Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

UWAGA!!! Oficjalna reaktywacja AWF!!!

theGrimRipper

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  20.12.2004
  • Status:  Offline

Finally!!! AWF has come back to RazorMedia!!!

Jestem w trakcie małego update'u do strony: http://awf.attitude.pl

Gala Outbreak#7, która mogliście przeczytać w dziale 'Dyskusje', zostanie zamieszczona na stronie najpóźniej wieczorem.

A teraz kilka pytań:

- kto z obecnych zawodników AWF będzie w dalszym ciągu "walczył" ?

- czy ktoś spoza rosteru chciałby dołączyć do AWF? (pytanie dotyczny zarówno młodych użytkowników, jak i starych wyjadaczy, z bogatą, e-fedową przeszłością)

Prośba do ewentualnych "zawodników":

Pamiętajcie, e-fed to świetna zabawa, ale pod warunkiem, że sami jej nie psujemy. Jeśli zdecydujecie się na udział, pamiętajcie, aby regularnie pisać role play'e! Brak RP na daną walkę nie tylko jest nie fair w stosunku do przeciwnieka, który postarał się i role play'a napisał, ale także psuje innym zabawę (wynik walki przestaje być niespodzianką, wiadomo, że "lenie" obrywają w squashowych pojedynkach, a nie o to przecież chodzi).

Jeśli ktoś chce się zapisać, proszę o zgłoszenia na PM do Scythe lub do mnie. Wieczorem na stronie AWF pojawią się także nasze adresy mailowe, na które nowi zawodnicy mogą przesyłać zgłoszenia. Pamiętajcie: im dłuższe i "bogatsze" zgłoszenie, tym ciekawszy gimmick, a przede wszystkim - łatwiejszy do prowadzenia i opisywania zawodnik (i dla Was, i dla nas).

Zgłoszenie powinno zawierać:

- dane "osobowe": nick z RM, nazwe wrestlera, waga, wzrost

- entrance theme

- gimmick: wyglad, catchprase'y, zachowanie w ringu i poza nim

- jak najwiecej stosowanych akcji: finisher (y) + inne ulubione

- zdolnosc do walk hardcore (szansa na eXtreme belt!), ulubione 'foreign objects' (krzeslo, stol, kij bejsbolowy, itp.)

- i cokolwiek jeszcze chcecie, byleby postac byla barwna i latwa do prowadzenia

To tyle... Czekam na zgloszenia!!!

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  05.11.2003

Ja sie zgłaszam :) Swoja postac posle na maila ze stronki :) moze byc zabawnie :D Tylko tyle ze bede poczatkujacy takze w razie czego prosze o wyrozumiałosc i jak cos spieprze spokojnie wytłumaczyc a sie poprawie ;)

• Dołączył/a:  22.09.2005

Spokojnie. Kazdy kiedys zaczynal. Wazne, zeby nie zniechecic sie po kilku porazkach, bo nie da sie wygrywac odrazu i z kazdym :)

Spokojnie. Kazdy kiedys zaczynal. Wazne, zeby nie zniechecic sie po kilku porazkach, bo nie da sie wygrywac odrazu i z kazdym :)

Tu akurat spokojna głowa :D porazki zawsze mnie motywowały hehe

• Dołączył/a:  09.11.2003

Świetnie Sinner :). Mam nadzieje, że za Tobą pójdą inni. Na forum nie brakuje osób z e-fedową przeszłością oraz tych, którzy mogą stanowić przyszłość. GrimReaper dobrze sformułował prośbę do "zawodników" AWF, nic dodać, nic ująć. Fajnie, że zdecydowaliście się pociągnąć ten wózek. To wstyd aby w Polsce nie działal ani jeden e-fed ;)!

• Dołączył/a:  23.03.2004

Zapisuję się, jestem wdzięczny za drugą szansę... tym razem ją wykorzystam.

Opis wrestlera podeślę na dniach.

na razie usunalem Kopniaka z czarnej listy i wrzucilem go do rosteru, ale jezeli zechcesz walczyc jako Abraham, to spoko, czekam na zgloszenie :)

aha, na http://awf.attitude.pl pojawil sie dzial: historia

zapraszam :)

PS: wiem, ze to cale nic, ale jak na totalnego laika html-owego to i tak cos ;-)

• Dołączył/a:  23.03.2004

Chcę walczyć jako Abraham, ale wszystko dostaniesz w mailu :)

No spoko moja postac dodana ale nadal nic nie moge robic :P Kiedy bede mogł :D?

jak bede mogl Cie dodac do Grupy AWF, Sinner, to od razu to zrobie i bedzie sz mogl pisac w dziale AWF

na stronie AWF Twoj profil juz jest... karte na Outbreak#8 podamy w sobote, wtedy bedziesz mogl zasiasc do pisania pierwszego RP... poki co, zapraszam Cie do czytania starych gal i erpow, jak tylko dostaniesz akces do dzialu AWF...

Kraven - zapraszamy

• Dołączył/a:  20.01.2006

Kurde, patrzac na ilosc ludzi odwiedzajacych polskie wrestlesite'y naprawde istnieje w Polsce wielki potencjal ludzki do tego typu zabawy...

Tym bardziej, ze od takich Jankesow jestesmy duzo bardziej blyskotliwi i kreatywni. :] Starym prykusom z PCW i EWF to juz po prostu sie nie chce albo nie maja od lat kontaktu z wrestlingiem, ale czemu do cholery "mlodziez" nie ma ochoty sprobowac? :P

OK, widze, ze zamierzacie sie zglosic, wiec obaj zostaliscie dodani wraz z Sinnerem do Grupy AWF, co oznacza, ze macie pelny dostep do dzialu Attitude Wrestling Federation w dziale Gry... na razie poczytajcie, co i jak...

oprocz AWF mozecie tez rzucic okiem na stronke: Extreme Wrestling Federation i tam tez pocztac, jak wygladaly gale, a jak erpowali ludzie...