Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

GM SmackDown!, Bryan vs Kane/Sheen na SummerSlam?, Laurinait

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informowaliśmy już, że John Laurinaitis powoli był pozbawiany tych realnych obowiązków w WWE. Zrezygnował z posady starszego wiceprezydenta ds. kontaktów z zawodnikami. Nie jest to element storyline’u. Big Johnny będzie jednak dalej pracował w WWE, jako producent na zapleczu, wspomagając zawodników w pracy na...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-gm-smackdown-bryan-vs-kanesheen-na.html
  • Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

- del Rio vs Marella - strata 261 000 widzów

- segment z Clay'em, Sandowem i Vickie - zysk 214 000 widzów

- segment z AJ i Bryanem + powtórka ataku Stephanie na Heymana - strata 18 000 widzów

SANDOW = RATINGI !!!

Opublikowano
Czy WWE ma jakiś udział w tym serialu Sheena ?
Opublikowano
Mógłby mi ktoś dokładnie wyjaśnić co to znaczy, że do walki zostanie "gimmick". Czy to oznacza, iż będzie coś w stylu: "Jeśli Brock przegra zostaje zwolniony."?
Opublikowano
*zostanie dodany Gimmick. Sorry za pomyłkę.
Opublikowano
W newsie jest błąd pisze WWWE zamiast WWE ;)
Opublikowano
  • Autor
"Jeśli Brock przegra zostaje zwolniony."?

To jest stypulacja.

Gimmick to np. Street Fight, Cage Match, Hell in a Cell, Falls Count Anywhere Match, etc.

Opublikowano

Gimmick match to specjalny rodzaj walki np. Steel Cage Match, Ladder Match, Hell in a Cell Match, Street Fight, No Holds Barred itp.

Ustalenie dotyczące walki tego typu jak podałeś czyli "jeśli Brock przegra zostaje zwolniony", jeśli ktoś przegra traci włosy/maskę, jeśli ktoś przegra kończy karierę itp. nazywamy stypulacją.

"Gimmick match" i "stypulacja" są często ze sobą mylone, a są to dwie różne rzeczy i nie należy ich mylić.

Opublikowano

Witam drodzy użytkownicy, mam do was pytanie, jestem nowy na stronie, a właściwie to niedawno ją znalazłem i mam pytanie odnośnie oglądania gal TNA, można gdzieś zobaczyć np live albo podobnie?

prosze o pomoc

Opublikowano
Witam drodzy użytkownicy, mam do was pytanie, jestem nowy na stronie, a właściwie to niedawno ją znalazłem i mam pytanie odnośnie oglądania gal TNA, można gdzieś zobaczyć np live albo podobnie?

Oczywiście można oglądać na kanale Orange Sport, nie bardzo kojarzę w jakie dni i o jakiej godzinie są tam transmisje, ale dość przyzwoicie jest to pokazywane, natomiast 1000 RAW leciało wczoraj na Eurosport2. Fajna i przyjemna rzecz, niewielkie opóźnienie, i można się pośmiać gdy komentator nie odróżnia Rock Bottom od People's Elbow :)

Co do oglądania na żywo, jeśli masz na tyle powalone jak ja żeby po nocach siedzieć, to

http://www.thefirstrow.eu/watch/133405/1/watch-tna-impact.html :)

Opublikowano
A słyszeliście że Michelle McCool urodzi dziecko a ile wiem 2 dni przed wrestlemanią? Ciekawe czy Takera XP
Opublikowano
A słyszeliście że Michelle McCool urodzi dziecko a ile wiem 2 dni przed wrestlemanią? Ciekawe czy Takera XP

Tak potwierdzone jest, że będzie to dziecko jej i grabarza ;)

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Opublikowano

1# contender - chyba siedziałeś im pod łóżkiem, skoro masz tak wyśmienite informacje.

Nawet sam Taker nie może mieć pewności, że to dziecko, nie było efektem skoku w bok Michelle.

Najciekawsze z tych newsów wydaje się ponad milionowy przybytek widzów podczas walki Cena vs Show. Czy fani na prawdę chcą to oglądać?

Opublikowano
Taker i Michelle byli obecni na nagraniach FCW i tam Michelle powiedziała, że spodziewają się dziecka więc to na pewno Takera.
Opublikowano

Chyba wam się nudzi gdy już rozstrzygacie czy Taker nie ma rogów od McCool :D

A co do walki Cena vs Show, może powiem jak ja to odbieram, Show generalnie mało nie obchodzi, dla mnie to taka typowa zapchajdziura, rzucą go do WHC żeby bił Henryego, potem walczy o Interkontynentalny na WM, teraz jako heel ciska na RAW, miał przecież zniszczyć Tag Teamy, czy coś w tym stylu. Generalnie pasa nie zdobędzie, ważnej walki na kluczowych galach nie dostanie, ale teraz rzucany jest tam gdzie jest potrzebny. Cena, można go nie lubić, ale ma jakiś swój styl, potrafi czasem coś ciekawego o dziwo wykręcić, szczególnie gdy jego rywal dominuje w walce, więc rozumiem, może sam go nie kupuje, ale to main eventer od lat i pewnie na lata. Myślę że ludzie zainteresowali się tą walką, oczekując co zrobi CM Punk, bo to przecież słynne rewelacyjne letnie storyline ;D A tak całkiem serio, nie zdziwmy się gdy nie będzie nic z szumnych zapowiedzi, Na Raw pas zachowa Punk, straci go na rzecz Rocka na RR, a na WM dojdzie do rewanżu. Jakoś zwyczajnie nie wierzę w nWo Punka, czy jakieś wielkie storyline. Ale oby mnie WWE jeszcze zaskoczyło :)