Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wade Barrett ma wrócić po SummerSlam, Unifikacji pasów nie b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kurt o to mi chodziło, tylko źle się wysłowiłem :)
  • Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
@Mały łyka wszystko co mu WWE poda, każdy kto się z nim nie zgadza jest głupi, tylko on ma racje :)

Nigdy czegoś takiego nie powiedziałam i nigdy bym nie powiedział, bo wiem o tym, że "łykam" wszystko od WWE i że jestem fanem tej federacji. Jednak w przeciwieństwie do ciebie w tym co oglądam szukam pozytywów i plusów, a nie robię z siebie sadomaso, który ogląda coś, tylko po to, żeby się wkurzać i krytykować.

Nie rozumiesz sedna sprawy o której napisałem więc nie będę robić dalszego spamu.

To powiedz mi, co tak naprawdę twoja teza zmienia. Co tak naprawdę ona pokazuje? To, że WWE nagina prawdę? To, że WWE omija i nie wspomina o osobach będących u konkurencji? Nic nowego nie odkryłeś, bo od kiedy oglądam WWE, to polityka jest taka sama i wcale mnie to nie zaskakuje (robią to w końcu dla swojego dobra, by nie promować konkurencji).

Tyle, koniec tematu, nikt tu nie narzeka, padł fakt, a Ty szukasz dziury w całym, że to nie istotne, że pierdoły

To ty szukasz dziury w całym, bo tylko ty krytykujesz WWE za to, że pomija Kennediego. Jakoś każdy pisząc o Cenie i walizce wspomina o tym, że może on być pierwszym który nie wykorzystał walizki. Tylko ty czepiasz się jednego głupiego zdania, które wystarczyłoby zmienić na "każdy kto wykorzystał walizkę zdobył pas" i nikt nie miałby z tym problemu.

A to że Ty uważasz to za mało istotną rzecz, czy to że Andersona WWE ma w dupie, to jest inny temat.

Patrząc na nasze forum, to tylko ty masz z tym jakiś problem. Dla reszty pomijanie przez WWE wrestlerów będących u konkurencji jest czymś normalnym i naturalnym.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja myślę, że Cena może przegrać bo tak pewnie oni ustawią. Cm Punk też traci powoli fanów a Wade Barrett co on w WWE zmieni :D???? Jedno jest nudne w wrestlingu mecze o pas WHC