest znane nam wszystkim.

John Morrison: Mógłbyś skończyć Del Rio? Chris przerwał mi to, co chciałem powiedzieć dlatego też dokończę i myślę, że jest to bardziej interesujące od twojej gadki. A więc jestem Guru Doskonałości, Szamanem Seksu.. Słynę z tego, że potrafię stworzyć wielkie show i tak też będzie w niedzielę. Nie można zapominać, że jestem dynamicznym zawodnikiem, który został okrzyknięty jako Mistrz Kontry!

Chris Jericho: Tak tak, John! A może wróćmy do wydarzeń sprzed tygodnia kiedy to pokonałem ciebie na rozpoczęcie gali. Powiedziałem, że pokonanie ciebie nie będzie niczym trudnym i tak właśnie było. Nie mam pojęcia, co sobie ubzdurałeś w tej głowie, że ma o sobie tak wysokie mniemanie, jednak zrozum.. Twoje akcje nie są wielkim wyczynem w ringu. Ja takie coś robiłem kilka lat temu i robiłem to lepiej niż ty!

Sheamus: Pozwól, że przerwę tobie Chris, bo jako posiadacz tego pasa mam nad wami przewagę - to ja! Jestem MISTRZEM!

Oh myyy... Jericho nie wytrzymał. Powala Sheamusa uderzeniem z mikrofonu, po czym zaczyna wściekle go atakować. Del Rio ruszył na JoMo, który jednak skontrował akcję Arystokraty i wykonał mu Nitro Blast! Guru Doskonałości się odwrócił i Chris wykonał mu Codebreaker! Na twarzy Jericha pojawił się cyniczny uśmiech. Do siebie doszedł Sheamus i on uniknął clothesline'u Chrisa, po czym wykonał Brogue Kick!

Akcentem celebrującego "zwycięstwo" Sheamusa kończymy ostatnie SD! przed PPV!

Karta na PPV:

Steel Cage Match for WWE Championship: WWE Champion, CM Punk vs. Randy Orton

Last Man Standing Match: Batista vs. John Cena

Triple Threat Match for Intercontinental Championshp: Intercontinental Champion, Christian vs. Cody Rhodes vs. Jack Swagger

- If Cody Rhodes lose, he never not be fought for World Heavyweight Championship

Six Man Tag Team Match: Revolution |Ted DiBiase & Drew McIntyre & EzekielJackson| vs. The Big Show & Tag Team Champions, R-Boom

Triple Threat Match for WWE United States Championship: US Chammpion, The Miz vs. Kane vs. Evan Bourne

Fatal Four Way Match for World Heavyweight Championship: World Heavyweight Champion, Sheamus vs. Alberto Del Rio vs. Chris Jericho vs. John Morrison

Submission Match: Daniel Bryan vs. Dolph Ziggler

Single Match: Kaval vs. Tyson Kidd

*Jeśli pominąłem jakąś walkę, to dodam ją do karty. PPV pojawi się raczej za tydzień, bo jakoś nie chce mi się spieszyć z PPV. Paczka newsów pojawi się przed samą galą bądź dodam ją jakoś w tygodniu..

Super się czyta Twoje diary. Nie ma co mówić o słabych punktach bo ich nie ma. To jest doskonałe pod każdym względem. Z niecierpliwością czekam na No Way Out. Mam cichą nadzieję, że Alberto będzie nowym mistrzem. :)

Fajne diary o dablju dablju i:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=419110

"Look in my eyes, what do you see?"

1221692335316239be3243.jpg

Dobra pojawił się nowy odcinek, więc wypada skomentować :P

* Pierwsza walka- bardzo dobra. Ważne zwycięstwo dla Kidda. Segment po walce również był bardzo dobry i solidnie podbudował walkę o IC Title na PPV. Brawo za to dal cb.

*Walka #2- również dobra walka. Ładnie zabookowałeś końcówkę, jak i wydarzenia po walce.

* Segment z Christianem- bardzo fajnie wychodzą Ci dzisiaj te segmenty. Ten również był b.dobry, ale przede wszystkim długi.

*Segment na zapleczu z Bryanem i Zigglerem. Bryan dobrze wyszedł w kontekście tej konfrontacji. U Cb jest chyba Face'em, ale mi to nie przeszkadza, ponieważ jak na razie ładnie go prowadzisz.

Walka #3- na razie najsłabszy pkt gali. Typowy squash, który podbudował Cryme Time.

Czwarta walka- najbardziej podobały mi się komentarze Zigglera- fajnie Ci to wyszło. Sama walka była dobra, booking również.

Walka #5- ważne zwycięstwo Justina. JA mam nadzieje, że dasz mu mały push choćby na walkę o IC Title.

Segment kończący SmackDown- wspaniałe zwieńczenie tego dobrego odcinka SmacKDown.

-------------

Ostatni SmackDown przez PPV wyszedł Ci bardzo dobrze. Znakomite segmenty, jaki i walki. Nie było słabych pkt- oby tak dalej. Ocena gali 5/5 [Masz zasłużyłeś. Najwyższa ocena jaką dałem za diary!!]

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!
  • 4 tygodnie później...

Nareszcie się wzmogłem i udało mi się napisać PPV!

- Rating gal są zadowalające, chodzi tu o ostatnie RAW i SD!

- Na WWE.com odbyło się głosowanie fanów, czy warto dodać jakąś stypulację do walki Tyson Kdd vs. Kaval. Oficjalnie Ci zawodnicy zmierzą się w... "I Quit" Matchu!

http://2.bp.blogspot.com/_vYYOJO4QUGE/SZle91izuYI/AAAAAAAAB5A/9cVpxtPpA5Q/s400/logo-nwo08.jpg

Wybuchają fajerwerki i na antenę wchodzi gala No Way Out. Pokazowi pirotechnicznemu towarzyszy grane theme, a po chwili robi się ciemno i wyświetla się promo tej gali!

---Promo---

PPV No Way Out. Tak! To dzisiaj zawodnicy występujący na tej gali są Bez Wyjścia i muszą stanąć oko w oko z rywalem ostatnich tygodni. WWE na pewno zagwarantuje nam ogromną dawkę emocji i nie będziemy się nudzić podczas trzech godzin oglądania tej gali! Na szali znajdą się pasy... zawodnicy będą walczyć oto, aby udowodnić rywalowi, że są lepsi! Kto dziś będzie mógł opuścić tą halę jako zwycięzca? Kto te arenę opuści ze spuszczoną głową czując niedosyt zwycięstwa? ...

WWE! PPV! No Way Out! Present!

---Backstage---

Na korytarzu widzimy już Dolpha Ziggler i... Vickie Guerrero!

Dolph Ziggler: O! Kogo to ja widzę? Moja managerka raczyła się pojawić na gali PPV. Gdzie ty byłaś do cholery przez te ostatnie tygodnie? Widziałaś co się ze mną działo? Jak byłem traktowany? Nie dostałem walki na jednym z SmackDown! nie mogąc pokazać swoich umiejętności i talentu, a potem co? Jakiś Daniel Bryan zaszedł mi za skórę i zaczął podważać moje słowa i to, że w każdym stopniu jestem perfekcyjny! Niedługo mam z nim walkę..

Vickie Guerrero: Wiem Dolph. Przepraszam, że przez te ostatnie tygodnie mnie nie było i nie dbałam o rozwój twojej kariery, ale miałam problemy osobiste, ale już wróciłam i obiecuję, że w dzisiejszym pojedynku pomogę tobie wygrać. Znajdę się przy twoim narożniku..

Dolph Ziggler: Ja nie potrzebuję pomocy, bo z tym pajacem doskonale sam dam sobie radę! Daniel Bryan nie jest wymagającym rywalem o czym przekonałem się podczas ostatniego SmackDown! Bryan dziś zostanie zmuszony do odklepania i udowodnię całemu WWE Universe, że ich "bohater" nie będzie w stanie uchronić się przed porażką.

Vickie Guerrero: Dolph, ale wiesz, że Daniel może sprawić tobie trudność? Nie podważam twoich umiejętności i geniuszu w ringu, ale niekiedy taki głup człowiek może mieć szczęście w walce.

Dolph Ziggler: Zgoda! Pozwolę tobie stać przy narożniku i gdy będzie coś szło nie po mojej myśli.. wiesz co robić.

---Informacja---

WWE poinformowało nas, że Ezekiel Jackson po tym, jak wyszedł z samochodu został zaatakowany przez postać, która miała na sobie kaptur. Ezekielem zajęły się służby medyczne, które wykluczyły jego udział w dzisiejszym pojedynku! Jak potoczy się dzisiejszy, zapowiadany Six Man Tag Team Match - Tag Team Champions, R-Boom & Big Show vs. Revolution |Drew McIntyre & Ted DiBiase & Ezekiel Jackson| Tego dowiemy się wkrótce!

---Promo---

Submission Match: Daniel Bryan vs. Dolph Ziggler

Czy Daniel Bryan w końcu będzie mógł przypieczętować swoje słowa, które wypowiada od kilku tygodni? Powtarza, że zmusiłby w walce Dolpha Zigglera do odklepania i teraz ma ku temu świetną możliwość, bo chyba odpowiedni czas na to, to PPV No Way Out! Jednak Amerykański Smok nie będzie miał łatwego zadania, ponieważ na przeciw niego stanie Dolph Ziggler, któremu nie można odmówić talentu i umiejętności zapaśniczych. Mr. Perfection jest także zawodnikiem z wysokiej półki i jego upór oraz pewność siebie n pewno będą prowadzić go do zwycięstwa. Dolph jednak może przegrać, bo jest bardzo arogancki i lekceważący... Czy tę walkę wygra Daniel Bryan i zmusi do odklepania swojego przeciwnika, czy walkę wygra Dolph Ziggler i udokumentuje swoją perfekcyjność w praktyce? Tego dowiemy się za kilkanaście minut!

