Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kenny King o sytuacji z RoH i TNA, 3-godzinny blok TNA na st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newspack zawiera spoilery Destination X PPV.

TNA Knockout Rosita, która na ekranie nie pojawiła się od kilku tygodni, napisała na Twitterze, że wciąż jest związana z federacją i liczy na szybki powrót.

TNA wydłuża swój produkt w czwartkowe wieczory. Niedawno przeszli na nowy time slot – Impact zaczyn...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kenny-king-o-sytuacji-z-roh-i-tna-3-godzinny.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 780
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ta TNA Knockout z ostatniego zdjęcia to nie Lacey Von Erich? :)

Tak to Lacey. :-)

Szkoda, że Dutt udział w Destination X musiał okupić kontuzją. Oby jak najszybciej doszedł do zdrowia. Tak swoją drogą wie ktoś może co będzie prezentowane w „Impact Rewind" ? Już był kiedyś jakiś program chyba po impakcie w którym prezentowano wywiady. Wie ktoś czy może będzie to również w tym programie.

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Opublikowano

Lacey wygląda ślicznie! o.O

Dziwi mnie ta sytuacja z Duttem. Przemieszczenie ramienia? Po tym Shooting Star Press z miejsca nadział się na linę PRZEDRAMIENIEM więc podejrzewałem że gdzieś tu leży problem. Tak czy siak szkoda bo wzbogaciłby X dywizje.

Feud Sorensena i Iona na razie zapowiada się dobrze. Podobał mi się speech Jessiego i to jak mówił że odbierze Ion'owi pas tak jak on próbował odebrać mu karierę. I ta dedykacja od Zemy. Oby TNA tego nie zepsuło.

Opublikowano
  • Autor
Tak swoją drogą wie ktoś może co będzie prezentowane w „Impact Rewind" ?

Chyba skróty z poprzednich Impactów / przypomnienie najważniejszych wydarzeń - coś w ten deseń.

Opublikowano
TakerFanKrk napisał/a:

Ta TNA Knockout z ostatniego zdjęcia to nie Lacey Von Erich? :)

Tak to Lacey. :-)

Akurat dla mnie była najładniejsza z całej czwórki która tworzyła Beautiful People (gdybym mógł wybrać sobie kandydatkę na żonę z BP to bez wahania wskazałbym na Lacey-Angelina,Velvet i Madison jakoś nigdy mnie nie kręciły) :)
Opublikowano
Sorensen nie zadeklarował, że powróci na Destination X 2013, żeby odebrać pas Zemie. Zapowiedział, że odbierze mu pas, a na Destination X 2013 "he cash the X Devision title" czyli odda pas X i powalczy o zostanie mistrzem Heavyweight.

213559901458cecbdd39123.jpg