Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Znany GM SD na przyszły tydzień, Planowany feud dla Rybacka,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieukryte spoilery RAW i SmackDown! Live.

Informowaliśmy ostatnio, że WWE szykuje spory push dla niektórych zawodników – AJ, Ziggler, Barrett czy Rhodes. Okazuje się, że do grona tych, którzy mogą rozpocząć w najbliższym czasie drogę na wyższą pozycję jest również Tyson Kidd. Zawodnika zakwalifikował si...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-znany-gm-sd-na-przyszly-tydzien-planowany-feud.html
  • Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
pomylka to nie Miz tylko ANtonio Cassano :D
Opublikowano
Mam nadzieje, że to z Sheamusem, to nieprawda, bo jeżeli po raz kolejny nie dojdzie do walki z Del Rio, to nie wiem...Mam nadzieje, że odbębnią to jak najszybciej.
Opublikowano

Po pierwsze piszcie te newsy w jakimś programie co wykrywa błędy, bo tych literówek jest kilkanaście za każdym razem i jest to niesamowicie wkurzające, poza tym te fotki już były w którymś z poprzednich newsów...

Niesamowicie ciesze się z pushu dla Kidda, który obok Y2J jest najlepszym wrestlerem w federacji i wreszcie to zauważyli, jak już jesteśmy przy pushu to dobrze będzie zobaczyć Rybacka w normalnej walce, ciekawe co pokaże.

Co do GM\a Zydera to można było się spodziewać, że wygra jakiś pajac ;/ Ciekawe czy oprócz swojej osoby doda do MITB np. Sin Care bo nie chciałbym żeby go zwolnili, dać mu szansę jakąś większą na pewno nas nie zawiedzie :)

A co do div to w WWE zawsze były, są i będą szmacone, więc nie mam zielonego pojęcia po co one tam się pchają, albo dla kasy albo żeby dać dupy Cenie

Opublikowano

"zawieszenie za naruszenie Wellness Policy, półroczna kontuzja, liczne botche."

Co to są te BOTCHE ?

Opublikowano
Ja to chciałbym aby jeszcze wrócił Goldberg a nie jakieś cieniasy typu Tatanka czy jak mu tam.
Opublikowano

@Oski14

botch = źle wykonana, zepsuta akcja (zbotchowana)

Opublikowano

@ alex

Dzięki :)

Opublikowano

Nie moge wejsc w newsa: "postac Rybacka ruszy z miejsca..."

" B³±d : You have an error in your SQL

syntax; check the manual that corresponds

to your MySQL server version for the right

syntax to use near '' at line 1 Error number:

1064

W zapytaniu : SELECT

username,user_avatar, user_avatar_type

FROM phpbb_users WHERE user_id =" :/

Opublikowano
Nie wiecie może czy Kevin Nash pojawi się na którejś z gal? albo co się stało z Konnanem bo pamietam go tylko jak walczyl w filthy animals z rey'em czy moze to jest hernandez z tna ?? a MVP mial spine z mcmahnon'em czy ocb ze juz go dlugo nie ma? mialem spora przerwe w ogladaniu tak wiec nie pojezdzajcie po mnie...
Opublikowano
albo co się stało z Konnanem bo pamietam go tylko jak walczyl w filthy animals z rey'em czy moze to jest hernandez z tna ??

Konnan i Hernandez to dwie różne osoby.

a MVP mial spine z mcmahnon'em czy ocb ze juz go dlugo nie ma?

MVP siedzi w NJPW i raczej nieprędko się stamtąd wyniesie.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Opublikowano
Taka ciekawostka :) The Miz w wywiadzie powiedział, że gra postać pod nazwą Jake Carter, a ktoś taki jest już w FCW i co lepsza... Miz na tym zdjęciu wyszedł jak jego klon. Tym Carterem w FCW jest sam syn Vadera :) Nie wiem czy ktoś to zauważył, więc piszę.
Opublikowano
@Bruce Lee ty jesteś pajac on sam wykreował swoją postać poprzez swoje show.