---Walka---

Walka #1

Submission Match

Daniel Bryan vs. Dolph Ziggler with Vickie Guerrero

W ringu obecni są już Bryan i Ziggler, natomiast Vickie obecnie stoi przy stoliku komentatorskim. Sędzia każe zabić w gong, co sygnalizuje rozpoczęcie tej walki! Zawodnicy na środku kwadratowego pierścienia wchodzą w klincz, z którego lepiej wychodzi Daniel Bryan. Wrestler przechodzi za plecy rywala, jednak Ziggler wyprowadza uderzenie łokciem, po czym dodaje jeszcze jedno. Bryan zmuszony jest puścić uchwyt, a Mr. Perfection szybko się odwraca i wyprowadza irish whip. Bryan Danielson odbija się od lin i unika clothesline'u, a następnie odbija się jeszcze raz i tym razem inkasuje dropkick! Ziggler od razu na parterze zapina duszenie trójkątne. Amerykański Smok szybko się podnosi, ale będąc na nogach zostaje ścięty przez oponenta. Vickie to wszystko nagradza oklaskami. Show Off uśmiecha się, pogardliwie spogląda na leżącego Bryana, który się podnosi. Dolph wymierza rywalowi jedno kopnięcie, a następnie irish whipem posyła go do narożnika. Ziggler rozpędza się w kierunku Bryana i corner clothesline... Nie! Nie trafia poprzez unik wykonany przez Bryana w odpowiednim czasie! Dolph zamroczony "przechodzi" na środek ringu i inkasuje back kick. American Dragon odbija się od lin i powala oponenta clothesline'm. Daniel Bryan podnosi rywala i wykonuje mu suplex, a następnie szybko zapina boston crab. Ziggler podpiera się łokciami i teraz wędruje do lin. Chwyta się najniższej i sędzia zmuszony jest przerwać submission. Bryan jednak nie chce puszczać. Dopiero po chwili przerywa tą dźwignię. Dolph wygląda na zmęczonego... Vickie Guerrero wchodzi na apron, odwracając uwagę sędziego. American Dragon nachyla się nad oponentem, ale ten kopie go w krocze! Mr. Perfection szybko wstaje i zapina sleeper hold! Nie! Jest kontra ze strony Bryana, irish whip... Odbicie się od lin Zigglera, który wykonuje running neckbreaker! Show Off zapina dragon hold, lecz Bryan przerzuca rywala nad sobą. Szybko wstaje i powala oponenta dropkickiem. Ziggler wstaje i clothesline, nie. Kontra na back suplex. Amerykański Smok wchodzi na trzecią line, ale idzie mu to mozolnie. Zauważa to Ziggler i potrząsa górną liną. Show Off wchodzi na liny, jest na drugiej i wymierza silnego puncha rywalowi. Bryan jest oszołomiony, a Dolph wchodzi na trzecią line i... Superplex! Ładna akcja w wykonaniu Show Offa, który już jest na nogach. Uśmiecha się cynicznie, po czym opuszcza ring i zagląda, co jest pod ringiem. Bez chwili namysłu sięga krzesło, które wrzuca do kwadratowego pierścienia, a sam zmierza na trzecią line. Ziggler idzie do góry i znajduje się na trzeciej linie, ale zostaje uprzedzony przez Daniela Bryana, który wskakuje na drugą line i wykonuje enzuigiri! Dolph Ziggler ląduje plecami na apronie i po chwili spada za ring... Daniel Bryan czeka na Zigglera aż ten się podniesie. Tak się dzieje, a Bryan nabiera tempa i wykonuje suidce dive między drugą, a trzecią liną. Bryan spod ringu wyciąga kij do kendo. Amerykański Smok uśmiecha się i uderza Zigglera, nie. Kij kendo zatrzymał się przy tułowiu oponenta. Daniel uśmiecha się po raz kolejny i wykrzykuje "Yes?" "Yes?" Publika daje się usłyszeć krzycząc "Yes!" "Yes!" "Yes!" Bryan bez chwili namysłu wymierza uderzenia z kija trzymającego w ręku... Daniel Bryan przestaje i błyskawicznie wchodzi na apron. W tym czasie podnosi się Mr. Perfection... D-Bryan rozpędza się i uderza rywala kolanem prosto w głowę. Ładny atak Bryana, który szybko podnosi swojego przeciwnika i wrzuca go do ringu. W nim zapina dźwignię na rękę, ale ponownie do walki miesza się Vickie. Managerka Show Offa krzyczy coś do Bryana, który puszcza oponenta. Ziggler powoli się podnosi i już stoi za plecami rywala i... Zig Zag! To może być wkrótce koniec tej walki... Wystarczy zapiąć jeszcze submission po którym D-Bryan zmuszony będzie się poddać. Dolph chwyta krzesło, które jakiś czas temu wrzucił do ringu. Seria silnych Chair Shotów na tułów przeciwnika! Daniel Bryan zwija się z bólu, na co Mr. Perfection reaguje ironicznym śmiechem. Publiczność buczy na Zigglera, ale ten nic sobie z tego nie robi. Mr. Perfection wykonuje raz elblow drop i szybko po nim dodaje jumping elblow drop! Show Off po tym zapina armbreaker, jednak Daniel Bryan ładnie roluje się i Amerykański Smok próbuje dopiąć LeBell Lock, lecz Ziggler wychodzi obroną ręką. Obaj zawodnicy są na nogach. Daniel Bryan podchodzi do rywala, który jest na kolanach, ale Ziggler znikąd wyprowadza punch, wstaje i... Sleeper Hold! Sleeper Hold zapięte na środku ringu! To może być koniec tej walki i tak się staje... Dolph Ziggler pokonuje Daniela Bryana po pięknej walce! Gratulacje dla zwycięzcy!

Winner: Dolph Ziggler via submission (time: 16:21)

---Backstage---

Josh Mathews i jego gość... Tyson Kidd!

Josh Mathews: Zza mikrofonu wita całe WWE Universe, Josh Mathews. Z pewnością każdy odczuwa ogromne wrażenia po pierwszej walce, w której wygrał Dolph Ziggler. To nie koniec emocji, które nas czekają. Już niedługo kolejna walka, a w związku z tym stoi obok mnie.. Tyson Kidd!

Tyson Kidd: Nie musisz mnie przedstawiać, bo przecież wszyscy wiedzą jak się nazywam!

Josh Mathews: Więc Tyson, powiedz nam, jak dzisiaj się czujesz?

Tyson Kidd: To chyba logiczne, że czuje się świetnie, bo tylko głupiec musiałby czuć się źle przed zwycięstwem. Dzisiaj pokonam Kavala, który drwi sobie z mojego geniuszu ringowego, mojego talentu i umiejętności. Wiem, że tak jest! Drwi sobie z największej gwiazdy trzeciej generacji!

Josh Mathews: Na stronie wwe.com odbyło się głosowanie przez fanów wyboru stypulacji dotyczące waszej walki. Wybrano "I Quit" Match. Jak wypowiesz się na temat tego wyboru przez fanów.

Tyson Kidd: W sumie nie wiem dlaczego oni wybrali tą stypulację. Chcą chyba oglądać jak World Warrior wypowiada słowa w ringu "i Quit" w kwadratowym pierścieniu! Dzisiaj Kaval nie dojdzie do głosu, ponieważ zamierzam udowodnić mu, tym idiotom na trybunach.. nawet tobie, bo myślisz, że Kaval wygra, ale tak się nie stanie! Ohh nie! Niedługo rozdział o tytule "Kaval" zostanie skończony przeze mnie raz na zawsze! Wtedy na marna inicjacja wrestlera zamknie się raz na zawsze i nie będzie wchodziła w drogę lepszych od siebie i blokowała mojej kariery!

Kamera przenosi się już do szatni, w której są członkowie Revolution prócz Ezekiela Jacksona..

Batista: Bardzo interesuje mnie, co to za tchórz zaatakował Ezekiela. Jeśli tylko dopadnę tego dupka.. nie okażę mu litości i mój zwierzęcy gniew wyładuje na nim osobiście!

Ted DiBiase: Moim zdaniem, zrobił to ten marny biedaczek - Big Show. To chyba logiczne, że obawiał się Zeke'a, jego siły i wściekłości w dzisiejszej walce, dlatego postanowił go wyeliminować przed walką, bo bał się upokorzenia!

Drew McIntyre: Zgadzam się z tym! Jednak co teraz będzie, jeśli nie mamy w swoim narożniku Jacksona!?

Batista: Myślę, że powinniście udać się do Huntera...

Drew i Ted DiBiase wychodzą...

Batista: Stresujesz się Randy przed walką?

Randy Orton: Pokonanie CM Punka nie będzie dla mnie niczym trudnym. Już dzisiaj zostanę nowym WWE Championem i ten tytuł będę dumnie nosił jako w spół lider i współzałożyciel najbardziej dominującej stajni w historii WWE - Revolution! Gdy zdobędę ten pas i będę mistrzem tej federacji, wprowadzę tutaj rewolucję taką, jakiej nikt się nie spodziewał! Dave, wspólnie zdominujemy tą federacji! Trzeba tylko wziąć kogoś za Ezekiela, jeśli zajdzie taka potrzeba, bo to jednak była dominująca siła, która mogła nam się zawsze do czegoś przydać..

Batista: Właśnie zastanawiam się, kto mógłby wejść w skład Revolution!

Randy Orton: A Ty, Dave? Jak czujesz się przed walką z Johnem Ceną!?

Batista: Nie zadawaj głupich pytań! Walczyłem z Ceną wielokrotnie, znam go doskonale.. Ten zawodnik mnie niczym nowym nie zaskoczy, a mój instynkt Zwierza podpowiada mi, że walka z nim nie będzie wcale trudna! John Cena stanie się moją ofiarą i nikt nie powinien tego podważać! Jeśli znajdzie się taki śmiałek osobiście rozliczę się z nim!

Kamera się urywa...

---Promo---

"I Quit" Match: Kaval vs. Tyson Kidd

Ten pojedynek zapowiada się interesująco, ponieważ naprzeciw siebie staną dwaj zawodnicy, którzy za wszelką cenę będą dążyć do zwycięstwa. Z jednej strony narożnika znajdzie Tyson Kidd. Ten młody zawodnik uważa siebie za wielkiego zawodnika, za przyszłość tej federacji i czy jego słowa zostaną potwierdzone w ringu? Przecież jego rywalem będzie The World Warrior, Kaval! Zawodnik mający o wiele większe doświadczenie ringowe, które może zadecydować o rezultacie końcowych! Kto wygra? Tego dowiemy się za kilkanaście minut!

---Walka---

Walka #2

"I Quit" Match

Kaval vs. Tyson Kidd

Pora na kolejną walkę... Mamy gong i rozpoczynamy walkę. Od razu zawodnicy wchodzą w klincz i Tyson wyprowadza uderzenia kolanem w klatkę piersiową rywala. Kidd wykonuje irish whip, Kaval odbija się od lin i inkasuje dropkick. Kidd uśmiecha się, po czym przykłada mikrofon do ust oponenta i pyta mu się czy rezygnuje... Kaval odpowiada "nie" i znikąd wyprowadza serię punchy, wyprowadza kopnięcia na tułów rywala! The World Warrior nabiera tempa i wykonuje hurricanrane! Kaval od razu opuszcza ring i wchodzi na trzecią linę, jednak będąc na niej inkasuje enzuigiri od Kidda... Wojownik spada boleśnie za ring, natomiast Tyson wskakuje na trzecią, czeka aż jego oponent wstanie... Tak się dzieje i... Crossbody! Dropkick! Dropkick od Kavala dla Kidda! Ale Kontra! World Warrior wrzuca przeciwnika do kwadratowego pierścienia, a sam wskakuje na apron pozostając na nim. Kidd wstaje, a Kaval wyskakuje, naskakując na trzecią linę... Leci i elblow drop w locie dla oponenta. Obaj zawodnicy szybko wstają i Kaval od razu wyprowadza irish whip, po czym wykonuje leg lariat! Kaval chce chyba zakończyć ten pojedynek i czy Kidd zrezygnuje? Tyson odpowiada "nie" więc Kaval odrzuca mikrofon i stompuje rywala. Podnosi swojego przeciwnika i wykonuje mu DDT. Kaval wskazuje aby publiczność dała o sobie znać i ta reaguje cheerem. Tyson podnosi się przy narożniku i w jego kierunku rozpędza się World Warrior, jednak ten nadziewa się na jego nogi. Kidd wskakuje na drugą linę i powala oponenta dropkickiem! Teraz zawodnik opuszcza ring i sięga po mikrofon zaczynając mówić.

