Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jericho na SummerSlam? WWE szuka wzmocnień wśród olimpijczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Faktycznie, Lincoln mógłby zastąpić Kurta z powodzeniem, myślę, że poradziłby sobie spokojnie, ale wolałbym podobnie jak E_9 zobaczyć Borisa Alexieva, co niestety nigdy się nie stanie, biorąc pod uwagę ilość marków Santino :cry:
Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dobrze że Brooks wrócił do swojego dawnego haircut'a z czasów Nexus (wtedy według mnie wyglądał najkorzystniej) choć według mnie całkiem dobrze wyglądał jeszcze w takich włosach:
Opublikowano
Niech wezmą siatkarzy z Polski ;) Będą jobberami jak w meczu z Australią ;)

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Opublikowano
@Taker ja go tam najbardziej lubiłem z długimi włosami, wtedy dopinało to całej jego postaci razem z muzyką "This fire burns".
Opublikowano
Na serio? chris jericho ma znowu odejść z wwe po summer slam, bo ma promować jakiś album jakiegoś zespołu!? moim zdaniem to jest głupie. a w sprawie cm punka może powruci grupa NEXUS ale wątpie w to. słuszałem że podobno punk ma walczyć na wrestlemanii ze stivem austinem! ale moim zdaniem do tej walki nie dojdzie ponieważ steve miał operacje na noge czy coś takiego. to miała być walka pożegnalna pana 3:16 ale sami widzicie obrut sprawy. a jeśli chodzi o nową menagerke raw aj lee - vince mcmahon mógł się bardziej postarać np. wielki powrót BATISTY? no cóż jest jak jest. generalny menager smackdown booker t może być ale raw to nie podoba mi się!
Opublikowano
Na serio? chris jericho ma znowu odejść z wwe po summer slam, bo ma promować jakiś album jakiegoś zespołu!? moim zdaniem to jest głupie. a w sprawie cm punka może powruci grupa NEXUS ale wątpie w to. słuszałem że podobno punk ma walczyć na wrestlemanii ze stivem austinem! ale moim zdaniem do tej walki nie dojdzie ponieważ steve miał operacje na noge czy coś takiego. to miała być walka pożegnalna pana 3:16 ale sami widzicie obrut sprawy. a jeśli chodzi o nową menagerke raw aj lee - vince mcmahon mógł się bardziej postarać np. wielki powrót BATISTY? no cóż jest jak jest. generalny menager smackdown booker t może być ale raw to nie podoba mi się!
Opublikowano
Na serio? chris jericho ma znowu odejść z wwe po summer slam, bo ma promować jakiś album jakiegoś zespołu!?

Nie jakiegoś, tylko swojego :? ... Jericho jest w nim wokalistą i liderem.