Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

In the Pit with Piper: Prawdziwy mężczyzna nosi kilt

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

In the Pit with Piper: Prawdziwy mężczyzna nosi kilt

Autor : Vercyn

Poza tym, że byłem topowym wrestlerem WWF w ringu, w tamtym czasie stałem się także głównym człowiekiem federacji za mikrofonem. Obsługiwałem dwóch wrestlerów jednej nocy w 1983 roku – Paula Orndorffa i Davida Schultza. Miałem przeprowadzić z nimi wywiad, a Vince pozwolił mi potem na swój własny segment w WWF – „Piper’s Pit”. Schultz był typem dupka, który zawsze próbuje się wepchnąć wszędzie, a Orndorff był tak napięty, jak mistrzowski koń wyścigowy Man O’War. W trakcie ich prawie trzyminutowego wywiadu tamtej nocy, ta dwójka tęgich atletów próbowała zawłaszczyć sobie cały czas na mikrofonie, nie wspominając, że przy okazji blokowali całkowicie mój chudy tyłek. Pozostali wrestlerzy przyglądali się temu. Schultz i Orndorff stanęli ramię w ramię, pozostawiając mnie na drugim planie. Każdy z nich miał swój czas n...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/in-the-pit-with-piper-prawdziwy-mezczyzna-nosi-kilt.html
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• N!KO

1

• aRo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Dlugo kazales czekac na kolejny rozdzial. Troche sie pogubilem w historii. W kazdym badz razie, pogubil sie rowniez Roddy. Segmenty mu sie troche pomieszaly. Wywiad z Frankiem wygladal troche inaczej:

- Po pierwsze, skad jestes?

- Z Columbus Ohio

- ... Columbus Ohio... Nigdy nie przegralem walki w Columbus Ohio, czy Ty kiedys przegrales walke?

- Tak

... i dopiero pozniej pojazd po Frankiem, gdzie troche mu Piper ublizyl i doszlo do szarpania. A tekstem, ktory uzyl pod koniec nie byl "You do NOT throw rocks, at a man who got a machine-gun", tylko "Just when they think, they've got the answers, I change the questions!" Tekst z kamieniami i karabinem, padl dopiero w Pipers Pit z Andre The Giantem.

Sytuacja z Schultezem jest dosc popularna w internecie:

Jeden z lepszych rozdzialow. Przynajmniej dla mnie, fana rozrywkowej czesci wrestlingu, Pipera za mikrofonem, a co za tym idzie Pipers Pit.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Urządzenie:  Android

Mam takie wrażenie właśnie, że Rowdy gubi się czasem w zeznaniach. Na dobrą sprawę, jak nie pamięta czegoś to mógłby przed napisaniem usiąść i przejrzeć internet :) Taka sama sytuacja była tą walką podczas gali w MSG czy z segmentem z Cyndi. Przy okazji tłumaczenia sprawdzam na filmach (jeżeli są na YT czy DM), czy rzeczywiście jest tak, jak to pisze Pipera. Czasami mi się to nie zgadza, ale cóż - mam tłumaczyć to co napisał, a nie to co można obejrzeć :twisted:

Dlugo kazales czekac na kolejny rozdzial.

Wziąłem czytelników na przeczekanie. Kolejną część już mam gotową i poczeka do przyszłego tygodnia.

• 1 miesiąc temu...

• Urządzenie:  Windows

Nareszcie znalazłem czas na poczytanie... Może i Roddy trochę namieszał w faktach, ale szczerze - mnie to tak bardzo nie przeszkadza. Najważniejsze, że czyta się to świetnie i wiadomo, o co chodzi ;)

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 146 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 024 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 884 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Zależy co rozumiemy przez słowo hit
    • KyRenLo
    • Attitude
      Steve "Mongo" McMichael zmarł w wieku 67 lat. Informację potwierdzono w czwartek. Steve McMichael to były gracz NFL. Po zakończeniu tam kariery, w latach 90-tych związał się mocno z wrestlingiem. Zaliczył występ na WrestleManii XI, będąc w narożniku Lawrence'a Taylora, gdy ten walczył z Bam Bam Bigelowem. Potem przeszedł do WCW. Najpierw pracował tam jako komentator, a potem jako zawodnik. Był członkiem grupy "Four Horsemen" i raz sięgnął po WCW United States Heavyweight Championship. Z wrestlingiem rozstał się w 1999 roku. W 2021 roku u "Mongo" stwierdzono stwardnienie zanikowe boczne. Wczoraj trafił do hospicjum w Chicago. Zmarł tego samego dnia. Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE EVOLVE #8 Data: The exact taping date is unknown. Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Taped Data emisji: 23.04.2025 Platforma: Tubi Komentarz: Peter Rosenberg & Robert Stone Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #90 - Playoff Palooza Data: 23.04.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: New Orleans, Louisiana, USA Arena: Lakefront Arena Format: Taped Data emisji: 26.04.2025 Platforma: TNT Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...