Tyson Kidd: Jesteś głupcem wojowniku myśląc, że pokonasz lepszego zawodnika od siebie. Niszczę cię teraz w ringu a więc oszczędź sobie czas i mi i... Wypowiedz te słowa... no dalej!

Kaval odpowiada "nigdy!" Kidd ironicznie się uśmiecha, po czym uderza swojego przeciwnika mikrofonem w tył głowy... Tyson roluje się za obszar ringu i spod niego sięga krzesło, które wrzuca do ringu.. W nim je rozkłada i siada na nim spokojnie wyczekując aż jego rywal wstanie.. Kaval podnosi się, trzymając się za głowę. Tyson Kidd uderza kantem krzesła tułów rywala, rzuca krzesło na matę i wykonuje na nie DDT oponentowi! Kidd po raz kolejny prosi o mikrofon, jednak tym razem kładzie się obok leżącego Warriora i mówi

Tyson Kidd: Mówiłeś, że jesteś dobrym zawodnikiem, ale okazuje się, że... że stanowisz dla mnie tło... tło mojego show a teraz patrzcie jak wasz wojownik kończy tą walkę, rezygnując z niej!

Kidd przykłada mikrofon do ust rywala, ale ten ponownie odpowiada "nie". Tyson nic z tego sobie nie robi i zaczyna stompować swojego przeciwnika, a następnie podnosi go i wykonuje suplex na leżące krzesło!

Tyson Kidd: Boli? PRAWDZIWY ból odczujesz gdy zejdziesz z tej sceny jako ten, który przegrał!

Teraz Tyson chwyta oponenta i chce zapiąć Dungeon Lock! Nie, nie udaje mu się to. Kaval już wstaje i powala przeciwnika uderzeniem z kolana. Kidd jednak szybko wstaje, ale inkasuje punchy i zostaje sprowadzony do narożnika, a w nim The World Warrior niemiłosiernie okłada oponenta punchami, kickami... Przechodzi z na środek ringu i wykonuje atomic drop. Jeszcze raz chwyta oponenta, ale tym razem wykonuje mu belly to belly suplex. Kaval wchodzi na trzecią linę, po czym skacze i czyżby Ghetto Stomp? Nie! Kidd zrolował się i uniknął zainkasowania tej akcji. W dynamicznym tempie wstaje i zaczyna atakować rywala kopnięciami, po czym wykonuje Reverse STO! Tyson Kidd ponownie chce zapiąć Dungeon Lock, ale Kaval wychodzi obronną rękę.. Odpycha od siebie rywala, który wyprowadza clothesline, nie! Kaval nachyla się i zapina Dragon Hold! Tyson chce walczyć z tym submission, lecz bez żadnego skutku! Akcja toczy się na parterze i Kidd słabnie. Wykrzykuje "I Quit!". Sędzia podchodzi z mikrofonem i Tyson wykrzykuje "I Quit!", "I Quit!" To oficjalny koniec tej walki! Walkę wygrywa Kaval!

Winner: Kaval via submission (time: 11:51)

---Backstage---

Do biura Triple Ha wchodzi Ted i Drew..

Ted DiBiase: Nie zamierzam się z tobą witać, bo to nie jest w moim stylu, aby witać się z osobami twojego pokroju! Hunter, wiesz doskonale po co tutaj przyszliśmy... Ezekiel Jackson i Big Show zostali zaatakowani i z tego powodu nie mogą dziś walczyć dlatego też dobrym rozwiązaniem było by, żebyś ty ustanowił walkę między naszą dwójką, a R-Boom o pasy drużynowe. To jest pewne, że pokonamy tych nędznych czarnuchów, którzy nie mają za grosz umiejętności, a co dopiero by posiadali Tag Team Titles! Oni hańbią to złoto, które lepiej pasowało by do nas...

Triple H: Naprawdę nie wiem z jakiej racji miałbym dawać wam walkę o te pasy. Wy na nie nie zasługujecie!

Drew McIntyre: A co? Boisz się, że jako Tag Team Champions nie sprawdzilibyśmy się? Nie bądź żałosny!

Triple H: Uważaj szczeniaku na słowa, ponieważ pod tym garniturem nadal kryje się Triple H sprzed kilku lat! Mógłbym teraz wstać i cię zniszczyć jak kiedyś za czasów swojej świetności niszczyłem wielkie gwiazdy! Haha jego ojca to pomiatałem w ringu jak chciałem i jak to się mówi... Jaki ojciec taki syn. Na pewno DiBiase Jr. jest tak samo słaby jak jego ojciec!

Ted DiBiase: Nie porównuj mnie do mojego ojca! Jestem lepszy od niego i jeśli masz ku temu jakieś wątpliwości to zrób to, co powiedziałem przed chwilą! Daj nam walkę o pasy drużynowe...

Nagle do biura Huntera wchodzą TT Champions, R-Boom!

Kofi Kingston: Słyszeliśmy co mówicie na nasz temat i na temat pasów drużynowych. Naprawdę intrygujące było to, co mówiliście, ponieważ w wrestlingu nie walczy się kolorem skóry, a umiejętnościami, których wy nie macie. Ja i R-Truth jesteśmy zgranym teamem w przeciwieństwie do was!

Ted DiBiase: Zamknij się czarnuchu! Uważasz, że ja i Drew nie pokonalibyśmy was? Nie rozśmieszaj mnie, bo jeśli weszlibyśmy do jednego ringu to w krótkim czasie pożegnalibyście się z tymi pasami!

R-Truth: Co mój mały przyjacielu!? Tak... Masz rację, że ta dwójka skurczybyków jest nie znośnia. Uszy cię bolą od tych kłamst? Ojjj... Nie dziwię się. W życiu trzeba kierować się prawdą, którą niesie sam R-Truth! Nie nie... To nie jest odpowiednie miejsce aby skopać im tyłki! Przyjacielu w garniturze -

ta dwójka skurczybyków chce walczyć o pasy, które należą do mnie i do mojego przyjaciela. My chcemy dać lekcję tej dwójce kłamców w ringu, dlatego musimy się z nimi dzisiaj zmierzyć.

Triple H: Nie mam nic przeciwko tej propozycji, a więc oficjalnie R-Boom będzie broniło Tag Team Championships przeciwko Drew i Tedowi!

Drew i Ted spoglądają na R-Boom, po czym śmiejąc się, wychodzą...

---Promo---

United States Championship Match: United States Champion, The Miz vs. Kane vs. Evan Bourne

Ta walka może być z pewnością interesująca, ponieważ czynniki takie jak spryt Miza, siła Kane'a i niesamowite skoki Evana mogą wpłynąć na widowiskowość tej walki oraz na wynik końcowy. Na ostatnich dwóch RAW, The Miz pokonywał swoich oponentów i czy uda mu się to po raz kolejny? Czy to może Kane bądź Bourne wyjdą zwycięsko z tej potyczki!? Tego dowiemy się już niebawem!

---Walka---

Walka #3

Triple Threat Match for WWE United States Championship

United States Champion, The Miz vs Kane vs. Evan Bourne

W ringu są już obecni trzej zawodnicy i sędzia bierze pas The Miza. Ukazuje go każdemu zawodnikowi, po czym unosi tytuł do góry. Po chwili pas US zostaje przekazany w ręce innego sędziego. Ten odkłada go na odpowiednie miejsce, po czym na arenie rozbrzmiewa gong. Walka się rozpoczyna! Evan Bourne od razu rozpoczyna serią kopnięć na The Awesome One'ie, ale po chwili Evan inkasuje big boot od Kane'a! Bourne wypada poza ring, a The Red Monster podnosi Miza przy narożniku i silnym irish whipem posyła go w przeciwny narożnik. Rozpędza się i wykonuje corner clothesline! The Miz upada na matę, natomiast do ringu wślizguje się Bourne i wykonuje roll-up na Czerwonym Potworze - 1...2, Miz przerywa liczenie... Zawodnicy są na nogach i dwójka wrestlerów rzuca się na Kane'a, który inkasuje serię punchy od Miza i low kicky od Evana przy linach. Kane upada, Evan teraz stompuje leżącego oponenta, a całą sytuację wykorzystuje The Miz. United States Champion zaczyna atakować Bourne'a, któremu teraz wykonuje puncha w brzuch. Miz chwyta oponenta pod DDT Clutch i wykonuje snap suplex! The Awesome One wstaje, ale zostaje powalony uderzeniem w plecy od Kane'a! Ulubiony demon diabła uśmiecha się i następnie podnosi obu zawodniku - napoczątku Evana, a potem Miza. Irish whipem posyła ich do tego samego narożnika. Rozpędza się i splash w narożniku. US Champion upada na matę, a Kane chwyta Bourne'a pod Chokeslam. Wynosi go i... Evan w powietrzu wyprowadza kopnięcie! Bourne ląduje na nogach i wyprowadza kilka kopnięć Kane'owi, po czym wykonuje Roudhouse Kick! Kane pada na matę, a Evan już naskakuje na drugą linę i mamy springboard moonsault! Pin - 1...2., kick out! W tym czasie do siebie doszedł The Miz, który już wykonuje roll-up! 1...2, roll-up ze strony Evana - 1...2.., kick out! Nie wiele brakowało do zakończenia tego pojedynku. The Miz podnosi się przy narożniku, a Bourne rozpędza się w jego stronę i wyskakuje, kopiąc oponenta dwiema nogami w klatkę piersiową! Evan podnosi rywala i wykonuje irish whip w przeciwny narożnik, nie. Miz kontruje i ostatecznie Evan ląduje w narożniku. The Awesome One biegnie i nadziewa się na nogi rywala. Miz jest oszołomiony, a Bourne wskakuje na drugą linę i wykonuje diving crossbody! Lotnik jest na nogach, ale zostaje wymiesiony pod powerslam przez Kane'a... Czerwony Potwór wykonuje kilka kroków i mamy running powerslam. Pin - 1...2., kick out! Miz opuszcza ring i sięga po krzesło! Kane już wyprowadza jednego podbródkowego rywalowi, po czym pcha na liny przeciwnika i wykonuje side slam. Od razu jest przypięcie - 1...2.., kick out! Bourne odskakuje, ale Kane od razu wyprowadza serię elblow dropów i teraz zaczyna stompować leżącego przeciwnika. The Red Monster odwraca się i... Chair Shot, nie! Kane łapie krzesło, które miało wylądować na jego głowie. Miz teraz inkasuje kopnięcie w brzuch od rywala, po czym z bólu puszcza krzesło... Kane wyprowadza całą serię chair shotów na tułów oponenta. Pin - 1...2.., kick out! W tym czasie do siebie dochodzi Bourne... Podchodzi do Kane'a lecz ten uderza kantem krzesła brzuch rywala. Czerwony Potwór puszcza przedmiot i... DDT dla Bourne'a prosto na to krzesło! To może być koniec... Pin - 1...2.., kick out! Coś niezwykłego! Walka trwa dalej... Kane wygląda na wściekłego. Wchodzi na trzecią linę, ale zostaje uprzedzony przez The Miza. United States Champion wchodzi na drugą linę i zaczyna okładać punchami rywala i zrzuca Kane'a na matę. Mr. Awesome wchodzi na narożnik, ale teraz Evan nie pozwala wykonać mu akcji wysokiego ryzyka naskakując na drugą linę i wykonując enzuigiri! Miz spada na matę, na Kane'a nie świadomie go pinując - 1...2, przypięcie przerywa Evan. Trójka zawodników leży i jako pierwszy podnosi się Bourne, który wchodzi na górną linę... Idzie mu to bardzo powoli, co wykorzystuje podnoszący się Miz. Wstaje za pomocy lin i po chwili łapie nogę Bourne'a. Ten siedzi na linach, a The Miz wchodzi na drugą linę. Wyprowadza silnego puncha i ustawia go sobie pod superplex, ale... Oh myy! Kane ustawia Miza pod Powerbomb i...? Miz wykonuje akcje, Kane też! The Miz wykonał Superplex Bourne'owi, a zarazem zainkasował Powerbomb od Kane'a! Trójka zawodników leży i nie zanosi się na to, by któryś z nich się podniósł... Zawodnicy się podnoszą, a dokładniej Kane i... Evan Bourne? Tak, jest on na nogach i do niego podchodzi The Red Monster i łapie swojego rywala za szyję.. Chokeslam! Chokeslam! To może być koniec, ale za plecami Kane'a czai się The Awesome One i Skull Crushing Finalle! Pin - 1...2...3! The Miz broni tytuł!

