Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kharma zwolniona z WWE?, Turniej o NXT Championship, Scotty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Charlie Sheen ma dołączyć do WWE na 1000 epizod RAW, jako Celebrity Social Media Ambassador, a jak się okazuje aktor ma zamiar zamknąć w najbliższym czasie swoje konto na Twitterze i pozostać bez jakiegokolwiek konta czy profilu w mediach społecznościowych.

Do WWE, a dokładnie do NXT, powrócił Scotty 2 Hotty. Miało ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kharma-zwolniona-z-wwe-turniej-o-nxt.html
  • Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Napiszcie mi ile div nie miało żadnej operacji plastycznej, 100% natura ?
Opublikowano
Kharma - niby miała dostać taki push a tu zwolnienie, brawo WWE
Opublikowano

A takie gadanie, nie histeryzuj tam nade mną. Wierzysz w to że ją zwolnili? Faktycznie potrafią być czasami bardzo głupi, ale czuje ze zrobili to tylko dlatego, aby ludzie uwierzyli że jej już nie ma i zaraz będzie megaaa return :) Nareszcie coś dla niej wymyślili.

I lepiej uwierz w me słowa, kto jak kto, ale ja sie nie myle. Famous people nigdy sie nie mylą!

Opublikowano

Nie lubię sztucznych cycków :(

A Kharma pewnie powróci w masce, albo ona zaatakowała Stinga i będzie walczyła z Hoganem :)

Opublikowano
profil kharmy zniknął ze strony wwe.com... naprawdę ją zwolnili... Szkoda , bo czekałem na jej powrót bo zapowiadała się naprawdę ciekawie. Byłby to jedyny powód dla którego oglądałbym Divy.
Opublikowano

Będzie mega return, z pewnością Karma wróci niespodziewanie! Jupi, good job WWE!

Powiem tak, to jest tak żenujące co robi WWE, że aż... mnie nie dziwi. Pushują Santino czy Hoornswoogla, zlewając Morrisona czy nawet Rileya, zwalniają jedyne Divy które coś wnosiły, leżącego się nie kopie, ale jak można było zejść do takiego poziomu, drodzy writerzy WWE...

406221_425811284124598_435394639_n.jpg

Opublikowano
Profil Kharmy na wwe.com nadal istnieje, profil który został przeniesiony do sekcji WWE "alumni" to jej profil na twitterze. Nawet jakby przenieśli jej profil na wwe.com do sekcji alumni to nie oznacza to od razu, że została zwolniona (konto Lesnara też jest w Alumni). Po prostu jej powrót ma być wielką niespodzianką i to wszystko to jeden wielki work.
Opublikowano
  • Autor
konto Lesnara też jest w Alumni

"Oficjalnie" odszedł z federacji po ataku na Tryplu.

Opublikowano
Bella jest piękną kobietą i nawet małe piersi jej tego nie odejmują. Teraz siostra popadnie w kompleksy i też powiększy i będą dwie pary sztucznych cycków. Co do Kharmy to chciałbym, żeby jednak została w WWE. Co do pasy NXT to moim faworytem jest Michael Mcgiliicutty, mam słabość do tego zawodnika.
Opublikowano
BTW. Kharma ciagle jest obecna w rosterze wwe tylko w zakladce Superstars a nie Divas :))
Opublikowano
Mam pewne podejrzenia... Może Kharma pójdzie śladami Chyny i będzie rywalizować w dywizji mężczyzn? Zapowiedź tego mieliśmy na Royal Rumble - wykonała Implant Buster na Zigglerze, a do tego nawet wyeliminowała Hunico :)
Opublikowano

PS.

I rzeczywiście, profil Kharmy został przeniesiony z działu Divas do działu Superstars :)

http://www.wwe.com/superstars/kharma

:) :) :)

Opublikowano
Jeśli to wszystko o Kharmie to prawda- niefajnie. Jestem wielkim fanem dywizji div, ale to co się ostatnio dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie... Czekałem na jej powrót, a tu takie coś... Co do przedmówców- jesteście w błędzie. Kharma była (była, bo teraz jest rzeczywiście przeniesiona do Alumni) w sekcji "Superstars" na WWE.com od zawsze, nigdy nie była w sekcji "Divas". Także, czekam jeszcze te niecałe dwa tygodnie... Jeśli się nie doczekam powrotu ani na MITB ani na 1000 RAW... To niestety trzeba się z nią pożegnać... Bye, Kia :(
Opublikowano
Oby jednak Kharmy nie zwolnili... Co do bliźniaczek Bella to jeśli Brie sobie nie powiększy swoich dwóch cudów to przynajmniej będzie "coś" dzięki czemu można je będzie odróżnić :P