Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #94 - 1000 RAW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szczerze, to kusi mnie, zeby siasc do komentowania PWG lub RoH. Moze tym sposobem poszerzymy ich grono odbiorcow.

Jeżeli to ma powiększyć grono fanów indy to jestem za. Najbardziej sensowny wybór to ROH ippv, to są ich najważniejsze gale i mniejsze szanse by obejrzeć bez spoilerów. W przypadku PWG gale wydawane są dość późno i często już są znane wyniki kolejnej gali. Nie mówiąc, że ciężko przez te tygodnie obejść się bez spoilerów, szczególnie posiadaczy pasów. W ROH jest więcej storyline'u i komentarz byłby bardziej urozmaicony.

Jesli chodzi o luzne komentarze polaczone z wideo - pozniej wrzucone na YT - to Matt2Hott wieki temu cos takiego probowal.

Bardziej mi chodziło by komentarz do gali MITB, który już macie połączyć z obrazem. Tak, żeby ktoś odpowiednio wyciszył amerykanów i wstawił was. Z ciekawości by można było zobaczyć jak to wygląda.

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Bardziej mi chodziło by komentarz do gali MITB, który już macie połączyć z obrazem. Tak, żeby ktoś odpowiednio wyciszył amerykanów i wstawił was. Z ciekawości by można było zobaczyć jak to wygląda.

A taki patent. Watpie, zeby komus sie chcialo bawic w takie cos. Jesli juz mialbym to tworzyc, to pewnie podszedlbym troche bardziej na serio do calego komentowania.

Jeżeli to ma powiększyć grono fanów indy to jestem za. Najbardziej sensowny wybór to ROH ippv, to są ich najważniejsze gale i mniejsze szanse by obejrzeć bez spoilerów. W przypadku PWG gale wydawane są dość późno i często już są znane wyniki kolejnej gali. Nie mówiąc, że ciężko przez te tygodnie obejść się bez spoilerów, szczególnie posiadaczy pasów. W ROH jest więcej storyline'u i komentarz byłby bardziej urozmaicony.

Z PWG to racja, ale jakos daje rade. Jak ognia unikam ich strony. RoH moze rozdziewiczymy jeszcze w tym roku.

ByM III - N!kooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Tylko jeden? Pomyslimy.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Odsłuchałem, RAW obejrzałem po raz drugi i się nie znudziłem. Z chęcią odsłucham także komentarze do ROH i kolejnych PPV z mainstreamu. Dobry pomysł i dobra robota.
Semper invicta