Winner: The Miz via pinfall. The Miz is still US Champion (time: 14:09)

---Backstage---

Jesteśmy na backstage'u, gdzie znajduje się Ricardo, a obok niego rozmawia Del Rio i... sędzia!

Alberto Del Rio: Amigo... Poczekaj chwilę... To prawda, że to ty sędziujesz walkę o pas Mistrza Świata Wagi Ciężkiej!?

Sędzia: Tak, to prawda!

Alberto Del Rio: I'm future World Heavyweight Champion because it's my destiny! Tego przeznaczenia nie da się oszukać, ale... można temu trochę pomóc i generalnie ułatwić zadanie głównie sobie je mogę ułatwić. Jestem meksykańskim arystokratom, który ma mnóstwo pieniędzy i czasem one wypadają mi z kieszeni bądź kieszeni mojego konferansjera.

Nagle Ricardo kładzie dłoń do kieszeni od swoich spodni i z niej wypada mu duża suma pieniędzy.

Alberto Del Rio: Widzisz te pieniądze? Jest ich 1000$ i jeśli ułatwisz, aby przeznaczenie się dopełniło będą one twoje.

Sędzia podnosi pieniądze po czym odchodzi. Del Rio i Ricardo odchodzą, ale zostają zaczepieni przez Sheamusa!

Sheamus: Czy ja dobrze widzę? Ten sędzia brał od ciebie pieniądze?

Alberto Del Rio: Wypadły na ziemię, a że mam ich aż nadto to nie potrzebuje ich! Ogólnie nie wiem dlaczego stoję tutaj z tobą. Już niedługo z byłym Mistrzem Świata! Przeznaczenie nareszcie się dopełni i proszę Ciebie, byś nie miał ku temu żadnych wątpliwości. Może rozwieje je tu i teraz. Moim odbiciem lustrzanym jest... jakby tu się wyrazić, by nie urazić takiego biedaka? Więc ja w sobie widzę człowieka komplementnego o ile trafne jest to określenie. Mam mnóstwo majątku, o którym każdy i szczególnie ty możesz pomarzyć. Jeżdżę luksusowymi samochodami, a może Sheamus cofniemy się do przeszłości. Wówczas jako dziecko wychowywałem się w samych luksusowych rzeczach. Dostawałem co tylko chciałem, a w przyszłości? W przyszłości i to nie dalekiej widzę siebie... jako World Heavyweight Championa! Ty natomiast jakoś nie pasujesz do roli mistrza i do tego, by mieć ten pas na swoim barku.

Sheamus: Cały czas odkąd ubiegasz się o ten pas pieprzysz same głupoty! Zrozum w końcu, że nigdy nie zostaniesz World Heavyweight Championem dopóki ten pas jest na moim ramieniu. Celtycka Siła jest nie do powstrzymania o czym ty przekonasz się już dzisiaj. Twój uśmieszek zniknie z twojej twarzyczki, kiedy zainkasujesz dewastujący Brogue Kick! Spójrz tutaj zresztą nie musisz się patrzeć na to, bo ten sam widok - widok Sheamusa jako World Heavyweight Championa będziesz widział długi okres czasu!

Sheamus z uśmiechem na twarzy pozostawia Alberta Del Rio...

---Promo---

Tag Team Championships Match: Tag Team Champions, R-Boom vs. Revolution |Ted DiBiase & Drew McIntyre|

Początkowo ci zawodnicy mieli wziąć udział w Six Man Tag Team Matchu, jednak na wskutek ataków na Big Showie i Ezekielu Jacksonie po wydarzeniu w biurze Huntera, ten zdecydował się na walkę o pasy Tag Team! Czy zgrana drużyna jaką niewątpliwie jest Kofi Kingston i R-Truth stanowiący R-Bomm pokonają Drew i Teda, którzy na pewno chcą wygrać i na pewno będą chcieli pokzazać się z jak najlepszej strony. Członkowie Revolution będą chcieli potwierdzić, że ich słowa nie są rzucane na wiatr! Zapraszamy na walkę..

---Walka---

Walka #4

Tag Team Match for WWE Tag Team Championships

Tag Team Champions, R-Boom vs. Revolution |Ted DiBiase & Drew McIntyre|

Sędzia odbiera pasy Tag Team od zawodników, po czym każe zabić w gong... Walkę rozpoczynają R-Truth i Drew McIntyre! Panowie zaczynają od tradycyjnego kółeczka i natychmiastowo wchodzą w klincz, nie... Drew od razu przeskakuje za plecy rywala i powala oponenta maczugą. R-Truth wstaje i inkasuje big boot. Pin - 1.., kick out! Zawodnik bardzo szybko odskakuje i walka toczy się już w narożniku. W nim McIntyre okłada punchami rywala i po chwili wyprowadza irish whip w przeciwny narożnik. Wybraniec bierze rozbieg i corner clothesline, ale jest on nie trafiony i mamy od razu roll-up od R-Truth! 1...2, kick out! McIntyre po odskoczeniu wstaje w narożniku, gdzie wygląda na zaskoczonego... R-Truth nie zamierza czekać i natychmiastowo wyprowadza kicka, jeszcze raz aż w końcu trzymając rywala przechodzi z nim na środek ringu, po czym wykonuje Reverse STO! The Truth nie chce zwalniać tempa i od razu podnosi przeciwnika. Posyła go irish whipem do narożnika i R-Truth dokonuje zmiany ze swoim partnerem. Kofi jednak pozostaje na apronie. Chwyta McIntyre'a i odpycha go od narożnika, nadziewając Wybrańca na dropkick od Trutha i Drew inkasuje jeszcze leg drop od Kingstona, który został wzmocniony poprzez wyskok z trzeciej liny! Pin - 1...2, kick out! Mcintyre odskakuje.. Kingston nie zamierza atakować, a spokojnie czeka na rywala, by ten się podniósł. Zawodnik wstaje i od razu inkasuje serię kopnięć, a następnie Kofi pcha rywala na liny, po czym powala go uderzeniem z obu rąk. Kingston szybko wskakuje na górną line i... mamy diving crossbody! Kofi zaczyna przymierzać się do Boom Dropu. Odbija się od lin, nie! Wypada za ring! DiBiase sprytnie naciągnął liny w dół. Widać, że to nie spodobało się Truthowi, który wbiega do ringu i wykonuje clothesline Tedowi. R-Truth się odwraca i inkasuje big boot od McIntyre'a! Drew uśmiecha się, a następnie podchodzi do Kingstona i wbija go w barierki. Sędzia zaczyna wyliczać, ale McIntyre od razu wrzuca oponenta do kwadratowego pierścienia, po czym sam się do niego wślizguje. Pin - 1...2, kick out! Kingston odskakuje i szybko zostaje wbity w narożnik, w którym znajduje się Ted DiBiase. Jest zmiana w drużynie Revolution. Ted wchodzi do ringu i zaczyna kopać oponenta. Po chwili zaczyna go stompować i Kofi podnosi się przy narożniku, ale inkasuje corner clothesline. Zmiana! W ringu melduje się znów McIntyre, który wynosi przeciwnika na trzecią plecami do siebie. Wybraniec uderza kilkakrotnie rywala w plecy, po czym wchodzi na drugą linę i wykonuje... Back Suplex! Pin - 1...2...3? Nie! Kick out Kingstona! Kofi odskoczył w ostatnim momencie! Nie wiele brakowało... Drew teraz się podnosi i podnosi także oponenta. Wymierza rywalowi puncha i robi kilka kroków w tył, odbija się od lin i... Trouble in Paradise! Znikąd! Kofi mógłby przypiąć, ale nie ma na to sił.. Obaj zawodnicy czołgają się do swoich narożników i jest zmiana po obu stronach. R-Truth powala przeciwnika clothesline'm. Teraz wykonuje dropkick. Pin - 1...2, kick out... Ted DiBiase odskakuje, lecz natychmiastowo inkasuje serię stompy, po której zostaje wymiesiony i inkasuje Vertical Suplex. The Truth zaczyna tańczyć i wygląda na to, że rozmawia ze swoim przyjacielem. Jego uwagę odwraca Drew, który zaczyna obrażać czarnoskórego zawodnika. R-Truth podchodzi do niego, ale wcześniej zostaje zaatakowany. Sytuację wykorzystuje Ted DiBiase i... Dream Street! Pin - 1...2...3! Koniec! Ted i Drew zostają nowymi mistrzami!

Winner: Revolution |Ted DiBiase & Drew McIntyre| via pinfall. Revolution |Ted DiBiase & Drew McIntyre| are new Tag Team Champions (time: 8:37)

---Promo---

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1015/money_in_the_bank_green_logo.jpg

Money in The Bank PPV - 15 July

Dolph Ziggler def. Daniel Bryan

Kaval def. Tyson Kidd

The Miz def. Kane and Evan Bourne

Revolution |Ted DiBiase & Drew McIntyre| def. R-Boom

---Promo---

World Heavyweight Championship Match: WH Champion, Sheamus vs. Alberto Del Rio vs. Chris Jericho vs. John Morrison

Walka o najważnieszy tytuł niebieskiego brandu zawsze jest emocnoująca i obojętnie, czy jest to Single Match... Dziś czeka nas Fatal Four Way Match z udziałem zawodników, którzy mają umiejętności ringowe, którzy w stu procentach stworzą nam fantastyczne show. Sheamus - broniący tytułu nie będzie miał łatwego zadania, bo zarówno Morrison jak i Chris Jericho to zawodnicy wysportowani mogący dać widzom efektowane akcje.. Alberto Del Rio już od dłuższego czasu ubiega się o ten tytuł i za wszelką cenę będzie chciał odebrać tytuł Sheamusaowi! Zapraszamy na kolejną walkę!

