Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Więcej o powrocie nWo, Pas US zmieni właściciela? Rob Van Da

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kevin Nash kontynuuje na Twitterze wypisywanie rewelacji na temat powrotu nWo. Diesel chciałby, żeby w składzie znalazł się CM Punk. Napisał, że obecny mistrz WWE może wziąć do składu kogokolwiek, a niekoniecznie jego. Nash zaznaczył, że roster WWE jest wystarczający, żeby dobrać do składu ludzi z umiejętnościami.

...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wiecej-o-powrocie-nwo-pas-us-zmieni.html

14453752125651e0a536c69.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mick Foley powinien być już dawno w WWE Hall of Fame, ale cóż-niech zostanie jak najszybciej wprowadzony.

Co do US title to niech zmieniają tego mistrza bo Santino mistrzem jest już mniej więcej od 150 dni i zdaje mi się (może jestem w błędzie), że był taki czas, że nie bronił tego pasa przez dobre 2 miesiące.

Opublikowano

"Pas US zmieni właściclea?"

No ale popmijając taki mały błąd to ma nadzieje że jak najszybciej marella straci pas.. bo to jest żenada żeby kogoś takiego jak on promować....

Opublikowano

Santino jest dobrym wrestlerem tylko ma głupawy gimmick.

Moim zdaniem pas powinien zostać przy nim. Jedyne co by mnie do niego przekonało to zmiana postaci i zaniechanie tej pieprzonej "Cobry" :lol:

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

Opublikowano
SCSA a nazwiska piszemy z dużych liter, ot taki mały błąd.
Opublikowano
ceglak - wiem :) ale on dla mnie jest nikim :)
Opublikowano
Dziwne od kiedy to nie szanujemy ludzi za role jakie odgrywają "na niby" i to jeszcze narzucone odgórnie. A na dodatek to jeszcze narzucone gościowi, ograniczając jego naturalny, dość spory, talent
Opublikowano
ok ok, Marella* :)
Opublikowano

Cóż, WWE potrzebuje swojego "flagowego błazna", i ktoś taką rolę musi grać. Sama postać Santino mnie nie śmieszy, facet który bije rywali zieloną skarpetą, wysoki poziom humoru. Ale okej, są gusta i guściki. Jednak mowie stanowcze GTFO gdy taką postać pcha się do pasów, to jest postać na wywiady, na jakieś humorystyczne walki, a nie na title runy, a Santino pas już jakiś czas trzyma.

Co do gimkicku jak wspomniałem nie jest dobry na posiadacza pasa, ale czy nazwał bym Santino dobrym wrestlerem? Z całym szacunkiem nie widzę w nim większego potencjału, nawet oglądając archiwalne nagrania gdy występował jako Boris, może show potrafi zrobić, ale poziomu ringowego nie trzymał nigdy.

Opublikowano
Ja widziałbym Santino w starym gimmicku jeszcze z OVW - Russian fighter (tym bardziej, że Kozlova już nie ma w WWE) - ale niekoniecznie z pasem US, raczej bez niego.
Opublikowano

"40-funtowych gigantów"

Hahahahah xD