---Walka---

Walka #5

Fatal Four Way Match for WWE World Heavyweight Championship

WH Champion, Sheamus Alberto Del Rio vs. Chris Jericho vs. John Morrison

Zaczynamy kolejną walkę gali No Way Out. Cała czwórka zawodników stoi już w narożnikach i nie czekając długo, mamy rozpoczęcie tej walki. Gong i zawodnicy wymieniają się spojrzeniami, po czym Jericho rozpoczyna atak na Morrisonie. Seria punchy, ale do obu zawodników podłącza się Del Rio, który wyrzuca z ringu Chrisa. Teraz meksykanin inkasuje kopnięcia od Sheamusa, który posyła oponenta do narożnika silnym irish whipem. Celtic Warrior bierze rozbieg, ale zostaje uprzedzony przez Del Rio, który powala biegnącego rywala niskim dropkickiem w nogi. Do ringu wślizguje się Jericho i ten powala Arystokratę maczugą w plecy. Chris wygląda na zadowolonego z siebie i natychmiastowo wbija do narożnika Del Rio, odwraca się i inkasuje enzuigiri od Morrisona. Pin - 1... zostaje przerwany on przez Sheamusa... Morrison unika clothesline'a Sheamusa i sam wyprowadza european uppercut. Jeszcze jeden, jednak tym razem dla będącego w narożniku Del Rio. Powoli podnosi się Jericho, który inkasuje kilka kopnięć, po których ucieka do narożnika. Tam już biegnie The Guru of Greatness, ale nadziewa się na nogi Chrisa Jericho. Morrison jest oszołomiony i odwraca się w kierunku środka kwadratowego pierścienia i inkasuje enzuigiri od Del Rio. Obaj wrestlerzy stompują Szamana Seksu, lecz do tego wszystkiego włącza się Sheamus. World Heavyweight Champion rzuca się punchami na Y2Ja, który upada. Teraz Sheamus się odwraca i inkasuje punch od Del Rio. Nie! Celtycki Wojownik blokuje to uderzenie i sam wyprowadza uderzenie z pięści, jednak zostaje ono zablokowane. Del Rio przechodzi za plecy rywala i wykonuje german suplex od razu zaciągając rywala do pinu - 1...2, kick out! Sheamus odskakuje i roluje się za ring. Del Rio wstaje z uśmiechem na twarzy, ale szybko zostaje zaatakowany przez Morrisona. Seria ciosów, którą Guru Doskonałości kończy STO backbreaker i dodaje jeszcze neckbreaker! Pin - 1....2..., kick out! John Morrison zaczyna kłócić się ze sędzią, który jego zdaniem za wolno odliczał! JoMo wciąż dyskutuje ze sędzią, a w tym czasie do siebie dochodzi... Del Rio i Jericho! Morrison odwraca się i "pomaga" wstać Arystokracie będącemu na kolanach i irish whipem posyła go do narożnika. Szaman Seksu rozpędza się i wykonuje running dropkick w klatkę piersiową oponentowi! Morrison przeciąga rywala na środek ringu i wykonuje standing moonsault. John teraz wprawia w ruch swoje mięśnie brzucha, co wywołuje cheer na trybunach wśród żeńskiej publiczności. JoMo odwraca się i... Codebreaker! Codebreaker by Chris Jericho! Pin - 1...2.., Sheamus w ostatnim momencie przerywa to przypięcie! Nie wiele brakowało! Sheamus wściekle rzuca się na Chrisa... Jericho inkasuje cały grad ciosów, po czym Celtycki Wojownik podnosi swojego oponenta i mamy backbreaker! To nie koniec tego, co w zanadrzu ma World Heavyweight Champion! Podnosi rywala, irish whip dla Jericho, który po odbiciu się od lin inkasuje kopniecie z kolana. The Celtic Warrior z łatwością przerzuca oponenta nad linami i wyprowadza serię uderzeń w klatkę piersiową! Publiczność liczy - 1! 2! 3! 4! 5! 6! 7! 8! 9! 10! Sheamus puszcza oponenta, który ląduje za ringiem. Teraz WH Champion wzrok kieruje na podnoszącym się meksykańskim arystokracie. Powala przeciwnika solidnym kopnięciem i ten wstaje przy linach. Del Rio jest zmęczony i Celtic Warrior chce to wykorzystać nie czekając chwili dłużej. Irish whip - Del Rio odbija się od lin i... Brogue Kick! Pin - 1....2.....3! Nie!? Co robi sędzia? Przed klepnięciem w matę poraz trzeci, złapał się za bark udając, że go boli. To powinien być koniec tej walki, jednak ona trwa. Do siebie dochodzi już John podnosząc się przy narożniku.. Sheamus zaczyna kłócić się ze sędzią i sytuację wykorzystuje Del Rio... Alberto zapina cross armbreaker! Czy to będzie koniec? Ale submission przerywa Morrison! Del Rio już wstaje i inkasuje back kick od rywala, teraz JoMo posyła Alberta na liny, który po chwili inkasuje leg lariat. Pin - 1...2, zostaje on przerywany przez Sheamusa! The Celtic Warrior jednak nie ma sił, by móc wyprowadzić jakikolwiek atak. Trzech zawodników leży w ringu, natomiast poza kwadratowym pierścieniem leży Jericho. Na nogach melduje się Morrison, który wygląda na wykończonego. Za ringiem wstaje Y2J. Zauważa to Szaman Seksu, który rozpędza się i wykonuje suidce dive między drugą, a trzecią liną! Teraz ta dwójka leży, natomiast w ringu podnosi się Sheamus. Jest on przy linach i w jego stronę biegnie Del Rio... Alberto Del Rio wypada za ring! Celtycki Wojownik naciągnął górną linę i w efekcie Del Rio ląduje za ringiem, na ziemi. Sheamus nie ma wyboru i udaje się za ring. Podnosi Alberta Del Rio i chwyta jego głowę, po czym obija jego głowę o stolik komentatorski... Po chwili Celtycki Wojownik puszcza, ale zaraz po tym wykonuje swojemu przeciwnikowi backbreaker. World Heavyweight Champion po tym ataku zauważa JoMo, któremu wymierza silnego puncha i wykonuje running powerslam! Sheamus jest na fali - ta celtycka siła zaczyna coraz bardziej przeważać.. World Heavyweight Champion zauważa teraz Chrisa Jericho, jednak ten unika ataku i irish whipem posyła rywala na metalową rurę za ringiem. Jericho się odwraca, ale inkasuje Nitro Blast od Morrisona! Alberto Del Rio wślizguje się do ringu i to samą czynią Morrison oraz Sheamus.. Celtic Warrior jest na nogach i Broguq Kick dla Guru Doskonałości.. roll-up od Del Rio - 1.2.3! Koniec tej walki!? Tak! Sędzia ogłasza koniec, który wydaje się być ustawiony. Sędzia wyraźnie za szybko odliczył do trzech, lecz Del Rio chwyta pas i ucieka z nim.

Winner: Alberto Del Rio via pinfall. Alberto Del Rio is a nwe World Heavyweight Champion. (time: 22:37)

---Backstage---

Josh Mathews: WWE Universe pragnie powitać po raz kolejny Josh Mathews. No Way Out PPV jest naprawdę bardzo interesujące. Kilka zaskoczeń już było na tej gali, ale przejdźmy do sedna sprawy, ponieważ moim rozmówcą jest nie byle kto.. Jest nim sam WWE Champion, CM Punk! Punk, dzisiaj czeka Ciebie obrona pasa mistrzowskiego, a twoim rywalem będzie zawodnik, który może ciebie zaskoczyć. Randy Orton - co o nim powiesz?

CM Punk: Orton jest przewidywalny w ringu i nie rozumiem dlaczego on uważa siebie za Drapieżnika WWE! Przecież on jest przezroczysty.. Jego każdy ruch w ringu można odczytać. Randy nie jest w stanie mnie niczym zaskoczyć. Prawda jest taka, że siła Straight Edge jest silniejsza od niego.. jest silniejsza od całego Revolution i to ja - The Best Wrestler in The World zwycięży! Jako Najlepszy na Świecie pokonam dzisiaj Ortona i jego marzenia o byciu WWE Championem szybko prysną, jak zwykła bańka mydlana!

Josh Mathews: Powie nam jeszcze, czy nie boisz się interwencji Revolution? Wiemy, że działają oni sprytnie i mogą pomóc Ortonowi.

CM Punk: Oni? Przecież to są najwięksi idioci jakich poznałem, którzy myślą, że zawładną RAW i wprowadzą tam jakąś rewolucję! Mnie ciekawi kto zaatakowałem Big Showa i kto stoi za atakiem Ezekiela Jacksona. Ciekawi mnie też, czy Batista i Randy Orton są zesrani z tego powodu, bo przecież ich największa siła została wyeliminowana.. Oni zresztą się świetnie dopełniali! Jackson był silny, ale bez mózgu.. Drew chociaż tam myśli, ale marny z niego wrestler - nie może on równać się z Najlepszym na Świecie! Trochę odbiegłem od tematu, więc wracając do Ortona! On sam chciał yć zamknięty ze mną w klatce i jest Bez Wyjścia! Zamierzam pokazać mu czym jest wrestling, dlaczego to CM Punk posiada WWE Title i udowodnić mu, że jest Żmiją bez jadu. Randy może sądzić sobie, że wygra, ale tak się nie stanie! I'm better than Randy Orton! I'm Best In The World!

Josh Mathews: Dziękuję za wywiad. Życzę ci powodzenia w walce...

Obraz z kamery się urywa..

---Promo---

Triple Threat Match for Intercontinental Championship: IC Champion, Christian vs. Jack Swagger vs. Cody Rhodes

Konflikt na linii Cody Rhodes i Christian zaczął się już na poprzednim PPV, a mianowicie na Over the Limit! Capitain Charisma po wygraniu Battle Royal zdobył tittle shota na pas US bądź IC. Początkowo Christian zamierzał walczyć o tytuł Mistrza Stanów Zjednoczonych, jednak gdy usłyszał Rhodesa mówiącego, że wybrał jako Marelle jako rywala, wówczas panującego mistrza - wcale się nie zdziwił. Rhodes mówił, że bez problemu pokonałby Christiana. Capitain Charisma słysząc to, zmienił zdanie i oficjalnie na Over the Limit PPV doszło do walki Christiana z Cody'm Rhodesem o jego tytuł. Walkę wygrał Christian. Na SD! po PPV doszło do walki TT - Rhodes ze Swaggerem stawili czoła Christianowi i Zackowi Ryderowi. Wygrał ten drugi team, bo Cody opuścił swojego partnera..

SmackDown! - 25.05:

Cody Rhodes: Brawo Christian, wygrałeś, ale Swagger nie jest i nigdy nie będzie Cody'm Rhodesem, czyli Najlepszym Intercontinental Championem w historii WWE! Słuchaj, bo powtarzać się nie będę! Przysługuje mi prawo rewanżu do walki o MÓJ PAS i będę chciał wykorzystać przysługujące mi prawo rewanżu już za tydzień..

Do siebie doszedł już Swagger, który chwyta też mikrofon do ręki podobnie jak Christian.

Jack Swagger: Możesz skończyć Cody, bo co z tego, że jesteś lepszy od Christiana. Możesz być lepszy od niego, Christian może być lepszy od Ciebie, ale ważne jest to, że ja - All American American Jack Swagger jest lepszy od was obu wziętych! Dlatego rządam walki o pas IC!

Zack Ryder roluje się za ring i przygląda się całej tej sytuacji...

Christian: Cody prawda jest taka, że uważasz się za kogoś kim nie jesteś. Na Over The Limit ośmieszyłem ciebie, a ty jeszcze chcesz wmówić mi i moim peeps, że pokonałbyś mnie? Drugi taki jest Swagger, którego przed momentem odliczyłem do trzech. Nie macie szans z Capitainem Charismą i jego Peeps!

Teddy Long zjawia się przy swoim theme...

Teddy Long: Wszystkiemu można zaradzić dlatego na No Way Out zobaczymy Triple Threat Match! Christian zmierzy się z Cody'm Rhodesem i zwycięzcą przyszło tygodniowej walki o title shota na pas IC. Swagger stanie naprzeciw... Zacka Rydera! Żegnam

W tym momencie Cody Rhodes uderza mikrofonem Christiana, a Swagger powala silnym clothesline'm Rydera, który wślizgnął się do ringu. Teraz Jack i Cody spoglądają na siebie, jednak Rhodes decyduje się opuścić ring.

Na kolejnym SD! doszło do spięcia na linii Christian - Cody Rhodes.

...Ring...

Do ringu podąża Cody Rhodes...

Cody Rhodes: [...] Nie interesuje mnie czy buczycie, czy gwiżdżecie na Cody'ego Rhodesa, bo prawda jest taka, że to ja jestem gwiazdą SmackDown! gwiazdą WWE, a cała reszta schodzi na drugi plan! Dlaczego tutaj przybyłem? Zrozumiałem, że byłem najlepszym Intercontinental Championem w historii WWE, jednak już nim nie będę. Nie myślcie sobie, że taki Christian może być lepszy ode mnie.[...] Przyszła pora na nowe cele! [...] Doskonale wiem, że stać mnie na wyższy cel, więc już niedługo będę... World! Heavyweight! Championem! [...] Dzisiejsza walka o pas IC, którą bym wygrał... nie odbędzie się! Nie będę walczył także na PPV No Way Out, bo właśnie tam będę Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej!

Rhodes się uśmiecha, ale nagle rozbrzmiewa theme song Christiana. Ten wchodzi do ringu.

Christian: Dlaczego mnie to nie dziwi? Peeps pewnie też to nie dziwi... Co, Cody... Boisz się dzisiaj ze mną walczyć? Może dlatego nie chcesz dziś walczyć, bo przekonałeś się, że nie zdobędziesz tego pasa, gdy będzie on w posiadaniu najcharyzmatycznej postaci, który kiedykolwiek występowała w tej federacji! A może Cody po prostu nie będzie tak tutaj stać, a za tydzień zrobimy coś większego. Będziesz gościem w... Peeps Show!

Cody Rhodes: Nie będę gościem w tym gównianym programie prowadzonym przez jakiegoś pajaca! Zrozum to, że osoba mojego pokroju nie będzie uczestniczyć w pierwszym lepszym programie! [...]

Christian: Czego chcesz, jakie masz żądania?

Cody Rhodes: [...] wszystkie światła mają padać na mnie! I zapamiętaj sobie, że to ja będę tam główną postacią!

Na tym samym SmackDown! zapowiadaną walkę o title shot na pas IC wygrał Jack Swagger.

Tydzień później odbyło się długo wyczekiwane Peeps Show!

Christian: [...] Teraz czas na mojego gościa, którym jest... Cody! Rhodes!

Na rampę podjeżdża limuzyna i z niej wysiada Cody Rhodes. Światło pada na niego, a on ma w ręku mikrofon. Wysiada i stojąc na rampie mówi.

Cody Rhodes: Gościa? Christian nie jestem pierwszym lepszym zawodnikiem z zaplecza, a twoim "gościem" jest Cody Rhodes i gdybyś nie zauważył ja tu jestem gwiazdą, nie Ty i nie Ci ludzie! [...] Chcesz aby to Peeps Show się odbyło, chcesz!? Jeśli chcesz, to zapowiedz mnie należycie! Zacznij od nowa.

Christian: [...] Teraz czas na gwiazdę tego programu... Cody'ego Rhodesa!

[...]

Cody Rhodes: Tak bardzo chcesz, abym odebrał Ci tytuł mistrza interkontynentalnego? Bo z tego co widzę Christian, cały czas gadasz o tym, w kółko nawijasz dlaczego nie chcę walczyć z tobą na No Way Out. Chciałbyś poznać odpowiedź? Nie zapominaj, że to ja jestem tutaj gwiazdą, a jeśli chodzi o to poprzednie zdanie, to nie.. Nie poznasz odpowiedzi, rozumiesz!? Teraz powiedziałbyś dlaczego? Uwierz mi, że zawodnik z takimi umiejętnościami i talentem nie może blokować sobie kariery i stać cały czas w tym samym miejscu i walczyć o drugorzędny tytuł na SmackDown! Intercontinental Championship to jest już przeszłość...

Oh myyy.... Jack Swagger pojawia się na rampie! Idzie do ringu, a w nim bierze mikrofon i mówi.

Jack Swagger: [...] tydzień temu na SmackDown! wywalczyłem sobie title shota na PPV No Way Out o pas Christiana, który jeszcze Intercontinental Championem jest przez dziwięć dni! Jak się z

Cody Rhodes: Shut up! Swagger nie wchodź mi w drogę, bo gdybyś nie wiedział lub zapomniał to ja tutaj jestem gwiazdą [...]

Christian:Cody, jestem najcharyzmatyczniejszą postacią w tym biznesie, to jak możesz powiedzieć, że zaniżam SmackDown!? Jestem Kapitanem tego statku, a Wy dwóch jesteście jego majtkami, [...]

Na rampie zjawia się Teddy Long..

Teddy Long: Trochę za późno tutaj przybyłem, ale mimo to Christian podsunął mi dobry pomysł. Oficjalnie ogłaszam, że na PPV No Way Out odbędzie się Intercontinental Championship Match, ale z pewną zasadą. Jeśli Tobie Cody nie uda się wygrać tego pojedynku.. nigdy! nie będziesz mógł! walczyć! o pas Mistrza Świata! Wagi Ciężkiej! Dodatkowo zostańcie w ringu, bo we dwójkę - Swagger i Rhodes zmierzycie się z Otungą i Gabrielem!

Następne SD! - ostatnie przed PPV było także ciekawe.. Swagger zaatakował Christiana po jego speechu.

Tutaj może wygrać każdy zawodnik, jednak najwięcej będzie zależeć Rhodesowi, bo gdy przegra.. nigdy nie będzie mógł walczyć o World Heavyweight Championship!

---Walka---

Walka #6

Triple Threat Match for Intercontinental Championship

IC Champion, Christian vs. Jack Swagger vs. Cody Rhodes

Trzech zawodników stoi w ringu, po czym Cody Rhodes z uśmiechem na twarzy zaczyna wykrzykiwać, że niestety będzie musiał zostać IC Championem! Sędziowie nie chcą dłużej czekać i rozpoczynają tą walkę - gong! Żaden z zawodników nie zamierza przystąpić do ataku, ale po chwili sam Mistrz Interkontynentalny decyduje się na zaatakowanie Cody'ego. Z ogromną zawziętością wyprowadza nawałnicę punchów, po których przeprowadza oponenta pod narożnik i tam Christian wymierza kilka uderzeń z otwartej dłoni w klatkę piersiową. Wszystko to obserwuje Jack Swagger, który nie chce atakować żadnego przeciwnika... Mamy irish whip w przeciwny narożnik i Cody plecami ląduje w narożniku. W jego kierunku rozpędza się już Kapitan Charyzma, lecz nadziewa się na nogi swojego przeciwnika. Rhodes wykonuje european uppercut, który powoduje, iż Christian upada, ale Mistrz Interkontynentalny szybko się podnosi, lecz Rhodes wyprowadza jedeno kopnięcie i teraz arogancko wynosi oponenta wbijajać go z dużą siłą do narożnika. Rhodes robi kilka kroków do tyłu i z całym impetem wbija się obimea nogami w rywala, a dokładnie w jego klatkę piersiową! Rhodes wygląda na zadowolonego, jednak zostaje powalony maczugą przez Swaggera, który w końcu zdecydował się walczyć. Cody się podnosi i inkasuje Gutwrench Powebomb! Pin - 1...2. kick out. Rhodes odskakuje, ale All American American nie daje rywaoli odpocząć. Irish whipem posyła go do narożnika, po czym decyduje się na to, aby osłabić obecnego Intercontinental Championa... Mamy irish whip i Christian odbija się od lin, a następnie inkasuje big boot. Teraz Swagger wraca do Rhodesa, krótki rozbieg i clothesline, nie! Cody nachyla się i obejmuje rywala w biodrach i przechodzi z nim na środek ringu, jednak All American American wie co robić w tej sytuacji. Swagger wykorzystuje swoje umiejętności zapaśnicze ipo "upadnięcie" na matę przerzuca rywala. Swagger w parterze walczy z rywalem i dochodzi do pinu przez Jacka - 1... Swagger sam go przerywa wyprowadzając przy tym ogromną ilość uderzeń z pięści w głowę rywala. Jack energicznie wstaje i podchodzi do będącego przy linach Christiana. Te znikąd wyprowadza kopnięcie i szybko po tym wyprowadza puncha i Jack wygląda na oszołomionego. Przechodzi na środek ringu i w jego kierunku biegnie Christian, ale mamy back body drop od Swaggera! Pin - 1...2., kick out! Swagger jest zniesmaczony i powoli się podnosi, ale otrzymuje stompa w głowę od Rhodesa, wyglądającego na wściekłego i lekko poddenerwowanego. Cody natychmiastowo podnosi swojego przeciwnika i wykonuje mu russian legsweep. Rhodes zauważa, że na nogi wraca Christian i teraz Cody odbija się od lin będąc za plecami oponetna. Podbiega do niego i bulldog! Pin - 1...2.., kick out! Nie wiele brakowało. Rhodes szybko wstaje i od razu wykonuje knee drop Christianowi. Cody po tej akcji zmierza na trzecią linę! Szykuje się akcja wysokiego ryzyka! Jednak nic z tego nie będzie, ponieważ Jack Swagger atakuje Rhodesa. Kilka uderzeń w tułów, po czym Swagger wchodzi na liny.. Na pierwszą, jest na drugiej aż w końcu wchodzi na trzecią! Silny punch dla Rhodesa. nie! Ten blokuje to uderzeni i wyprowadza headbutt, po czym zrzuca Jacka Swaggera i ten spada prosto na Christiana! Cody teraz odwraca się plecami do leżących oponentów i... Diving Moonsault! Oh myy! Coś fantastycznego! Rhodes zrzuca z Christiana Swaggera, po czym pinuje Capitaina Charsime - 1...2.., kick out! Publiczność cieszy się z tego, że Christian nie został spinowany.. Rhodes resztkami sił pada na Swaggera i przypina All American Americana - 1...2.., kick out! Nie ma! Nie ma końca tej walki! Ależ Cody Rhodes był blisko, aby zwyciężyć, jednak ta walka będzie trwała! Cody po lekkim zniesmaczeniu się tym, że nie uzyskał przypięcia zamierza osłabić swoich rywali. Podnosi Swaggera, któremu wykonuje dropkick, co powoduje, że Swagger ląduje na apronie... Cody zabiera się teraz za Christiana i zaczyna stompować swojego rywala. Stomp za stompem, jednak po chwili Rhodes przestaje, podnosi oponenta i wykonuje Double leg slam! Pin - 1...2.., kick out! Christian odskakuje.. Cody wygląda na zawodnika, który się tym nie przejmuje, wręcz przeciwnie.. Cynicznie się uśmiecha, a na to publika reaguje heel heatem. Do ringu wchodzi Swagger, lecz Rhodes natychmiast zasypuje go punchami, lecz Swagger odbiera każdego z nich.. Teraz to All American American wyprowadza ciosy, po czym wykonuje Northern Lights Suplex! Pin - 1...2... kick out! Rhodes odskakuje! Walka toczy się dalej. Swagger i Rhodes wymieniają się ciosami, a siły odzyskuje Christian... Intercontinental Champion powala obu rywali clothesline'm. Jako pierwszy podnosi się Swagger i ten inkasuje flapjack. Teraz Christian musi zrobić porządek z drugim oponentem - Capitain Charisma wyprowadza kicka i.. mamy Implant DDT! Publiczność jest zadowolona, że Kapitan Ludzi wrócił do walki.. IC Champion wyprowadza irish whip w narożnik Swagerowi, który ląduje w nim. Capitain Charisma chwyta rywala pod DDT Clutch i wchodzi na drugą linę, a następnie wykonuje Tornado DDT! Pin - 1...2.. kick out! Swagger odskakuje! Christian i Jack szybko się podnoszą i clothesline od All American Americana.. kontra! Oh myyy! Mamy Killswitch! To może być koniec tej walki. Christian wstaje tylko po co? Powinien przypiąć.. odwraca się i... Beautiful Disaster od Rhodesa! Ten od razu ustawia sobie oponenta pod swoją akcję kończącą i.. Cross Rhodes! Pin - 1...2...3! Koniec.. koniec! Walkę wygrywa Cody Rhodes i to on zostaje nowym Mistrzem Interkontynentalnym!

Winner: Cody Rhodes via pinfall - Cody Rhodes is a new Intercontinental Champion! (time 23:44)

---Backstage---

Kamera pokazuje nam korytarz przez który podąża Zamaskowana Postać! To sama, co zaatakowało Big Showa oraz Ezekiela Jacksona!

---Promo---

WWE Championship Match: WWE Champion, CM Punk vs. Randy Orton

Między tymi panami iskrzy od RAW, które odbyło się po OTL PPV. Randy Orton wracając jako współzałożyciel Revolution obrał sobie jako cel WWE Title, którym posiadaczem jest CM Punk! Czy CM Punk wyjdzie poraz kolejny zwycięsko i obroni swój pas, który posiada od roku 2011, keiedy to pas ściągnał w TLC Matchu? Czy to może The Viper ukąsi i stanie się Nowym WWE Championem!? CM Punk musi mieć się na baczności, ponieważ Revolution, bez Big Zeke'a to nadal silna stajnia mogąca pomóc Ortonowi! Zapraszamy na walkę!

---Walka---

Walka #7

Steel Cage Match for WWE Champioship

WWE Champion, CM Punk vs. Randy Orton

Już niedługo.. Niedługo rozpocznie się kolejna walka i to nie byle jaka, ponieważ stawką jest WWE Championship! CM Punk stojąc w narożniku, dogrzewa się w normalny dla siebie sposób - rusza nadgarstkami. Randy Orton wygląda na zadowolonego i rozluźniony w swoim narożnik szyderczo się uśmiecha w kierunku skupionego CM Punka! Sędzia unosi pas do góry, po czym opuszcza zapadającą klatkę na dół. Z kolei drugi sędzia "pilnuje" już drzwi, które są jednym z dwóćh sposobów zakończenia tego pojedynku - wyjście przez te drzwi bądź wyjście z klatki poprzez wspięcie się na nią i dotknięcia podłoża poza ringiem. Mamy gong! Walka rozpoczyna się i zawodnicy w kwadratowym pierścieniu zaczynają tradycyjne kółeczko, po czym oboje wchodzą w klincz. Lepiej z niego wychodzi Randy Orton, jednak The Voice of Voiceless przechwytuje rękę The Vipera, lecz szybko ją puszcza przechodząc w boczny headlock. Orton jest w kłopotach, jednak wraz z CM Punkiem wpadają na liny i Randy teraz uwalnia się z uchwytu, po czym wyprowadza irish whip. CM Punk zatrzymuje się na linach z uśmiechem na twarzy. Walka chyba rozpocznie się od początku, bo obaj zawodnicy "badają" się wzrokiem. Randy nie zamierza czekać i od razu rzuca się do ataku. Kilka punchy, jednak one zostają odebrane przez Mistrza federacji, który teraz wykonuje low kick i następnie dorzuca backbreaker! The Best In The World podnosi swojego oponenta i wyprowadza silny irish whip w narożnik.. Randy wręcz odbija się na małą odległość od narożnika, po czym inkasuje running dropkick.. CM Punk uśmiecha się i nie czeka długo, aby wyprowadzić kolejny atak. CM Punk łapie oponenta i wykonuje short-arm clothesline. Atak ten zostaje powtórzony jeszcze raz, po czym Najlepszy na Świecie wykonuje Belly-to-back suplex. CM Punk chce opuścić ring przez wyjście klatki, wspinając się po niej. Wchodzi na liny, po czym łapie się klatki i zaczyna się wspinać, ale Żmija - Randy Orton już wstaje. Chwyta nogę swojego rywala, po czym zrzuca go iw efekcie tego, CM Punk plecami ląduje na macie. Żmija zaczyna stompować swojego przeciwnika, a następnie podnosi go i wykonuje irish whip w narożnik. Tam Randy Orton podnosi CM Punka, którego posadzą na trzeciej linie, po czym wykonuje mu silnego puncha. Orton wchodzi na drugą linę i wykonuje arm drag Punkowi. Obaj dość boleśnie przywitali się z matą, ale po krótkiej "przerwie" w wlace zawodnicy wracają na nogi. Randy Orton wyprowadza serię punchy, po czym bierze głowę Punka i zaczyna obijać ją o stalową klatkę. The Viper po tym ataku wyprowadza European uppercut i CM Punk wpada na liny.. Irish whip od Ortona, który po chwili wykonuje dynamiczny powerslam! Żmija nie zamierza wychodzić z klatki, a chce jeszcze bardziej osłabić WWE Championa. Randy Orton łapiąc nogę CM Punka przeciąga go pod klatkę. Unosi jego nogę tak, że tak dotyka klatki, po czym Orton zaczyna wbijać tę nogę, swoją dolną kończyną.. CM Punk zaczyna krzyczeć z bólu i dopiero po kilkunastu sekundach, Orton przestaje, któremu towarzyszy cyniczny uśmiech.. The Apex Predator bierze krótki rozbieg, po czym z wyskoku wykonuje knee drop. Żmija uśmiecha się na to publiczność reaguje heatem i teraz.. Randy decyduje się opuścić klatkę poprzez wyjście przez drzwi. Idzie spokojnym krokiem, ale CM Punk jest już na nogach. Chwyta plecy rywala i wyrzuca go w taki sposób, że przód korpusu Randy'ego wita się z klatką... CM Punk od razu po tym wykonuje Sitout suplex slam! The Best In The World wskakuje na trzecią linę i wyczekuje moment, w którym Randy się podniesie. Tak się staje i WWE Champion wyskakuje.. mamy Diving Crossbody.. nie! Dropkick od Ortona! Obaj zawodnicy leżą na macie.. Najlepszy na Świecie zwija się z bólu, który doznał przed momentem po kapitalnej akcji Ortona. The Apex Predator potrafi zaskoczyć oponenta. The Viper powoli wstaje wspomagając się linami... Mamy już Ortona na nogach, który wymierza silnego stompa rywalowi, jeszcze, po czym podchodzi do narożnika i wchodzi na niego, a następnie.. zaczyna wspinać się po stalowej klatce! Idzie mu to jednak mozolnie i wspinanie się po tej klatce przez Ortona jest coraz wolniejsze.. Wstaje jego oponent - CM Punk! Szybko podbiega do Ortona, jednak The Best In The World wspina się też po klatce, lecz inkasuje kopnięcie od Randy'ego. Jeszcze jedno aż w końcu CM Punk spada, nie! Utrzymuje się i wymierza puncha Ortonowi, ale ten odpowiada tym samym. The Viper wykorzystuje tą chwilę i idzie wyżej aż w końcu siada na szczycie klatki, nie! Zostaje złapany, a dokładniej jego noga przez WWE Championa! CM Punk zrzuca oponenta na matę i także sam na nią spada! Ponownie zawodnicy leżą. Tym razem pierwszy podnosi się CM Punk, który wstaje przy narożniku.. Odpoczywa przez chwilę, a następnie podchodzi do podnoszącego się Ortona i wymierza mu potężne kopnięcie.. Orton aż upadł na matę. The Viper podnosi się i.. High Kick od Punka!? Nie, Randy się nachyla, po czym wykonuje RKO! Kontra od Mistrza WWE. Irish whip dla Ortona, po czym ten inkasuje Snap scoop powerslam.. CM Punk podnosi swojego przeciwnika i wyprowadza irish whip w narożnik, a następnie biegnie w kierunku Vipera, który inkasuje step-up high knee i zaraz po tym CM Punk wykonuje bulldog! The Best In The World wskazuje, że jego rywal pójdzie zaraz spać! Randy Orton wstaje i zostaje wyniesiony na barki! Go To Sleep!? Randy wyprowadza kilka uderzeń łokciem, po czym ześlizguje się po plecach rywalach. The Voice of Voiceless odwraca się i inkasuje RKO! Żmija ukąsiła! Randy Orton musi wyjść tylko z klatki.. Każe sędzią otworzyć drzwi, ale co to!? Na arenie robi się ciemno i na titantronie widzimy leżących obecnych Mistrzów Drużynowych - Teda DiBiasego oraz Drew McIntyre'a. Kamera robi zbliżenie i na tytule widzimy pozostawioną kartkę z napisem.. "Będziecie cierpieć" Orton wygląda na zszokowanego, ale przecież pozostaje mu wyjść tylko z klatki! Odwraca się w kierunku Punka i ten wynosi oponenta na barki i... Go To Sleep! Go to Sleep! Randy Orton poszedł spać! A CM Punk! CM Punk opuszcza klatkę i skutecznie broni swój pas!

Winner: CM Punk - CM Punk is a still WWE Champion! (time 25:01)

---Backstage---

Triple H rozmawia z Ceną:

Triple H: Witaj, John! Niedługo czeka Ciebie starcie z Batistą i wiedz, że z całego serca życzę Ci, abyś wygrał ten pojedynek. Mam nadzieję, że uda Ci się zahamować zapędy tej stajni i pokonasz Animala!

John Cena: Uwierz mi, Hunter! Że zrobię wszystko co w mojej mocy, by wygrać ten pojedynek! Bądź pewny, że nigdy się nie poddam i będę walczył do końca, do samego końca! Dam z siebie maksimum swoich możliwości i liczę na zwycięstwo. Znam dobrze Batistę i wykorzystam jego wszystkie słabe punkt!

Triple H: Mam nadzieję.

Cena odchodzi, jednak obok Huntera zjawia się The Miz.

The Miz: Really!? Really!? Naprawdę myślałeś, że ta dwójka będzie w stanie mnie pokonać!? Really!? I'm Awesome! I'm United States Champion! I'm Awesome, because I'm The Miz! Posłuchaj mnie, bo zresztą Ty wiesz jaki jestem, nie!? Obroniłem swój pas dlatego chyba mogę mieć jakieś wolne od pracy, jakiś tydzień.

Triple H: Nie ma mowy! Jeśli jesteś niesamowity musisz walczyć i już jutro czeka Ciebie walka, jednak dowiesz się jutro, z kim dokładnie! Obroniłeś swój pas i wiesz co!? Może chcesz zpostać pierwszym uczestnikiem Ladder Matchu o walizkę na gali MiTB PPV?

Hunter wyciąga rękę i Miz ją podaje, po czym obraz z kamery się urywa..

---Walka---

Main Event

Falls Count Anywhere Match

Batista vs. John Cena

Sędzia uderza w gong, natomiast panowie jeszcze dogrzewają się w narożnikach, by po chwili zacząć się "żreć". Zaczęli od, dość mocnego klinczu, który wygrywa o dziwo John Cena. Mr. Cenation natychmiast przechodzi do dźwigni i mocno łapie za brzuch The Animala Batistę, jednakże Dave zaaatakował swojego rywala, potężnym ciosem z "łokcia" i po jakimś czasie John stał w miejscu, jakby zamurowany...czego on się nabrał przed walką?! Natomiast Batista jest już gotowy do ataku...Ustawia gardę i jak tylko odwraca się w stronę John Ceny to wykonuje potężny Clothesline. Animal wchodzi na narożnik, ale to był błąd, bo Cena zruszył liny przez co Batista uderzył kroczem w narożnik. The Animal spada z narożnika i boleśnie wita się z matą. John Cena natychmiastowo rusza na oponenta wymierzając mu kilka punchy, a nastepnie wykonując suplex! Cena spogląda na publiczność, która skanduje Let's Go Cena! Leader of Cenation podnosi oponnta i wyprowadza irish whip, po czym Batista inkasuje sitout hip toss! Coś Zwierzak nie wszedł w ten pojedynek, bo zarysowuje nam się przewaga Ceny! John po raz kolejny podnosi oponenta, jednak ten wyprowadza kilka uderzeń w tułów rywala, po czym Batista wykonuje vertical suplex! Pin - 1...2.. kick out. Batista opuszcza ring, po czym bierze krzesło stojące obok stolika komentatorskiego. Wraca z nim do kwadratowego pierścienia, jednak w nim inkasuje kopnięcie od Ceny, który odbija się od lin, lecz inkasuje shoulder block.. Jeszcze jeden, po czym Batista wykonuje Spinebusster! Dave dostał zastrzyku adrenaliny i układa sobie rywala pod Batista Bomb, lecz Cena bez problemu wykonuje back body drop. Mr. Cenation odbija się od lin i.. Five Knuckle Shuffle! Batista wstaje i zostaje wyniesiony na barki, lecz The Animal skutecznie odpiera atak Ceny wyprowadzając serię łokci w głowę! Batista ląduje na macie, po czym powala oponenta clothesline'm. Teraz bierze krzesło i seria Chair Shotów dla Johna Ceny! Batista po chwili przestaje i ustawia krzesło w narożniku. Podnosi Cene i wykonuje właśnie tam irish whip. Cena odbija się na małą odlegość od narożnika i zostaje powalony Running Big Bootem! Pin - 1...2.. kick out! John odskakuje, na co publika reaguje cheerem. Teraz Batista arogancko uśmiecha się i publiczność reaguje heatem. Batista pokazuje swoją muskulaturę, ale zostaje powalony maczugą. Teraz Cena "pomaga" wstać przeciwnikowi, ale tylko po to, aby wykonać Gutwrench Suplex. Nie udało się. Za to Batista skutecznie wykonuje Front Powerslam. Następnie wykonuje Knee Drop. Jeszcze powstaje i wymierza Cenie serię stopmów. Wynosi rywala pod Suplex i udaje mu się to. Jest suplex pin - 1...2, kick out! Cena odskakuje po raz kolejny! Batista z uśmiechem na twarzychwyta nogę rywala i zapina single boston crab! Cena ma zapięty submission na środku ringu, jednak czołga się do nich i po chwili łapie się ich! Batista nie puszcza, dociska jeszcze bardziej, po czym dopiero puszcza ten submission. Batista nie zwleka z wykonaniem kolejnej akcvji. Podnosi rywala i wymierza mu kicka w nogę, na którą miał zapiętą dźwignię. Dave odbija się od lin i running clothesline, nie! Cena się nachyla, a Batista jeszcze raz odbija się od lin, po czym inkasuje Running leaping shoulder block! Jeszcze jeden aż w końcu Batista zostaje wyneisiony i inkasuje Protobomb! Czyżby kolejne Five Knuckle Shuffle? John pokaże swój taunt leżącemu rywalowi, odbija się od lin,ale Batista "wbija" się pod nie i Cena zmuszony jest nad nimi przekoszyczć, aby nie upaść. Cena jeszcze raz odbija się od lin, ale tym razem inkasuje Swinging Side Slam! Pin - 1...2. kick out! To mogło źle skończyć się dla Ceny. Batista jest lekko zniesmaczony i bierze do rąk krzesło. Seria chair shotów w plecy Lidera Cenation! Pin - 1...2.., kick out! Po raz kolejny! Cena chce walczyć! Batista tym razem się uśmiecha i podnosi oponenta. Wymierza mu puncha, jeszcze jednego aż w końcu Batista bierze rozbieg i nadziewa się na Gutwrench suplex! John Cena wykonuje kilka elblow dropów, po czym podnosi Batiste i wykonuje mu back suplex! Teraz Mr. Cenation pinuje swojego przeciwnika - 1...2...kickout! John był tak blisko zwycięstwa, a jednocześnie tak daleko... John Cena chwilę siedzi na macie i spogląda na rywala. Wstaje i wchodzi na narożnik. Czeka aż powstanie oponent i mamy Axe Handle z trzeciej liny, ale nadziewa się na Atomic Drop, po czym błyskawicznie The Animal wykonuje Spinebuster. Batista wstaje naładowany energią. Zaczyna trząść linami z całej siły, co publiczności się nie podoba. Chce wykonać Batista Bomb, ale jak tylko się odwraca inkasuje clothesline od Ceny. Animal wypada z ringu. Schodzi za nim John i wykonuje Rapper Punch. Jeszcze Irish Whip na barierki, po czym Cena przerzuca oponetna. Walka toczy się przy publiczności i Cena prosi o krzesło - dostaje je od jednego z fanów i mamy potężny chair shot dla Batisty! Batista chce uciekać, jednak przy tym inkasuje punchy od oponenta. Mr. Cenation łapie Zwierzaka i wbija go prosto na ścianę! Pin - 1...2., kick out! Batista odskakuje! Cena od razu stompuje rywala, po czym podnosi go i wykonuje suplex prosto na stolik, który łapie się! Pin - 1...2.., kick out! Wygląda na to, że to za mało by skończyć z Batistą! Co kombinuje Cena!? Wchodzi na jakieś barierki.. Batista jest na kolanach, a Cena skacze i Leg Drop! Fani skandują Let's Go Cena!, który się czołga do Batisty! Pin - 1...2.., kick out! John Cena podnosi teraz Batista i wychodzą oni z hali, a udają się na zaplecze! Cena od razu wrzuca oponenta na ścianę, po czym wykonuje Gutwrench suplex! Leader of Cenation spogląda na korytarz i co w nim się znajduje.Przeciąga Batiste pod jakieś drzwi i otiwra je. Wkłada tam nogę rywala i trzaska z całej siły tymi drzwiami. Batista zwija się z bólu, ale co to! To Tag Team Champions - Ted i Drew! Atakują Cene, ale ten skutecznie odpiera atak od Teda, jednak Drew powala go big bootem! Oh myyy! To Zamaskowana Postać! Czego ona tutaj chce!? Ona chwyta Teda DiBiasego i wykonuje mu Powerbomb prosto na rozłożone krzesło! Teraz Zamaskowana postać bierze się za McInyre'a! Chwyta go i wykonuje mu suplex na stół! Cena oszołomiony odwraca się i Spear! Spear od Batisty! Zamaskowana Postać znikła.. nie ma po niej śladu, ale trzeba skupić się na tym, co najważniejsze - walka! Batista decyduje się przypiąć - 1...2... kick out! Kick out! Cena odkskauje, a Dave jest tym lekko zniesmaczony! Wstaje i podnosi oponenta ustawia go sobie pod Batista Bomb i udaje się to! Batista Bomb! Przypięcie pozostjae tylko formalnością - 1...2...3! Nie! Sędzia inkasuje uderzenie jakimś przedmiotem w głowę! Batista jest niesamowicie wkurzony! Rozgląda się, ale kto by to mógł zrobić?! Dave odwraca się i.. zostajer wyniesiony na barki! Attitude Adjusment! Pin - przecież nie ma sędziego! Gdzie jest sędzia!? Zjawia się dopiero po chwili i liczy - 1...2... kick out! Batista odskakuje! Zawodcniy leżą! Po chwili John Cena wstaje.. Wstaje także Batista, którzy wyprowadza punch, lecz Cena odpowiada tym samym. Zawodnicy wymieniają się punchami, ale w końcu Batista wyprowadza Atomic Drop, po czym powala rywal running big bootem! Batista podnosi Cene i idąc z nim wymierza mu co jakiś czas uderzenia! Zawodnicy docierają na parking i tam Batista wykonuje Running Powerslam! Pin - 1...2.., kick out! Cena odskakuje! Coś nieprawdopodobnego! The Animal przeciąga Cene pod samochód i szykuje się Batista Bomb na maskę pojazdu! Tak! Batista Bomb na maskę samochodu! Cena powoli "zjeźdza" w dół i pin - 1...2. to Zamaskowana Postać! Ma w ręku Sledge Hammer i uderze tym przedmiotem Batiste. Ten wstaje i inkasuje jeszcze jedno uderzenie w brzuch, po czym Postać uderze The Animala prosto w głowę! Ale to Revoltion! Biegną do Zamaskowanej Postaci, jednak ta ucieka.. Ted i Drew rozpoczynają pościg, natomiast Randy Orton zajmuje się Ceną - RKO! RKO! Dla Ceny! Jednak to CM Punk wyłania się zza samochodu. Orton inkasuje High Kick! Szybko zostaje wyniesiony i Go To Sleep! CM Punk przeciąga Cene na Batiste i sędzia liczy! 1...2...3! Koniec! Koniec Koniec! Tę walkę wygrywa .... !

Winner: John Cena via pinfall! (time 33:21)

Tym obrazkiem gala schodzi z anteny!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...